Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η μάχη των φύλων

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις διαφορές των δυο φύλων και να δώσουμε μια πιθανή λύση στη μάχη που κυμαίνεται τόσα χρόνια μεταξύ τους. Για να βρούμε τη λύση στο πρόβλημα πρέπει να μελετήσουμε σε βάθος και τις δυο πλευρές. Ελπίζω να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα ακολουθήσει ανάλυση της γυναικείας ψυχοσύνθεσης και της αντρικής μαλακίας (οι άντρες δεν έχουν ψυχή, έχουν αρχίδια), σε βαθμό που ποτέ κανείς δεν έχει επιχειρήσει.

Ας προσεγγίσουμε αρχικά την προέλευση της γυναίκας και του ανδρός απο θρησκευτική σκοπιά. Ο Θεός όπως ξέρουμε έφτιαξε πρώτα τον Αδάμ και άραξε. Ο Αδάμ ήταν μέγας ανωμαλάρας. Την έπαιζε πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Όταν δεν την έπαιζε, σοδόμιζε τα πρόβατα, τα κατσίκια, τα λιοντάρια, τους ελέφαντες και τις καμηλοπαρδάλεις - που τότε στο παράδεισο ήταν όλα ήμερα - και γενικά, ότι άλλο ζωντανό είχε δημιουργήσει ο Θεός για να του κάνει παρέα. Βλέποντας τα δημιουργήματά του παραβιασμένα, ο Θεός δεν άντεξε και αποφάσισε να του δώσει έναν σύντροφο, αφενός που να 'ναι στα μέτρα του, και αφετέρου που θα του κάνει τέτοιες ζήλιες, ώστε να τον αναγκάσει να μην ασελγήσει ποτέ ξανά στα αθώα ζώα. Με το που δημιουργήθηκε λοιπόν η Εύα, άρχισε τη γκρίνια και ηρεμούσε μόνο για λίγες ώρες μετά το σεξ, για να ξαναπιάσει την γκρίνια μετά:

"Πάλι κάθεσαι; δεν θα φέρεις κάνα φρούτο να φάμε;"
"Δεν καταλαβαίνω γιατί οταν τελειώνεις εσύ, τελειώνει και το σεξ. Εγώ θέλω και άλλο. Πως θα ικανοποιηθώ;"
"Τα φύλλα συκής μας θέλουν πλύσιμο και σιδέρωμα δεν θα βοηθήσεις; για δούλα με περνάς;"
"Φέρε ένα φοινικόφυλλο και σκούπισε τη σπηλιά, μπουρδέλο τα έχεις κάνει! έχω περίοδο και δεν μπορώ να βλέπω την ακαταστασία."
"ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ!"
"Τι θα πεί δεν είσαι έτοιμος για παιδί;;;; ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;;;;"
"Δεν με αγαπαααααααας!!! μπουχουχουχουυυ!!!"

Ο Αδάμ σύντομα έπεσε σε κατάθλιψη. Ότι και να έκανε δεν μπορούσε να κρατήσει την Εύα ευχαριστημένη και έτσι μεσα σε λίγους μήνες έχασε και την σεξουαλική του όρεξη και ορμή. Κλείστηκε στον εαυτό του και άρχισε να φαντασιώνεται οτι γαμάει τράγους, σκατζόχοιρους και κουκουβάγιες και να τον παίζει κρυφά. Η Εύα, αγάμητη πλέον, έγινε χειρότερη απο ποτέ. Η γκρίνια πήρε βιβλικές διαστάσεις και σε κάποια φάση, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν την άντεξε. Εκνευρισμένος και με τον Αδάμ που προφανώς ήταν προβληματικός, αποφάσισε να τους τιμωρήσει και να τους εξορίσει για πάντα. Για να μην τους διαολοστείλει όμως και του κρατήσουν μούτρα, σκέφτηκε το εξής σχέδιο. Είπε στους πρωτόπλαστους να μή φάνε το απαγορευμένο μήλο γιατι θα τους κάνει βαβά. Μετά πήγε στο Διάβολα και του πε να ξεγελάσει την Εύα με χρυσαφικά και ρούχα και τσάντες Αρμάνι και τέτοια κόλπα, ώστε να φάει το μήλο και έτσι να έχει δικαιολογία για να τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Όντως, ο Διάβολας έβαλε τα Prada του και πήγε στην Εύα και της είπε:

"Σου αρέσουν τα παπούτσα μου; Αν φάς εσύ και ο Αδάμ το μήλο, θα σου τα δώσω αυτά και μια τσάντα αρμάνι και φόρεμα Gucci και θα σε γεμίσω με accessories και εσώρουχα Victoria's secret και θα είσαι και πολύ γκάβλα. Οπότε θα σε γουστάρει και ο Αυνάν, έ ο Αδάμ."

Μη τα πολυλογούμε η Εύα ψήθηκε και πήγε στον Αδάμ, ο οποίος ο μαλακαντρέας, δεν είχε τα αρχίδια να πει όχι, και τον έπεισε και το φάγαν το μήλο. Έτσι ο Θεός βρήκε την ευκαιρία να γλιτώσει απο την Εύα και τους είπε να πάρουν τον πούλο απο τον Παράδεισο. Καθώς τους οδηγούσε στην ουράνια τσουλήθρα που κατέληγε στη Γή, τους είπε:

"Εσύ Αδάμ αγόρι μου δε πας καλά. Για τιμωρία, εσύ και οι απόγονοί σου θα ζείτε για πάντα με την ανάγκη να τον παίζετε. Λάστιχο θα τον κάνετε. Ταυτόχρονα, θα υποστείτε την γκρίνια και την βλακεία των γυναικών και θα σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Δεν θα τις ικανοποιείτε ποτέ και δεν θα τις καταλάβετε καθόλου. Όχι οτι εγώ μπορώ ή θέλω να τις καταλάβω, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θα μαι εκεί, μουχαχαχαχα! 
Εσύ Εύα δεν χρειάζεται να τιμωρηθείς άλλο, αρκετά ελλατώματα σου έδωσα... Άντε ΟΥΣΤ τώρα!"

Και έτσι, λόγω του πρωτομαλάκα και της πρωτοκαριόλας αυτής, είμαστε τώρα όλοι εδώ και τρώμε τα σκατά, αντί να είμαστε πάνω και να κυνηγιόμαστε στα σύννεφα. Η πτώση στη Γη είχε τα εξής αποτελέσματα:
Ο άνδρας: Κατάλαβε ότι αν συνέχεια έκανε την χάρη στη γυναίκα, θα του έβγαινε σε κακό, γι' αυτό και άρχισε να σκέφτεται περισσότερο πρακτικά, να ζυγίζει καταστάσεις και τελικά ανέπτυξε ένα πνευματικό όπλο, τη λογική, η οποία θα τον προστάτευε από τις γυναίκες (οι οποίες δεν ξέρουν πως να χειριστούνε αυτό το όπλο). Ωστόσο, αντίστοιχα οι γυναίκες ανέπτυξαν τα δικά τους όπλα με τα οποία πολλές φορές νικούν τους άνδρες, για αυτό και όλα τα βουνά είναι γεμάτα καράβια...
Η γυναίκα: Όταν ο άνδρας άρχισε να μιλά στις γυναίκες με λογική και σύνεση δείχνοντάς τους που κάναν λάθος, αυτές επειδή δεν καταλάβαιναν τι εννοούσε, μπερδευόντουσαν και ερχόντουσαν σε αμηχανία. Ανακάλυψαν λοιπόν τρομερά όπλα με τα οποία θα μπορούσαν να αμυνθούν απέναντι στους δυνάστες. Μιλάμε φυσικά για το μουνί, τα βυζά,τις κωλάρες και φυσικά το τρομερότερο όλων -το οποίο θα έπρεπε να απαγορευτεί από την συνθήκη της Γενεύης- την γκρίνια. Με τέτοια πανίσχυρα εργαλεία στη διάθεσή τους, ουσιαστικά οι γυναίκες πολλές φορές εξουδετερώνουν τους περισσότερους άντρες και τους χρησιμοποιούν για τα δολοπλόκα σχέδια τους.


Ας εξετάσουμε τώρα την προέλευση και την πορεία των φύλων μέσα από το πρίσμα της θεωρίας της εξέλιξης. Σε κάθε ζωντανό οργανισμό στο πλανήτη υπάρχει η γενετικά σχεδιασμένη προδιάθεση για πολλαπλασιασμό του είδους. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζώα (και ο άνθρωπος) έχουν ένα ένστικτο το οποίο τα "σπρώχνει"  συνεχώς, αχόρταγα και ακατάπαυστα προς την πράξη της αναπαραγωγής, κοινώς το "ξεκώλιασμα". Από τα δυο φύλα την ισχυρότερη σεξουαλική προδιάθεση την έχει το θηλυκό, μια που στην πλειοψηφία είναι αυτό το οποίο και ολοκληρώνει την διαδικασία της αναπαραγωγής με την γέννα. Η φράση "εγώ πότε θα γίνω μάνα;" είναι ουσιαστικά χαραγμένη στο DNA του κάθε θηλυκού στο πλανήτη και είναι μια ερώτηση που ασταμάτητα βασανίζει τα κορίτσια μας είτε σε βιολογικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Η προσήλωση και η μανία τους για αυτό το σκοπό είναι τέτοια, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι γυναίκες δεν μπορούν να διαπρέψουν σε τίποτα σχεδόν, εκτός από το ντάντεμα και το ξεσκάτισμα. Στην προσπάθειά τους να παγιδέψουν ένα αρσενικό  στα δίχτυα τους οι γυναίκες αρχικά χρησιμοποιούν τα σωματικά τους όπλα. Το ντύσιμο και το στόλισμα γενικότερα, αποτελεί μια πανάρχαια και τελετουργική απόδειξη για το ότι οι γυναίκες βασίζονται στην εμφάνισή τους για να εντυπωσιάσουν, αποδεικνύοντας το πόσο τούβλα είναι. Πριν με λιντζάρει το γυναικείο κοινό μου (φιλιά μητέρα!) να συμπληρώσω ότι, δεν είναι όλες οι γκόμενες τούβλα, απλά αφενός μεν τα τραβέλια τυπικά είναι άντρες, και αφετέρου, οι μετρημένες στα δάχτυλα γυναίκες με νοημοσύνη δεν είναι αρκετές για να καταρρίψουν το κανόνα.


Έστω λοιπόν, ότι η γυναίκα επιτυγχάνει το σκοπό της και επιδίδεται στην γενετήσια πράξη, η οποία θα έπρεπε, εκτός από το κανονικό σεξ, να συμπεριλαμβάνει και γαμήσι από κώλο (για να μην έχουν δικαιολογία οι ξενέρωτες) . Τελικά, αυτός ο οποίος καλείται και ολοκληρώνει το έργο της γονιμοποίησης, αποκτά άλλη συναισθηματική αξία για τη γυναίκα, καθώς της ικανοποιεί ένα από τα αρχαιότερα και ισχυρότερα ένστικτα. Ακόμα και πριν προλάβει ένα αρσενικό να πραγματοποιήσει την δουλειά του, το θηλυκό κατασκευάζει μια ιστορία μελό στο μυαλό του, και η αξία του αρσενικού αυξάνεται ιδεατά, πριν καν ολοκληρώσει τη δουλειά του. Έτσι οι γυναίκες επινόησαν τον έρωτα και την αγάπη, τις ρομαντικές βαρκάδες και τα λουλούδια και άλλα τέτοια σιχαμένα. Είναι ο βασικός λόγος που οι άντρες λένε τις γυναίκες ηλίθιες.


Αντίστοιχα το αρσενικό φύλο, έχει την γενετήσια ορμή μεν, να χώσει κάπου το μαντζαφλάρι του, για να εξασφαλίσει οτι αυτό θα εκπληρώσει το σκοπό του που είναι ο πολλαπλασιασμός του είδους. Για να το εξασφαλίσει αυτό όμως, ο άνδρας, σκέφτεται λογικά (μια που όπως είπαμε είναι το βασικό του όπλο του) και λέει: "Ωραία και πες τα φέρνω σήμερα στην Χ γκόμενα και μένει έγκυος. Μέχρι να γεννήσει και να μπορεί να ξανακάνει άλλο, θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος. Αν όμως αφού τα φέρω στην Χ, πάω αύριο και τα φέρω στην Υ και μετά στην Ζ τότε θα καταφέρω αυτό που η φύση με προστάζει πολύ πιο γρήγορα και αποδοτικά." Έτσι ο άνδρας είναι από τη φύση του multifucking ον, όπερ πολυγαμικό. Δυστυχώς, καθώς η γυναίκα δεν καταλαβαίνει από λογική, αυτό δεν της αρκεί καθώς της χαλάει την ρομαντική ιστορία που έχει στο μυαλό της και για να αντεπιτεθεί χρησιμοποιεί τα δικά της όπλα για να γίνει το δικό της. Παγιδευμένος πλέον από τα διασταυρωμένα πυρά της γυναικείας γκρίνιας από τη μία, και της μαμάς φύσης από την άλλη, ο άντρας αναγκάζεται να καταφύγει σε υποχθόνιους τρόπους για να ολοκληρώσει το σκοπό του, δηλαδή να εξαπατήσει, να ψευδομαρτυρήσει και να κλέψει. Πολλές φορές γίνεται γελοίος και καραγκιόζης στην προσπάθειά του αυτή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο άνδρας παρατάει το όπλο του (λογική) και κάνει ότι προστάξει η κατα καιρούς γκόμενα (παντόφλα) μόνο και μόνο για να μην χάσει το ενδεχόμενο γαμήσι. Στις μέρες μας δε μεγάλος αριθμός ανδρών, για κάποιο λόγο, προσπαθεί να αντιγράψει το γυναικείο φύλο και τις μεθόδους του, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση και προσοχή στη μόδα μόδα, και αν φόραγε και σερβιέτες παίζει και να μην τους ξεχωρίζαμε. Και μετά όταν οι γυναίκες τους λένε γυναικωτούς και δεν τους κάθονται, αυτοί τις βρίζουν και τις λένε "πουτάνες". Μάθετε όμως μικροί μου καθυστέρες, ότι αν μια γυναίκα είναι όντως πουτάνα επειδή "πουλάει" το μουνί της, εσείς που "πουλάτε" την αξιοπρέπειά και τη ψυχή σας για ένα γαμησάκι (που εγώ στη τελική το έβγαζα με σορτσάκι και σαγιονάρα αμαλάχει), είστε πολύ χειρότεροι. Επειδή λοιπόν τα αρσενικά κάνουν ένα σωρό μαλακίες για να πηδήξουν και μετά άλλες τόσες για να ξένοπηδήξουν, οι γυναίκες λένε τους άντρες μαλάκες.


Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες είναι ηλίθιες και οι άντρες μαλάκες. Και πως θα μπορούσαν να μην είναι; Είναι ο τρόπος της φύσης να εξομαλύνει τις διαφορές που δημιούργησε μεταξύ των δυο ομάδων. Για να ανεχτείς έναν μαλάκα, πρέπει να είσαι ηλίθιος και αντίστροφα. Είναι αναμφίβολα ένας κανόνας της φύσης αυτός, ο οποίος ισχύει για όλους, εκτός από μένα που είμαι γαμάτος. Σε αυτό το σημείο μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι η μάχη των φύλων δεν θα τελειώσει ποτέ. Είναι ένας φαύλος κύκλος, πλασμένος από τη φύση και είναι μάχη ζωής. Χωρίς αυτήν, η ανθρωπότητα θα ήταν χαμένη. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για μικρότητες και μίση μεταξύ των δυο αντίπαλων στρατοπέδων. Είμαστε καταδικασμένοι να εξαρτιόμαστε ο ένας από τον άλλο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Οπότε, μην αντιστέκεστε και μην αφήνετε τις διαφορές μας να μπαίνουν στη μέση. Αφού άνδρες και γυναίκες μαζί, έχουμε έναν και μοναδικό κοινό σκοπό: "ανελέητο γαμήσι!". Αφεθείτε λοιπόν ο ένας στα χέρια του άλλου και ανέμελοι, διασχίστε τα λιβάδια της ευτυχίας και της χαράς. Και μόλις τα διασχίσετε πέστε στα χορτάρια και επιδοθείτε  στη μεγαλύτερη παρτούζα που έχει δει ο κόσμος. Γιατί όπως έχεις πει ένας μεγάλος σοφός άνθρωπος των καιρών μας, "η παρτούζα είναι αγάπη γλυκεία μου, η παρτούζα είναι αγάπη...".



13 σχόλια:

  1. Σωστά τα λες περί πολυγαμικότητας του άντρα (ότι δηλαδή είναι σχεδιασμένος να μοιράζει τα φλώκια του από δω κι από κει, για να διαιωνίσει το είδος όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά).

    Όμως, σ' αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται ένα λάθος - μια παράβλεψη αν θέλεις - του θεού / της φύσης. Αν ο άντρας όντως το έκανε αυτό, αφενός θα ήταν εξαντλημένος όλη την ώρα, αφετέρου πολύ σύντομα όλοι οι άνθρωποι μιας περιοχής θα ήταν συγγενείς μεταξύ τους. Δηλαδή αιμομιξία, δηλαδή προβλήματα.

    Άρα, αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι το εξής: μεγάλη ανακάλυψη η καπότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχχαχα ωραιος ο Αλζας. Νομιζω πρεπει να ζητησεις απο το υπουργειο παιδειας να βαλει το αρθρο στην υλη της 1ης Γυμνασιου που καναμε παλαια διαθηκη... ξεκαθαριζει αρκετα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι, που λέει κι ο λαός. Βέβαια (όπως εσύ ο ίδιος έχεις πει σε άλλο επεισόδιο) ο λαός έχει πει πολλές μαλακίες, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο.
    Από την άλλη, είναι και εμπορικό το θέμα. Πίσω από αυτή τη μάχη των φύλων έχουν στηριχθεί βιομηχανίες ολόκληρες, από ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και μπιχλιμπιδάδικα μέχρι τη βιομηχανία της μόδας, τις φυλλάδες τύπου Κοσμοψώλιταν-Πουστάτους και ούτε φαντάζεσαι. Φυσικά όλοι αυτοί έχουν λόγους να συντηρούν τη μάχη, γιατί από όλα αυτά βγάζουν χρήμα. Βέβαια το πώς έφτασε η πουτάνα η καταναλωτική κενωνία να εξαρτάται από το χρήμα και να το θεοποιεί είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που χρειάζεται μπόλικη ανάλυση κι εγώ εκτός των άλλων βαριέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "οι άντρες δεν έχουν ψυχή, έχουν αρχίδια" lolll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @agou: ώρες-ώρες, η σοφία σου και η διορατικότητά σου με αφήνουν άναυδο. Έχεις απόλυτο δίκιο για την καπότα φυσικά όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντισύλληψης, όπως cumshot, bukkake, anal creampie κλπ κλπ...
    όσο για το link στο δεύτερο σχόλιο, τι να πω...εντάξει...η κοπέλα μπορεί και περπατάει ακόμα;

    @secret: εγώ τα λέω χρόνια στα ανίψια μου και δεν με πιστεύουν. Αμα δεν σε πιστεύει το ίδιο σου το αίμα που να πας παρακάτω;

    @thomas: ο καταναλωτισμός και η θεοποίηση του χρήματος είναι πραγματικά μεγάλο θέμα, το οποίο όμως ουσιαστικά εξηγείται με δυο λέξεις (όπως και τα περισσότερα μεγάλα προβλήματα): "ανθρώπινη ηλιθιότητα". Ίσως το συζητήσουμε στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλζα θεε πάρε τη παε! (τώρα που ο τζιγκες την έκανε με ελαφρά)

    Νομίζω πως το άρθρο σου αυτό είναι το μεχρι στιγμης αριστούργημα σου, από την άποψη ότι ο σχολιαστής δεν έχει και πολλά να πει ή να αντιπαραθέσει καθώς τα έχεις πει όλα. Ακόμα και οι γυναίκες δηλαδή (αυτές με τη στοιχειώδη νοημοσύνη) δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Έχεις φτάσει επίπεδα (ναι θα το πω κι ας είναι ιεροσυλία) μαστροG. Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολόσωστος. Όσο για τα αρχίδια δεν έχουν όλοι. Μεταφορικά βεβαίως βεβαίως. Αυτό που προκύπτει είναι το εξής: ο άντρας δεν καταλαβαίνει τον ρομαντισμό της γυναίκας και η γυναίκα δεν καταλαβαίνει την ορμητικότητα του άντρα. Βασικά η γυναίκα η γυναίκα δεν καταλαβαίνει και πολλά, αλλά δεν γαμιεται. Κι όταν τα καταλαβαίνει δεν μιλάει. Τα κρατάει μέσα της και σκάει σαν το κώλο της Τζούλιας. Πουθενά δεν τις πιάνεις. Εκτός από βύζους, κώλους, μπουτάρες και τα λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "η παρτούζα είναι αγάπη γλυκεία μου, η παρτούζα είναι αγάπη..."... ΠΑΝΣΟΦΟΣ!!! Α, ρε Alza, μας υπερδίδαξες υπερτιτανομέγιστο υπερήθος να 'ούμε! Σεβασμός και υπακοή, αγγλιστί respect and obedience!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με συγκινούν τα καλά σας λόγια καλοί μου φίλοι και συμπολεμιστές, και αν είχα δάκρυα στα πανέμορφα μάτια μου, θα άφηνα 2-3 να κυλήσουν. Αλλά μη μας πούνε και πούστηδες. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωστε έτσι έγινε ε ; Και εγώ αλλιώς τα είχα μάθει ρε πούστη μου στο δημοτικό σχολείο. Δεν θυμάμαι να μου είχε πει η δασκάλα τίποτα για γαμήσια και αυνανισμούς. Αλλά πάλι για να το λες εσύ...

    Τιτς μι Αλζα πλιζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επισης μια πολυ καλη προσεγγιση για το διαχρονικο ρολο της γυναικας και την ιστορια των φυλων θα βρειτε εδω: http://cavestudioz.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή