Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ανασκόπηση των διαβολοβδομάδων

Αααααχχ, ήρθε για τα καλά το καλοκαιράκι και ο λαμπρός ελληνικός ήλιος έφερε και τη ζεστούλα του όπως κάθε χρόνο. Το καλοκαίρι εδώ είναι υπέροχο και μαγευτικό. Όταν έρχεται το καλοκαίρι η χώρα μας είναι γνωστό οτι παρέχει τα τρία S..."Sea", "Sun" και "Sex". Για όσους δεν κατάλαβαν κλείστε το pc και άντε μάθετε αγγλικά, αμόρφωτοι. Φυσικά, αυτά τα παρέχει μόνο στους τουρίστες, γιατί τα τρία Σ που απολαμβάνει ο έλληνας τα τελευταία χρόνια είναι "Σκατά", "Σκλαβιά" και ένα "Σωρό απο ακατάσχετες μαλακίες", που καθημερινά αναγκάζεται να ακούει, να βλέπει και να δέχεται. Κοινώς, τα τρία του Καράμπελα. Αυτά τα τρία Σ, με ταλαιπώρησαν αρκετά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αλλά σαν γνήσιο παλικάρι άντεξα, ξεπέρασα τις δυσκολίες και τίναξα τα σκατά απο πάνω μου, αποδεσμεύτηκα απο τη σκλαβιά που με κρατούσε δέσμιο και είμαι πανέτοιμος να πολεμήσω τον σωρό απο μαλακίες προτάσσοντας τις δικές μου, οι οποίες είναι μακράν πολύ καλύτερες.

Όλα ξεκίνησαν 21 μέρες πριν, όταν η προιστάμενη μου ήρθε στο γραφείο με δάκρυ στα μάτια και μου είπε:

"Alza, έχουμε πρόβλημα με ένα θέμα και μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις. Δεν ξέρω γιατί η τρελή άργησα να σου το πω τόσο καιρό, αλλά χρειάζεται να αλλάξουμε τη δομή στα συστήματά μας μέχρι το τέλος του μήνα και μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις τόσο γρήγορα και καλά. Ταυτόχρονα θα πρέπει να εκπαιδεύσεις δυο νέα άτομα σε ένα απο τα συστήματα, και να παρακολουθήσεις επίσης κάποια βραδινά σεμινάρια. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε τρεις εβδομάδες. Συγχώρνα με που στο λέω τελευταία στιγμή, αλλά είχα περίοδο έξι μήνες τώρα και δεν τα κατάφερα. Αν αποφασίσεις να το αναλάβεις, θα χρειαστεί πιθανότατα να δουλεύεις μέχρι το βράδυ για κάμποσες μέρες. Το ξέρεις οτι είναι δική σου επιλογή αν θα βοηθήσεις ή όχι, όμως αν το κάνεις η εταιρία θα σου είναι για πάντα ευγνώμων, εγώ προσωπικά θα σου κάτσω, θα πάρεις πολλά λεφτά, οι διευθυντές θα σου κάνουν τσιμπούκια όποτε θελήσεις και γενικά θα είσαι ο master of disaster όλου του σύμπαντος."

Τα λόγια της με συγκίνησαν και αποφάσισα να βοηθήσω. Δυστυχώς, τα πράγματα αποδείχθηκαν λίγο πιο πιεστικά από όσο τα περίμενα στην αρχή, αλλά δεν γαμιέται; Είναι γνωστό ότι δεν χαμπαριάζω και αυτό δεν θα αλλάξει τώρα. Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που ταλαιπωρήθηκα πολύ με τα διάφορα παπαρογεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Αθήνα το τελευταίο καιρό, και ήρθαν φάσεις που θέλησα να πάρω το two-handed sword, που έχω φέρει στην Ελλάδα απο την Σκωτία και να αρχίσω να κόβω ανθρώπινα φιλέτα. Τα γεγονότα αυτά με βάλαν και σε κάποιες σκέψεις, που λέω να μοιραστώ μαζί σας, μια που έχω καιρό να το κάνω.

Θα αναφέρω τα πακέτα που έφαγα και τις σκέψεις που μου προκάλεσαν, με χρονολογική σειρά.

Πακέτο 1ο: Δίκυκλη ενόχληση

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, γυρνώντας αργά το βράδυ προς το σπίτι, κόλλησα ξαφνικά για κάνα μισάωρο κάπου στη Πειραιώς, γιατί χιλιάδες ποδηλάτες έκαναν την βραδινή, κλασσική πλέον παρασκευιάτικη βόλτα τους. Και ερωτώ αγαπητοί συμπολίτες. Τι σκατά θα γίνει με τους ποδηλάτες στην Αθήνα; Και πως την έχουν δει αυτοί; Όποτε γουστάρουν θα κλείνουν τους δρόμους για να κόβουν τις βόλτες τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης; Έχει αρχίσει να με τσαντίζει η υπερβολική ελευθερία και το δικαίωμα του καθενός σε αυτή τη χώρα. Το γεγονός ότι έχεις εσύ το δικαίωμα να κάνεις ποδήλατο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου κόβεις τη κυκλοφορία και να με καθυστερείς μόνο και μόνο γιατί είσαι τόσο τριμάλακας για να καταλάβεις ότι το μπουρδέλο που ζούμε δεν είναι κατάλληλο για τέτοιες δραστηριότητες. Ωραίο το ποδήλατο δε λέω, και οικολογικό και οικονομικό και αθλεί το σώμα και ότι άλλη θετική κλαπαρχιδιά μπορεί να του προσάψει κανείς. Από την άλλη, σε μια πόλη σαν την Αθήνα, με μποτιλιαρίσματα και με καμιά απολύτως προδιαγραφή για ποδήλατα, η οδήγησή του αφενός είναι επικίνδυνη για τον ίδιο τον ποδηλάτη, και αφετέρου, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ στους υπόλοιπους. Θες να κάνεις ποδήλατο; Φόρτωσε το γαμημένο και πήγαινε σε ένα πάρκο και γαμήσου με την ησυχία σου!

"Να μας φτιάξουν ποδηλατοδρόμους" άκουσα μια μαλάκω να λέει.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μωρή αυτάρεσκη βρωμιάρα. Εδώ δεν έχουμε πεζοδρόμια, εδώ δεν έχουμε ένα σοβαρό μετρό να κινείται ο κόσμος, οι αυτοκινητόδρομοι μας είναι για τον πούτσο καβάλα και η κάθε  αγάμητη τσιμπουκλού, που την βρίσκει με τη σέλα απαιτεί και ποδηλατοδρόμους. Θα τρελαθούμε τελείως; Που να τους βάλουμε μωρή φλόμπα; Αν έχεις χώρο πες μας και εμάς, αλλιώς βούλωστο και βολέψου με ότι έχεις.

Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ, το ποδήλατο μου αρέσει πολύ. Από 10 χρονών έχω σπάσει δυο ποδήλατα και ακόμα και τώρα έχω άλλα δυο στο εξοχικό μου, τα οποία έχουν λιώσει από τα χιλιόμετρα που έκανα σαν πιτσιρικάς. Παρόλο όμως που το αγαπάω σαν μεταφορικό μέσο, και που στην εξοχή είναι μαγεία να βολτάρεις με το ποδηλατάκι σου, πλέον δεν το μπορώ για μεγάλες αποστάσεις. Καταρχήν γιατί πλέον έχω μπαλάκια αρκετά μεγάλα ώστε να ταλαιπωρούνται και να τραυματίζονται από την σκληρή σέλα. Με μια στραβοπεταλιά, μπορεί να πάθεις αρχιδοκαυαλίκεμα 3ου βαθμού και να σε τρέχουν στο νοσοκομείο και αυτά δεν είναι αστεία πράγματα. Κατά δεύτερον, νιώθω άβολα όταν ένα σκληρό, αγγουροειδές αντικείμενο (σέλα) δονείται, ακριβώς κάτω από την κωλοτρυπίδα μου. Αλλά πάλι αυτός είμαι εγώ. Κάποιον άλλο μπορεί να τον ευχαριστεί και να τον εξιτάρει η ιδέα. Όμως το να γεμίσει ο κώλος σου με σκληρό πλαστικό δεν γίνεται μόνο σπάζοντας τα νεύρα των άλλων. Κάλλιστα μπορείς να αγοράσεις δονητή (απλό ή διπλό για extra απόλαυση) και να πας να ξεκωλιαστείς κάπου με την ησυχία σου. Αν το μόνο που θες να κάνεις είναι πετάλι, τότε πήγαινε στην εξοχή και άσε τον δρόμο για τα οχήματα για τα οποία είναι φτιαγμένος.

Πακέτο 2ο: Special Olympics

Δεν ήταν να διασχίσεις το Καλλιμάρμαρο τον τελευταίο καιρό, λόγω των δοκιμών και της κωλοτελετής στο Παναθηναικό στάδιο των "Special Olympics". Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν κλείνεις μια από τις βασικές αρτηρίες στην πόλη, ΟΛΟΙ τον πίνουμε παρέα. Γαμώ τους ολυμπιακούς και τους παραολυμπιακούς μου μέσα. Για τον πούτσο διοργάνωση, με καθαρά κερδοσκοπικούς σκοπούς και άφθονη υποκρισία. Η άποψή μου για τους ολυμπιακούς ομολογώ οτι στιγματίστηκε για πρώτη φορά όταν το 2004, παρακολούθησα με ανοιχτό το στόμα την υπέρτατη καραπουσταρέλα που ακούει στο όνομα Μελισσανίδης, να βεβηλώνει για πάντα την ιερή ατμόσφαιρα των τελετών αυτών, μπαίνοντας στο Ολυμπιακό στάδιο κρατώντας την ιερή δάδα, που μετέφερε την ολυμπιακή φλόγα, χοροπηδώντας σαν καβλωμένο λαγουδάκι και στριφογυρνώντας γύρω απο τον εαυτό του σα σβούρα. Και αντί να τον σταματήσουν και να του χώσουν κάθε διαθέσιμη δάδα στον πάτο, τον άφησαν να έχει την τιμή να παραδώσει τη φλόγα. Να μου πεις γενικά οι ολυμπιακοί έχουν χάσει την αίγλη τους εδώ και καιρό. Όταν καραγκιοζιλίκια όπως το τραμπολίνο ή το μπαμινγκτον, ή καλλιτεχνική κολύμβηση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλη αδερφίστικη μαλακία υπάρχει, έγινε ξαφνικά ολυμπιακό άθλημα, πως να μην συμμετέχουν λούγκρες και ξεφτίλες σε αυτούς; Δηλαδή για το θεό, τι ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ γαμώ τη κοινωνία μου; Παιδική χαρά το κάναμε; Και σαν να μην έφτανε αυτό πάνε και φτάχνουν ειδικούς ολυμπιακούς για άτομα με ειδικές ανάγκες γιατί μόνο αυτοί λείπανε απο την διοργάνωση.

Όχι, δεν έχω θέμα ούτε με τους ανάπηρους, ούτε με τα καθυστερημένα. Σίγουρα πολλοί από αυτούς είναι αξιοθαύμαστοι και σίγουρα τους αξίζει να διακρίνονται και να επιβραβεύονται όταν ξεπερνούν τα όριά τους. Έχω θέμα βέβαια όταν ένα γεγονός αποκτά μεγαλύτερη αξία από ότι του αναλογεί στην πραγματικότητα. Καταρχήν με ενοχλεί απίστευτα το όνομα της διοργάνωσης. Γιατί να ονομάζονται αυτοί οι αγώνες "ολυμπιακοί" δεν κατάλαβα; Είναι της ίδιας σπουδαιότητας; ΟΧΙ! Είναι πιο εντυπωσιακοί; ΟΧΙ! Οι αθλητές είναι το ίδιο ικανοί; ΟΧΙ! Τότε γιατί να μπει το όνομα "ολυμπιακοί" σε αγώνες που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες; Οκ, να τους τιμήσουμε δε λέω. Φυσικά και θα πρέπει να γίνονται παγκόσμιοι διαγωνισμοί και για αυτούς τους αθλητές, όμως θα έπρεπε να γίνονται με άλλο όνομα. Ας τους λέγανε "Hot Wheels" ή "Forest Gump Games" ή οτιδήποτε άλλο, δεν με ενδιαφέρει. Όμως το γεγονός και μόνο το να παίρνεις το όνομα μιας διοργάνωσης που φιλοξενεί εδώ και αιώνες τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών, και να το προσάπτεις σε μια φθηνή απομίμηση είναι καθαρά θέμα marketing και απαξίωσης της αρχικής του σημασίας. Θα μου πεις τι σε νοιάζει; ένα όνομα είναι. Ε, δε πάει έτσι κυρά μου όμως. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια. Δεν μπορούμε να παίρνουμε έναν θεσμό που συμβολίζει κάτι σπουδαίο, να του κολλάμε ένα "special" και ξαφνικά να θεωρούμε ότι είναι ίδιας σπουδαιότητας. Οι αρχαίοι σταματάγαν πολέμους - το καταλαβαίνεις;- ΠΟΛΕΜΟΥΣ, για να πάνε να δούνε τους υπεραθλητές της εποχής και εσύ έρχεσαι μετά απο 2000 χρόνια και και αποφασίζεις να δώσεις τον τίτλο του "ολυμπιονίκη" σε ένα άτομο με iq ξεφλουδισμένου αμύγδαλου; Έ ΟΧΙ! Άλλο πράγμα η ανθρωπιά και άλλο η απαξίωση και η εμπορευματοποίηση των πολιτισμικών στοιχείων του παρελθόντος.

Και τι στο πούτσο θα πει "Special Olympics" γαμώ την πουτάνα μου; Πίτσα είναι; Special, χωρίς πεπερόνι εγώ τους θέλω. Και οι special είναι μόνο για τα άτομα με νοητικές δυσλειτουργίες. Οι παραολυμπιακοί είναι άλλη διοργάνωση και είναι για τα άτομα με σωματικές (κινητικές) δυσλειτουργίες. Δηλαδή αν το σκεφτεί κανείς, έχουμε δυο ολυμπιακές διοργανώσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, και μια μόνο για κανονικούς αθλητές. Όμως γιατί να το περιορίσουμε εκεί; Προτείνω να βγάλουμε και άλλα είδη Olympics για να περιλάβουμε και άλλες ομάδες χαρισματικών ανθρώπων. Για παράδειγμα:

"Meat Lovers Olympics" : Για υπέρβαρους αθλητές, άνω των 200 κιλών με ειδικά αθλήματα όπως
- Κύλιση 100, 200 και 1000 μέτρων.
- 100 μέτρα μετά σουβλακίων
- Άλμα από καταπέλτη.
- Άλμα εις βάθος (πόσο βαθιά τρύπα θα ανοίξει στην άμμο το παχύδερμο πέφτοντας) και άλλα...

"Vegeterian Olympics" : Για αθλητές που τρέφονται μόνο με χόρτα, ρίζες και βολβούς, γιατί "η ζωή είναι ιερή και δεν κάνει να σκοτώνουμε ζωάκια" (βρε άι γαμηθείτε ανώμαλοι χίπιδες). Χωρίς πρωτεΐνες στον οργανισμό τους φυσικά, η κατάσταση τους δεν είναι η ίδια με αυτή ενός σοβαρού αθλητή. οπότε τα αγωνίσματα θα 'ταν:
-10 μέτρα βάδιν.
-100 μέτρα χωρίς λιποθυμία,
-Άλμα των λουλουδιών (όπου μετά το άλμα, ο αθλητής πρέπει να φυτέψει ένα λουλούδι στην άμμο και να προσευχηθεί στο λευκό περιστέρι της ζωής)
-Ποιος θα καλλιεργήσει το μεγαλύτερο μαρούλι;
-Ποιος θα βάλει το μεγαλύτερο ραπανάκι στον κώλο του; Και άλλα τέτοια πολλά "σπουδαία" αθλήματα.

"Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελαιήμωνα Olympics" : Για αθλητές που έχουν όλα τα κακά της μοίρας τους, έχοντας ταυτόχρονα πάνω απο τρεις σωματικές και πάνω απο δυο πνευματικές δυσλειτουργίες. Βασικά, και μόνο να καταφέρουν να παραβρεθούν στους αγώνες αυτοί θα παίρνουν μετάλλιο, δεν υπάρχει λόγος για αθλήματα.

Παρένθεση: Μια που μιλάμε για τον Αγιο Παντελαιήμωνα, ακούστε μαλακία που άκουσα απο έναν τυπάκο. Αυτός λοιπόν έχει πρόβλημα γιατί, το τραμ, το μετρό και ο ηλεκτρικός έχουν τα μηνύματά τους σε δυο γλώσσες. Πχ.
"Επόμενη στάση, Αγιος Παντελαιήμωνας" και καπάκι
"Next stop, Agios Pantelaiimonas"
Όταν τον ρώτησα που είναι το πρόβλημα, αποκρίθηκε οτι είναι χαζοί λέει, που δεν το μεταφράζουν γιατί που να καταλάβει ο ξένος τι θα πει Agios Pantelaiimonas. Ας το μεταφράζουν, ή ας μην το λένε καθόλου, και τι μας νοιάζει εμάς... Ο κλασσικός, ο μαλάκας τυρόβλαχος. Τι τον νοιάζει ρε τούβλο η μετάφραση τον ξένο; Το όνομα της περιοχής θέλει ο άνθρωπος και φωνητικά είναι ο πιο σωστός τρόπος να του το πεις. Τι θες δηλαδη να του πει η ανακοίνωση; "next stop, saint Allmercy"; Δηλαδή τόση βλακεία πια; Και πες οτι αυτός το ακούει και έρχεται μετά και σε ρωτάει εσένα "Sorry where is saint Allmercy? Θα καταλάβεις τίποτα με τα ψωροαγγλικά σου; Θα καταλάβω εγώ αν μου το πει έτσι; Όχι! Σύμφωνα με την δική σου λογική, τα Τρίκαλα θα έπρεπε να λέγονται Threegood, η Βουλιαγμένη να λέγεται Sunken, το Περιστέρι να το λέμε Dove και την Σπάρτη...Stakeit...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!


Πακέτο 3ο : Μεσοπρόθεσμο ξυλίκι

Όπως όλοι είδαμε την περασμένη εβδομάδα έπεσε πολύ ξύλο στα επεισόδια μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών. Εντάξει ήταν αναμενόμενο οτι το κέντρο θα πήξει για αυτό και εδώ δεν θα κράξω λόγω δικής μου ταλαιπωρίας. Κλασσικοί μαλάκες και στα δυο στρατόπεδα. Δεν θα ήταν ωραία αν ο καλός μας φίλος ο Χάρων, έκανε μια επίσκεψη στους παρακάτω;

- Τους κωλόμπατσους, που βαράνε αδιάκριτα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι λες και έχουν πάρει επίτηδες ότι κομπλεξικό τραχανοπλαγιά και βλαχοκλαρινογαμπρό έχουν βρει, του έχουν δώσει και ενα γκλοπ και του έχουν πει "ότι κινείται κοπάνα το, βάλε τα γίδια στο μαντρί". Προτείνω να βάλετε τα γκλοπ στον πάτο σας. Λαμόγια!

-Τους καθυστερημένους, που λένε ότι όλοι οι μπάτσοι είναι ίδιοι και θέλουν κρέμασμα. Ρε πανίβλακα μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι; Το ότι είχαν φέρει τα απόβλητα της κοινωνίας εκείνη τη μέρα στο Σύνταγμα για να σπάσουν κόκκαλα και ηθικό, δεν σημαίνει οτι και όσοι δεν ήρθαν είναι έτσι. Δεν μπορείς να βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουκάλι, μόνο και μόνο έπειδή είσαι τόσο ηλίθιος που δεν μπορείς να δεις πέρα απο τη μύτη σου. Με την ίδια λογική, επειδή πεντακόσιοι μαλάκες σπάγαν ότι βρίσκαν μπροστά τους, όλοι οι διαδηλωτές είναι χούλιγκανς. Είναι; ΟΧΙ ζώον δεν είναι!

-Στα κωλόπαιδα που σπάνε ξένες περιουσίες χωρίς λόγο και αιτία, είτε είναι προβοκατσίκια είτε όχι, δεν με νοιάζει. Οποιοδήποτε σκοπό και να χουν είναι απλά για το πούτσο καβάλα. Τι καις το αυτοκίνητο του ανθρώπου ρε κομπλεξικέ τριμάλακα; Επειδή εσύ δεν έχεις δουλέψει ποτέ και ζεις με τα λεφτά του μπαμπά, ρωτάς τον άλλο πόσο πάλεψε για να πάρει το αυτοκίνητό του αυτό; Στόκε, ε στόκε...

Πάντως τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας με έβαλαν σε σκέψεις και ήμουν στο τσακ να κατέβω με το two-handed μου στο Σύνταγμα, αλλά μια που το τσεκούρι του πολέμου θάφτηκε προς το παρόν, λέω να πάω για καμιά μπύρα καλύτερα μιας που μου έλειψε περισσότερο. Η αλήθεια είναι οτι μάλλον για ύπνο θα πάω, γιατί πάει αργά και άυριο θα πάω να με τσιμπουκώσουν οι διευθυντές μου μετά απο την πολύ καλή δουλειά που έκανα και πρέπει να είμαι σε φόρμα.

Cheers Motherfuckas!

25 σχόλια:

  1. επειδη συμφωνω πως ολοι οι μπατσοι δεν ειναι τα ιδια αρχιδια, εγκαθιδρυω εδω κ τωρα καινουριο σλογκαν για τους μπατσους, το AACAB (Almost All Cops Are Bastards) ή αλλιως NACAB (Not All Cops Are Bastards)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Άλζα ελπίζω να νιώσεις καλύτερα μαθαίνοντας πως και για μένα τα καλοκαίρια γενικότερα δεν είναι και τόσο όμορφα όπως του υπόλοιπου κοσμάκη. Το γαμήσι που τρώω είναι μεθυστικό και μου μπερδεύει τις αισθήσεις. Αλλά τι στον πούτσο να κάνω ; Εμείς οι τιτανογαμιάδες άντρες της εξέλιξης πρέπει να δουλεύουμε σκληρά ώστε όλοι οι άλλοι να μπορούν να ζήσουν. Γιατί αν δεν είχαν και εμάς τι θα "ήντουσαν" στην γη.

    Για του ποδηλάτες θα πω πως απλά, μου σπάνε τα νεύρα όταν τους πετυχαίνω σε δρόμο και οδηγάνε ακριβώς στην μέση. Εκείνη την ώρα θέλω να τους τσουγκρίσω και να τους εκσφενδονίσω στον έξω από εδώ. Επειδή το ποδήλατο είναι οικολογικό και υγιεινό νομίζουν πως θα τους συμπαθήσω βλέποντας τους να κολλάνε την κίνηση. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΑΝΟΠΟΥΣΤΑ. Κάνε στην άκρη να περάσω ΕΓΩ που πληρώνω και τέλη κυκλοφορίας παλιοαρχίδι και εσύ τράβα κάνε μόστρα στην παιδική χαρά.

    Special Olympics. Εδώ χρωστάμε και στην Ουγκάντα οι σπέσιαλ διοργανώσεις μας μάραναν. Το μόνο που προσφέρουν αυτά τα αθλητικά γεγονότα είναι ΕΞΟΔΑ στις τσέπες των φορολογουμένων. Αλλά μπράβο σε αυτούς που συμμετέχουν.
    "Meat Lovers Olympics" χαχαχαχαχαχαχα. Γάμησε.

    Εγώ θέλω να πεθάνουν πρώτα ολοι οι Αλβανοί (είχα φάει ξυλίκι πιτσιρικάς από Αλβανό οπότε όλοι εις θάνατοςν με αυτοπυρπόληση).
    Να πεθάνουν όλες οι γυναίκες. Έφαγα πρόσφατα καλή χυλόπιτα και σκαμπίλα από μια άλλη που της χάιδεψα τον κώλο.
    Να πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι.
    Και όλα τα έντομα και τα ζώα. Και τα λουλούδια. Και η θάλασσα να πεθάνει. Ήπια νερό και έβηχα σαν πούστης όταν μου έκαναν πατητή.
    Να πεθάνει επίσης και ο πλανήτης γη γιατί έχει τρύπα. Ολοι οι πλανήτες να πεθάνουν.

    Καλή σου μέρα Άλζα. Και εντάξη, εσύ να μην πεθάνεις. Είσαι παλικάρι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άλζας είναι παλικάρι καλόν, από σπίτι, για σπίτι και με σπίτι. Κι όπως είπες... Ψόφος στους κωλόμπατσους που μικρούς τους είχαν δείρει μέχρι και η τετραπληγικοί που σήμερα διαγωνίζονται στους μια-πιτσα-σπεσιαλ-ολυμπικς και στα ανθρωποειδή με μυαλό αμοιβάδας, που βάζουν στις πολιτικές απόψεις στο φακελοβιβλίο ακαμπ. Της μάνας σου ο πάτος ξεκωλιάρη-α. Που άμα σε ρωτήσουν τι είναι αναρχία λες να δέρνουμε τους μπάτσους. Μαλάκω, γαμώ τον αντίθεο να ούμ, και το πούστη το Δαρβίνο που μας πούλησε παραμύθια για εξέλιξη και επιβίωση του ισχυρότερου, ενώ ακόμα υπάρχουν μπαμπουίνοι στις ανθρώπινες κοινωνίες. ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΨΟΦΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτελέσματα αντιντόπινγκ ούρων της Γουάντα.
    Πύρρος Δήμας:
    "Αρνητικό"
    Λεωνίδας Σαμπάνης:
    "Θετικό"
    Ιωάννης Μελισσανίδης:
    ..."Έγκυος"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "μπαμινγκτον" τι είναι; Διαγωνισμός ρίψης μπάμιας; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Agou, ξέρεις πολύ καλά πιο άθλημα εννοώ και μη μου πουλάς εξυπνάδες εμένα. Αυτή τη μαλακία που οι διαγωνιζόμενοι κρατάνε απο μια μυγοσκοτώστρα ο καθένας και πετάνε μπαλάκια με ινδιάνικα φτερά δεμένα πάνω τους. Απλά απαξιώ ακόμα και το πως γράφεται να κοιτάξω. Για το πέος τελείως.

    Αντιρρησία μου αρέσουν τα boolean σλόγκαν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξύλο bitches!!! ΞΥΛΟΟΟΟΟ!!! Δεχόμαστε και στοιχήματα! Alza, όπως πάντα, αρθράρα! Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκλασα με το Σπάρτη==> Stakeit....

    Κάτα τ'άλλα ανήκω σε 2 κατηγορίες ανθρώπων που μόλις έκραξες αλλά χαλάλι γιατί είσαι καλό παιδί και ξέρω ότι στάζεις τη χολή σου πάντα με αγάπη και στοργή...χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thanks Ken, αλλά ποιόν θα δείρουμε τώρα; τέρμα οι φασαρίες. Γυρίσαμε στα πανηγύρια και στα ταμπούρλα και στα σουβλάκια.

    Τρυποκάρυδε την μια κατηγορία την ξέρω γιατί διάβασα το post, αλλά δεν νομίζω οτι ανήκεις στην κατηγορία που βρίζω. Τουλάχιστον όχι στα αλήθεια. Η άλλη ποια είναι όμως; με μπέρδεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλλή είναι ότι είμαι ποδηλάτης.

    Προς υπερασπιση μου όμως να τονίσω 2 σημεία.
    1) ΔΕΝ -επαναλαμβάνω- ΔΕΝ φοράω κι ούτε πρόκειται ποτέ να φορέσω τα γκέι κολάν.
    2) Είμαι ποδηλάτης σε μια φιλική προς το ποδηλάτη χώρα και δη σε μια φοιτητούπολη όπου το 80% του πληθυσμού κινείται με ποδήλατο και οι ποδηλάτες έχουν προτεραιότητα έναντι ακόμα και των πεζών.

    Α και για το άλλο, τώρα που ήρέμησε λίγο το πράμα και σκέφτομαι πιο καθαρά και λογικά, ε ναι έχεις δίκιο...

    Οπότε ουσιαστικά δεν με κράζεις καθόλου...Μαλακία, τώρα ξενέρωσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευγε για αλλη μια φορα, δυναμικο comeback γεματο σοφια. Για τους ποδηλατες που λες, για μενα συμβολιζουν οτι παει στραβα σε αυτη τη σκατοχωρα. Ειναι ο ορισμος της υποκρισιας, της κλαπαρχιδιας, του δηθεν και του και καλα εναλλακτικου. Θα ημουν προετοιμασμενος να δεχτω πολιτισμενα και λογικα αιτηματα, οπως πχ να βαλει το κρατος rental bikes σε καθε σταση μετρο που να τα νοικιαζεις με μικρο αντιτιμο για κοντινες αποστασεις οπως στη Γαλλια.
    Αυτο που δε δεχομαι, ειναι ειναι ματσο αργοσχολοι μογγολοι και αγαμητες χιπισσες να κλεινουν σημαντικες οδικες αρτηριες ΧΩΡΙΣ προφανη λογο, απλα ετσι για να κανουν την καυλα τους και να τονωσουν την αυνανιστικη αυταρεσκεια τους. Και σα να μη φτανει αυτο, αμα τολμησει κανεις οδηγος να κορναρει σε γαση "αντε τελειωνετε αρχιδια μας τα ζαλισατε", απο τη μερια των υπερανω και πολιτισμενων ποδηλατων, πεφτουν καντηλια κωλοδαχτυλα και τραμπουκισμοι. Εννοειται φυσικα οτι στις καθυστερημενες πορειες τους, εχουν παντου προτεραιοτητα και δεν ισχυουν τα γαμημενα σηματα/φαναρια γι αυτους. Αν εισαι οδηγος αραξε... κανε τσιγαρακι, πιασε κουβεντα με τους διπλα, πηγαινε για ψιλο, ακομα και για χοντρο προλαβαινεις... ειναι καμια 1000δα αυνανιστικα υποκειμενα που προηγουνται απο σενα. Γιατι? Γιατι ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξεχασες να εξελιχθεις σε χομο σαπιενς φιλε μου!
    βαριεμαι να σου εξηγησω για το λεω αυτο...
    ο ποδηλατης που θα πατησεις!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mikrotsoutsoune Alza.. ayti einai i apantisi twn podilatwn:

    bigassmessage.com/d58f4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑ ωραίο ανώνυμε, αλλά αν νόμιζες οτι θα πάθω επιληψία απο την οθόνη αυτή και οτι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα έκανες μεγάλο λάθος. ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους οι ηρωες με τα κολαν βγηκαν απο τις κρυψωνες τους για να διδαξουν πολιτισμο. Βγαλτε τα κολαν και βαλτε πισω τις σελες γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to blog ayto einai gia ton poutso k o alza ton pairnei k gernei apo ton kolo! min se petixo re arxidi mono se kamia gonia! tha se klaiei i manoula sou! KAFRE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ανώνυμος των 8.34: Ρε παλικάρι μου, έκανες που έκανες τον κόπο να γράψεις σχόλιο, δεν μπορούσες να σκεφτείς κάτι πιο δημιουργικό; Το πιο έξυπνο πράγμα που σκέφτηκες να πεις είναι οτι τον παίρνω και γέρνω και ότι θα με κλαίει η μανούλα μου άμα με πετύχεις σε κάποια γωνία; Δωδεκάχρονο θα απαντούσε κάτι πιο έξυπνο. Δεν μας είπες βέβαια τι σε προσέβαλε στο post και προκάλεσε την οργή σου, αν και κρίνοντας απο την απάντηση σου, μάλλον ήσουν αθλητής στα special olympics εε; Μετάλλιο πήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα πρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Αυτοί πιο πάνω απο όλους χρειάζονται ενθάρρυνση και φροντίδα και όχι ειρωνεία και απαξίωση απο άτομα σαν και εσένα. Να δω τι θα έλεγες αν ήσουν εσύ η κάποιο μέλος της οικογένειά σου σε αυτή τη θέση. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαρια εχω πραγματικα σιχαθει γκομενες σαν και σενα που μου το παιζουν αγαπη,φροντιδα και τσιμπουκια deep throat στο τριτο ραντεβου για να μην μας πουνε και τσουλακια.''ενθαρρυνση και οχι ειρωνεια και απαξιωση'' και τα αρχιδια μας εκουνιοσαντο.Ηθελα να ξερα εσυ που αγαπας τους φιλους μας τους αναπηρους τι εχεις κανει γιαυτους? εκτος φυσικα απο το να μην απαξιωνεις και να μην ειρωνευεσαι την υπερπροσπαθεια των υπερηρωων-υπερμαχητων-υπεραθληταραδων που σε εμπνεουν με την παρουσια τους και αγαλιαζουν την ψυχη σου,ξερω οτι νιωθεις μια ζεστασια γιαυτους και που ειμαι σιγουρος ειχες παρει εισιτηριο διαρκειας για να μπορεσεις να βιωσεις αυτο το υπερθεαμα συγκινησης και εθνικης υπερηφανειας απο κοντα ωστε να μπορεις να πεις στον φιλο μας τον αλζα να παει σταδιαλα που ειναι ενας καφρος,ενας τιποτενιος.
    Λοιπον μαρακι τραβα να πουλησεις αλλου αυτες τις παπαρο αντιληψεις σου ισως σε κανα blog του στυλ ''ερωτες και ζουλουδια στον κοσμο των κωφων'' ή στο ''αναπηρε ελα να αγαπηθουμε darling''
    πρεπει να διπλο διαβαζεις πριν κρινεις ο αλζα δεν κοροιδευει ουτε απαξιει τους καθηστερημενους αλλα την διοργανωση και το ποσο σημασια ιστορικα ειχε και εχει και το ποσο τεραστιοι αθλητες εχουν συμμετασχει σε αυτην που ο κοσμος ακομα συζητα και και βλεπει video με τον δημα τον lewis και τον sergei bubka.Αθλητες που αλλαξαν ολοκληρες εποχες στον αθλητισμο και ειναι εμπνευση και καθοδηγηση για ατομα που αφιερωνουν ολοκληρη τη ζωη τους σε αυτο.Αλλα που να καταλαβεις εσυ που εισαι απο το καναπε στη πολυθρονα και παλι πισω στο ψυγειο για να δεις αν παγωσε επιτελους η κρεμα γιωτης που εβαλες πριν κανα δεκαλεπτο.Δεν συγκρινεται η προπονηση και η προσπαθεια που κανουν οι δυο αυτες κατηγοριες αθλητων και αδικο να σου φενεται αυτο που σου λεω ισχυει.
    Οι special olympics ειναι καθαρα μια διοργανωση κερδοσκοπικη και υποκριτικη και γιαυτο και δανειζονται το ονομα olympics μηπως και τους δει κανενας.Προσωπικα θαυμαζω φυσικα σαν ευαισθητη ψυχη που ειμαι ολους αυτους τους Ι4-αοπλους αλλα ως εκει θα μπορουσαν καλλιστα να κανουν αγωνες αλλους δικους τους.Το '' hot wheels'' ειναι μια πολυ καλη ιδεα αλζα.
    Καταληγω λεγοντας στη φιλτατη μαρια οτι ας σταματησουμε ολοι να κανουμε πως νοιαζομαστε για οικολογια-αναπηρια-φιλοζωια-κοπροφιλια-μαλακια.Γιατι στη ουσια ο καθενας μας απο αυτα που θα μπορουσε να κανει, κανει ενα 3% με προχειρους υπολογισμους, τουλαχιστον να ξερουμε ποιοι ειμαστε και οχι ποιοι θα θελαμε να ειμαστε..υποκριτες ειμαστε μαγκες ειτε σας αρασει ειτε οχι πανω απο ολα ο κωλος μας!!
    Μαρια πριν διαφωνησεις μαζι μου θα ηθελα να μου πεις μεγαλους αθλητες των special που εχεις θαυμασει,σε ποσες οικογενειες εισαι αναδοχη μητερα στην αφρικη και ποσα φραγκα εδωσες φετος στο χαμογελο του μπασταρδιου?
    Ειμαι σιγουρος οτι εκανες οτι μπορουσες.


    rory..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μεγαλη δόση αλήθειας απο τον Rory αλλα σερβιρισμένη πολύ κρύα για να την φάνε κάποιοι.
    Να μου πείς πέρνεις οτι δίνεις και σίγουρα η Μαρία δεν εδωσε μια διπλοματική απαντηση να μας δείξει την πλευρά της παρα έκραξε τον Alza που στη τελική και εγω νομίζω πως δεν δεν υποβαθμίζει την κατηγορία των καθηστερημένων απλά είναι σαρκικός στους σχολιασμούς του γυρο απο αυτα.
    Επισης οπως ειπα για τον Rory ήταν λιγο σκληρος αλλα ποιος μπορει να τον διαψεύσει και να πει 2 ονοματα αθλητών ειδικής κατηγορίας??ή μήπως πάτε για ελεημοσύνη..για να τους συμπαρασταθείτε στη μιζερια τους?γλυκό δεν λέω αλλα ο αθλητής είναι σαν τον πολεμιστή!και απο την στιγμή που μπαίνει στη μάχη δεν θέλει λύπη αλλα θάρρος!Αν πάτε για να τους λυπηθείτε δεν τους κάνετε καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΧΑΧΑ. Rory, πάνε τσάμπα τα bytes, σε τύπισσες και τύπους σαν τη Μαρία. Διαβάζουν και καταλαβαίνουν μόνο μέχρι εκεί που τους επιτρέπει η κολοκύθα που έχουν για εγκέφαλο. Οτιδήποτε ξεφεύγει έστω και λίγο απο την παγιωμένη αντίληψη περί "ηθικής", "ευαισθησίας", "ανθρωπισμού" και άλλες τέτοιες κλαπαρχιδιές, δεν μπορεί να το χωρέσει το περιορισμένο μυαλουδάκι τους και το απορρίπτουν ως κάτι ξένο και διαβολικό.

    Εγώ ξέρω πάντως έναν αθλητή με ειδικές ανάγκες και είναι ο ανώνυμος των 8:34.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραιος ο rory.
    Ετσι για να ευθυμησουμε παρτε κι αυτο

    http://www.youtube.com/watch?v=Dw_ofKNYlpc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. se liges meres...to blog sou tha einai parelthon...toses malakies pou les...tha pesoun na se plakosoun! k an exeis ta arxidia na kaneis allo...tha sta kopso k tha sta doso na ta fas!

    kai podilatis eimai k stous special olympics eimouna ethelontis...kati pou esi den tha mporouses pote na katalaveis!!!

    PODILATA PANTOU!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενώ με το πρώτο και το τελευταίο κομμάτι του blog σε γενικές γραμμές συμφωνώ (ελάχιστες εξαιρέσεις είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής και το γκτουπ στους ποδηλάτες αλλά τα εκλαμβάνω ως υπερβολή χιουμοριστικού χαρακτήρα) με το μεσαίο κομμάτι έχω θέμα.
    Η προσπάθεια των αθλητών των special olympics ή (και ειδικά) των παραολυμπιακών δεν είναι λιγότερο επίπονη. Οι επιδόσεις είναι σαφώς χειρότερες από τους κανονικούς ολυμπιακούς για ευνόητους λόγους αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.
    Από εκεί και πέρα υποκρισία υπάρχει παντού στη ζωή μας και ενώ είναι καλό να την στηλιτεύουμε το να αποτελεί δικαιολογία για να μην γίνεται τίποτα γιατί είναι υποκριτικό δεν στέκει.
    Και οι δύο θεσμοί είναι στην πραγματικότητα σύμβολα στην προσπάθεια ένταξης στην κοινωνία ανθρώπων που για τον ένα ή τον άλλο λόγο και όχι απο επιλογή τους είναι στο περιθώριο. Ο σκοπός λοιπόν είναι ευγενής και ως τέτοιος μπορούμε να συγχωρήσουμε το γεγονός οτι «δανείζεται» το όνομα και την άιγλη των ολυμπιακών αγώνων.
    Και στο φινάλε αν θέλετε τη γνώμη μου οι παραολυμπιακοί και οι special υπηρετούν πολύ καλύτερα το πνέυμα των αρχαίων Ολυμπιακών. Όταν χρυσοί ολυμπιονίκες πιάνονται ντοπε ο ένας μετά τον άλλον (Μάριον Τζόουνς, Μπεν Τζονσον και φυσικά τα δικά μας παιδιά Κεντέρης, Θάνου, Χαλκιά κτλ κτλ), οι «αθάνατοι» είναι μπλεγμένοι σε περισσότερα σκάνδαλα απο τις ελληνικές κυβερνήσεις (εντάξει, υπερβολή το ξέρω) και η όλη διοργάνωση έχει γίνει ένα απέραντο τσίρκο για ποιά ιδεώδη μιλάμε?
    Θεωρητικά στους Ολυμπιακούς συμμετέχουν μόνο ερασιτέχνες και ανάθεμα και αν υπάρχει ένας τέτοιος. Επομένως το να ρωτάμε γιατί πήραν το όνομα είναι και αυτό μερος της υποκρισίας την οποία θέλουμε να πλήξουμε.
    Η μεγαλύτερη μου όμως αντίρρηση είναι για το Yanni Μελλισανίδη. Το ότι είναι κραγμένη δεν αμφισβητείται απο κανέναν. Ούτε όμως και το γεγονός ότι ήταν κορυφαίος αθλητής. Το προγραμμά του στην Ατλάντα θεωρείται απο τα δυσκολότερα και τα πιο σωστά εκτελεσμένα που έχουν γίνει ποτέ. Για αυτήν του ιδιότητα του δόθηκε η ευκαιρία να έχει τη φλόγα στο Ολυμπιακό στάδιο και σίγουρα την άξιζε.
    Τώρα τα υπόλοιπα είναι μέρος του ποιος είναι και ενώ μπορεί να φαίνονταν άσχημα δεν μειώνουν σε τίποτα ούτε την αθλητική του αξία ούτε το πνεύμα της Ολυμπιάδας.
    Σίγουρα τον προτιμώ απο κάτι απατεώνες τύπου Κεντέρη που είναι άντρακλες.

    P.S
    Ίσως η κορυφαία στιγμή σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων είναι η το άναμα του βώμου απο τον τοξότη στην Βαρκελώνη το 1992. Όσοι την έχουν δει σίγουρα θα την θυμούνται. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι ο τοξοβόλος είναι ο αθλητής των παραολυμπιακών Antonio Rebollo που έιχε προσβληθεί απο πολυομελίτιδα σε ηλικία 8 μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή