Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μαλάκας ή Αστροπελέκι;

Γενικά δεν βιάζομαι να κρίνω τους ανθρώπους που γνωρίζω. Παίρνω τον χρόνο μου να μελετήσω κάποιον πριν σχηματίσω άποψη, γιατί είμαι της γνώμης ότι, όλοι αξίζουν μια ευκαιρία να αποδείξουν πόσο στόκοι ή κομπλεξικοί είναι. Ωστόσο υπάρχουν δυο συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να πει κάποιος/κάποια και καπάκι να μετακομίσει στη λίστα στόχων μου ρητά και αμετάκλητα και χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να ακούω άντρα να λέει ότι δεν παίζει μαλακία! Περιορίζομαι στην αντρική μαλακία σαν θέμα, καθώς η γυναικεία θέλει: ειδική ανάλυση, εξειδικευμένη γνώση και ένθετο με εικόνες, video και μουσική. Πράγματα που δεν κατέχω. Επίσης who gives a shit? Στο προκείμενο λοιπόν. Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, υπάρχουν άτομα (δεν τους αποκαλώ άντρες αυτούς) που δεν παραδέχονται ότι τον παίζουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενίοτε θα τους ακούσεις να μιλάνε υποτιμητικά για όλους εμάς τους υπόλοιπους, που έχουμε συμφιλιωθεί με το πουλί μας από τα 15 μας και που έχουμε αναπτύξει σχέση αμφίδρομης (και παλινδρομικής) κατανόησης. Είναι τύποι που σε μια παρέα, την ώρα της τσοντο-συζήτησης θα πετάξουν την μαλακία τύπου:

-Ποια είναι η Sasha Grey; Αυτή που είχε παίξει στη τελευταία ταινία του Polanski; (Σιγά μωρη κουντουράντζα! Μασήσαμε)

-Όχι ρε φίλε, είναι μια γνωστή pornostar, πολύ πρόστυχη όμως. Κόλαση η γκόμενα!

-Ααα δεν την ξέρω...καλά εγώ δεν βλέπω τσόντες άλλωστε…..(ναι μεγάλε, μας έπεισες)

Είναι η φάρα των απροσάρμοστων, που σε κοιτάνε στα μάτια και σου λένε ότι, όταν δεν έχουν γκόμενα δεν τον παίζουν, και φυλάνε το σπέρμα τους για όταν θα έχουν μια σχέση αγάπης, γιατί το σπέρμα είναι ζωή και δεν είναι σωστό να σπαταλάς τη ζωή χωρίς λόγο. Α ναι σωστά! Το σπέρμα είναι ζωή, το είχα ξεχάσει. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η ζωή στο πλανήτη ξεκίνησε με ένα κοσμικό bukkake. Και φυσικά οι πρακτικές προεκτάσεις είναι άπειρες. Καίγεται ένα δάσος; No problem. Μαζεύεις τα φιλαράκια σου, μερικούς γείτονες και άλλα παλληκάρια και πάτε στα καμένα εδάφη και τραβάτε μαλακία με τα δύο χέρια. Θέλει λίγο προσοχή μη πετύχετε τους συντρόφους σας, αλλά η αναδάσωση είναι εγγυημένη. Στα νοσοκομεία λέει θα προσληφθεί εκπαιδευμένο προσωπικό και σε ανίατες περιπτώσεις, λίγο πριν πεθάνει ο ασθενής, θα βγάζει το φουρνόξυλό του ο ειδικός νοσοκόμος (ή χυσοκόμος όπως είναι ο ιατρικός όρος) και θα φέρνει τα φλόκια στη μούρη του ασθενή, γλιτώνοντάς τον έτσι από σίγουρο θάνατο. Άκουσα επίσης πρόσφατα, για το νέο πρόγραμμα της NASA που θα στείλει 1.000.000 αυνανιστές στον Άρη με σκοπό να περιλούσουν με σπέρμα τον πλανήτη και να τον κάνουν κατοικήσιμο… Κόψτε τη συνδρομή στο «Είμαι κομπλεξάρα, Illustrated» παίδες, γιατί δεν την παλεύετε μία.

Και είναι και οι δεσμευμένοι, που μπροστά τουλάχιστον στη γυναίκα/γκόμενα τους, το παίζουν αθώοι και αμέτοχοι από την ευγενή πράξη του αυνανισμού, γιατί τώρα είναι λέει σεξουαλικά καλυμμένοι στο μέγιστο με το σύντροφό τους. ΑΡΧΙΔΙΑ! Και αυτοί την κάνουν λάστιχο απλά το παίζουν βαρώνοι.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόμπλεξ. Τι το τόσο περίεργο έχει η μαλακία, που την κάνει τόσο πιο 'απαγορευμένη' από τις άλλες μας ανάγκες, ώστε να αρνείστε ότι επιδίδεστε σε αυτή; Και το χέσιμο ας πούμε, είναι μια ανάγκη για τον άνθρωπο, που όλοι μας απολαμβάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Εννοείται ότι σπάνια θα κουβεντιάσω για το απελευθερωτικό συναίσθημα που με κατακλύζει όταν 'ζωγραφίζω' στη χέστρα. Από την άλλη, δεν μπορώ φυσικά να αρνηθώ ότι το κάνω. Αντίστοιχα, σίγουρα σε μια συζήτηση, δεν πετάγεσαι να πεις πόσο γαμάτα είναι να την παίζεις με το αριστερό (επειδή νιώθεις σαν να στη παίζει άλλος...δοκιμάστε το!). Ταυτόχρονα όμως, αν με κάποιο τρόπο έρθει η κουβέντα, ποιος ο λόγος να απαρνηθείς τον εαυτό σου; Για να το παίξεις τι ακριβώς; Σοβαρός, σωστός, ψαγμένος, υγιής; Γιατί εμένα βασικά για ψεύτης, υποκριτής και κομπλεξάρας μου κάνεις. Και στη τελική αν εγώ είμαι μαλάκας μια, που την παίζω και καμαρώνω, εσύ είσαι εκατό, που την παίζεις και κρύβεσαι.

Ας περάσουμε τώρα στις γυναίκες. Όλους μας κατά καιρούς μας έχει ρωτήσει μια γκόμενα τι ζώδιο είμαστε. Καλά μέχρι εδώ. Είναι μια άχρηστη μεν πληροφορία, που έχει όμως να κάνει με τη γέννησή μας, οπότε για να περάσει και η ώρα λέμε και καμιά μαλακία. Παρόλα αυτά, το εν λόγω γκομενίδιο, μπορεί να κάνει το λάθος και να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Που σημαίνει ότι, με το που θα πεις το ζώδιο σου, θα σου πει τι χαρακτήρας είσαι, τι σ’αρέσει και τι όχι, με ποια ζώδια ταιριάζεις, θα βρει τον ωροσκόπο σου, θα σου πεί πως θα πάει η εβδομάδα σου, καθώς επίσης και τι να προσέχεις τώρα που ο Κρόνος έχει μπει στον Ταύρο και που η Αφροδίτη κάνει τσάρκα στον Υδροχόο. Και αν φυσικά διαφωνήσεις με τον παραλογισμό και την παπαρολογία της, επιμένει ότι οι πεποιθήσεις της δεν είναι αβάσιμες, αλλά στηρίζονται σε θεωρίες της αξιόλογης και ευρέως αποδεκτής ‘επιστήμης’ της αστρολογίας. Ε, εκεί εγώ δεν αντέχω. Ποια επιστήμη μωρή αρχίδω; Έχεις καν ιδέα τι θα πει η λέξη; Έχεις καν ιδέα τι είναι άστρο; Πόσες φορές έχουμε ρωτήσει κάποια γκόμενα να μας πει ποιο είναι το κοντινότερο άστρο και έχουμε ακούσει τις απαράδεκτες απαντήσεις τύπου: «Εμμ, το φεγγάρι;» ή «Το ξέρω αυτό! Είναι ο Άρης!». Μάθετε επιτέλους τι θα πει άστρο πρώτα και μετά μιλήστε μου για τις επιδράσεις τους στο ψυχισμό μου. Τενεκέδες ξεγάνωτοι!

Μιλούσα μια φορά με μια γκόμενα, που χωρίς να θέλω να την προσβάλω ήταν επιεικώς ανύπαρκτο βλήμα. Μορφωμένη κοπέλα, εννοώντας ότι έχει βγάλει ένα πανεπιστήμιο (ουάου) και η οποία δεν ήξερε γιατί η Σελήνη αλλάζει φάσεις. Δεν είχε ποτέ της καν την απορία, γιατί αυτό το μεγάλο, όμορφο και ρομαντικό ουράνιο αντικείμενο, κάτω από το οποίο είχε τόσες όμορφες αναμνήσεις (μπουαρχχχχαααρχχ, σόρρυ για το ξέρασμα), τη μία φαίνεται και την άλλη όχι. Πως γίνεται να μην το αναρωτιέται κανείς αυτό σκέφτηκα, και τη ρώτησα. - Ε δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν το παρατήρησα… Μα το βλέπεις ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ! Και οι αναμνήσεις;;;; Τόσα τσιμπούκια που έχεις κάνει σε παραλίες, την ώρα που το φεγγαρόφωτο έλουζε το πέος του αγαπημένου σου με αυτό το ασημένιο φως, δεν το πρόσεξες; Ήσουν απορροφημένη και μπουκωμένη μάλλον για αυτό και αφαιρέθηκες, καταλαβαίνω.

Τέλος πάντων, για να μη μακρυγορώ, αν θες να πιστεύεις στα ζώδια και στην κατηγοριοποίηση των ανθρώπων με βάση τα άστρα, και στο ότι τα αστεράκια θα καθορίσουν πόσες πούτσες θα φας αυτή τη βδομάδα, μαγκιά σου. Μην περιμένεις όμως, να μου μιλάς με στόμφο για μια από τις μεγαλύτερες απάτες της σύγχρονης εποχής και να σε παίρνω στα σοβαρά. Αν θες σοβαρή αντιμετώπιση μάθε πέντε βασικά πράγματα για τον κόσμο που ζεις και τα λέμε μετά. Και όχι, δεν είμαι ψωνάρα, ούτε κάνω επίδειξη γνώσεων. Πίστεψέ με, αν ερχόμουνα εγώ και σου έλεγα ότι το μέλλον σου καθορίζεται από τον αριθμό των μπλέ παπαρούνων που φυτρώνουν στη μαγική λίμνη της Καυλούπολης, τότε μάλλον και εσύ θα τσαντιζόσουνα με τη βλακεία μου. Και όχι, δεν είμαι υπερβολικός και ναι, το ίδιο ηλίθια είναι.

Φίλε/φίλη που διαβάζεις αυτό το κείμενο, αν βρίσκεις στοιχεία σου σε αυτό το άρθρο τότε να απελπιστείς, γιατί δεν υπάρχει σωτηρία. Είσαι αθεράπευτα βλαμμένος και πιθανότατα δεν το καταλαβαίνεις κιόλας. Όπως και να έχει, καλά που υπάρχεις για να γελάμε με την πάρτυ σου. Φιλάκια.

7 σχόλια:

  1. Περί μαλάκα:
    Υπάρχουν πολλοί "άντρες" που απαρνιούνται την φύση και την λογική της μαλακίας. Δυστυχώς πάρα πολλοί. Μπορεί όλη μέρα να αποκαλούν τον εαυτό τους μαλάκα για όσα κάνουν και να λένε ένα σωρό μαλακίες και να παραδέχονται πως λέμε μαλακίες. Αλλά όταν τους ρωτήσεις
    - Ρε όρνιο πότε τον έπαιξες τελευταία φορά; θα σου απαντήσουν με παρεξηγημένο ύφος βιασμένης καλόγριας από τον Αλ Πατσίνο από τον Δικηγόρο του Διαβόλου.
    - Τι λες ρε μαλάκα δεν τον παίζω. Τι είμαι μαλάκας ;
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΌΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΟΥ !!!!
    Και συνεχίσεις και συζητάς το θέμα στο τέλος προκύπτει παρεξήγηση. Και το χειρότερο που με εκνευρίζει είναι ότι στην πρώτη ευκαιρία τσακωμού δεν θα σε βρίσει όπως συνήθως αλλά θα σου πει:
    - Άντε τράβα καμία μαλακία ρε μαλάκα να ηρεμήσεις γιατί δεν είσαι καλά......
    Ε μετά από αυτό τι να του πεις του κρυψοαυνάνα.
    Το κακό με αυτούς είναι πως όχι μόνο τον παίζουν αλλά είναι τόσο ζώα που ούτε τα χέρια τους πλένουν και είμαι σίγουρος πως δοκιμάζουν και το σπέρμα τους.

    Για τα αστροπελέκια
    Δεν με πειράζει μια γκόμενα αν περνάω καλά μαζί της να μου αναλύει όλο το ζώδιο και τον ωροσκόπο από κάθε τρύπα. Πολλές ασχολούνται απλά για χόμπι (αντί να βάζουν δάχτυλο διαβάζουν τα ζώδια). Αλλά η υστερία που τις πιάνει όταν λες πως αυτά είναι μαλακίες και απάτη όντως με τρελαίνει και εμένα. Την αστρολογία αν μπορείς να την αποκαλέσεις επιστήμη την θεωρώ έξυπνη αλλά την εντάσσω στην ίδια κατηγορία με τους Γίγαντες του Κατς. Δηλαδή πολύ ψέμα.

    Για άλλη μια φορά Alza με ενέπνευσες για μακροσκελή σχόλια. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και εγώ μαζί σου. Είσαι ΩΡΑΙΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κακό που αυτό το άρθρο μου προκάλεσε στύση?
    *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήλωσε συμμετοχή για την αποστολή στον Άρη τώρα που προλαβαίνεις...
    www.Θελωκαιεγωνατονπαιξωστοδιαστημα.com/apply.html

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μαλακια ειναι ζωη... σαν το χερι σου τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Alza,

    το θέμα με την αστρολογία εξυπηρετεί αφάνταστα την τάση των γυναικών να κατηγοριοποιούν εύκολα ανθρώπους πόσο μάλλον άντρες, συνεπώς τώρα που έχουν 12 συνομοταξίες μπορούν να μην κουράζουν άλλο το μυαλουδάκι τους με την ανάλυση του πολυποίκιλου χαρακτήρα ενός άντρα.

    Έχω κληθεί πολλάκις να δώσω την αποψή μου σε απελπισμένες φίλες περι του τι θέλει Ο άντρας. Αν και χιλιάδες απαντήσεις μου έρχονται στιγμιαία (και κάποιες τις εξωτερικέυω ανά περίσταση/πόσο καλά την ξέρω) σε περιπτώσεις καμμένου εγκεφάλου απαντάς: Δες τι ζωόδιο, είναι κι είσαι ΜΕΣΑ. Για αυτό σου λέω άσε όσους μάθανε να ζούνε με κουτάκια να συνεχίζουν να φυτοζωούν και να διαβαζουν τον καφέ.

    Περί μαλακίας, απλά άσε τους μοναχικούς καλλιτέχνες να αναγνωριστούν μετα θάνατον... Έτσι κι αλλιώς οι πιο δυνατές απολαύσεις (πέρα της παρτούζας) πάντα είχαν το στοιχείο του μοναχισμού,της μυσταγωγείας και του αποκρυφισμού. Μην απαιτείς κάτι τόσο ποιητικό να αποκαλυφθεί και να γίνει αντικείμενο συζήτησης απογευματινού καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσακ Νορις δεν βαραει μαλακια. Μονο γαμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή παρατήρηση και ως συνέχεια στο σχόλιο, αλλά και σε σχέση με το άλλο θέμα του post : Τα άστρα δε καθορίζουν τη ζωή του Τσακ Νόρις, ο Τσακ Νορις καθορίζει τη ζωή των άστρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή