Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Άϊ Γαμεύσου!

“Πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση έχουν τα ζευγάρια που δεν έχουν κάνει σεξ πριν το γάμο, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα η οποία επικροτεί τις παραδοσιακές αντιλήψεις.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 παντρεμένοι και σύμφωνα με τους ειδικούς ψυχολόγους, τα ζευγάρια δεν είχαν «βιαστεί» στο θέμα του σεξ, ανέφεραν αυξημένη 20% ικανοποίηση τη σχέση τους, 12% καλύτερη επικοινωνία και 15% καλύτερη ποιότητα σεξ.

Η αξία της σεξουαλικής αυτοσυγκράτησης για την κατοπινή σταθερότητα και ποιότητα της σχέσης και του γάμου, σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται να ισχύει ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο των συντρόφων, τη θρησκεία, τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν προηγηθεί και την χρονική διάρκεια της σχέσης πριν το γάμο.
«Υπάρχουν περισσότερα σε μια σχέση από το σεξ, αλλά βρήκαμε ότι όσοι περιμένουν περισσότερο, είναι πιο ευτυχισμένοι από τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης τους. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή έχουν μάθει να μιλάνε μεταξύ τους και να αντιμετωπίζουν τα όποια προβλήματα ανακύπτουν», δήλωσε ο δρ Μπάσμπι (μήπως είναι ο gay αδερφός του Μπάμπι; (το μικρό ελεφάκι)).
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση (ε καλά μην υπερβάλουμε) Journal of Family Psychology.”

Αυτό το άρθρο πρέπει να είναι από τις πιο ηλίθιες έρευνες που έχουν γίνει ποτέ. Είναι γεμάτο αοριστίες και παπαρολογίες και παρόλα αυτά αποκαλείται επιστημονική έρευνα.

Ας πάρουμε ως αυταπόδεικτο αξίωμα ότι ο συγγραφέας του άρθρου μάλλον δεν γαμάει γενικά ή άντε να έχει γαμήσει δυο τρεις φορές στη ζωή του και αυτές κατά λάθος. Με δεδομένο αυτό ας αναλύσουμε την ιδέα του γάμου ως σεξουαλικό διεγερτικό…
Είναι τόσο αστείο σαν ιδέα που γελάω καθώς γράφω. Ο λαός λέει ότι «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» και σίγουρα ο λαός έχει πει πολλές μαλακίες, αλλά συνήθως αυτά που λέει έχουν μια στατιστική βάση που είναι αληθής. Θέλει λοιπόν ο φίλος μας που έκανε την έρευνα, να μας πείσει ότι αν περιμένεις και δεν κάνεις σεξ με το σύντροφό σου πριν το γάμο, μόλις παντρευτείς, αυτό με κάποιο μαγικό τρόπο κάνει το μετέπειτα σεξ καλύτερο. Και το στηρίζει με ακλόνητα, επιστημονικά αποδεδειγμένα επιχειρήματα, σαν το παρακάτω: «Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή έχουν μάθει να μιλάνε μεταξύ τους και να αντιμετωπίζουν τα όποια προβλήματα ανακύπτουν». Μεγάλε φοβερό συμπέρασμα, σου αξίζει ‘Νόμπελ Ψυχολογίας του Κώλου για Αδερφάρες’. Σπατάλησες πόρους και χρόνο για να μας πεις αυτή την παπαριά και να μας πεις και ‘ίσως’; Αν έτρωγες τα μισά από τα λεφτά που πήρες στις πουτάνες, μάλλον δεν θα έγραφες αυτές τις μπούρδες και θα γλίτωνες το ρεζιλίκι.

Για τι γάμο μιλάμε όμως; Χριστιανικό; Προφανώς γιατί η έρευνα είναι αμερικάνικη και έγινε από μορμονικό πανεπιστήμιο. Εξάλλου μόνο κολλημένος, κομπλεξάρας, αγάμητος, θρησκόληπτος φασίστας θα έκανε τέτοια έρευνα εξαρχής.
Ας παραθέσουμε κάποια αντι-επιχειρήματα εδώ στο συγγραφέα, πριν αρχίσει το μπινελίκωμα.

1. Το σύντροφο σου μπορείς να τον μάθεις πολύ καλά και πριν τον γάμο αν έχεις την διάθεση και αν ξέρεις να επικοινωνείς με τους ανθρώπους. Ο γάμος απλά βάζει την ταμπέλα στο κουτί. Αν το κουτί είχε σκατά από πριν, σκατά θα έχει και μετά, όσες έρευνες και να κάνεις. Μαλάκα!
2. Αν είχες ποτέ σου σχέση με άλλον άνθρωπο πέρα από τη μαμά σου, και ήξερες ποσό σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση τότε θα έλεγες: «παιδιά σιγουρευτείτε αν ταιριάζετε και σεξουαλικά πριν παντρευτείτε». Θα μου πείς ότι στη πορεία μαθαίνεις τον άλλο και συνηθίζεις. Ε surprise motherfucker δεν συνηθίζουν και ούτε μαθαίνουν όλοι και κάποιοι δεν θέλουν καν. Είναι εκ των προτέρων, ξενέρωτοι, ψόφιοι ή ανώμαλοι. Άντε να ξεφύγεις από την γυναίκα που θα σε κυνηγάει με το strap on να σε γαμήσει, αν της έχεις ήδη περάσει βέρα. Σε φαντάζομαι στο δικαστήριο : «Κ. δικαστά εκεί που κοιμόμουν ένιωσα τον πρωκτό μου να εκρήγνυται…και μου άρεσε!» Κρυφοπισωγλέντη!
3. Όποιος δεν έχει εμπειρίες στη ζωή του, δεν έχει κανένα εφόδιο να συγκρίνει το οτιδήποτε. Αν για παράδειγμα κάποιος δεν κάνει σεξ με κανέναν παρα μόνο με τον άνθρωπο που θα παντρευτεί, πως περιμένουμε ότι αυτός ο άνθρωπος να έχει επιλέξει το σωστό σύντροφο; Εδώ κολλάει το : «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι». Όσο έχεις άγνοια για το τι παίζει στο γύρω κόσμο, τότε και με σκατά είσαι ικανοποιημένος. Ελπίζεις δηλαδή να μας κάνεις όλους πρόβατα και να είμαστε συγκαταβατικοί και ευχαριστημένοι με το εύκολο. Γαμήσου!
4. Κάτι βρωμάει στην έρευνα σου. Φυσιολογικό από τη μία καθώς αυτή μάλλον βγήκε από τον πάτο σου. Όμως θα ήθελα σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις, αυτά τα στατιστικά νούμερα που έχεις παραθέσει προς εντυπωσιασμό των καθυστερημένων ομοίων σου, πως διάολο τα έβγαλες; Πως ανακάλυψες ότι το 20% παρουσιάζει αυξημένη ικανοποίηση; Τους βάλατε να γαμηθούν όλοι μαζί και το 20% φώναζε περισσότερο; Το 20% χύναν πιο γρήγορα; Ποια είναι η απόδειξη; Α ναι, σωστά. Το ‘ανέφεραν’… Πλήρης απαξίωση της επιστημονικής μεθόδου δηλαδή. Ψόφος!

Έχω και άλλα να πω αλλά ανυπομονώ να περάσω στο ευχέλαιο. Γιατί εντάξει ο παπάρας κάνει τη δουλειά του, νομίζει ότι έχει αξία και την διαφημίζει. Το σέβομαι. Στη τελική, ότι μπορεί κάνει ο καθένας στη ζωή του. Πως γίνεται όμως αυτή η διανοητική πορδή να ξεκινήσει από ένα ασήμαντο πανεπιστήμιο να περάσει τον ατλαντικό, να μεταφραστεί και στα ελληνικά και να πέσει στα χέρια μου; Γιατί κανείς δεν φιλτράρει τις πληροφορίες ποια; Και εντάξει δηλαδή να μεταφερθεί η είδηση γιατί η λογοκρισία δεν είναι και ωραίο πράγμα, αλλά λίγο κριτική δε βλάπτει. Δηλαδή μόνο εγώ εκνευρίζομαι με αυτές τις σάπιες απόψεις; Η έρευνα λέει ότι επικροτεί τις ‘παραδοσιακές αντιλήψεις’ που ήθελαν το σεξ να ενυπάρχει μέσα στο γάμο. Σε ποια ακριβώς παράδοση αναφερόμαστε; Στη ρατσιστική χριστιανική παράδοση που κάναμε τόσο καιρό να ξεφορτωθούμε; Δόθηκαν τόσοι αγώνες για να μπορεί η γυναίκα να έχει άποψη στο γάμο, να έχει την ελευθερία της και να κάνει τις επιλογές της και τώρα ξαφνικά βγαίνουν δυο-τρεις ηλίθιες δημοσιογράφοι και λένε ότι τι ωραίες που είναι οι παραδόσεις. Βιάστε τες και κάψτε τις ζωντανές τις σκρόφες. Άκου παραδοσιακές αξίες… Σκατά στα μούτρα σου μαλάκω.

Αν είναι να επαναφέρουμε κάποιες παραδοσιακές αξίες εγώ ψηφίζω να πάμε πιο πίσω στο χρόνο και να φέρουμε τις αξίες της παρτούζας και του ομοφυλοφιλικού έρωτα. Αυτές γιατί τις ξεχάσαμε δηλαδή; Μια χαρά δεν πέρναγε ο κόσμος τότε; Τη σήμερον ημέρα θες να κάνεις μια παρτούζα και η γκόμενα σου λέει ότι είναι παραδοσιακών αρχών και δεν μπορεί. Μα καλή μου, η παρτούζα ήταν παράδοση κάποτε. Σκάσε τώρα και ξεκίνα το σταυροδρόμι… Πάει ο άλλος να γεωτρήσει το 12χρονο αγοράκι και τον λέμε παιδεραστή. Μα κάποτε ήταν και αυτό πολύ φυσιολογικό. Αλλά όχι, ξεχάστηκα, αυτά είναι του Σατανά!!! Οι καλές αξίες είναι:

• να μη γαμάμε γενικά παρα μόνο αν παντρευτούμε
• να μη γαμάμε παρα μόνο για να κάνουμε παιδιά
• να μη γαμάμε αν δεν έχουμε νηστέψει πρώτα για μια βδομάδα
• αν τύχει και γαμήσουμε να κάνουμε μετάνοια και εξομολόγηση μετά

Και αυτά δεν τα λένε τυχαία…κάνουν σοβαρές ‘έρευνες’ στο μορμονικό πανεπιστήμιο….Κακό, μάυρο ψόφο σε όλους σας λεχρίτες!
Η κοινωνία πρέπει να προοδεύει και να ξεπερνάει τα ταμπού της. Ακόμα και όταν κάποια αξία πρέπει να διατηρηθεί, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει λόγος που την κρατάμε. Πρέπει να κάνει την ζωή μας εύκολη και να έχει νόημα για την εποχή, διαφορετικά είναι απλά ένα σκουπίδι του παρελθόντος. Τα σκουπίδια τα πετάμε!

5 σχόλια:

  1. Ρε στόκο, το "ίσως" που αναφέρει ο ερευνητής είναι μια πιθανή εξήγηση, την οποία δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει. Ο σκοπός των περισσότερων ερευνών είναι να κάνουν μια διαπίστωση (πχ "η βιταμίνη C προλαμβάνει το κρύωμα"), και όχι να ανακαλύψουν τους λόγους.

    Τώρα, το πώς φτάνουν σε αυτήν την διαπίστωση (δηλαδή τα κριτήρια που χρησιμοποιούν), προφανώς πρέπει να διαβάσεις ολόκληρο το κείμενο πριν κρίνεις, ηλίθιε. Πάντως, υπάρχουν πλέον κριτήρια (αμφιλεγόμενα, έστω) για να εκτιμήσεις μέχρι και την ευτυχία, άρα σίγουρα είναι πιο εύκολο να εκτιμηθεί η σεξουαλική απόλαυση.

    Για την ιστορία όμως, να αναφέρω ότι κι εγώ είμαι κατά του σεξ πριν το γάμο. Γι' αυτό κάνω σεξ και δεν παντρεύομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν είναι υποχρεωμένος να μου δώσει εξήγηση το ξέρω mr. εξυπνάκια, αλλά κατα αναλογία και εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τις απόψεις του καθενός. Επίσης δεν ξέρω αν εσύ έχεις βρεί κάποιο μετρητή που τον βάζεις στο κώλο σου όταν κάνεις πίπες και σου λέει πόσο το ευχαριστιέσαι, αλλά το σίγουρο είναι οτι για να μετρήσεις την σεξουαλική ευχαρίστηση πρέπει να την δείς live. Αυτή είναι η απορία μου. Και τέλος μια που είσαι λίγο εριστικός....Άϊ γαμεύσου και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλακιες... μα γιατι να παντρευτεις εναν ανθρωπο που δεν εχεις κανει πιο πριν sex μαζι του? κ αν δεν ειναι καλο το sex τι κανεις? τον απατας με αποτελεσμα να χαλασεις κ παλι τον γαμο σου... Γαμηστε αφοβα....κανει καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβαζα το άρθρο σου σχετικά με την καταστροφή του κόσμου που έρχεται. Μέχρι τώρα καλό ήταν βάση των γραφών !!!!!!!!!!!!! να μην γαμάμε πριν παντρευτούμε καμία τρύπα. Αλλά αφού σε 1 χρόνο θα γαμηθούνε όλα στον πλανήτη δεν είναι σωστό να πάμε και αγάμητοι αλλά και ανύπαντροι αγάμητοι. Οπότε γαμάτε ότι κινείται ή σέρνεται.... Και εσείς κορίτσια γαμηθείτε χωρίς το άγχος να μην σας βάλουμε στεφάνι αφού σας γαμήσουμε. Ούτως η άλλος θα έρθει κακός μαύρος ψόφος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή