Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έρως ανίκατε βλάχαν!!!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, καλή σας ημέρα!!!


Σήμερα είναι 14 Φεβρουαρίου, η μέρα των ερωτευμένων, και ο ρομαντισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα έχει ήδη επηρεάσει την διάθεση μου. Είμαι χαρούμενος, είμαι ερωτευμένος και θέλω να βγω να το φωνάξω σε όλο τον κόσμο!!! Μα, τι υπέροχη μέρα! Είναι σαν να ανοίξαν οι ουρανοί και να χύθηκε απο τα σύννεφα το καυτό υγρό του έρωτα και να περιέλουσε τα προσωπά μας με χαρά, έρωτα και αγάπη. Μιζέρια και προβληματισμοί δεν χωρούν τέτοια μέρα και κάθε άνθρωπος το βιώνει αυτό. Σήμερα ερχόμενος προς την δουλειά, στο γνωστό φανάρι που έρχεται ο πακιστανός να μου καθαρίσει τα τζάμια, ήρθε με χαμόγελο στα χείλη και με χαιρέτησε και εγώ του έδωσα το κρουασάν μου συν πενήντα ευρώ. Αγαπώ όλο τον κόσμο σήμερα και θέλω αν το μοιραστώ αυτό μαζί σας! Αγαπώ και εσάς, γιατί είμαι ερωτευμένος και βλέπω το κόσμο με άλλο μάτι. Βλέπω συναδέλφους στην δουλειά να χαζογελάνε συνεχώς. Όλοι είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν. Κανονίζουν έξοδο με το ταίρι τους το βράδυ, σχεδιάζουν να αγοράσουν δώρα και λουλούδια και τα σχετικά και γενικά ολοι μετέχουν με περισσή ζωντάνια στο χορό που λέγεται "Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου"!


Μπαίνω χαρούμενος στο internet και ψάχνω να βρώ πρωτότυπες ιδέες για αυτή τη μέρα που είναι τόσο σημαντική για όλους μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές, όταν πέφτω πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο:

"5 αντρικά λάθη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου"

...και η ψυχή μου σφίχτηκε. Υπάρχουν άντρες που κάνουν λάθη τέτοια μέρα; είναι δυνατόν μια τέτοια μέρα να μην τα δίνεις όλα και να μην δηλώνεις το παρόν στη σχέση σου φωνάζοντας -για να μη πω, κραυγάζοντας- το πόσο ερωτευμένος είσαι; Διάβασα το κείμενο και δάκρυσα όταν συνειδητοποίησα τι τραβάνε κάποιες άτυχες γυναίκες. Όταν ο καλός σου δεν δείχνει το ενδιαφέρον του μια τέτοια μέρα, πως μπορείς άραγε να ζήσεις σε αυτ.......


έλα ντάξει...φτάνει... δεν αντέχω άλλο..... ούτε για πλάκα δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το τραγικό πουστριλίκι...


Το εν λόγω άρθρο δυστυχώς υπάρχει. και είναι εδώ. Διαβάστε το πριν συνεχίσετε. Διαβάστε το λέμε! ΕΕΕΕ, δεν πιστεύω να μην το διαβάσατε; ΕΕΕΕ, χέστηκα! Και ερωτώ λοιπόν, αυτή που το έχει γράψει είναι άραγε ενήλικη; Αναρωτιέμαι πόσο άκυρη και καμμένη μπορεί να είναι η γκόμενα, καθώς και το site που αποφάσισε να εγκρίνει αυτό το περιεχόμενο; Δηλαδή πραγματικά διαβάστε και πείτε μου...Τώρα θα μου πείτε πως βρέθηκα εγώ στο www.womenonly.gr.... εε ευκαιρία έψαχνα για κράξιμο...και δικαιώθηκα.


Αφού λοιπόν ανάψαν τα λαμπάκια μου με τις απαράδεκτες παπαριές που διάβασα σε αυτό το κείμενο, πρόσεξα ότι η""""""""" κυρία""""""""""" παρέλειψε να φτιάξει τη λίστα με τα 5 λάθη των γυναικών που κάνουν την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για αυτό και εγώ έφτιαξα μια δική μου για να είμαστε δίκαιοι σε αντιπαράθεση με αυτά που γράφει η χαρχάλω στο άρθρο της.. 


"5 γυναικεία λάθη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου"


Λάθος πρώτο:  Μου υπενθυμίζεις ότι είναι η μέρα του Αγίου Βγαλεντίνου.
Έχω πολλά στο μυαλό μου, είχα μπόλικη δουλειά στο γραφείο και εσύ έρχεσαι και μου τα κάνεις Ζέπελιν με Αγίους Βαλεντίνους και αρχιδιές να ουμ...ωωω... ΖΜΠΤΣΜ κυρά μου!!!
Γιατί είναι κακό: Γιατί εγώ δε σου ζαλίζω τις ωοθήκες κάθε φορά που μια ανούσια κλαπαρχιδιά μου έρχεται στο μυαλό. Αν θες να νιώσεις ξεχωριστή φρόντισε να μη γκρινιάζεις για πράγματα που μόνο ανέραστες ή ανήλικες χαζογκόμενες γκρινιάζουν και σοβαρέψου...στόκε!


Λάθος δεύτερο: Μου λες ότι δε μετράει το δώρο αλλά η κίνηση.
Συνεχίζεις και μου ζαλίζεις τα αρχίδια για κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο ενώ ταυτόχρονα ψεύδεσαι ασυστόλως καθώς εξ αρχαιοτάτων χρόνων όλοι ξέρουμε ότι στις γυναίκες αρέσουν τα δώρα και όσο πιο πολλά και πιο ακριβά τόσο καλύτερα, για αυτό τις πουτανιές αλλού!
Γιατί είναι κακό: Γιατί τα αρχίδια μου είναι ευαίσθητα και δεν κάνει να ταλαιπωρούνται χωρίς να υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος. Και για να ξέρεις random γκόμενα εκεί έξω, δεν μετράνε ούτε τα δώρα, ούτε τα λόγια, ούτε τίποτα. Είτε σου πάρω αρκουδάκι για να τρίβεσαι πάνω του, είτε όχι, μετράνε μόνο οι πράξεις και οι πράξεις δεν εκδηλώνονται σε μια κούφια και ηλίθια μέρα, για την οποία έχουν πείσει εσένα και τις ομόστοκούς σου ότι είναι υψίστης σημασίας...τούβλο!


Λάθος τρίτο: Επιμένω ότι η γιορτή είναι εμπορική, όχι για να βρω δικαιολογία, αλλά γιατί είναι!!!
Όπως τα Χριστούγεννα, που είναι η εμπορικότερη γιορτή όλων, αντίστοιχα η γιορτή του Αγ. Μαλαπέρδα -πως σκατά τον λένε- είναι εμπορικότατη αφού σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί την χαζομάρα των περισσοτέρων -ας μην γενικεύουμε- γυναικών και να ικανοποιήσει την ανασφάλειά τους και την ανάγκη τους για συνεχή επιβεβαίωση. Είναι τυχαίο νομίζετε το ότι υπάρχουν γιορτές που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες; Γιορτή της μητέρας, γιορτή της γυναίκας, Αγ. Βαλεγδύνος...
Γιατί είναι κακό: Γιατί δεν καταλαβαίνεις που δεν καταλαβαίνεις ότι τα όργανά μου είναι πολύτιμα και χωρίς αυτά παίζει να μην μπορώ να τεκνοποιήσω μετά, προσπαθείς να με πείσεις ότι είναι αυτή η γιορτή είναι ευκαιρία να κάνουμε τα πράγματα που τόσο θέλαμε και δεν κάνουμε. Έχω νέα για σένα δεσποινίς... Αν δεν κάνω πράγματα με σένα, σημαίνει ότι δεν γουστάρω να τα κάνω μάλλον. Αν γούσταρα δεν θα περίμενα τον Αγ.Ρηγαντίνο. Επίσης ναι θέλω να πάω κόντρα σε ζαχαροπλάστες και ανθοπώλες που έχουν το τριαντάφυλλο 2,5 και 3 ευρώ, μη γαμήσω.... Από τον κώλο σου το έκοψες ρε καριόλη και το χρεώνεις τόσο; Καλύτερα να αγοράσω στεφάνι και να στο καρφώσω στο πάτο πριν σε θάψω έξι πατούσες κάτω απ' τη γη.


Λάθος τέταρτο: Γκρινιάζεις γιατί σου έστειλα χρόνια πολλά από sms ή email.
Και που σου έστειλα να λες ευχαριστώ. Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι μωρή χαβούζα να έχουμε τις ίδιες πεποιθήσεις με σένα. Εγώ δεν γουστάρω Αγ. Τσιμπουκίνου, καπίσι; Αν δεν γουστάρεις τράβα και γαμήσου με κάναν σκατόφλωρα, που θα σου γράφει ερωτικά γράμματα και θα σε κοιτάζει στα μάτια λέγοντας σου πως είσαι ο "βαλεντίνος" του. Από μένα τέτοια αδερφίστικα μην περιμένεις.
Γιατί είναι κακό: Γιατί τα αρχίδια μου έχουν γίνει μεγαλύτερα από τον Aldebaran με τις μαλακίες που μου τσαμπουνάς τόση ώρα και κινδυνεύουν να σκάσουν δημιουργώντας ένα τεράστιο super-paparnova. Και η ρημάδα τεχνολογία μωρή αχάριστη βρωμοτσούλα, που γράφεις αυτό το σιχαμένο άρθρο, είναι αυτή που σε κρατάει ζεστή το βράδυ που έχει ψωλόκρυο και είναι αυτή που σε γιατρεύει όταν αρρωσταίνεις και είναι αυτή που σου δίνει την δυνατότητα να εκφράζεις τις ιδέες που έχεις στο σκατόμυαλό σου μέσα από την ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή...σάπια!


Λάθος πέμπτο: Περιμένεις να ασχοληθώ με το σχεδιασμό της μέρας;
Οκ... φαγητό, πίπα, ps3 και ύπνο. Πίπα και ps3 μπορούν να πάνε παρέα αν θες.
Γιατί είναι κακό: Γιατί πραγματικά είμαι ένα βήμα πριν αρχίσω να τραβάω τις πουτσότριχες μου από τα νεύρα, οπότε για να μη σου πω που να πας να γαμηθείς μέρα που είναι, άσε με στην ησυχία μου και αν για κάποιο απροσδιόριστο λόγο θες να πάμε για φαγητό, ποτό ή κάτι τέτοιο, κανόνισε το εσύ χωρίς να μου τα πρήζεις παραπάνω, γιατί έχω φτάσει τα όριά μου. Αν πιστεύεις στα σοβαρά ότι το να ασχολούμαι με αυτή την γελοιότητα δείχνει το ενδιαφέρον μου και οτι σε θέλω στη ζωή μου, τότε είσαι πραγματικά τελείως για τον πέο καβάλα και ειλικρινά δεν σε θέλω στη ζωή μου.




Γνωρίζω ότι ίσως να ήμουν λίγο εριστικός και αυστηρός με το θέμα, αλλά μόνο έτσι μαθαίνουν οι καριόλες. Σήμερα άκουσα ένα κάρο αστεία στη δουλειά για τον Αγ. Βαλεντίνο και αν γιορτάζω και παπαριές τέτοιες -ειδικά από γυναίκες- και το νευρικό μου σύστημα έχει πάρει φωτιά. Τα παίρνω κράνα λέμε που ενώ ο κόσμος καίγεται και ο καθένας ασχολείται με του μουνιού του το χαβά. Για όποια γυναίκα η γιορτή των ερωτευμένων είναι σημαντική, έχω απλά να πω ότι στον πούτσο μας λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες! Πρέπει να απαγορευτεί αυτή η γιορτή πάρτε το χαμπάρι. Γιατί; Πολύ απλά γιατί ενοχλεί τους άντρες ΟΛΟΥ του κόσμου (αδερφές, λούγκρες και φλωράντζες εξαιρούνται, αλλά ταυτόχρονα δεν μας ενδιαφέρουν κιόλας) και αυτός είναι λόγος αρκετός... ΓΚΕΚΕ;;;

27 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Άλζα! Δεν μπορώ να ακούω μαλακίες για μέρα των ερωτευμένων και τα συναφή. Διάβασα το "άρθρο" της τύπισσας και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Παρατήρησες ότι αυτοαναιρεί τα λεγόμενά της; πχ: (στο 1) "Πως θα φτιάξεις το πρόβλημα: πάνω από το 75% των γυναικών σε όλο τον κόσμο παραδέχεται πως ακόμα και ένα γραμματάκι με γλυκά λόγια είναι αρκετό για να δείξει ένας άντρας πως μας σκέφτηκε την ημέρα αυτή."
    και στο 2 λέει: "Εμφανίζεται μπροστά σου με ένα αρκούδι και σου λέει ένα ξερό 'χρόνια πολλά'.Και νομίζει πως το έκανε το χρέος του!
    Γιατί είναι κακό: ένα κουτί σοκολατάκια, μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας."
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ. ΨΟΦΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι προφανές οτι το κοριτσάκι που γράφει είναι χαμένο. Δεν θα πέσω στο επίπεδο να την χαρακτηρίσω κάπως, μια και δεν την ξέρω προσωπικά την μαλάκω, αλλά πρέπει να είναι το λιγότερο τραγική...

      Διαγραφή
  2. Ο Βαλεντίνος γαμιέται. Καλύτερα με την Μαρία Παλάμη που δε ζητάει και δώρα. Άντε το χειμώνα κανένα γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να χει το γαμήσι!" λέει ο λαός...

      Διαγραφή
  3. Tha anaferthw pio polu sto arthro tis kopelas(tropos tou legein kopela).
    Edw o kosmos exei thema epiviwsis kai i porni thelei kai arkoudaki kiolas. Enas donitis sou aksizei mwri na ton valeis ston kwlo sou kai na mas ksefortwtheis!! Esy kai oi omoies/omoioi anegkefales/oi. Alls ksexasa den metraei to dwro alla ta logia pou tha sou pei o malakopitouras sou. Dld ti fovero mporei na sou pei??? Ektos an se pidaei o Oscar Wilde (pou itan bi btw) kai den to kseroume. Se kathe alli periptwsi kai to poiima tou Sa Adi na sou pei (to gnwsto "agapi mou agapi mou") panw apo 1 lepto den tha parei.
    Kata ta alla symfwnw me to arthro tou paparo Alza kai taytoxrona provlimatizomai xronia twra gia to pote tha stamatisei ayto to asteio me tin gamwgiorti.
    All the best

    Valaroma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pisw ap ola ayta den mas eipes esi trismegiste Alza esteiles xronia polla simera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να ήθελα δεν μπορούσα να στείλω, καθώς το κινητό μου κόλλησε απο την χιονοστιβάδα μηνυμάτων που εξέλαβα απο τις χιλιάδες γκόμενες που κόβουν φλέβα για την πάρτυ μου...

      Διαγραφή
    2. siga tin skatofatsa pou kovoun fleva oi gomenes...

      Διαγραφή
    3. Προφανώς είσαι μια απο τις χιλιάδες θαυμάστριες, που πληγώθηκε που δεν απάντησα....ειλικρινά λυπάμαι, αλλα δεν βγαίνω μάνα μου...

      Διαγραφή
  5. Ήσουν όντως εριστικός. Βάρβαρος θα έλεγα. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το womenonly ??? Τι στον πούτσο γαμώ την αγαμία τους. Γιατί ζούνε ακόμα οι καργιόλες που γράφουν αυτά τα θέματα ???
    Μπαίνω και εγώ και τα διαβάζω και παίρνω ιδέες για να κράξω το γυναικείο φύλο. Έχει και πλάκα.

    Να κάνουμε μια γιορτή για τον πούτσο. Οι γυναίκες έχουν 2-3 γιορτές όπως λες για να επιβεβαιόνοντε. Θέλω και εγώ μία. Μόνο μία.
    Η γιορτή που ΠΟΥΤΣΟΥ.
    Αυτήν την ειδική ημέρα θα γιορτάζει ο πούτσος του κάθε άνδρα. Κάθε γυναίκα θα είναι υποχρεωμένη να τσιμπουκώνει όσα περισσότερα καβλία μπορεί. Και όσες δεν το κάνουν θα έχουμε το δικαίωμα σαν άντρες που δεν έχουμε λάβει το δώρο μας να τους χτυπάμε τα κεφάλια και τα μάγουλα με την πούτσα ημικαβλωμένη για να κάνει φλατς φλατς. Όσες κάνουν τσιμπούκια θα είναι υποχρεωμένες να τα καταπίνουν κιόλας για να μην θιχτεί ο πούτσος και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βραδυ.
    Ωραία ιδέα ε ? Είναι λίγο μισογύνικη αλλά στον πούτσο μου. Αν υπάρχουν γυναίκες που διαβάζουν τα γουμεν ονλυ και τα πιστεύουν αυτά τότε ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ με μεγάλη περηφάνια η γιορτή του ΠΟΥΤΣΟΥ
    ΡΟΥΦΑ ΜΩΡΗ!!!

    Αλζα για άλλη μια φορά....ξέρεις. Για μένα είσαι στο ίδιο αν όχι σε μεγαλύτερο επίπεδο ΦΑΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μαζί σου Peri. Η ιδέα σου για την αντρική αυτή γιορτή είναι απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Προτείνω να ορίσουμε ημερομηνία στη οποία θα γιορτάζουμε ολοι οι άντρες μαζί την σπουδαία αυτή γιορτή του ΠΟΥΤΣΟΥ.

      θα ανταλλάσουμε ευχές όπως:
      "γαμήσια πολλά"
      "όσες επιθυμείς"
      "μακρύπουτος/χοντρόπουτσος κλπ κλπ"
      "και εις σκληρότερα"

      και φυσικά θα προωθήσουμε νέα ήθη και έθιμα σαν αυτά που περιγράφεις, γράφοντας έτσι μια νέα σελίδα στην πολιτισμική μας ιστορία...ΕΥΓΕ!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραιο το κατηγορω στην χαρχαλω. Περιμενω πως και πως κατι για τις αποκριες και το γιατι ειναι υβρις αν δεν πας στην Πατρα εκεινο το 3ημερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ύβρις να μης πας Πατρα εκείνο το 3ήμερο; Απο πότε;

      Διαγραφή
  8. Alza δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ σου, είσαι γουρούνι και δεν ντρέπεσαι που τα λες αυτά, τι τις περνάς τις γυναίκες, όργανα ηδονής;;;

    ΟΚ, σοβαρά, τώρα. Προσωπικά, αν και είμαι το συνώνυμο της γείωσης τις γυναίκες τις βλέπω απολύτως ισότιμες και δεν διακατέχομαι από φαλλοκρατισμούς. Το κατοχυρώσαμε αυτό; Αν και στο άρθρο σου μπορεί να ήσουν σε μερικά σημεία λίγο... ελάχιστα (πραγματικά ελάχιστα) υπερβολικός, πρέπει να παραδεχτώ ότι...
    ...
    ...
    Αν αυτή η καριόλα που έγραψε το άρθρο έχει γκόμενο, θα κάνω τελετουργικό χαρακίρι αφού τη σφάξω στο γόνατο. Όχι μόνο θεωρώ γελοία αυτά που λέει, αλλά προσβάλλει το ίδιο της το φύλο αφού αφήνει να εννοηθεί ότι οι γυναίκες είναι ένα μάτσο πουτάνες που άμα δεν τους δώσεις ηλίθια δωράκια μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου δε θα σου δώσουν σημασία. Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ, ΚΑΡΙΟΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ. Δε θα γίνω φαλλοκράτης επειδή υπάρχουν ηλίθιες σαν και αυτή, είναι θέμα αρχών.

    Χωρίς πλάκα, αναρωτιέμαι με τι μούτρα το έγραψε... σε άλλα μέρη πεθαίνουν από ασιτία και εδώ έχει η μουλάρα την πολυτέλεια να πουλάει μουνόκλαψα για ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΟΜΩΣ... Έκανα λάθος, Άλζα. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ πιστεύω οτι σε κάποιο σημείο υπερέβαλα. Εκεί που την λέω """""κυρία""""", νομίζω οτι έστω και με τα πολλά εισαγωγικά, ο όρος δεν αξίζει σε αυτό το κοντοπούτανο, αλλά μέσα στην σύγχυσή μου, παραφέρθηκα και της έδωσα χαρακτηρισμό που δεν της αξίζει. Θα προσέχω στο μέλλον να μην συγχύζομαι τόσο...

      Διαγραφή
  9. Δεν περίμενα εσύ και ο Perinio να μπαίνετε και να διαβάζετε το womanonly.

    Οκ, οκ, το παίρνω πίσω.

    Από τον Perinio το ψιλοπερίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεξήγησες... Κατέληξα εκεί γράφοντας στο google "αγίου βαλεντίνου" μιας που έψαχνα πληροφορίες για την γιορτή. Ήταν 3ο αποτέλεσμα αν θυμάμαι καλά... ούτε που το ήξερα πριν το site. Εγώ ως γνωστόν διαβάζω μόνο απο τα παρακάτω site:
      www.supermenonly.com
      www.testosteronimaximum.com
      www.apolutosantras.com
      www.thebiggestballsaround.com
      κλπ...

      Διαγραφή
  10. Δεν ξέρω για σας αλλα εγω το γιόρτασα με λουλουδια και κρασι!Ο ερωτας είναι για τους λεπτούς χαρακτήρες και οχι για κάτι χοντροκομένους σαν και σένα,γάιδαρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις δεν χρειάζονται. Εδώ ανταλλάσουμε απόψεις και όχι βρισιές, κλώσσα!!!

      Διαγραφή
  11. Εγκυκλοπαιδικά και από περιέργια πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα. Εξάλλου άρχισε το Champions League!

    ΥΓ: Η γκόμενα που έγραψε τις παπαριές στο site, είναι μια από τις δεκάδες γκόμενες που μαστίζουν το internet σαν τη βουβωνική πανώλη και που ανήκει σαφώς στη κατηγορία "πού πάει το πουλμανάκι". Σε όποιο γυναικοsite και να μπεις, θα δεις 3-4 καθυστέρες του τύπου της να δίνουν συμβουλές για σεξ και σχέσεις και το κακό είναι ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μια σχέση από ένα πήδημα ακόμα κι αν τους έπεφτε στο κεφάλι από το 18ο όροφο. Γαμώ την Κάρι Μπράνσω και γαμώ το Sex & the City και γαμώ τον αυτισμό της κάθε καριολίτσας που τη βλέπει συγγραφέας / φωτεινή παντογνώστρια και τολμάει να αγγίξει πληκτρολόγιο για να δώσει συμβουλές. Επίσης γαμώ τον κάθε σαιτάρχη που πηδάει τις εν λόγω καριολίτσες, δίνοντας τους βήμα για να εκθέσουν τις συφιλιάρικες ιδέες τους.

    Καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. thumbs up σε όσους της έστειλαν και μήνυμα στο e-mail της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πού σαι ρε ζεις?
    Δυναμικό cumback από τον προφήτη Alza, ή αλλίως Μαύρο Θάνατο (ήρθε η ώρα να βγει η μάσκα)
    http://www.youtube.com/watch?v=zjsLDgcI87Y

    Σε ότι αφορά την καθυστερημένη του άρθρου δε θα σχολιάσω τα προφανή, μόνο μια χαζή παρατήρηση: "Μόνο στις ΗΠΑ, το 64% των ανδρών δεν ασχολείται καν με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων, όταν το 30% των γυναικών περιμένουν από τον καλό τους να ετοιμάσει τη βραδιά."
    Πού είναι το πρόβλημα στο παραπάνω; Προφανώς για τις ανασφαλείς αγάμητες (30%) αντιστοιχεί ένα 36% ευνούχων μουνόδουλων που "ασχολείται με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων". Άρα όλοι είναι χαρούμενοι.

    Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση που βγήκε κάποιος κι έκραξε αυτή τη μαλακία με τον ομορφάντρα (νέα μόδα μετά την "αγαπούλα"). Πάντα αναρωτιόμουν ποιος γελάει με αυτές τις κρυόκολες μαλακίες για αυτιστικούς. Η απορία μου λύθηκε στο στρατό, όπου κατάλαβα ότι οι διαφημιστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Secret!!!

      Long time, no see που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Τι λέει; απολύθηκες ψαρά ή ακόμα;

      Διαγραφή
  15. Έλα ρε, όλα καλά όλα ανθηρά, εδώ και καιρό έχω απολυθεί. Στείλε άμα είναι να κανονίσουμε καμιά μπυρίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή