Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Να το πάρεις το κορίτσι!



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ή ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ!!!

ΤΟ ΚΑΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΨΟΦΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Η ΨΥΧΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

YOU HAVE BEEN WARNED...





Ο Φόρεστ το Μάρτιο έκλεισε τα 100 ενώ η Ρόουζ είναι 93 ετών. Και οι δυο τους αγαπούν το χορό και μαζί σχεδιάζουν το μέλλον τους με πράγματα που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους όπως ταξίδι στην Αλάσκα αλλά και έναν όμορφο περίπατο στην ακτή της Καλιφόρνια.

"Χρειαστήκαμε χρόνο μέχρι να γνωριστούμε. Μαθαίνεις αυτά που αρέσουν στον άλλο και αν τελικά αρέσουν και σε εσένα. Πρέπει να συγχωρείς και να λες σ’αγαπώ όποτε μπορείς", είπε η γλυκύτατη 93χρονη στην Daily Mail.

Και μη νομίζετε ότι η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα αφού έβγαιναν ραντεβού για 28 χρόνια!

Αν και η Ρόουζ ήταν κατά του γάμου, ο Φόρεστ τελικά κατάφερε και την έπεισε.

"Του είπα ότι δεν σκόπευα να παντρευτώ. Και μια μέρα με ρώτησε: Πως δεν έχουμε παντρευτεί τόσα χρόνια; και του απάντησα: Επειδή ποτέ δε μου το ζήτησες. Εκείνη τη στιγμή γονάτισε και με ζήτησε σε γάμο! Εγώ του είπα ναι όταν κλείσει τα 100 χρόνια!", προσέθεσε η Ρόουζ.

Το μυστικό της μακροζωίας του Φόρεστ είναι πως δε δούλευε υπάλληλος σε γραφείο αλλά κυνηγούσε ζώα και πουλούσε το τρίχωμά τους. Ωστόσο, για 27 χρόνια υπήρξε καπνιστής ενώ πλέον απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί.

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος των ρεκόρ Γκίνες το ζευγάρι σύντομα θα συμπεριληφθεί στη λίστα τους!

Κάτι τέτοιες ειδήσεις στα site, ταράζουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο το νευρικό μου σύστημα. Όχι μόνο γιατί θεωρώ απαράδεκτα γελοίο να παντρευτούνε δυο ετοιμοθάνατοι, αλλά με ενοχλεί πολύ ο τρόπος που παρουσιάζονται αυτές οι καρικατούρες στα μέσα ενημέρωσης. Μιλάνε για τα λείψανα ,σαν να είναι κανονικοί άνθρωποι και σαν η πράξη τους να είναι μια όμορφη, γλυκιά και τρυφερή ιστορία αγάπης. ΣΚΑΤΑ ΦΛΑΜΠΕ! Είναι remake κακοφτιαγμένου B-movie θρίλερ τύπου  «μούμια 4:ο γάμος των νεκρών», «ξέρω τι πλάσμα παντρεύτηκες πέρσι το καλοκαίρι», «άσε το κακό να παντρευτεί»,  «the ring» όπου αντί για την Σαμάρα θα δείχνουμε τη γριά, «η γαμήλια νύχτα των ζωντανών νεκρών» και άλλα παρεμφερή.

Τι γλυκό και ρομαντικό βλέπει κανείς στη παραπάνω φωτογραφία; Βλέπω μια κακάσχημη παραλλαγή του Duffy Duck που της έχουν τραβήξει τη μούρη με τανάλια προς τα πίσω, μαυροντυμένη σαν να είναι στη κηδεία της (που τέτοια τύχη;), να χαμογελά γεμάτη χαρά που παντρεύτηκε τον αποξεραμένο μορφονιό από πίσω, ο οποίος με κόπο πολύ προσπαθεί να χαμογελάσει και αυτός και τα καταφέρνει με το μισό μόνο στόμα, καθώς το άλλο μισό είναι παράλυτο από παρελθοντικά εγκεφαλικά επεισόδια.

Το ξέρω οτι γίνομαι σκληρός, όμως κάποιος πρέπει να μιλήσει για αυτά τα θέματα. Γιατί αγαπητοί αναγνώστες αν είχαν λίγο φιλότιμο ο κύριος και η κυρία απο πάνω, θα είχαν μετακομίσει εις Κύριον εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια. Όταν φτάσεις σε αυτή την ηλικία, δεν μπορείς να μας το παίζεις νεούδι και να παντρέυεσαι, προκαλείς. Να παντρευτείς για πιο λόγο στην τελική; Οι μέρες σου είναι μετρημένες. Ακόμα και το συμβόλαιο, που σίγουρα έχεις κάνει με το Σατανά για να φτάσεις σε αυτό το στάδιο αποσύνθεσης χωρίς να ψοφήσεις, πρέπει να έχει ημερομηνία λήξης. Οπότε προς τι τα έξοδα; Και θα πει κάποιος και τι σε νοιάζει εσένα, δικαίωμα τους. Όντως, αν και, όταν εγώ παίζω με την κουδουνίστρα μου οι φίλοι μου με κοροιδεύουν και μου λένε να κάνω πράγματα που αρμόζουν στην ηλικία μου. Αλλά δικαίωμά μου έτσι; Θέλω να πιστεύω οτι πιθανότατα ο λόγος που προχώρησαν σε αυτό το ανίερο πάντρεμα τα δυο αυτά μπουμπούκια ήταν για να μπούνε στο Guinness.

Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση είναι όπως είπα η περιγραφή και τα σχόλια του/της συγγραφέα. Θεωρώ σχεδόν σίγουρο οτι γυναίκα το χει γράψει καθώς μόνο αυτές μπορούν να περιγράψουν κάτι τόσο τραγικά ηλίθιο με τέτοιο τρόπο. Προσέξτε:

«Ο Φόρεστ το Μάρτιο έκλεισε τα 100 ενώ η Ρόουζ είναι 93 ετών. Και οι δυο τους αγαπούν το χορό και μαζί σχεδιάζουν το μέλλον τους με πράγματα που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους όπως ταξίδι στην Αλάσκα αλλά και έναν όμορφο περίπατο στην ακτή της Καλιφόρνια.»

Δηλαδή μιλάς σοβαρά; Χορό; Μπορούν να χορεύουν; Τα Πι δεν τους ενοχλούν; Ή μήπως κάθονται ακίνητοι ο ένας απέναντι απο τον άλλον και κουνάνε ρυθμικά το κεφάλι (με μέγιστη κλίση 1 μοίρα μην έχουμε και κάνα νευροκαβαλίκεμα); Γιατί αυτό δε λέγεται χορός ακριβώς. Και τι σχεδιάζουν λέει; Να πάνε στην Αλάσκα και περίπατο στην ακτή της Καλιφόρνια; Ας φτάσουν μέχρι το σπίτι τους και το συζητάμε. Ρε παιδιά μας δουλεύετε; Τα απολιθώματα διατηρούνται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες. Δεν μπορείς να τα βγάζεις έτσι απλά απο τους αποστειρωμένους θάλαμους οπου διατηρούνται. Αν τους πας αυτούς στην Αλάσκα έχουν πάθει ανακοπή με το που πάρουν ανάσα. Τώρα για περίπατο στην Καλιφόρνια ίσως να εννοούσαν βόλτα με τα αναπηρικά καροτσάκια οπότε εκεί πάσο. Και άλλωστε σε αυτή την ηλικία τι μπορεί να μην έχουν κάνει στη ζωή τους; Μήπως να κάνουν και παιδιά; Θα ήταν ενα ενδιαφέρον πείραμα. Άλλωστε, στην ηλικία που είναι αυτοί έτσι και κάνουν παιδί, θα γεννηθεί ενήλικας και έτοιμος για πανεπιστήμιο. Γλιτώνουν τα έξοδα και την κούραση που έχει ενα μωρό. Άσε που θά ‘ταν πολύ γλυκό και χαριτωμένο οι μαθουσάλες να γίνουν γονείς εε;

«Χρειαστήκαμε χρόνο μέχρι να γνωριστούμε. Μαθαίνεις αυτά που αρέσουν στον άλλο και αν τελικά αρέσουν και σε εσένα. Πρέπει να συγχωρείς και να λες σ’αγαπώ όποτε μπορείς", είπε η γλυκύτατη 93χρονη στην Daily Mail.
Και μη νομίζετε ότι η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα αφού έβγαιναν ραντεβού για 28 χρόνια!»

Εντάξει οτι χρειάστηκαν χρόνο να γνωριστούνε το καταλαβαίνω. Απο τις ημερομηνίες φαίνεται οτι ο παπούς ήταν ήδη 72 όταν γνώρισε την ‘γλυκύτατη’ –για τον πούτσο- Ρόουζ, οπότε θα τα ‘χε τα προβληματάκια του. Φαντάζομαι την γνωριμία τους:

«Γειά σου..με λένε Φόρεστερ. Εσένα»
«Ρόουζ;»
«Ποιος ήρθε;»
«Με λένε Ρόουζ!|»
«Να πατήσω το πόουζ(pause);»
«ΜΕ ΛΕΝΕ  ΡΟΟΥΖ! ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ;»
«Έχεις δίκιο για βροχή το πάει. Πως σε λένε δεν μου πες;»
«ΡΟΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!»
«Ρόζους είχε και η δική μου μαμά, να τους τρίβεις με σφουγγάρι και θα φύγουν.»

Με πρόχειρους υπολογισμούς, πιστεύω μάθανε λεπτομέρειες ο ένας για τον άλλο και γνωριστήκαν πραγματικά καλά μετά απο 12 χρόνια. Ε, μετά όμως πήρε φόρα η σχέση. Αν και με το πέρασμα των χιλιετηρίδων η Ρόουζ πρέπει να άκουγε ακομα λιγότερο απο ότι ο Φόρεστερ. Και να η απόδειξη:

«Αν και η Ρόουζ ήταν κατά του γάμου, ο Φόρεστ τελικά κατάφερε και την έπεισε. (α ρε μπαγάσα το τσίμπησες το κελεπούρι)
"Του είπα ότι δεν σκόπευα να παντρευτώ. Και μια μέρα με ρώτησε: Πως δεν έχουμε παντρευτεί τόσα χρόνια; και του απάντησα: Επειδή ποτέ δε μου το ζήτησες. Εκείνη τη στιγμή γονάτισε και με ζήτησε σε γάμο! Εγώ του είπα ναι όταν κλείσει τα 100 χρόνια!", προσέθεσε η Ρόουζ»

Εδώ φαίνεται ήδη ξεκάθαρα οτι η Ρόουζ πάσχει απο μαλάκυνση εγκεφάλου καθώς απο τη μία λέει οτι του είχει πει οτι δεν σκοπεύει να παντρευτεί, αλλά απο την άλλη δηλώνει οτι δεν παντρέυτηκαν επειδή δεν της το ‘χε ζητήσει. Επίσης ο Φορεστερ πιθανότατα να έπαθε λουμπάγκο και να είχε σκύψει σφαδάζοντας απο τους πόνους, αλλά η ‘γλυκύτατη’ Ρόουζ το πέρασε για πρόταση γάμου. Εδώ όμως η συγγραφέας έχει κάνει άλλο ένα τραγικό λάθος γιατί η Ρόουζ δεν ήταν κατά του γάμου τελικά, απλά δεν άκουγε τίποτα και ποτέ δεν πήρε χαμπάρι την πρόταση απο τον Φόρεστερ ο οποίος για 16 ολόκληρα χρόνια ρωτούσε ο κακομοίρης και δεν έπαιρνε απάντηση.

«Ρόουζ αγάπη μου, θες να παντρευτούμε;»
«Εγώ είμαι αρκετά μορφωμένη ήδη....τι εννοείς να μορφωθούμε;»
«Όχι να τεντωθούμε (άλλος απο κει)....να παντρευτούμε λέω. Με γάμο! Έχουν περάσει αιώνες απο τότε που γνωριστήκαμε. Μήπως να προχωρήσουμε;» 
«Εμένα όταν με πιάνουν τα αρθρητικά μου, πονάει η μέση μου και με πιάνει ακράτεια αλλά που κολλάει αυτό;»
«Με συγχωρείς αγάπη μου δεν σε άκουσα; Τι σε πιάνει;»
«Ναι, θα γιάνει το ξέρω...αν μου δώσεις ένα φιλάκι πονηρούλι»
«ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟΟΟ;;;»
«Δεν ξέρω αν ο γάτος είναι πάνω στην άμμο αλλά θα πάω να δω»
«Καλά γάμησε το καλύτερα γιατί θα πάθω και άλλο εγκεφαλικό. Ήδη τρία μου έχεις προκαλέσει κουφάλογο»
«Τι είπες αγάπη μου; τι είναι παράλογο;»
«Σε αγαπάω» (μπλιάξ!)

Τελικά με κάποιο τρόπο κατάφεραν να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν σε αυτό το ανίερο μυστήριο, αν και πολύ αμφιβάλλω αν κατάλαβαν καν τι έγινε. Πιθανολογώ οτι ο γάμος έγινε για να μπούνε στο βιβλίο Guinness, ως ένα απο τα θαύματα του αρχαίου κόσμου που επιζούν στις μέρες μας. Και μάλιστα πιστεύω οτι το όλο σκηνικό κανονίστικε απο τίποτα ανήψια τους, γιατί σιγά μην θυμούνται αυτοί τι σημαίνει ρεκόρ Guinness. Έτσι, τους είπανε οτι πρέπει να πάνε σε μια κηδεία (εξού και τα μαύρα της νύφης) τους βάλανε στην εκκλησία, τελέσαν το μυστήριο (δεν ακούγαν και τίποτα, οπότε ούτε που πήραν πρέφα τι παίχτηκε) και να σου μετά ο Φορεστερ και η Ρόουζ στους φακούς των reporter και στο βιβλίο Guinness....

Νομίζω οτι αρκετή χολή έβγαλα με τους συγκεκριμένους απέθαντους, αλλά με σύγχησαν δεν φταίω. Όχι οτι φταίνε αυτοί. Στην τελική οι άνθρωποι αυτοί στην ηλικία που είναι δεν καταλαβαίνουν και πολλά και δεν πολυφταίνε. Είναι σαν μαρούλια με πόδια και χέρια. Απλά υπάρχουν και περιμένουν το φύτεμα. Φταίνε οι μαλάκες που ασχολούνται μαζί τους, και σήμερα ήμουν και εγώ ένας απο αυτούς. Απο πλευράς μου εύχομαι βίο ανθόσπαρτο στους νεόνυμφους και τα ξαναλέμε μετά τα πρώτα σαράντα.


Υ.Γ. όπως έλεγα σε παλιότερο άρθρο (ανθρώπινοι προβληματισμοί) για τις αναζητήσεις που κάνει ο κόσμος και έρχεται στο blog, η πιο αστεία απο όλες ήταν το "γαμήσια με γριές ανάπηρες". Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη αναζήτηση μου κολλάει πολύ με αυτό το post.... 

11 σχόλια:

  1. Εδω εχουμε ενα αριστουργημα. Πανω που νομιζα οτι επεσες λιγο, ηρθε αυτο το μεγα επος και μου φτιαξε τη μερα. Συνηθως απλα τα αρθρα του ειδους με κανουν και χαμογελω, αλλα με αυτο ελιωσα. Τι να πει κανεις και για τις ετικετες...
    "απολιθώματα, γάμος, γάμος ηλικιωμένων, γαμήσια με γριές ανάπηρες, μούμια, το πιο ηλικιωμένο ζευγάρι, χούφταλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέω εγώ κάτι "Γαμήσια με γριές ανάπηρες" το λέω γιατί θέλω να προκαλέσω καταιγισμό έμπνευσης και γέννηση ανθρώπινων ιδεών στο κεφάλι σου. Και ιδού τιτανοτεράστιο άρθρο για την ένωση δύο ανθρώπινων τεχνιτών καρδιών με βηματοδότη.

    Καλά ρε συ όντως πάνε καλά τα ραμολιμέντα; Το να αγοράζαν μαζί ένα τάφο ώστε να θαφτούν παρέα ή να ενοικιάζαν διπλανά κρεβάτια σε νοσοκομείο ώστε να περάσουν τις τελευταίες ώρες μαζί θα ήταν φυσιολογικό. Αυτοί κάνουν σχέδια και για μακρινά ταξίδια. Αν και πιστεύω πως ίσως, να μην ζουν. Την πρώτη νύχτα του γάμου ευτυχώς δεν θέλησαν να την περιγράψουν στην δημοσιογράφο (στάνταρ ήταν γυναίκα). Ευτυχώς γιατί θα ξέρναγα την Νουτρίτσια που με τάιζε η ΜΑΜΑ μου όταν ήμουν μωρό.
    Οι περιγραφές σου στην επικοινωνία των όρθιων σάψαλων ήταν φοβερή.
    Τώρα απλά φτύστους μην τους ματιάσεις αν και πιστεύω πως ματιάστηκαν ήδη και ψόφησαν.
    Κάποτε συζητάγαμε στο chat πως μετά από κάποια ηλικία στον άνθρωπο πρέπει να του στερούν τα πολιτικά δικαιώματα και να του αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης δια της βίας. Μάλλον πρέπει να τους στερούν πολλά περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον ένα ταξίδι ετοιμάζονται να κάνουν αυτοί, στον άλλο κόσμο! ωραιο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστα ρε Άλζα τα παιδιά να ζήσουνε τον έρωτα τους. Στην τελική αν δεν τα κάνουνε τώρα πότε θα τα κάνουνε; Στον τάφο; Άσε που έτσι όπως θα είναι τυλιγμένοι με τα σάβανα θα δυσκολεύονται λίγο και στο σεξ. Γι'αυτό μη τα κακολογείς μωρέ, κρίμα είναι...

    By the way άπειρο respect το ποστ! Eσπειρε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ γέλιο...

    Μια ένσταση μόνο: γιατί ειδικά μαρούλια, και όχι κάποιο άλλο λαχανικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Agou δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Είναι το πρώτο λαχανικό που μου 'ρθε εκείνη την ώρα. Αν έχεις καμιά προτίμηση που θεωρείς οτι ταιριάζει και καλύτερα, ευχαρίστως να την ακούσουμε και να το αλλάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη Alza θες να πεις οτι τα ατομα που εχουν καποια ηλικια θα πρεπει να πεθανουν πριν ερθει η ωρα τους,να κλειστουν σενα σπιτι και να περιμενουν το χαρο (που προφανως τους ξεχασε) και στη καλυτερη να κανουν ο,τι κανουν ολοι οι κλασικοι γεροι,γιατι αλλιως μας χαλανε την αισθητικη...Πολυ στενομυαλο το θεωρω αυτο,εκτος αν υπαρχει ειδικη λιστα που σου λεει τι πρεπει να κανεις,σε ποια ηλικια και με ποια σειρα ,μην τυχον και χαλασεις τα κοινωνικα στερεοτυπα και βγεις εκτος προγραμματισμου...Το οτι τολμαει καποιος να κανει πραγματα που δε συνηθιζονται στην ηλικια του το θεωρω μαγκια (οταν εχει σωας τας φρενας φυσικα)και δεν το κανει μονο για να προκαλεσει αλλα πολυ απλα επειδη ετσι γουσταρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα αγαπητέ ανώνυμε, όλα τα πράγματα είναι σχετικά. Έναν γάμο μεταξύ δυο 13χρονων πχ δεν θα τον σχολίαζες; Έναν γάμο μεταξύ ενός 80χρονου και μιας 16χρονης θα τον θεωρούσες λογικό; Δεν θα σε ενοχλούσε αισθητικά αλλά και κοινωνικά πχ; Σίγουρα αποτελεί κοινωνικό στερεότυπο, αλλά δεν είναι όλα τα στερεότυπα για τον απόπατο. Και πάλι όμως ο σχολιασμός του συγκεκριμένου γεγονότος είναι καθαρά κωμικός. Την πράξη θεωρώ μεν γελοία και την κοροιδεύω, αλλά δεν την θεωρώ κατακριτέα καθώς δεν επηρεάζει την κοινωνία με κάποιο τρόπο. Από την άλλη, το να μπορούν να ψηφίζουν για παράδειγμα τα παλαιολιθικά αυτά όντα, το θεωρώ όχι μόνο κατακριτέο αλλά καταστροφικό για την κοινωνία. Αν θες το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην δικη μας κοινωνια νομιζω οτι τα παραδειγματα σου ειναι παρανομα,αλλα το πιο βασικο ειναι οτι σαυτες τις ηλικιες που αναφερεις τα ατομα δεν εχουν επιγνωση του εαυτου τους ακομα ωστε οι αποφασεις τους να ειναι συνηδειτες,οποτε σαφως και θα το σχολιαζα αλλα απο αλλη βαση...βεβαια σε αλλη κοινωνια και σε αλλη εποχη τετοιοι γαμοι θα ηταν καθημερινοτητα,αρα εχει σημασια το πλαισιο που μεγαλωνει κανεις και αυτο δημιουργει και τα αντιστοιχα κοινωνικα στερεοτυπα.Τωρα, οσον αφορα το δικαιωμα ψηφου,πραγματικα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.Θεωρω πολυ πιο καταστροφικο να ψηφιζει ενας 30αρης το ιδιο κομμα που ψηφιζε ο παππους του μονο και μονο επειδη ετσι εμαθε.Ποσοι απο αυτους που ψηφιζουν πραγματικα ειναι σε θεση να καταλαβουν και τη σημασια και το νοημα αυτης της πραξης;Κοιτα μονο που εχουμε φτασει σαν κοινωνια και νομιζω οτι εχεις την απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ 100% μαζί σου, και κατάρα τρελή για ψόφο σε αυτούς που το κάνουν και μας έχουν οδηγήσει και σε αυτό το τέλμα. Απλά θεωρώ οτι ένας 30άρης μπορεί πιο εύκολα(τρόπος του λέγειν) να αλλάξει γνώμη για κάτι (ένα κόμμα πχ) απο ότι ένας ηλικιωμένος, που οι απόψεις του και ειδικά οι πολιτικές έχουν παγιωθεί με το πέρασμα των αιώνων. Απο την άλλη το θέμα είναι οτι το οι περισσότεροι απο αυτούς ούτε που καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν. Σχεδόν σε κάθε εκλογές βλέπω γιαγιάδες και παπούδες, που μπαίνουν με φάκελο στο εκλογικό κέντρο καθοδηγούμενοι απο έναν νεαρό που ουσιαστικά ψηφίζει για αυτούς. Αν αυτό δεν είναι κλεψιά, τι είναι;

    Τώρα για το θέμα του γάμου και πάλι ψιλοσυμφωνούμε, αλλά πέρα απο το νομικό του θέματος ή απο τα κοινωνικά στερεότυπα δεν θεωρείς οτι όλες αυτές οι περιπτώσεις αξίζουν τουλάχιστον λίγο δούλεμα; Όπως και ο γάμος των gay πχ. Για μένα δεν είναι κατακριτέος, δεν με ενοχλέι και σίγουρα στα πλαίσια της προσωπικής ελευθερίας του καθενός θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού πιστεύω. Απο την άλλη, όπως και να το κάνεις, το να δεις 2 ντυμένες νυφούλες ή 2 νταγλαράδες με σμόκιν να στέκονται κοιτώντας ο ένας τον άλλο με νόημα, δίνουν τροφή για πολύ χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αληθεια να λεγεται,ολα αυτα ειναι λιγο για γελια,απλα γενικα με χαλανε αυτοι που πανε με τα κεθιερωμενα ειτε απο ελλειψη θαρρους ειτε απο ελλειψη μυαλου...γενικα η προβατοποιηση με ενοχλει!
    p.s.Παντως απ΄οτι ειδα συμφωνουμε σε πολλα,ειδικα στο θεμα της θρησκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή