Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Η αγανάκτηση έχει και τα όρια της.

Είναι γεγονός πλέον ότι, ο κόσμος έχει βαλαντώσει σε βαθμό, που δεν μπορεί πια να περιοριστεί και η τρανή απόδειξη είναι, οι ολοένα αυξανόμενες σε συμμετοχή συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" . Οι διαδηλώσεις αυτές έχουν πάρει τέτοιες διαστάσεις την τελευταία εβδομάδα που οι κυβερνήσεις δεν μπορούν παρά να ανησυχούν. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι έχουν επιστρατεύσει όλα τα απόκρυφα και μυστικά όπλα που διαθέτουν, για να υπονομεύσουν αυτές τις προσπάθειες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, παρόλο που μπαίνουμε στον Ιούνιο, ο καιρός παραμένει συννεφιασμένος και βροχερός και ιδιαίτερα από τότε που ξεκίνησε η όλη ιστορία των κινητοποιήσεων. Για όσους δεν έχουν ξανακούσει το Haarp, είναι ένα απόρρητο μυστικό όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις στο παρελθόν για να εξυπηρετήσει συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων. Είναι πιθανόν να έχουμε γίνει πλέον και εμείς στόχος. Οι παγαποντιές όμως δεν σταματούν εκεί. Κυβερνητικοί καταστολείς μπλοκάρουν τα κινητά και το internet στην πλατεία του Συντάγματος, ώστε να μη μπορεί ο κόσμος να συνεννοηθεί και να βρεθεί σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει επιβεβαιωθεί η υποψία μας, ότι και ο χώρος του Συντάγματος ψεκάζεται με χημικά αυτές τις μέρες, τα οποία προκαλούν υπνηλία, βαρεμάρα, αποδυνάμωση του ψυχικού κόσμου και ουσιαστικά οδηγούν τα θύματα στην αποχαύνωση και την απάθεια. Το μεγαλοφυές σχέδιο των υποχθόνιων αυτών δυνάμεων είναι τόσο καλά μελετημένο, που για τον ψεκασμό δεν χρειάζονται καν αεροπλάνα πλέον. Όπως έχουν αναφέρει αξιόπιστες πηγές, η κυβέρνηση έχει προσλάβει χιλιάδες πακιστανούς που κυκλοφορούν "πουλώντας" -και καλά- συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως το παρακάτω,

ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ!
τα οποία είναι όμως εξοπλισμένα με ειδικές μικροσκοπικές φιάλες γεμάτες με την βλαβερή αυτή ουσία την οποία την εξαπολύουν στην ατμόσφαιρα την ώρα που το πάκι κάνει "επίδειξη" των δυνατοτήτων του παιχνιδιού. Προσοχή λοιπόν αν δείτε πακιστανό να κυκλοφορεί στο πλήθος με το επικίνδυνο αυτό αντικείμενο, καλέστε την εθνοφρουρά και τρέξτε μακριά.

Για όσους δεν κατάλαβαν ότι η παραπάνω παράγραφος είναι ειρωνική, προτείνω ταράτσα πύργου Αθηνών, κοτρόνα με θηλιά στο λαιμό και βούτο.

Τι σκατά συμβαίνει σε αυτό το κόσμο; Τι σκατά συμβαίνει στο ανθρώπινο είδος; Σε παλιότερες εποχές η ηλιθιότητα, η βλακεία χωρίς προηγούμενο και η αμορφωσιά ήταν μονόδρομος. Πλέον υπάρχουν λύσεις, υπάρχει πληροφορία και υπάρχουν και τα μέσα να την αποκτήσεις. Δικαιολογίες, δεν υπάρχουν όμως. Η ηλιθιότητα στις μέρες μας είναι επιλογή, για αυτό και είναι και κατακριτέα. Γιατί δεν μπορείς ρε πανίβλακα, αμόρφωτε καραγκίοζη, γαμώ τα περιττώματα που έχεις στο κουραδένιο μυαλό σου, να μου λες ότι τα κινητά τα "κλείσανε" επίτηδες στο Σύνταγμα για να εμποδίσουν εσένα, τον τριμάλακα, από το να βρεις τους άλλους καθυστερημένους φίλους σου. Και δεν μπορείς να μου λες έτσι ξεδιάντροπα οτι ελέγχουν το καιρό για να σε κάνουν να πας σπίτι σου, ούτε οτι σε ψεκάζουν για να γίνεις χαζός. Μαλακογέννημα! Γιατί τσαντίζομαι; θα εξηγήσω:

Πρώτον: Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρεται που εσύ κατεβαίνεις στο Σύνταγμα με την παρέα σου για να πιείτε μπύρες  και να χαζέψετε κάνα κώλο. Ω, μήπως έθιξα τα επαναστατικά σου φρονήματα; ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ! Γάμησε μας δηλαδή, αν νομίζεις ότι το όλο κόλπο θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όσο και να τραγουδάτε και να γράφετε συνθήματα στους Ισπανούς και στους υπόλοιπους "ξύπνιους" της Ευρώπης, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τόσα χρόνια κοιμόσασταν σαν μοσχάρια. Και ακόμα και αν αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των ατόμων που συμμετέχουν  στις διαδηλώσεις, δεν πιστεύω να νομίζει κανένας ότι οι κυβερνήσεις συγκινούνται με κάτι τέτοια; Δεν ιδρώνει το αυτί τους ούτε για πλάκα και ξέρεις γιατί; Γιατί η επανάσταση φίλε δεν γίνεται με συγκεντρώσεις της μόδας που οργανώνονται μέσω facebook. Τα επαναστατικά σχολιάκια στο fb δεν κάνουν διαφορά να ξέρεις. Άλλο να γράφεις αστειάκια για τον Τσακ Νόρις στο status σου και άλλο να πας μπροστά του λέγοντας : "Hey Τσακ, ξέρεις απο πότε βγήκαν τα Transformers; Απο τότε που γάμησες μια νταλίκα.". Ε, πίθανότατα να σε κόψει λουρίδες καθώς, πέρα απ'τα αστεία έχει και κάτι νταν το παλικάρι. Η επανάσταση λοιπόν, θέλει αίμα, δάκρυα, ιδρώτα, πούτσο, ξύλο και σούβλα. Ειρηνικές διαδηλώσεις my ass... Αν δείτε προκοπή σφυρίξτε μου. Οκ δε λέω, εδώ που έχουμε φτάσει τον πολιτισμό μας (μμμμ τι να σου πω...ανώτατος πολιτισμός...), μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και χωρίς να καταλήξουμε στη βία. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει βέβαια να βγάλεις τους απατεώνες από τη βουλή χωρίς να τους σουβλίσεις, και αυτός είναι οι εκλογές. Και όντως, ίσως οι κινητοποιήσεις αυτές, δείχνουν ότι ο κόσμος σιχάθηκε τα δυο μεγάλα κόμματα και ίσως ψηφίσει λίγο λογικότερα απο άλλες φορές, αλλά δε τρέφω και πολλές ελπίδες.

Δεύτερον: Αν έχεις στοιχειώδη γνώση τηλεπικοινωνιών, ξέρεις ότι τα κινητά δουλεύουν με κεραίες, οι οποίες είναι διάσπαρτες στις περιοχές και κάθε κεραία εξυπηρετεί συγκεκριμένη περιοχή, για συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων. Πράγμα που σημαίνει αγαπητέ μου καθυστέρα ότι, όταν ο αριθμός συνδέσεων είναι μεγαλύτερος από αυτον που μπορεί να εξυπηρετήσει η κεραία, τότε οι υπόλοιπες συνδέσεις ΔΕΝ πραγματοποιούνται. Για να σου το δώσω να το καταλάβεις με έναν τρόπο κατανοητό στο αμοιβαδοειδές μυαλό σου, θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πάρε την παρέα σου και πάτε σε μια χέστρα και αμολήστε οχτακόσιες κουράδες. Η χέστρα, είναι δημιουργημένη για να χωράει ταυτόχρονα τριάντα με σαράντα κουράδες, ανάλογα το τι διατροφή κάνεις, πόσο συχνά ενεργείσαι και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν το μέγεθος και την πυκνότητα του σκατού. Τώρα αν πας και την πυρπολήσεις ξαφνικά με πληθώρα καφετιών ρουκετών, είναι σίγουρο ότι αφενός μεν θα μπουκώσει, και αφετέρου ότι οι υπόλοιπες εφτακόσιες πενήντα έξτρα κουράδες, θα εκτινάσσονται εκτός λεκάνης καθώς το σύστημα θα τις απορρίπτει. Κατάλαβες; Μπράβο! Και την Πρωτοχρονιά κομπλάρει το δίκτυο, αλλά δεν έχω ακούσει καμια μαλακία τύπου: "Ντααααααα, ο Σατανάς χαλάει το δίκτυο για να μη μεταφέρουμε το χαρμόσυνο πνεύμα της γέννησης παντού! Νταααα!". Τώρα γιατί ακούω;

Τρίτον: Ο μόνος που μπορεί να επηρεάσει τον καιρό, να προκαλέσει σεισμούς και τυφώνες και να ελέγξει το μυαλό των απλών ανθρώπων, είναι ίσως ο Son Goku.

AJJOUTOOOOOOO!

Εντάξει στο mind control θα είμαι πιο ανοιχτόμυαλος και θα βάλω μέσα τον Darth Vader, τον Master Joda και τον χοντροκεφάλα αστυνομικό απο το Heroes, ο οποίος κάθε φορά που χρησιμοποιεί την δύναμη του είναι σαν να βάζει δάχτυλα σε αγελάδα.

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΩΩΩΡΑΑΑ ΕΝΑ ΣΑΑΑΝΤΟΟΥΙΙΙΤΣΣ...

Εκτός απο αυτούς, όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν (ακόμα) TIPOTA! Ούτε με Haarp, ούτε με ξε-Haarp. Καταρχήν, πόσους απο αυτούς που ισχυρίζονται τέτοιες παπαριές, έχουν έστω και τις παραμικρές γνώσεις φυσικής για να υποστηρίζουν τέτοιες επιστημονικές συνομωσίες. Αν θες να διατυπώσεις τις αρχιδιές σου φίλε, μάθε τουλάχιστον για τι πράγμα μιλάς. Το Haarp (High Frequency Active Auroral Program), είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο δεν διακατέχεται απο καμία μυστικότητα. Δεν μπαίνουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι απόρρητοι νίντζα της Αμερικής εκεί. Μπορώ και εγώ να πάω αν θέλω, αλλά βαριέμαι και μου τη δίνει το ψωλόκρυο, γιατί είναι και στην Αλάσκα. Κατά τ'άλλα δεκάδες πανεπιστήμια χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του, για πειράματα και μετρήσεις που βοηθούν σε επιστημονικές έρευνες. Αυτά είναι κάλυψη θα πεί κάποιος...

ΠΑΡΤΑ ΚΑΠΟΙΕ!

Το Haarp επίσης, παράγει χαμηλής συχνότητας κύματα, με τα οποία υποστηρίζουν οι συνομώτες οτι προκαλούνται οι σεισμοί....παπάρια καμηλοπάρδαλης. Τα κύματα αυτά έχουν ισχύ, δέκα εκατομμύρια φορές χαμηλότερη, απο αυτή που υπολογίζεται οτι μπορεί να επηρεάσει, έστω και λίγο, το φυσικό υπόστρωμα της γης.  Τα νούμερα είναι εκεί αν κάποιος θέλει να ψάξει. Αλλά τι νούμερα να ψάξετε, ρε νούμερα; Αν έστω και ένας απο σας που πιστεύετε σε αυτά, μπορεί να μου εξηγήσει την έννοια του μήκους και της ισχύος κύματος, χωρίς να μου παραθέσει wiki, θα το βουλώσω.  Αρχίδια που θα το βουλώσω! Είστε τραγικοί και για το πούτσο τελείως! Δε λέω, περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο κόσμο και θα συνεχίσουν να θεωρούνται περίεργα, μέχρι να τα εξηγήσουμε. Όμως, πριν αρχίσω να υποστηρίζω οτι μας ελέγχουν πράσινα ανθρωπάκια που έχουν εγκατασταθεί ανάμεσα μας και οτι κάτω απο τη γή ζούνε τα Βρυλ και μαλακίες τέτοιες, πρέπει πρώτα να σταθώ και να σκεφτώ: "μήπως είμαι μαλάκας με λοφίο; μήπως η μάνα μου έκανε λάθος που με έφερε στο κόσμο; μήπως ρίχνω το παγκόσμιο iq κατα 10 μονάδες μόνος μου; γιατί στη τελική, μήπως υπάρχει λογική εξήγηση;". Τι; Λογική; Τι είναι αυτό; Κάθε φορά που συζητάω για τέτοια θέματα κρατώντας σκεπτιστική στάση, θα βρεθεί ένας γαμιόλης που θα εξαπολύσει ένα μπαράζ μαλακίας λέγοντας: "Δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα κάτω απο το πρίσμα της τετράγωνης λογικής". Η πρόταση απο μόνη της περιέχει τόση μεγάλη δόση καθυστεροσύνης, που όποιος την λέει πρέπει να τουφεκίζεται επι τόπου. Βρε ζώον, που πας να μου το παίξεις και λόγιος, το πρίσμα έχει εξ'ορισμού διατομή τριγωνική! Πως μπορεί η "τετράγωνη" λογική να έχει τριγωνική διατομή; ΕΕΕΕΕΕ; Έπειτα τι θα πει "τετράγωνη" λογική μη χέσω; Έχει η λογική σχήμα; Μπορεί να είναι δηλαδή κυκλική, τριγωνική ή οβάλ, σαν τα καρύδια μου, τα οποία μου έχεις διογκώσει με την αθεράπευτη βλακεία σου; ΌΧΙ δεν υπάρχει! Η λογική είναι μια και λέγεται απλά λογική. Όταν λοιπόν κάποιος λέει οτι η "τετράγωνη" λογική" δεν μπορεί να λύσει κάποιο πρόβλημα, ουσιαστικά λέει οτι, δεν μπορεί η λογική γενικά να βοηθήσει σε κάτι. Αλήθεια μεγάλε; Το μεγαλύτερο όπλο δηλαδή του ανθρώπου απο καταβολής κόσμου, το μοναδικό εργαλείο που δόθηκε ποτέ στον άνθρωπο για να προοδεύσει στο πλανήτη, γίνεται κατα περιπτώσεις ανίκανο να βοηθήσει, ενώ οι άθλιες και σάπιες θεωρίες του κάθε κατεστραμένου αμόρφωτου είναι η λύση; ΕΕΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΕΠΙΣΗΣ!

Τεταρτον: Καμία κυβέρνηση δεν χρειάζεται να ψεκάσει με 'βλακογόνο' τους πολίτες της, γιατί πολύ απλά οι πολίτες είναι ήδη στην πλειοψηφία τους, βιβλικά βλαμένοι. Η θεωρία αυτή είναι τόσο ηλίθια, που αξίζει νόμπελ ανυπέρβλητης μπαρούφας και μπάζει απο τόσα σημεία που δεν ξέρω απο που να πρωτοξεκινήσω. Ας ξεκινήσουμε απο το απλό, οτι μια συνομωσία υποτίθεται σχεδιάζεται, εφαρμόζεται και είναι γνωστή μόνο απο τους ανθρώπους που είναι στο κόλπο. Ας πάρουμε τώρα τον ουρανό.  Ο ουρανός είναι μεγάλος και μπλε. Επίσης, δεν οριοθετείται κάπως, άρα ο καθένας μπορεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό να αναλύσει τα σωματίδια που κόβουν βόλτες στην ατμόσφαιρα. Εκτός απο την ΕΜΥ, τα ερευνητικά ινστιτούτα και τα πανεπιστήμια, υπάρχουν εκατοντάδες nerds ανα το κόσμο, που ασχολούνται ερασιτεχνικά με φυσική, χημεία και μετεωρολογία. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ μπορούν να εξακριβώσουν την παρουσία του 'βλακογόνου', αν αυτή υπάρχει. Η θεωρία συνομωσίας δηλαδή αυτή, απαιτεί χιλιάδες άτομα που ανήκουν σε μή κυβερνητικούς οργανισμούς, σε όλο το κόσμο, σε όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, να ψεύδονται και να καλύπτουν την ύπαρξη βλαβερής ουσίας στον αέρα που αναπνέουμε. Χμμμμ, κάτι δεν πολυστέκει. Γιατί τελικά, αν όλοι αυτοί ξέρουν και δεν μιλάνε, τι σκοπό έχουν; Χμμμμ, δύσκολος γρίφος. Ας το σκεφτούμε λίγο ακόμα. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι συνομώτες, όταν γίνεται ο ψεκασμός, που βρίσκονται;.....εεε;.....εεε;.....εεε;....ας απαντήσω γιατί μπορεί κάποια τούβλα να μην κατάλαβαν τον συνειρμό. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ....ΝΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!! και μη μου πεις κανείς τρόμπας οτι, οι ψεκασμοί γίνονται ελεγχόμενα, γιατί με γνώσεις φυσικής του προνηπίου και απλή νεάτερνταλ λογική (ορίστε με αναγκάσατε να δώσω επίθετο στη λογική), μπορείς να συμπαιράνεις οτι, ένας ελεγχόμενος ψεκασμός, απαιτεί το αεροπλανάκι σου να βρίσκεται πενήντα μέτρα απο το έδαφος και όχι τρεις χιλιάδες πόδια! ΜΑΛΑΚΑ! Αρα τι γίνεται; Ψεκάζονται και οι ίδιοι οι συνωμότες ή μήπως έχετε δει ποτέ κανέναν κυβερνητικό να κυκλόφορεί με αντιασφυξιογόνες μάσκες; Σας μπούκωσα εε; Και που να ανέλυα και σε βάθος τα επιχειρήματα μου, αλλά μου λείπει ο χρόνος και η διάθεση να εξηγήσω. Θέλω απλά να ζοχαδιάσω.

Πέμπτον: Εν κατακλείδι, γαμώ την κοινωνία μου, πότε θα σταματήσει ο κόσμος να επιρίπτει ευθύνες στους 'άλλους' για όσα σκατά συμβαίνουν στη ζωή του; Πότε θα καταλάβει ο κάθε άνθρωπος οτι το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης των προβλημάτων του, το φέρει ο ίδιος; Πόσο σπάνια βλέπω πλέον ανθρώπους που έχουν τα αρχίδια να πουν "ναι, δικιά μου μαλακία, τα σκάτωσα ο καριόλης!". Πιο σπάνια και απο ελληνίδα καλόγρια σε μπουρδέλο της Φυλής (καλά μπορεί να υπερβάλλω). Μια ζωή να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους. Και όταν δεν υπάρχουν άλλοι, τότε το γυρνάμε στις θεωρίες συνωμοσίας και λέμε οτι μας κατευθύνουν, και μας ελέγχουν τα μυαλά, και μας κυβερνούν τα ερπετά, και μας τρώει το σαράκι, και τα αρχίδια μου κουνιούνται παιχνιδιάρικα απο το ανοιξιάτικο αγιάζι. Έλεος πια! Αν φίλε αποτυγχάνεις στη ζωή σου σε κάποιο τομέα, και όταν έχεις φτάσει στο γκρεμό της απελπισίας και όλα σου φταίνε και νιώθεις αδύναμος και έχεις χάσει τις ελπίδες σου και τα όνειρα σου, τότε κοίτα πίσω σου και θα δεις τα δικά σου χνάρια να οδηγούν σε αυτό το σημείο. Κανένας δεν σε οδήγησε εκεί. Μπορεί να σου έδειξε κάποιος το δρόμο, αλλά τα βήματα τα έκανες μόνος σου...Για αυτό φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, μια συμβουλή έχω να σου δώσω...ΠΗΔΑ!

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!

73 σχόλια:

  1. To τέλος του μήνα μας επιφύλασσε ένα έπος!
    Μακράν το καλύτερο post του μήνα.
    Και ενώ ,όπως όλοι, ήξερα για το κίνημα των "αγανακτισμένων" οι θεωρίες συνωμοσίας μου ήταν άγνωστες. Στα αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα?
    Ας πάρουμε τα σημαντικά ερωτήματα από την αρχή όμως.
    Θα μπορούσε να υπάρχει άραγε γελοιοδέστερο όνομα για επαναστατικό κίνημα?? Ίσως το "παραβιασμένοι" το οποίο όμως έχει το προνόμιο να είναι πιο κοντά στην αλήθεια.
    Το όνομα από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να απέχεις.
    Και από την άλλη έχουμε και τις ακόμα πιο αστείες εκδηλώσεις όπως το να βάζουν όλοι τα ξυπνητήρια να χτυπούν την ίδια ώρα για να συμβολίσουν ότι ξύπνησαν.Δλδ πόσο κάγκουρας πρέπει να είναι κάποιος για να ακολουθήσει μια τόσο καταφανή μαλακία?Φιλαράκι όχι με ξυπνητήρι δεν ξυπνάς από την αιώνια λήθη αλλά ούτε καν με κραυγή ηδονισμένης πούστρας την ώρα που η βουκέντρα βρίσκει πάτο.
    Επίσης μου δίνεται η εντύπωση ότι όλο αυτό ξεκίνησε επειδή μας την είπαν οι Ισπανοί σε ένα πανό τους. Τότε μας έπιασε το φιλότιμο(=μαλακία) να αποδείξουμε ότι δεν χαμπαριάζουμε από τέτοια και ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε οι πιο αγανακτισμένοι. Μιλάμε για νοοτροπία νηπιαγωγείου στη χειρότερη.
    το βασικό όμως είναι αυτό που λέει ο Αλζα στο τέλος. Όλοι εμείς έχουμε ΤΕΡΆΣΤΙΑ ευθύνη για ότι έχει γίνει σε αυτή τη χώρα. Και αντί να διαμαρτυρόμαστε και να κατηγορούμε τρίτους θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να αφήσουμε τις παπαριές και τις ψευτοαγανακτησεις.

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δίκιο έχεις Alza όσον αναφορά την ευκολοπιστία και την ανοησία των ανθρώπων σχετικά με τα διάφορα σενάρια συνομωσίας που κυκλοφορούν κατα καιρούς. Πιθανότατα το να μην είμαστε ρεαλιστές και να αποδέχομαστε εύκολα την ύπαρξη ευφάνταστων μυστικών συνομωσιών αφενός μας απαλλάσσει από τις ευθύνες ( όχι δεν φταίω εγώ που δεν αντιδράω , με ψεκάζουν ) και αφετέρου μας κάνει να φαινόμαστε σημαντικοί.
    Σχετικά με τους «αγανακτιμένους» ίσως και να έχεις δίκιο ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις συνήθως δεν φέρνουν αποτέλεσμα στην ανατροπή μίας κατάστασης και η επανάσταση θέλει αιμα , δάκρυα κτλ κτλ ΑΛΛΑ
    το να κάθομαι στον καναπε μου να μην κάνω τιποτα και να σχολιάζω αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σίγουρα δεν είναι καλύτερο , είναι απλά ευκολότεο. Άλλωστε δεν είμαι σίγουρη ότι από μία τετοια προσπάθεια δεν μπορεί να βγει κάτι καλό, π.χ αν όλο αυτό το πλήθος είχε ένα πιο συγκεκριμένο αίτημα προς ικανοποίηση κάθε φορά πχ να διώξουν τον Πάγκαλο από την κυβέρνηση ή να γίνει μείωση στον μισθό των βουλευτών ή να μοιράζουν δωρεάν σαντουιτσάκια στις παραλίες της αττικής φέτος το καλοκαίρι τότε ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι.

    Gabriel Max Dark
    Σαφώς όλοι οι έλληνες πολίτες και η ηλίθια νοοτροπία τους να κοιτάζουν την πάρτη τους και την βόλευσή τους εις βάρος των υπολοίπων έπαιξε ρόλο στο να οδηγηθεί η χώρα στο σημείο που βρίσκεται και μακάρι ο κάθε ένας να συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να φροντίσει να αλλάξει νοοτροπία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα με την δική μου αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς δεν θα πρέπει να αντιδράσω στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση μου για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης «κρίσης» . Εκτός βέβαια αν εσυ είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση σου την κατάσταση.

    ΥΓ: Alza ξέρεις γιατί δεν έχεις ακούσει την Πρωτοχρονιά καμία μαλακία τύπου «ο Σατανάς χαλάει το δίκτυο για να μη μεταφέρουμε το χαρμόσυνο πνεύμα της γέννησης παντού!» ; Γιατί αυτο το χαρμόσυνο μήνυμα το μεταφέρουμε τα Χριστούγεννα! ( μπούρδα ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α και μία πληροφορία της τελευταιας στιγμής. Στο σύνταγμα επ'ευκαιρίας της συγκέντρωσης κατα της οικονομικής κρίσης κάποιοι πουλάνε το σουβλάκι 5 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Gabriel, οι θεωρίες αυτές δυστυχώς υπάρχουν και είναι και λαοφιλείς. Όταν ομως δεν υπάρχει παιδεία, τι περιμένεις; Με τι κριτήρια θα απορρίψεις μια μούφα, όταν πλέον το να είσαι σκεπτικιστής, σημαίνει οτι φοράς παρωπίδες, ενώ όταν πιστεύεις κάθε μαλακία που σου πλασάρουν λέγεσαι ανοιχτόμυαλος.

    Lara, δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο το οτι, το σουβλάκι το 'χουν πάει 5 ευρώ στο Σύνταγμα. Ένα απο τα πολλά προσόντα του μέσου έλληνα είναι οτι, μπορεί να βρίσκει ευκαιρίες να εκμεταλλεύεται καταστάσεις και να κλέβει τον συνάνθρωπό του γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό που θεωρώ απορίας άξιο βέβαια, είναι πως οι "αγανκτισμένοι", τους αφήσαν να διαπράξουν το έγκλημα αυτό; Γιατί είναι έγκλημα το σουβλάκι 5 ευρώ, τη στιγμή που ο κόσμος γύρω σου διαμαρτύρεται για την οικονομική κρίση και ανέχεια. Και φαντάσου, για να έχει τέτοιο θράσος ένας απλός μικροπωλητής, ο πολιτικός πως να μην έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρηκα πάρα πολύ, που διάβασα το κείμενό Σου!

    Επιτέλους βρήκα το έτερον μου ήμισυ ;)

    Ας σε βοηθήσω λίγο:

    1. Δηλαδή θέλεις να μας πεις, πως τα επαναστατικά σάντουϊτς δε ρίχνουν κυβερνήσεις??? Εάν μου πεις, πως οι κυβερνώντες αντισκέκονται σοβαρά και στους επαναστατικούς λουκουμάδες, που καταναλώνονται στο Σύνταγμα, τότε..... Θα μου γκρεμίσεις σε μία στιγμή ό,τι πίστευα τόσα χρόνια για την επανάσταση!

    Αν ακόμα, μου πεις πως ένα προσβλητικό Post στο FB δεν κόβει τον ύπνο στον ΓΑΠ, τ΄τοε απλά θα σε πω ανίδεο, κεφαλαιοκράτη, μέρος του συστήματος και κακεντρεχή! Ουστ!

    2. Άσε τα τηλέφωνα και τα σκατά! Αυτά είναι βιβλικές παραβολές, παρόμοιες των ψευτοπαπάδων στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Δε ντρέπεσαι.... Σκατά τηλέφωνα, δηλαδή. Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, για εξήγησέ μας το κάτωθι: Πώς γίνεται τόσος κόσμος να είναι τόσο χαζός, ώστε να περιμένει να ενημερώσει όταν έχει φτάσει στο Σύνταγμα, ότι έφτασε για την επανάσταση?

    Πώς θα γίνεις επαναστάτης αν δεν κάνεις Twitt κι αν δε βρεις Friend Request απο τον ίδιο τον Che???

    Κάνεις, πως τα ξέρεις όλα! Ανίδεε.... Σκατά και λεκάνες.... Εδώ μιλαμε για ep@n@st@si!!

    3. Αν θες εξήγηση για το μήκος και την ισχύ κύματος, τότε πολύ απλά θα στη δώσω! Εύχομαι να την καταλάβεις, αν και δε φαίνεσαι από αυτούς τους τέλειους νέους, που περνούν τη ζωή τους στη Καλιφόρνια! Θα κάνω, όμως, μία εξαίρεση!

    Μήκος κύματος: Η οφέλιμη επιφάνεια του κύματος, ώστε να προλάβει ο έμπειρος SURFER να ανέβει στη σανίδα και να αρχίσει να πλανάρει.. Να βρει το Peak, δηλαδή όπως λέμε στο χωριό μου! Σαφές μέχρι εδώ!

    Ισχύς κύματος: Η δυναμική του κύματος! Απλό?? Όχι?? Το περίμενα... Τί να σου εξηγώ... Το νόημα της κινητικής ενέργειας του θαλασσίου όγκου, έως ότου εξαφανιστεί κάτω από τη λειασμένη επιφάνεια του SURF???

    Δε σου λεώ άλλα.... Είσαι μικρός και δεν κάνεις!

    Μόνο για κάτι SHARP μιλάς για να αποπροσανατολίσεις τους υγιώς σκεπτόμενους νέους μας!

    4. Δηλαδή θέλεις να μας πεις, πως ξέρεις ΕΣΥ κι όχι ο Λιακόπουλος!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Είσαι για γέλια! 2310 521010.. Για πάρτον τηλέφωνο και πες του το! Αλλά έτσι είσαι κι εσύ! Μόνο από εδώ τον κράζεις!

    Δε σε βλέπω να τον έχεις πάρει ή να πας να του το πεις κατ' ιδίαν!

    Εμένα με στέλνεις στον Chuck, αλλά εσύ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ να πας στον Δημοσθένη!

    Να τους πεις " το και το" και να σου πει "ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ?". ΚΟΤΑ

    Για πήγαινε! Για να σε δω! Πες του: " ¨οχι, ρε βλακοηλίθιε! Όχι, ρε πανευρωπανηλίθιε! Όχι ρε ανθυπολοχαζέ! Δε μας ψεκάζουν, δε ζουν ανάμεσά μας και ο Ολυμπιακός θα πάρει και του χρόνου πρωτάθλημα!!"

    Δεν πας, όμως... Μόνο λόγια και @@.

    Και στην τελική.... Γιατί, ρε φίλε ήρθες??

    Γιατί ήρθες να ταράξεις τον κόσμο μας?? Τον κόσμο, που με τόση μαεστρία έχουν φτιάξει τα μεγάλα μυαλά??

    Γιατί ήρθες να θυμήσεις στον κόσμο, πως έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη για το ό,τι γίνεται??

    Γιατί ήρθες να αντιπαραβάλεις τη λογική απέναντι στην απύθμενη βλακεία των συνανθρώπων Σου??

    Δε ντρέπεσαι??

    Και για να σου δείξω, πόσο εγκάθετος είσαι:

    Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ είναι το μεγαλύτερο όπλο του ανθρώπου! Ποιό μυαλό και μαλακίες?!?!?! Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ελέγχει το τηλεκοντρόλ, που ελέγχει τα μυαλά τους..

    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Πότε θα καταλάβει ο κάθε άνθρωπος οτι το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης των προβλημάτων του, το φέρει ο ίδιος; Πόσο σπάνια βλέπω πλέον ανθρώπους που έχουν τα αρχίδια να πουν "ναι, δικιά μου μαλακία, τα σκάτωσα ο καριόλης!"."

    Αν το άρθρο σου έβαζε κάτω επαγγελματίες, αυτές οι λέξεις ήταν αρκετές για να βάλεις κάτω όλες τις παπαριές τους. Φίλε, έδωσες ρέστα. Μόνο αυτό έχω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που χαίρομαι στα post σου είναι οτι απαντάς εσύ ο ίδιος στις ερωτήσεις σου!!!
    Ειναι προφανές οτι όταν ένας αμαθής απλός μέσος πολίτης αντιληφθεί ανώτερα σχέδια και ανώτερες δυνάμης ενω τόσο καιρό υπνοβατούσε,θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να συμετάσχει σε αυτό.Επειδή όμως είναι η αρχή της αφύπνισης του το σίγουρο είναι οτι θα κάνει λανθασμένες σκέψεις!!!!!Ο χρόνος και η αλλαγή των πραγμάτων θα του μαθαίνει σιγά σιγά τα σενάρια (συνομοσιολογίας) που τόσο καιρό δεν ήξερε.
    Τέτοια παραδείγματα έχουμε άποιρα....απο τον Λιακόπουλο,τις θεωρίες των εξωγήινων μέχρι την Θώδη που της μίλησε ο Θεός!!!!Αυτοι οι άνθρωποι συνήθως κάνουν ενα τεράστιο λάθος!!!Βλέπουν το δέντρο μα όχι το δάσος!!!
    Αυτό που υποστιρίζω εγώ είναι οτι τα γεγονότα που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η αρχή μια γενικότερης αφύπνισης.Στην αρχή η πρώτη φουρνιά των ανήμερων ανθρώπων θα αντιδράσουν φιάχνοντας απίστευτα σενάρια αλλα αυτό θα βοηθήσει την δεύτερη και τρίτη φουρνιά που θα έρθουν με χαρτί και μολίβι να τα βάλουν κάτω και δώσουν λύσεις!
    Μέχρι εδώ καλός.....Μα διαφωνώ στα εξής:
    Εχει γίνει επανάσταση χώρις όπλα....διάβασε Γκάντι.Οντως πιο πολλές φορές γίνεται με αγρια μάχη.Αλλα υπάρχει η επιλογή!!!αυτό ειναι το σημαντικό.Επίσης οπως και εσύ λες η επανάσταση πρέπει να γίνει πρωτα μέσα μας και μετα στο σύνταγμα.Ποιος όμως την έχει κάνει???Ποιος αποδεσμεύτηκε τον Κέρβερο του Εγωισμού του??Ποιος μεταμόρφωσε το τέρας της Προσωπικότητας σε μια ανώτερη συνείδηση?
    Οσο αναφορά την λογική(τετράγωνη) που έθιξες έχω να πώ το εξής.Η λογική παρουσιάζεται ως ένα τετράγωνο.Η 'μαγεία' της ζωής σαν κύκλος,γιατι επαναλαμβάνεται με τον δικό της τρόπο.Και για πες μου φίλε μου...μπορείς να τετραγωνήσεις τον κύκλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σπας αγαπητε μου φιλε για μια ακομα φορα!
    Συμφωνω και επαυξανω σχεδον σε ολα απο οσα λες με ενα πολυ απλο και συντομο σχολιο:
    ολοι λεμε επανασταση και καλα τα λετε και απανω τους και ολα ωραια και καλα!και οταν ερθει η ωρα να κανεις αυτο που πρεπει σαν πολιτης ενος δημοκρατικου(????εεεε??οκ συνεχιζω)πολιτευματος , δηλαδη να ψηφισεις, λες...δεν παω να παν να γαμηθουν..... ξεχνοντας κατι πολυ απλο και σημαντικο....
    Εαν το 50+1 % του εκλογικου αποτελεσματος ειναι λευκα ....τοτε ακυρο το πανηγυρι που εχουν στησει και παει ολο απο την αρχη απο το μηδεν ομως......
    Οποτε το να απεχεις απο ολα και να λες ολα ωραια ειναι απο μακρυα δεν εχει κανενα νοημα ...

    ΨΩΜΙ(Ή ΨΩΛΙ) ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΚA KOLA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έπος το post .

    Αν δεν είχε και κάτι 'νταααααα' μέσα θα ήταν ακόμα καλύτερο. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ότι λέγανε για ψεκασμούς και mind control δεν το ήξερα, χαχα ότι να'ναι..
    Οκ εγώ συμφωνω με αυτό που γίνεται, απ'το να μη γίνεται τίποτα απολύτως κάτι είναι κι αυτό, ίσως αποτελεί και ένα πρώτο βήμα για κάτι άλλο..ποτε δε ξέρεις. Απ'την άλλη όντως δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει καν τα μεγάλα κεφάλια και αν θα αλλάξουν κάτι..γιατί όντως, καλές οι πορείες και η διαδηλώσεις αλλα πρέπει να υπάρχει κ ενα σχέδιο και εγω δεν έχω ακούσει τίποτα. Πχ πες ωραια, να φύγουνε απ'τη βουλή οι βουλευτές και να μπούνε φυλάκή οι υπαίτιοι. Ωραία και μετά τι; Δεν έχω δει μελλοντικά πλάνα και αυτό με τρομάζει, νομίζω πως οι 'μεγάλοι' έχουν παρει ηδη τις αποφάσεις τους για όλα. Τέσπα, ελπίζω έστω με τις εκλογές να αλλάξει κατι θετικά..

    Jannis βασικά με τον Γκάντι παρόλο που έκαναν επανάσταση χωρίς όπλα μην ξεχνάς ότι σφαγιάστηκαν χιλιάδες από τους Άγγλους-γιατί οι Άγγλοι είχαν όπλα! Έτσι παρόλο που η επανάσταση τους ξεκίνησε σαν ειρηνική κατέληξε σε βία και σε σωρούς πτώματα-όπως δηλαδή κάθε επανάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Apicos: Φίλε ο ορισμός του μήκους και της ισχύος κύματος πολύ καλός! Επίσης να πω, οτι το μεγαλύτερο όπλο του ανθρώπου, αν είναι να μιλήσουμε για δάχτυλα, θεωρώ οτι είναι ο μέσος...για ευνόητους λόγους.

    @Kenpach: Thanks mate. Θα το ποστάρω στη microsoft! θα τους δείξω εγώ!

    @Jannis: Όλοι αυτοί οι κουλοί που ανέφερες, δεν έχουν χάσει απλά το δάσος, έχουν χάσει τη μπάλα. Αυτοί έπρεπε να αλυσοδεθούν και να τους πετάχτουν στο πιο βαθύ μπουντρούμι και να τους ταίζουν μόνο σκατα. Επίσης όπως επεσήμανε ο GreekCthulu ακόμα και η επανάσταση του Gandi είχε πολύ ξύλο μόνο που είχε μονόδρομη πορεία. Ξύλο θα πέσει κάποια στιγμή αναγκαστικά. Προτιμάς να αρπάξεις το 100% εσύ, ή να δώσεις και εσύ καμια αδέσποτη; Επίσης, δεν έχω να τετραγωνίσω κανέναν κύκλο, καθώς, ούτε η λογική είναι τετράγωνη όπως ξαναείπα, ούτε η ζωή κυκλική. Το ότι παίζουμε πολλές φορές με τις λέξεις για να παρομοιάσουμε κάτι επιτηδευμένα, δεν κάνει και τον απορρέοντα συλλογισμό ορθό.

    @Α.Α.Αμαρτωλός: Καλά τα λες αδερφέ. Ψηφίστε όλοι αδέρφια, αλλά προσοχή! Οι μπλέ και οι πράσινοι αρκετά έκλεψαν τόσα χρόνια! Ας κλέψει τουλάχιστον κανένα άλλο χρώμα αυτή τη φορά! Τουλάχιστον αυτοί δεν θα είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι.

    @Kostas: Μαλακία το ΝΤΑΑΑ λες εεε; ένα είχα όμως μόνο...

    @GreekCthulu: Τι σχέδιο θες να χουν οι αγανακτισμένοι ρε συ; ΤΟ σχέδιο τους είναι να διαμαρτυρηθούν όσο το δυνατό περισσότερο, μέχρι που είτε θα βαρεθούν και θα πάνε σπίτι, ή θα γίνει κάνα ευτράπελο.


    Ειλικρινά πάντως, πίστευα οτι θα αντιμετωπίσω περισσότερη διαφωνία σε αυτό το post. Πίστευα οτι περισσότερος κόσμος θα υποστήριζε οτι, οι αγανακτισμένοι κάνουν κάτι ουσιώδες. Κρίμα γιατί θα ήθελα κανα αγανακτισμένο σχόλιο εδώ. Αν ξέρει κανείς κανέναν στείλτε του το link να κάνουμε κουβεντούλα. Νομίζω είναι ενδιαφέρον θέμα. Πολιτισμένα πάντα. Γιατί αν μου έρθει κανείς και μου λέει για Haarp παίζει να γράψω κάνα γαλικό ποιήμα για την μανούλα του επι τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μας συγχωρειτε κ Alza που δε φαγωθηκαμε σε αυτο το ποστ. Σας υποσχόμαστε ότι στο επόμενο θα ξεκινησουμε με χριστοπαναγιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος είπε να φαγωθούμε και ποιος είπε για χριστοπαναγίες; Άλλωστε αν είναι να βριστούμε προτιμώ να θίξουμε μάνες, σπίτια, προσωπικότητες και τέτοια, που είναι υπαρκτά και πονάνε περισσότερο. Όμως ούτε αυτό θέλω, απλά είπα ότι θα ήθελα να δω αντίλογο σε αυτό το θέμα, καθώς είναι επίκαιρο αλλά και ενδιαφέρον. Και όπως είπα 'Πολιτισμένα'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βάλ' τον στον κώλο σου τον πολιτισμό.

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχουν αδερφές και αδερφές αλλά το να χρησιμοποιήσει κάποιος όνομα αλλουνού σε ανώνυμο blog πρέπει να σπάει κάποιου είδους ρεκόρ.
    ΕΓΏ είμαι ο αυθεντικός Gabriel Max Dark και δεν έγραψα το παραπάνω σχόλιο.
    Γίνε άντρας μωρή χλέμπα και φανερώσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρόλο που το κείμενο είναι αστείο και σίγουρα τα περί συνωμοσιών είναι γελοία, δεν καταλαβαίνω γιατί συμφωνείτε διάφοροι εδώ μέσα ότι, οι συγκεντρώσεις αυτές δεν έχουν νόημα. Έχετε ξαναδεί τόση μεγάλη κινητοποίηση τον τελευταίο καιρό; Αντί να υποστηρίζετε και να βοηθάτε και εσείς τον αγώνα που γίνεται ώστε να υπάρξει μια θετική αλλαγή, την σχολιάζετε ως κάτι ανούσιο. Έχετε τουλάχιστον κάτι να αντιπροτείνετε ή απλά επικρίνετε γιατί βαριέστε να συμμετέχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ προσωπικά λέω 2-3 απλά πράγματάκια.
    1) Η πραγματική αλλαγή ξεκινάει από τον καθρέπτη.
    Πρώτα να αναγνωρίσουμε όλοι τα λάθη μας (οι περισσότεροι έχουμε συγγενείς ή φίλους που έχουν διοριστεί στο δημόσιο με λαμογιά, οι περισσότεροι κλέβουμε το κράτος σε όποια ευκαιρία έχουμε , κτλ κτλ) και μετά να βγούμε και να κατηγορούμε την Ευρώπη, την Αμερική, το Ευρώ και τον ανάδρομο Ερμή.
    2)Τι ακριβώς θέλουμε από αυτή την "αγανάκτιση"?
    Να καεί , να καεί το μπουρδέλο η βουλή που φώναζαν κάποιοι προχθές?
    3) Μεγάλες κινητοποιήσεις από μόνες τους δεν λένε τίποτα. Όντως δεν είχαμε μεγάλες τέτοιες τον τελευταίο καιρό. Η τελευταία που θυμάμαι είναι οι υπογραφές και οι συγκεντρώσεις για τις ταυτότητες. Και πόσο μεγάλος και σωστός ήταν και αυτός ο στόχος εε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οκ έχεις δίκιο στο 1ο αλλά αυτό ο καθένας μπορεί να το λύσει ή όχι μόνος του. Όμως πλέον δεν είναι μόνο οι δικές μας μαλακίες, αλλά και η ανικανότητα των πολιτικών που μας βυθίζουν ολοένα και περισσότερο. Ίσως το να γκρεμιστεί η βουλή να μην αποτελεί λύση, απο μόνο του, αλλά είναι συμβολική κίνηση και είναι σίγουρα μια αρχή. Όμως αν δεν διαμαρτυρηθείς με κάποιον τρόπο, πως θα τους ανησυχήσεις τους βολεμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ είμαι ο αληθινός Gabriel Max Dark ρε.

    Άντε, ίσως κι αυτός:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gabriel_von_Max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε, φωνάζοντας απλά "θέλω ομελέτα! θέλω ομελέτα!", θα μείνεις νηστικός. Αν θες ομελέτα πρέπει να σπάσεις κάνα κεφάλι..εεε.. αυγό εννοώ. Δεν εννοώ μέσω βίας, αλλά μέσω εκλογών, ή δημοψηφίσματος στη τελική.

    Τι θα γίνει με τους Gabriel Max εδώ μέσα; Έναν είχαμε μέχρι τώρα και ήταν αρκετά ενοχλητικός από μόνος του (no offence Gabriel, το λέω με αγάπη). Τους extra δεν τους θέλουμε. Όποιος προσπαθεί να αντιγράψει τον original Gabriel πρέπει να φανερωθεί και να ζητήσει συγνώμη, καθώς δεν το χει κιόλας. Πχ είναι φανερό ότι το τελευταίο σχόλιο δεν είναι του δικού μας Gabriel, όπως ούτε και το πρώτο, καθώς δεν δένουν με το πνευματώδες, ξερολίστικο τρόπο του αγαπητού μας Max. Αγαπητέ Gabriel #2 έχω απομνημονεύσει τον αριθμό του profil σου πλέον και ξέρω ποιος είναι ο αληθινός και ποιος ο wannabe. Δεν πείθεις. Πάρε την δική σου internetική ταυτότητα και παίξε με αυτή και όχι με των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν V for Vendetta για να αφυπνίσει τον κόσμο..μαζί με τα εκρηκτικά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο στα όσα σχόλια γίνονται για το κίνημα των αγανακτισμένων. Ε όχι ρε παιδιά δε φταίμε όλοι. Το να λες όλοι φταίνε είναι το ίδιο με το να λες δε φταίει κανείς... Οκ αφού φταίνε όλοι τι θες και μιλάς. Κοίτα τη καμπούρα σου και σκάσε. Το πρόβλημα με το χρέος της χώρας δε δημιουργήθηκε επειδή διορίστηκε με μη αξιοκρατικές διαδικασίες ένας μεγάλος αριθμός πολιτών στο δημόσιο, οι οποίοι ως επί το πλείστον παίρνουν πολύ χαμηλούς μισθούς. Δημιουργήθηκε επειδή οι πολιτικοί για κάθε έργο που γινόταν στη χώρα, από κατασκευή δρόμου έως αλλαγή λάμπας έπαιρναν μίζα, την οποία ο εργολάβος μετακυλούσε φυσικά στο τελικό κόστος. Κάθε έργο που προκηρύχθηκε σε αυτή τη μπουρδελοχώρα κατέληξε με πολλαπλάσιο κόστος από την αρχική εκτίμηση. Με αποκορύφωμα βεβαίως τους ολυμπιακούς αγώνες.
    Ούτε κατηγορώ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ψήφισαν κόμματα εξουσίας. Αυτή η πελατειακή σχέση βουλευτών πολιτών, την έχουν διαμορφώσει και παγιώσει με τα χρόνια και ναι πρέπει να σταματήσει. Και ο μόνος τρόπος είναι ο νομοθέτης να μην δίνει τέτοια δύναμη στο βουλευτή. Όποιος έχει δύναμη τη χρησιμοποιεί προς όφελος του. Δεν τη βάζει στο ντουλάπι. Εξάλλου εάν έχεις ανάγκη για δουλειά και υποχρεώσεις, και το βουλευτή που σου υποσχέθηκε δουλειά θα ψηφίσεις, και κώλο θα δώσεις αν χρειαστεί. Δε σημαίνει ότι το επικροτώ (ειδικά το τελευταίο) αλλά το κατανοώ. Φαντάζομαι ότι αντίλογος είναι ότι δεν όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Αν μιλάμε για τα κομματόσκυλα που ακολουθούν με παρωπίδες ένα κόμμα θέλουν παλούκωμα, αλλά αυτοί δεν αφορούν το κίνημα των αγανακτισμένων (καμία κομματική σημαία δεν επιτρέπεται, μεγάλη μαγκιά).
    Για όσους δεν καταλαβαίνουν τα αιτήματα του κινήματος, αυτά που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό είναι το ότι πλέον το κομματικό σύστημα δε μας εκφράζει. Θέλουμε διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές του δημοσίου. Θέλουμε όσοι έκλεψαν τα πληρώσουν, όχι με φυλακή αλλά με δήμευση περιουσίας. Όπως θα συνέβαινε με οποιοδήποτε απλό πολίτη σε μια δημοκρατική χώρα. Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του κράτους θα συμβεί. Με αυτούς ή χωρίς. Και προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου η αφορμή. Αν ήταν οι Ισπανοί ή η εξάπλωση του FB. Τα αίτια ήταν η θρασύτατη συμπεριφορά και ασυδοσία των πολιτικών. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα αποδειγμένα σκάνδαλα κουκουλώνονται και τα αποτελέσματα τους τα πληρώνουμε εμείς. Όχι δεν είμαστε όλοι ζώα να μην παίρνουμε χαμπάρι, δεν είμαστε όλοι κρατικοδίαιτοι, ούτε παρατρεχάμενοι πολιτικών να περιμένουμε να μας πετάξουν ένα κόκκαλο από το φαγοπότι. Και δε θα το επιτρέψουμε σε κανένα πλέον. Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο παγκόσμιο κίνημα, το οποίο έχει ρίξει και δικτατορικές κυβερνήσεις στην Αφρική και εσείς θεωρείτε ότι για κάποιο λόγο είστε οι προικισμένοι που βλέπετε ανάμεσα στις γραμμές και αντιλαμβάνεστε την ματαιότητα/ηλιθιότητα του εγχειρήματος. Καλύτερα αφήστε τις φιλοσοφίες και παλέψτε για βελτιώσετε τη ζωής σας. Και αν αποτύχει τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει. Παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να δείτε πόσο υπολογίζει η εξουσία το κίνημα απλά δείτε την αντιμετώπιση του από τα κανάλια και θα καταλάβετε.
    Υ.Γ. Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε έχω ψηφίσει ποτέ κόμμα βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν ήθελα να πείσω, τότε trust me, θα το είχα κάνει. Το να αντιγράψω το στυλ του (που όντως συνοψίζεται στις λέξεις που ανέφερες) είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

    Θα μπορούσα επίσης να χακέψω το blog. Ή θα μπορούσα να φτιάξω 1000 accounts Gabriel Max Dark και άλλα τόσα Alza. Γι' αυτό δεν έχει και νόημα που "απομνημόνευσες" το profile id μου. Αυτό που πρέπει να απομνημονεύσεις είναι το δικό του (που προφανώς είναι και φίλος σου).

    Όμως δεν σκόπευα να κάνω τίποτα από όλα αυτά. Απλά μου την έσπαγε που έγραφε ανώνυμα βάζοντας από κάτω Gabriel Max Dark, και αποφάσισα να τον κάνω να αναθεωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανυπομονω για τον πλουσιο διαλογο που θα ακολουθησει.....ποπ κορν , κοκα και ρελαξ.....
    παιδια ας ξεκινησει το γλεντι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εντάξει ρε φίλε κατούρα και λίγο...εκτός αν με το ύφος 'γαμάω' που έχει το σχόλιο σου, μας δείχνεις πόσο καλά μπορείς να αντιγράψεις τον Gabriel. Anyway, δεν είναι 'φίλος' μου, όμως μέσα απο το blog υποψιάζομαι οτι θα απαντήσει επιθετικά. Για αυτό υιοθετώντας τη στάση του A.A.Amartwloy, θα πιάσω και εγώ το ποπ-κορν και θα απολαύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ προσωπικά πρέπει να παραδεχτώ πάντως ότι μάσησα...
    Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς??
    Την ικανότητα σου να πείθεις? Το ότι ΑΝ ήθελες θα πούλαγες πάγο στους Εσκιμώους? Το οτι μπορείς να χακέψεις αυτό το blog και να το ξαναστήσεις σε 3 μέρες?
    Μήπως η απαράμιλλη ικανότητα σου να αντιγράφεις και να υιοθετείς συγγραφικά στύλ είναι λιγότερο σημαντική?
    Και λές αλήθεια οτι θα μπορούσες να φτιάξεις 1000 ( Oh Mon Dieu!!) προφίλ Gabriel και άλλα τόσα (ει δυνατόν?) Alza??
    Υπάρχει άραγε όριο στις δυνατότητες σου? Παίζεις ακόμα κομπολόι ή το τερμάτισες?
    Τα ερωτήματα έρχονται βροχή στο μυαλό μου μπροστά σε ένα τόσο πανίσχυρο ον.
    Αλλά 1 ακούγεται λίγο πιο δυνατά απο τα άλλα... 1 με υποχρεώνει να το ρωτήσω και να ικετέυσω για απάντηση..
    Πώς ?? ΠΩΣ κατάφερες να γίνεις ΤΟΣΟ μαλάκας?

    ΥΓ.
    Πραγματικά με ανάγκασες να αναθεωρήσω τον τρόπο που blogάρω.
    Δάκρυα μετάνοιας και συντριβής με κυριέυουν!
    Το ότι το Gabriel Max Dark είναι στην κορυφή του σχολίου αντί για τον πάτο σου.. εεε πατο ΤΟΥ ήθελα να πω θα πρέπει να σε κάνει πολύ περήφανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε Αlza ασε κατω τα ποπ κορν μου μη σε προκαλεσω για μονομαχια με τα καλαμακια της Coca Ψολας εεεε Colas!εδω υπαρχει διαλογος οχι μαλακιες .....
    Παρακαλω ο Ανωνυμος-αντιδικος εχει το λογο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε ανώνυμε των 4.24, πολύ σωστά τα λες, δεν φταίνε όλοι. Όταν κάποιος λέει ‘φταίμε όλοι’ ουσιαστικά μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα. Ότι φταίει και ο ίδιος και με αυτό τον τρόπο να μεταθέτει μέρος της ενοχής του σε άλλους. Να μη φταίει και να εννοεί ‘φταίτε όλοι, οι άλλοι΄, αλλά να προσπαθεί να το θέσει ευγενικά. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία καμπούρα να κοιτάξω. Ούτε εγώ είμαι δημόσιος, ούτε ποτέ ψήφισα κάποιο από τα μεγάλα κόμματα και ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησα να κλέψω με κάποιο τρόπο το κράτος ή τον συνάνθρωπό μου και η ιδέα του ρουσφετιού και της υποχρέωσης απέναντι σε ένα λαμόγιο, μου προκαλεί εμετό και διάρροια.

    Δεν ξέρω τι εννοούν οι άλλοι όταν λένε ότι φταίει ο κόσμος, αλλά και εγώ δεν εννοώ τις μικροαπατεωνιές ούτε τις αναξιοκρατίες που επικρατούν στο δημόσιο. Εννοείται ότι και αυτές δείχνουν πόσο γουρούνια και λαμόγια είμαστε σαν λαός, αλλά σίγουρα τα αίσχη των πολιτικών είναι η πηγή του κακού και η ατιμωρησία τους είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη μου ο λαός λοιπόν φταίει γιατί, επιτρέπει σε αυτά τα άτομα τόσα χρόνια να παραμένουν στην εξουσία. Αυτό είναι το λάθος του λαού και αυτό μπορεί και πρέπει να διορθώσει με κάποιον τρόπο. Και ναι, η απόπειρα που γίνεται δείχνει κάτι και καλώς γίνεται και μακάρι να έχει και αποτέλεσμα. Όμως πως να μην απογοητεύεσαι ρε φίλε, όταν βλέπεις ακόμα και αυτή την εποχή τι γαιδουριά επικρατεί στον κόσμο; Το είδες το κλιπάκι με τα μαλακισμένα ΔΑΠιτάκια στο Π.Α.Π.Ι (ή που σκατά ήταν); Όταν υπάρχουν τέτοια ζώα εγώ χάνω κάθε επιθυμία να βοηθήσω. Πέστο δικαιολογία, πες το εγωισμό, δε με νοιάζει. Αφενός με το να είμαι σωστός βοηθάω νομίζω, αφετέρου με το να κράζω όπου μπορώ επίσης κάτι κάνω. Αλλά δεν θα πάω να κάτσω σε καμία διαδήλωση για κανένα πούστη που τώρα φτύνει αυτά που έγλειφε πριν. Ίσως τελικα να είναι τσαντίλα και απογοήτευση δε ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ψεύτικε Max Gabriel εστω και να είχες την γνώση να ρίξεις το site δεν θα έβλαπτες το Gabriel αλλα ολους εμας που μέσο της αντιλογίας σκεφτόμαστε αντιπαραθέτουμε μαθαίνουμε και διασκεδαζουμε!!Οποτε εξαρχής είναι λάθος η ιδέα.Οταν λέμε να κοιτάξουμε στο καθρέφτη αυτά εννούμε.Να ξεχωρίζουμε τις συνέπειες των επιλογών μας.
    Συνήθως οι πράξεις αντίδρασης και εκδίκησης ειναι αυτές που δεν μπορούμε να σκεφτούμε αντικοιμενικά τις συνέπειες τους και είναι καταστροφικές για καποιον...
    Σχολιάστε τα πάντα αρνηθείτε τα πάντα αλλα κρατήστε το σεβασμό και την ελευθερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ σοβαρό το θέμα που έθιξες σε αυτό το ποστ Άλζα. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε, ποιος φταίει και ποιος θα φταίει. Λύσεις πλέον υπάρχουν ; Τι κάνουμε από εδώ και πέρα παιδάκια ; Και να μην τους ψηφίσουμε κατά μεγάλη πλειοψηφία οι Έλληνες κάποιος αρχίδης θα βγει με ποσοστό 21% θα τα κάνει πλακάκια με τους υπόλοιπους και άντε πάλι από την αρχή. Τι μπορούμε να κάνουμε ;
    Εφικτές και αποτελεσματικές λύσεις και όχι μαλακομαζώματα που δεν καταλήγουν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νομίζω ότι ήρθε η ωρα να ζητήσουμε τη βοήθεια του Τσακ Νόρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Alza
    Καταρχάς επειδή θέλω να ξεχωρίσω από τον άλλον Ανώνυμο που μαλακίζεται θα υιοθετήσω το ψευδώνυμο Ian "Lemmy" Kilmister (ο αυθεντικός εννοείται). Και συνεχίζω.
    Η κατάσταση που περιγράφεις με τους ΔΑΠίτες είναι χαρακτηριστική την νοσηρής κατάστασης του πολιτικού μας συστήματος. Αυτοί οι γελοίοι είναι οι μελλοντικοί πολιτικοί και είναι στην ουσία μέρος του προβλήματος που πολεμάει το κίνημα. Γι'αυτό είπα οτι είναι μεγάλη μαγκιά που δεν επιτρέπονται πολιτικές σημαίες στις συγκεντρώσεις. Στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει την πολιτική με τον κομματισμό και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Αν είσαι πολιτικοποιημένος το πρώτο που σε ρωτάνε είναι ποιο κόμμα ψηφίζεις. Αυτό που θα με πείσει οτι θα κάνει καλό στο σύνολο και όχι στους δικούς του ρε μαλάκα... Ειδικά τη σημερινή εποχή που τα κόμματα δεν έχουν ιδεολογική ταυτότητα (το σοσιαλιστικό κόμμα ψηφίζει αντιλαϊκά μέτρα και η δεξιά το παίζει φιλολαϊκή) δεν έχει νόημα να ακολουθείς κόμματα.
    Κι εγώ δεν είμαι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα του κινήματος, ειδικά όσο τείνει να γίνει μόδα, αλλά δε βλέπω καμία άλλη εναλλακτική πρόταση. Ας το συνεχίσουμε με προσήλωση στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κοινωνική αλλαγή και όπου μας βγάλει.
    Lemmy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δημόσιέυτηκε το post έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πρέπει να επανατοποθετηθώ.
    Σίγουρα πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας (όχι σαν κάτι Alza που ποτέ δεν απολογήθηκαν για τις μαλακίες που έλεγαν για τον Gandafl. Ακούει κανείς?).
    Έλεγα και πίστευα ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα με αυτό το κίνημα.
    Φάινετα οτι μάλλον θα ρίξει την κυβέρνηση.
    Οπότε τώρα θα πρέπει να δούμε αν η αλλαγή η ίδια έχει σημασία.
    Γιατί όπως το βλέπω εγώ ή θα παραμείνει η ίδια κυβέρνηση με το ίδιο πρόγραμμα άρα καμία αλλαγή επί της ουσίας ή θα έρθει η προηγούμενη που αποδεδειγμένα είναι επικινδύνοτερη απο τον Magneto σε σιδεράδικο.
    Ίσως η μόνη λύση να είναι μια κυβέρνηση και με τα 2 ( ή και άλλα κόμματα) μαζί.
    Αλλά απο την άλλη όμως απο πότε 2(ή 5) μαλάκες μας κάνουν 1 έξυπνο??
    There is no easy way out…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σίγουρα φαίνεται ότι η όλη ιστορία με τους "αγανακτισμένους" έχει ξεφύγει από το κλισέ μιας απλής διαμαρτυρίας που ξεφουσκώνει μέσα σε λίγες μέρες. Το κατά πόσο μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα είναι καλή φάση να γίνει κάνει τέτοιο. Αυτό που και εμένα με προβληματίζει είναι το τι θα γίνει μετά. Γιατί, όπως είπες και εσύ Gabriel η τωρινή και η προηγούμενη κυβέρνηση έχουν δείξει ότι μπορούν επιμελώς και μεθοδικά να κλέβουν, να εξαπατούν και να την βγάζουν καθαρή. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση με έναν συνδυασμό από τις δυο εγκληματικές αυτές ομάδες. Αν ήταν ας αφήναμε και την τωρινή, τι διαφορά θα έχει για μας; Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση, ξέρω όμως με σιγουριά ότι οι δυο αυτές ομάδες ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει. Για να πληρώσουν όμως πρέπει να χάσουν την ισχύ και την εξουσία που έχουν. Πρέπει στις εκλογές να φάνε την ήττα του αιώνα. Δεν πρέπει να κυβερνήσουν ποτέ ξανά κατά τη γνώμη μου. Χίλιες φορές Λεβέντη λέω εγώ. Χίλιες φορές Βεργή. Δεν ξέρω ποιον άλλο τρελό να αναφέρω, αλλά σίγουρα όχι ξανά τα γαμώσογα που βυθίσαν την χώρα σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. To παραπάνω αποτελεί ένα σαφές δείγμα καφενειακού επιχειρήματος. Παιδιά μην το επιχειρήσετε πότε στο σπίτι. Ο Alza είναι εκπαιδευμένος τριμάλακας με χρόνια πείρας που έχει ήδη καταστρέψει την ελάχιστη εγκεφαλική λειτουργία με την οποία γεννήθηκε. Πάνω που νόμιζα ότι μιλάγαμε σοβαρά...
    Σε πιο αρρωστημένο σύμπαν θα μπορούσε να είναι λύση ο τελειωμένος ακροδεξιός φασίστας Βεργής και το αλλοπαρμένο ραμολιμέντο που λέγεται Λεβέντης?
    Αυτές είναι μαλακίες του ιδίου επιπέδου όπως «Άρε Παπαδόπουλος που σας χρεάζεται!!» ή «Να κλείσουν οι τράπεζες!» ή «Να ανατινάξουμε τη Βουλή».
    Αν δεν έχουμε λύση σοβαρή να προτείνουμε καλό είναι να αφήνουμε τις κορώνες να γαμηθούν όλα και να αφήνουμε αυτούς που ξέρουν τη λύση να την υλοποίουν.
    Το να γαμηθούν όλα μπορεί να δίνει μια πρόσκαιρη ικανοποίηση σε κάποιους αλλά στο τέλος της μέρας θα βρεθείς με τα ίδια ή χειρότερα προβλήματα.
    Όπως δεν είναι όλοι οι Έλληνες κλέφτες και ανίκανοι το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς.
    Και σε τελική ανάλυση είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.. Δεν μπορείς να ζητήσεις time out και να ασχοληθείς με το πρόβλημα αργότερα αφου αλλάξεις την ομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο αξιότιμος κύριος Gabriel Max Dark, (που έχει γράψει ο ίδιος, ότι η επίθεση στο άτομο και όχι στο επιχείρημα είναι μικρότητα) προχωρεί για άλλη μια φορά σε προσωπική επίθεση και εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, ακόμα και όταν είμαστε ουσιαστικά στο ίδιο στρατόπεδο. Και προσπαθώ να καταλάβω γιατί; Είναι προφανές ότι υπάρχει κάποιο είδος αντιζηλίας εδώ, της οποίας όμως δεν γνωρίζω την προέλευση. Γνωριζόμαστε ίσως από κάπου και κάποια στιγμή σε τσάντισα; Μήπως μικροί ήμασταν φίλοι και είχαμε μετρήσει τα φιδάκια μας και το δικό σου ήταν συγκλονιστικά μικρότερο από το δικό μου; Σου γάμησα τη μάνα ή την αδερφή και στεναχωρήθηκες που σε άφησα στην απ’έξω; Τι; Πες μου τι και αν μπορώ θα επανορθώσω. Αλλά πραγματικά, σταμάτα να μου ζαλίζεις τα αρχίδια με το να κάθεσαι να παρακολουθείς κάθε σχόλιο μου και να ψάχνεις μια λέξη, που θα σου δώσει πάτημα να γράψεις μετά τη μαλακία σου. Γιατί, αυτό κάνεις και είναι λυπηρό εδώ που τα λέμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι πολλές φορές παραθέτω υπερβολικά παραδείγματα για να περάσω αυτό που σκέφτομαι, και εσύ είσαι μέσα σε αυτούς.Όπως όταν κάποιος λέει «Χίλιες φορές πούστης, παρά Εβραίος» δεν εννοεί ότι θέλει να είναι πούστης (no offense στους πουστηδες), έτσι και εγώ φυσικά δεν θέλω ούτε Βεργή, ούτε Λεβέντη. Είναι τόσο δύσκολο να πιάσεις το νόημα της φράσης; Αμφιβάλλω. Αλλά για κάποιο λόγο, πας και τσιμπάς τις λεξούλες που θες (αντί να τσιμπήσεις κάνα αρχίδι) και πάνω σε αυτές βασίζεις έναν αντίλογο χωρίς νόημα, μόνο και μόνο για να το παίξεις έξυπνος. Και έξυπνος φαίνεσαι δεν αντιλέγω, απλά μάλλον έχεις φτάσει την μαλακία σε επίπεδα πρωταθλητισμού. Άντε με τις ευχές μου για το χρυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε Άλζα να ρωτήσω και εγώ κατιτίς που θέλω. Κάτι είχα ακούσει ότι όσο χαμηλότερη η συχνότητα τόσο πιο διαπεραστική είναι. Αν και παίζει να λέω μαλακίες, ναι τό χω σκεφτεί κι αυτό, αν τα κύματα από την Άρπυια εισχωρήσουν σε μεγάλο βάθος, μήπως δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη ισχύς ώστε να δημιουργηθούν "περίεργα φαινόμενα"; Αν λέγω μαλακίες, σε παρακαλώ πολύ να με το πεις να σταματήσω να το λέω παραέξω να μη γίνω ρεζίλι και κατ'επέκτασην σταματήσουν να με παίζουν. Αν με το εξηγήσεις κιόλα, θα σε κεράσω και σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν επιτίθεμαι σε κανένα άνθρωπο. Το έχεις ξαναπεί αυτό ,σε είχα ξαναδιορθώσει αλλά δεν λες να το καταλάβεις. Πάμε άλλη μία λοιπόν πιο αργά.
    Αν πω ο Alza είναι φασίστας γιατί λέει φασιστικές μαλακίες και αιτιολογήσω ποιες είναι αυτές αυτό δεν είναι επίθεση στον άνθρωπο.
    Είναι κοινή λογική.
    Αν πω ο Αlza είναι φασίστας γιατί μικρός τον έπαιρνε (όπως εσύ κάνεις καλή ώρα)και είναι και άσχημος τότε έχω κάνει φάουλ.
    Από την άλλη όταν κάποιος σου λέει οτιδήποτε για κάποιο σχόλιο που δεν μπορείς να υπερασπιστείς στη συνέχεια το γυρνάς πάντα στο στύλ , " ναι, αλλά δεν εννοούσα αυτό, ήθελα να πω άλλο , υπερέβαλα , παρεξήγησες, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις , είσαι μαλάκας, είναι χιούμορ , το ίσως σημαίνει όχι, το όχι σημαίνει ναι" και άλλες τέτοιες φαιδρότητες..
    Δεν θα ήταν καλύτερα για όλους να λες αυτά που θες να πεις και να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν γκόμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Psofios Asvos: Όντως τα πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα (ELF) μπορούν να διαπεράσουν εμπόδια, το έδαφος και τη θάλασσα κλπ. Όμως το Haarp δεν παράγει τέτοια κύματα, αλλά ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας και ισχύος. Τα ραδιοκύματα δεν μπορούν να διαπεράσουν και τόσο εύκολα το έδαφος. Για παράδειγμα ένα ραδιοκύμα μπορεί να ταξιδέψει χιλιόμετρα σε ατμοσφαιρικό αέρα, αλλά ελάχιστη απόσταση μπορεί να διανύσει μέσα από στερεά (πχ χώμα, τσιμέντο κλπ κλπ). Επίσης σχετίζεται άμεσα με την ισχύ που δίνει ο πομπός στο κύμα αυτό, γιατί κατά την μετάδοσή τους τα κύματα υπόκεινται σε απώλειες. Όσο ισχυρότερη η πηγή, τόσο μακρύτερα φτάνει το κύμα. Πρακτικά μπορείς να το δεις και στην καθημερινότητά σου. Όσο είσαι στο αμάξι σου μπορείς να ακούσεις το ραδιοσταθμό της επιλογής σου, αλλά με το που μπεις στο υπόγειο γκαράζ οι σταθμοί χάνονται γιατί το κύμα δεν έχει καταφέρει να περάσει την πληροφορία που έστειλε η πηγή (πομπός) στον δέκτη καθώς αυτό ανακλάστηκε ή απορροφήθηκε από το έδαφος. Πάντως τα ραδιοκύματα που στέλνει το Haarp δεν κατευθύνονται προς τη Γη, αλλά προς την ατμόσφαιρα. Και αυτό ισχύει γιατί αυτή είναι η δουλειά του, να μελετά την ιονόσφαιρα και τις τηλεπικοινωνίες και το κάνει αυτό προκαλώντας την δημιουργία ELF κυμάτων στο σημείο πάνω από την Αλάσκα. Τα λαμόγια βέβαια που θέλουν να προκαλούν συνωμοσίες (για λόγους που δεν μπορώ να σκεφτώ καν), λένε ότι, το Haarp στέλνει κατόπιν αυτά τα κύματα προς το εσωτερικό της Γης (με ποιον τρόπο μπορούν να στοχεύσουν με τόση ακρίβεια βέβαια δεν μας λένε) με αποτέλεσμα να δημιουργείται σεισμός ή αλλαγές καιρικών φαινομένων κλπ. Όμως ακόμα και αν μπορούσαν να το κάνουν, απαιτείται τεράστια ποσότητα ενέργειας για να ταρακουνήσεις μια τευτονική πλάκα. Αν πχ καταφέρω να βρω ηχεία που να τα βάζω εγώ τέρμα στον 6ο και εσύ να τα ακούς στον 1ο , δεν σημαίνει ότι μπορώ να σε διαλύσω κιόλας. Πρέπει να φέρω πολύ πιο ισχυρά ηχεία για να αρχίζουν να σπάνε τζάμια και τέτοια. Τώρα το άλλο που με την «θέρμανση» της ιονόσφαιρας τροποποιούν τον καιρό και έτσι, δεν στέκει επιστημονικά με κανένα τρόπο. Αφενός γιατί, το Haarp παράγει πολύ μικρή ακτινοβολία σε σχέση με αυτή που δέχεται καθημερινά η ιονόσφαιρα, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τον Ήλιο που την πυρπολεί συνεχώς με πανίσχυρες ακτινοβολίες. Για να επηρεάσει λοιπόν την ιονόσφαιρα το Haarp, πρέπει να μας πείσουν κάποιοι, ότι έχει κατασκευαστεί μυστικά κεραία στη Γη, η οποία μπορεί να υπερνικήσει την ακτινοβολία του γαμημένου του Ήλιου. Είναι ξεκαρδιστικό σαν ιδέα, δεν είναι; Όπως και να έχει, εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος να δώσω την πλήρη επιστημονική ανάλυση για την διάψευση της συνωμοσίας αυτής. Αν έχεις κάποιον γνωστό φυσικό ή γεωλόγο συζήτα το μαζί του. Η όλη ιδέα πάντως είναι εξωφρενική και τονίζω ότι το συγκεκριμένο επιστημονικό πρόγραμμα είναι ανοιχτό στο κοινό. Καμία μυστικότητα δεν υπάρχει ως προς την ύπαρξη ή τη λειτουργία του. Επίσης υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα στην Ευρώπη και στην Ρωσία. Για αυτά γιατί δεν γίνεται λόγος; Την ίδια λειτουργία έχουν.
    @Gabriel: Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που γράφω επειδή εσύ είσαι ανίκανος να ανιχνεύσεις την ειρωνεία και την υπερβολή στο συγγραφικό μου ύφος, ούτε επειδή είσαι μαλακοσφίχτης ρε φίλε. Και δεν σε λέω μαλακοσφίχτη για να σου επιτεθώ, απλά επειδή είσαι μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντως βροχή μπορεί να προκληθεί και με "βομβαρδισμο" της ατμόσφαιρας με κάποιο μέταλλο, δεν θυμάμαι ποιο, απ' όσο μέ εχουν πει. Όσο για την αρπυια, ιτς ολ αμπαουτ κορρεκτ φρικουενσι. Όπως ο γείτονας, ο Νικολάκης ο Τέσλα προκαλούσε δονήσεις, και κόντεψε να γκρεμίσει το εργαστήριό του, με συσκευή τσέπης, πριν καμιά 110 χρόνια, ίσως να μην είναι και πολύ απίθανο να μπορούμε σήμερα να προκαλέσουμε σεισμούς. Δες κι αυτό πως κάνουν ολόκληρη γέφυρα να τρέμει με μια μικρή συσκευη http://www.youtube.com/watch?v=f-JyUhdcrzk. Έκανα μια μικρή αναζήτηση στη βικιπαίδεια και έλεγε, πως το χαρπ παράγει ραδιοκύματα υψηλών συχνοτήτων. Ένας γνωστός, ηλεκτρονικός, μου εξήγησε ότι τα φαγητά ζεσταίνονται, επειδή τα ραδιοκύματα που εκπέμπονται βρίσκονται στην ιδιοσυχνότητα του... δε θυμάμαι, ίσως του νερού, και τέλος πάντων προκαλεί δόνηση των ατόμων και κατ' επέκτασην θερμότητα. Αμα δεις το βιντεάκι, σταδιακά αυξάνεται η ένταση των δονήσεων. Άμα τα ραδιοκύματα μπορούν να προκαλούν δονήσεις των ατόμων και να ζεσταίνουν το φαί, σταδιακά, από μέσα προς τα έξω, τότε ίσως να προκαλούν και δονήσεις στο χι ψι υλικό, ίσως και στο υπέδαφος, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν δονήσεις στα δομικά στοιχεία. Τα ραδιοκύματα ίσως μπορούν να ανακλωθούν στο ύψος της στοιβάδας του όζοντος, όπως ανακλώνται και από την άλλη μεριά οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Οι απώλειες μπορεί να υφίστανται όταν εκπέμπει ένας ραδιοφωνικός σταθμός, γιατί εκμπέμπει προς όλα τα μήκη και πλάτη της γης και δεν παίζει αποκλειστικά για μένα. Άμα διοχέτευε όλη την ισχύ για να βρει εμένα στο υπόγειο παίζει να τα κατάφερνε. Αυτά τώρα που λέω, τα λέω χωρίς καθόλου γνώσεις, απλώς υπό το πρίσμα της κυκλικής λογικής μου. Οπότε παίζει να λέω και μαλακίες. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τα λαμόγια, λαμόγια είναι ας λαμογιάζουν, λαμόγια ειν' κι ας λένε. Οι σεισμοί ξεφορτώνουν τη γη απ' τα πολλά τα γίδια μη τυχών και ξυπνήσουν και τους πάρει ο δγιάολος. Δεν ξέρω ίσως πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά. Ελπίσω να έπιασες τον ειρμό μου, αν όχι δεν πειράζει, υγεία να κατεβαίνουμε στο σύνταγμα να αγοράζουμε σουβλάκια. Αν δε βαριέσαι απάντα. Αν βαριέσαι, απάντα.
    ΥΓ. Τα σουβλάκια που σε έταξα, λόγω οικονομικής κρίσης, σε πειράζει να' ναι απ' το ψόφιο το κουφάρι μου;
    ΥΓ2. Δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ασβέ και μάλιστα ψόφιε, εδώ ζωντανός δεν παλεύεσαι απο την μπόχα, θες να με ταίσεις και απο το κουφάρι σου σουβλάκι; να μου λείπει, thanks!
    Βροχή που λες, όντως μπορούμε να προκαλέσουμε τεχνητά και είναι ήδη γνωστή μέθοδος για χρόνια, κατά την οποία βομβαρδίζεις μεγάλα νέφη με αλάτι ή κάποιο άλλο συμπυκνωτή. Η μέθοδος αυτή όμως απαιτεί την ύπαρξη νεφών. Χωρίς σύννεφα ούτε δάκρυ δεν θα πέσει.
    Τώρα αναφορικά με τις δονήσεις και το videaki, οι τύποι χρησιμοποιούσαν μια συσκευή που προκαλούσε μηχανικές ταλαντώσεις (το χτύπαγαν δηλαδή κανονικά και όχι μέσω κάποιου κύματος) κατάλληλα ρυθμισμένο στη συχνότητα του μετάλλου που δονούσαν και κατάφεραν να προκαλέσουν το κούνημα στη γέφυρα. Δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο μπορεί να επιτευχθεί το κούνημα ολόκληρης γέφυρας απλά και μόνο εκπέμποντας υψηλής συχνότητας κύματα προς αυτή. Μπορεί και να γίνεται, αλλά δεν μπορώ να εκφέρω 100% τεκμηριωμένη άποψη. Πιθανολογώ όμως ότι έχει να κάνει με την ενέργεια που μεταφέρει το εν λόγω κύμα. Για παράδειγμα ο φούρνος μικροκυμάτων που ανέφερες όντως λειτουργεί ως εξής: τα μόρια του νερού και άλλα στοιχεία στο φαγητό, απορροφούν την ενέργεια των μικροκυμάτων και αρχίζουν και ταλαντώνονται, προκαλώντας έτσι θερμότητα. Όμως άλλο πράμα να προκαλέσεις ταλάντωση στα μόρια του νερού, και άλλο στα μόρια του ατσαλιού πχ., τη στιγμή που οι δεσμοί μεταξύ των μορίων του μετάλλου είναι πολύ πιο συμπαγείς και πιο δυνατοί. Άρα, θες το κύμα που θα στείλεις στο μέταλλο, να κουβαλάει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια απο την πηγή για να το πετύχεις αυτό. Για να αναγκάσεις δε ολόκληρη τεκτονική πλάκα να κουνηθεί, εικάζω οτι απαιτούνται τεράστια ποσά κυματικής ενέργειας, που λογικά εμείς δεν μπορούμε να παράγουμε με κανένα μηχάνημα. Επίσης μη ξεχνάς οτι για να μεταφέρεις ενέργεια, πρέπει να την δημιουργήσεις και για να την δημιουργήσεις, πρέπει να καταναλώσεις ενέργεια εξίσου τεράστια ενέργεια.
    Τον πιάνω τον ειρμό σου πάντως και η αλήθεια είναι οτι θεωρητικά πολλά γίνονται και πολλά έχουν ήδη γίνει. Απο την άλλη η δικιά μου εξάγωνη λογική με κάνει ιδιαίτερα δύσπιστο απέναντι σε σενάρια επιστημονικής
    συνωμοσίας, καθώς ο κλάδος της επιστήμης είναι τόσο ανοιχτός και παγκόσμιος, που τέτοια πράγματα θα ήταν ανιχνεύσιμα και αναγνωρίσιμα απο επιστήμονες παγκοσμίως. Κανένας σοβαρός επιστήμονας όμως δεν υποστήριξε ποτέ τέτοια σενάρια και αυτό εμένα μου λέει κάτι.
    ΥΓ. Η όλη κουβέντα με έκανε να ανατρέξω λίγο στις λιγοστές και σκονισμένες γνώσεις μου περι φυσικής και πολύ μου άρεσε. Καταραμένη ρουτίνα, μας τραβάει μακριά απο τα πράγματα που αγαπάμε. Ζήτω τα κύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ χοντρικά:

    1. Όσο ψηλότερη η συχνότητα, τόσο λιγότερη ενέργεια χρειάζεται για ίδιο θερμικό αποτέλεσμα.

    2. Από την άλλη, όσο ψηλότερη η συχνότητα, τόσο λιγότερο το βάθος διείσδυσης της... ακτινοβολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θα πρέπει να καταθέσης την ιστοσελίδα σου στο Φυσικό της Αθήνας ίσως βοηθηθούνε απο όλες της γνήσης μετάδωσης κύματος που αναγράφεται.Μικροί και μεγάλοι επιστήμονες του υπολογιστή...Το τι νόμοι μπορούν να ισχύουν και ποιούς μπορούμε να ξέρουμε δεν έχει σφραγιστεί ακόμα.Οι επιστήμονες είναι ανοιχτοί να δέχονται και να απορρίπτουν.
    Οι συνομωσία που εξελήσεται τόσο καιρό γύρο μας και σιγά σιγά αποκαλύπτεται απο τα πολιτικά σκάνδαλα και την υποδούλωση του χρήματος,θα μας οδηγήσει σένα αθέατο κόσμο.Σένα κόσμο μεγάλης δύναμης και μεγάλου ψέματος.Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και έτοιμοι να απορρίψουμε.
    Η φαντασία θέλει πίστη και η αλήθεια θέλει δύναμη!!!
    Πιστεύω των Ασβό(το παρατσούκλι σου ειναι τραγικό γιαυτό σε λέω και εγώ ασβό όπως ο Αλζα)σε αυτά που λέει αλλα δέχομαι την αλήθεια του Αλζα.Το θέμα είναι οτι με όλα αυτα τα ψέματα που μας αραδιάζουν η κριτική μου σκέψη βασίζεται στην Πίστη πλέον και όχι στην αλήθεια που επανελημένα έχουν βιάσει...Πολλοί θα με χαρακτηρίσουν ονειροπαρμένο και φαντασιόπλικτο αλλα ποιος μπορεί να πεί με σιγουριά : η φαντασία φιάχνει την λογική ή η λογική την φαντασία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Janni, ότι και να πίνεις κόψτο φίλε δε σε παίρνει άλλο. Τι εννοείς "τι νόμοι ισχύουν και ποιους μπορούμε να ξέρουμε δεν έχουν σφραγιστεί ακόμα"; Οι μαθηματικοί νόμοι των κυμάτων είναι σφραγισμένοι μια χαρά και έχουν αποδειχτεί χιλιάδες φορές και επαληθευθεί εκατομμύρια φορές, και βρίσκουν καθημερινά εφαρμογή γύρω μας. Τους ζεις γύρω σου καθημερινά. Χωρίς την εφαρμογή τους, το κινητό σου θα ήταν αυτή τη στιγμή απλά ένας δονητής με πληκτρολόγιο. Το αν επιλέγεις εσύ να τους αμφισβητείς τους νόμους αυτούς,βασισμένος σε αβάσιμα "ίσως" και "μπορεί", είναι άλλο θέμα και δεν θα το σχολιάσω καν.
    Συνωμοσίες σίγουρα υπάρχουν και ισχύουν πολλές, συνωμοσίες όμως που έχουν να κάνουν με επιστημονικά πράγματα, καλύτερα να αφήνετε τους επιστήμονες να βγάζουν συμπέρασμα και όχι τον κάθε άσχετο.
    Επίσης η κριτική σκέψη αν βασίζεται στην Πίστη δεν μπορεί να είναι κριτική σκέψη. Οι δύο αυτές έννοιες είναι παντελώς διαφορετικές. Η πίστη προϋποθέτει οτι δεν σκέφτεσαι, δεν γνωρίζεις και απλά πιστεύεις. Η σκέψη ακριβώς το αντίθετο.
    Και τέλος, αν φανταστώ εγώ ότι η πούτσα μου είναι 34 εκατοστά (ενώ στη πραγματικότητα είναι 24), είναι λογικό; Επίσης αν σου πω ότι 1+1 κάνουν 2, υπάρχει έστω και μια περίπτωση αυτό να είναι φανταστικό; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, η φαντασία φτιάχνει τη φαντασία, και η λογική τη λογική, οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός δεν στέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατ'αρχάς καλησπέρα σας. Και πάλι. Θα ξεκινήσω από τα εύκολα τούτη τη φορά. Για να έχεις πίστη η μόνη προϋπόθεση είναι να μη γνωρίζεις. Για να έχεις γνώση πρέπει να γνωρίζεις, και για να έχεις τυφλή πίστη να μην γνωρίζει και να μην σκέφτεσαι. Σκέψου, πχ πως εγώ σου εξηγώ ποιο το νόημα της ζωής με λογικά και πειστικά επιχειρήματα. Μπορεί να το αποδεχτείς, να το πιστέψεις, αφού κρίνεις εξονυχιστικά τη μαλακία μου, αλλά και πάλι να μην προσεγγίζει καθόλου την αλήθεια, και μάλιστα, η προηγούμενη γνώμη σου, πριν αποδεχτείς την δικιά μου, να την προσέγγιζε περισσότερο. Δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κριτική σκέψη. Οπότε καταλήγουμε. Άλλο γνώση, άλλο πίστη και άλλο τυφλή πίστη- υπακοή. Πιστεύεις ό,τι δεν μπορείς να τεκμηριώσεις, και φτάνεις, όπου φτάσεις, με τη λογική σου. Αλλά μπορεί να' ναι λάθος. Για τους νόμους της φυσικής που αναφέρει ο Ξιαννι, σκεφτείτε ότι αρκετοί παρακάμπτονται, και αυτοί που δεν έχουν παρακαμφθεί, δεν έχουν παρακαμφθεί ακόμα. Λχ ο νόμος δράσης-αντίδρασης. Δύο δυνάμεις. Αλλά αν μεταξύ των δύο σωμάτων προκαλούνται μαγνητικά πεδία, αυτό οδηγεί σε ένα συν της κινητικής ενέργειας, που σημαίνει μεγαλύτερη μέτρο δύναμης από αυτό της δράσης και απ' αυτό της αντίδρασης. Εχω την εντύπωση πως έτσι λειτουργεί η αντιβαρύτητα. Ο νόμος δεν καταργείται, αλλά παρακάμπτεται. Επίσης δεν χρειάζεται να χτυπήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την τεκτονική πλάκα. Ένα γουίκ σποτ μόνο, αρκεί. Άμα θες να γκρεμίσεις ένα κτίριο, δεν βάζεις εκρηκτικά παντού, και στον τοίχο, αλλά μόνο στις κολώνες. Και μάλιστα του πρώτου ορόφου. Πιστεύω πως με τα μέσα που έχουν, είναι πολύ εύκολο να βρουν ένα ευαίσθητο σημείο μεταξύ δύο λιθοσφαιρικών πλακών και να χτυπήσουν. Αν όντως μπορεί το χαρπ να χτυπήσει. Στα μόρια του ατσαλιού τώρα που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας, δε θα πάω με το φούρνο μικροκυμάτων μου, αλλά με κάτι μεγαλύτερο(;). Το θέμα είναι, πως και δονήσεις να μην προκαλέσει(για τη γέφυρα μιλάμε πάντα), φαντάζομαι ξες τι παθαίνει το ατσάλι όταν θερμανθεί. Διαστέλλεται. Τώρα. Από κει και πέρα, αν καταφέρεις να στοχεύσεις τα ραδιοκύματά σου σε συγκεκριμένο σημείο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως να είναι δυνατό να διεισδύσουν αρκετά βαθειά, ώστε να προκαλέσουν "μαλάκωμα" των μετάλλων, που είναι σε στερεή μορφή και να προκαλέσεις χάος. Δεν παίρνω όρκο για το τελευταίο που λέω, καθώς δεν εχω κάποια ιδιαίτερη γνώση πάνω στο θέμα, απλώς το πιστεύω, καταλήγοντας εκεί με την λιγοστή εμπειρία και λογική μου. Απ' όσο είδα κάπου, η συχνότητα των λιθοσφαιρικών πλακών, είναι γύρω στα 6 - 8 χερτζ, άρα μάλλον αποκλείεται το ντιρεκτ ταργκετινγκ με ραδιοκύματα, ΑΝ αυτό ισχύει, οπότε πάμε σε αυτό που είπα προηγουμένως. Τάργκετινγκ και λιώσιμο πετρωμάτων, ΑΝ μπορεί να επιτευχθεί με συνεχή "βομβαρδισμό" μεγάλη διεισδυτικότητα. ΑΝ. Αλλά και το χαρπ να μην προκαλεί σεισμούς, δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε την ύπαρξη κάποιας άλλης τεχνολογίας, με "εξαιρετικές" δυνατότητες, θα λέγαμε. Ίσως κάποια εξελιγμένη βερσιόν της συσκευής του Τέσλα. Ίσως κάτι άλλο. Μπάι δε γουει, η ΣΙΑ μετά το ΒΠΠ έκανε πειράματα σε ανθρώπους, ξες για μαιντ κοντρολ, με ραδιοκύματα, και με συνδυασμό αυτών και ναρκωτικών. Επίσης. Το όνομα πρέπει να είναι τραγικό να συμβαδίζει με το μπλογκ μου. Ξαναεπίσης. Ζήτω τα πράγματα που αγαπάμε, και κάτω τα πράγματα που μισούμε(και μας μισούνε και θέλουν να μας καταστρέψουν- ρουτίνα ινκλούντιντ), ζήτω και η φυσική, ζήτω και το πρίσμα της (βάλε σχήμα) λογικής.

    ΥΓ 1. Θεωρητικά, οι περισσότεροι "σοβαροί" επιστήμονες, προωθούνται από τους νταβάδες, γι' αυτό φυσικά και είναι ιερόδουλες του συστήματος. Δεν μιλώ για τις λαμπρές εξαιρέσεις, αλλά για τον στιλπνό κανόνα.
    ΥΓ 2. Δες το 3
    ΥΓ 3. Σας αγαπάω όλους.
    ΥΓ 4. Μπράβο ρε Άλζα, με έκανες και ξέχασα τη χασούρα μου στα χαρτιά. Μα είναι δυνατόν, με τρεις βαλέδες, και να σου σκάει ο άλλος φουλ του βαλέ με δυάρια. Μου ρθε να τους μπήξω οδοντογλυφίδες στα μάτια, και μετά να τα περάσω σε καλαμάκι και να τα φάω. Αφού τα ψήσω σε ψησταριά, να λιώσουν και τα λίπη.
    ΥΓ 5. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κόψω το ΛΣΔ.
    ΥΓ 6. Κλασσικά δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Jannis : Έχεις γράψει παραληρήματα και παραληρήματα αλλά αυτό τα ξεπερνά όλα εύκολα.. Ίσως προσπαθήσω να απαντήσω και εγώ αργότερα αλλά αυτή τη στιγμή ζαλίζομαι από τα απανωτά γονατίδια που έφαγα εγώ και ο ορθός λόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η μικρότερη τεκτονική πλάκα ρε, είναι 3 φορές η Γαλλία, ποιο weak spot μου λες; AN έχει weak spot μια τεκτονική πλάκα, τότε θα είναι στο μέγεθος της Πελοποννήσου να πούμε. Ξέρεις τη ενέργεια απαιτείται για να κουνήσεις, έστω και λίγο, έναν όγκο σαν την Πελοπόννησο; Πόσο μάλλον την πλάκα την ίδια. Άσε που εδώ το παράδειγμα με το κτήριο που γκρεμίζεται δεν κολλάει καθόλου. Αφενός γιατί το να σπάσεις μια κολόνα δεν είναι δύσκολο (και τα μεγέθη δεν είναι καν συγκρίσιμα), αφετέρου γιατί αποδυναμώνοντας την βάση ενός κτηρίου, η βαρύτητα μετά βοηθάει και το ρίχνει. Στην περίπτωση μιας τεράστιας τεκτονικής πλάκας, που μπορεί να έχει το μέγεθος της Ευρώπης, και ξαπλωτή, εκτείνεται κατά πλάτος πάνω στον μανδύα της Γης, δεν μπορείς να της κάνεις τίποτα, και ούτε βαρύτητα, ούτε αντιβαρύτητα βοηθάνε ούτε τίποτα. Για να μη παρεξηγούμαι, και εγώ πιστεύω ότι θεωρητικά πολλά γίνονται και πιστεύω ότι στο μέλλον θα δούμε θαυμαστά πράγματα μέσω της τεχνολογίας και της επιστήμης. Αλλά γνωρίζω και τους περιορισμούς που αναγκαστικά υφίστανται από το σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν, και δεν θα τους κάνω όλους στην άκρη για να ικανοποιήσω μια συνωμοσιολογική φαντασίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι σύγχρονοι επιστήμονες ορίζουν το χάος σαν μια τεράστια,άποιρη αποθήκη δεδομένων.
    Η επιλογή ενός συγκεκριμένου Μοτίβου ή επιλογών, καθορίζει ένα συγκεκριμένο δρόμο μέσα απο αυτό το χάος!Η φαντασία μας είναι αυτή που τρέφεται απο το χάος και λογική σχηματιζεται αποτην επιλογή των δεδομένων που κάναμε
    Πίσω μου το χάος...Μπροστά μου το κενό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Janni, αν και επιφανειακά συμφωνώ μαζί σου, κατά βάθος έχω να παρουσιάσω κάποιες σύμφωνες και ασύμφωνες αντιρρήσεις. Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν, το Χάος είναι το αντίστροφο του Κενού. Δηλαδή ενώ στο Κενό παρατηρείται πλήρης Κένωση του Όλου, το Χάος διέπεται από μια Ολιστική Άποψη των Πάντων. Αυτό έχει ως άμεση και έμμεση συνέπεια την παντελή αυτοακύρωση (επομένως και αυταπόδειξη) όλων των εμπλεκόμενων εννοιών. Έτσι, εκτός από αντίστροφο, το Χάος είναι και το μαθηματικό συμπλήρωμα του Κενού, αλλά και το εσωτερικό γινόμενό του. Βέβαια, οι επιστήμονες έχουν δρόμο ακόμα μέχρι να τα διαπιστώσουν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. gia na eimai eilikrinhs den katalava amesws oti prokeitai peri eirwnias...
    nomiza oti milages sovara, kai parekshghsa thn nohtikh sou ikanothta...
    ofeilw loipon na sou zhthsw syggnwmh...:p
    gamhse to arthro...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μην εξάπτεσαι αγόρι μου, συζήτηση κάνομεν. Η αντιβαρύτητα ήταν παράδειγμα για το ότι οι νόμοι της φύσης παρακάμπτονται μερικές φορές. Αφ' ετέρου, δεν μιλησα για γουικ σποτ ΜΙΑΣ πλάκας, αλλά μεταξύ ΔΥΟ. Οι τεκτονικές πλάκες, το περισσότερο καιρό, μετακινούνται, και συμβαίνουν δονήσεις, πολύ πολύ πολύ μικρής έντασης και ανεπαίσθητες. Το παράδειγμα με το κτίριο, ήταν αυτό ακριβώς. Ότι δίνεις δηλαδή την ευκαιρία στην χι ψι φυσική δύναμη, στην προκειμένη περίπτωση τη βαρύτητα, να δράσει. Όπως και η ατμομηχανή τιθασεύει τον ατμό, ο οποίος υπήρχε και πριν από αυτήν. Εγώ άλλο εννοούσα, ότι δηλαδή άμα αποσταθεροποιήσεις το έδαφος, να αρχίσει η μία πλάκα να ολισθαίνει πάνω στην άλλη. Για να καταλάβεις αυτό που λέω, σκέψου δύο επιφάνειες, η μία πάνω στην άλλη, με μια κλίση χ μοιρών, και την πλάκα που βρίσκεται από πάνω, να την συγκρατούν μερικά μεταλλικά καρφιά. Άμα αυξήσεις τη θερμοκρασία των καρφιών, η δομή τους θα αποισχυροποιηθεί. Και κάποια στιγμή η πάνω πλάκα, θα ολισθίσει και θα κινηθεί για απόσταση ψ. Η τριβή ολίσθησης προκαλεί δονήσεις. Με τον ορο γουικ σποτ, σε αυτη τη περιπτωση, θα λέγαμε τα καρφιά. Ο αδύναμος κρίκος, του οποίου η εκμετάλλευση θα έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή την ολίσθηση της π.π. Δεν είπα να μετακινήσουμε τη τεκτονική πλάκα, αλλά να προκαλέσουμε τη βαρύτητα να την επιρρεάσει. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως αν τα ραδιοκύματα εισχωρήσουν αρκετά βαθειά, ίσως μπορούσαν να προκαλέσουν αποδυνάμωση των μοριακών δομών των πετρωμάτων, τα οποία ούτως ή άλλως υφίστανται πολύ μεγάλες πιέσεις και θερμοκρασίες. Και σίγουρα δεν είπα αυτό που λες. Επίσης το χάος το είπα με τη μεταφορική έννοια, εννοούσα να γίνει της πουτάνας. Απλώς ενημερώνω. Πάντως άμα ξέρετε κι άλλα να με πείτε και εμένα να μάθω.
    Πις Μπρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προς τον ανώνυμο, ψεύτικο max gabriel, που όταν περπατάει έχει από την μία μεριά την anjelina jolie και από την άλλη την jenna jameson να του κρατάνε τα βαριά αρχίδια του:
    Κατούρα και λίγο...:p
    Κατ' αρχάς, το blogspot, όπως προφανώς δεν ξέρεις, τρέχει σε servers της google, που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες όσον αφορά την ασφάλεια.
    Δεν μπορείς να κάνεις sql-injection attack, γιατί προστατεύουν πολύ καλά την βάση τους.
    Δεν μπορείς να κάνεις cross-site scripting attack, γιατί προστατεύουν κάθε session με πολλούς τρόπους (που δεν θα καταλάβεις, αλλά αν θέλεις σου εξηγώ), και για τον ίδιο λόγο δεν μπορείς να κάνεις ούτε cross-site forgery attack.
    Επίσης, όταν κάποιος είναι logged in η επικοινωνία γίνεται με https (http over ssl), άρα δεν γίνεται να κλέψεις οτιδήποτε από το κανάλι επικοινωνίας (που σημαίνει ούτε κωδικούς).
    Τέλος, το certificate της google έχει τέτοια κρυπτογράφηση που για να το σπάσεις θέλεις τουλάχιστον 2 χρόνια, με 5 υπολογιστές με i7 και 8gb ram ο καθένας να κάνουν brute force το cipher, οπότε δεν μπορείς να κάνεις ούτε man in the middle attack.
    Όσο για τα profile που λες, κάθε username μπορεί να υπάρχει μία φορά στην βάση δεδομένων, οπότε βλέπουμε πολύ απλά οτί είσαι ή άσχετος που πάει να το παίξει σχετικός, ή 3η γυμνασίου και το έγραψες για να ρίξεις την συμμαθήτρια που δεν σου κάθεται, μιάς και στην ουσ´ια δεν μπορείς να πειράξεις ούτε το site μου, που στο θέμα ασφάλεια το έχω αφήσει ξέφραγο αμπέλι...
    Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πας να γράψεις μαλακία, σκέψου ότι μπορεί να την δούν και άτομα που ξέρουν πραγματικά...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το δει, γιατί εγώ (σε αντίθεση με σένα) ανήκω σ' αυτούς που ξέρουν πραγματικά. Κάνεις λάθος σχεδόν σε όλα - ακόμα και στην πρώτη παράγραφο: δεν μου κρατάνε τα @@ αυτές που ανέφερες, αλλά η Σάσα Μπάστα και η Πετρούλα. Έχω και την Τζούλια να μου κρατάει το μακρύτερο (και βαρύτερο).

    Το ότι απαριθμείς όλους τους γνωστούς τρόπους επίθεσης επειδή κάπου τους βρήκες γραμμένους, δεν σε κάνει γνώστη. Πχ τα certificates δεν είναι για να σπάνε. Κανένας hacker (πιο σωστά: cracker) δεν έσπασε ποτέ κάποιο certificate.

    Επίσης, δεν κάνεις "brute force το cipher" (τι άλλο θα ακούσω). Οι επιθέσεις brute force γίνονται δοκιμάζοντας με ωμή υπολογιστική ισχύ όλα τα πιθανά password. Άρα κάνεις κι άλλο λάθος: το brute force δεν έχει καμία σχέση με το man in the middle.

    Ο πιο απλός τρόπος είναι να σπάσεις το account, δηλαδή να βρεθεί (ή να αλλαχτεί) το password του Alza. Αν αυτό δεν είναι ισχυρό, ό,τι και να κάνει η Google είναι μάταιο.

    Τέλος, προφανώς το username είναι μοναδικό, αλλά όχι και το nickname. Αυτό δεν θα έπρεπε καν να το γράψω (γιατί ήδη φάνηκε ότι εγώ κι ο Gabriel είχαμε το ίδιο nickname), αλλά μιας και είσαι τόσο στόκος, είπα να το ξεκαθαρίσω κι αυτό.

    Και έλεος που δεν κατάλαβες την ειρωνία του άλλου. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Psofios Asvos: δεν εξάπτομαι ρε συ, απλά γράφω όπως θα μίλαγα και σε ένα φίλο. Τα σενάρια που περιγράφεις μπορεί να περιέχουν μια δόση λογικής, ωστόσο βασίζονται σε υποθέσεις, και παραβλέπουν εμπόδια όπως το έδαφος, καθώς επίσης και θεωρούν δεδομένο ότι η τεχνολογία που έχουμε στα χέρια μας μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Καθώς δεν είμαι και σπεσιαλίστας του χώρου μπορώ μόνο να αμφιβάλλω, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι έχω δίκιο.

    @Mcvk: να εξομολογηθείς, να μεταλάβεις και αφού πάρεις συγχώρεση από τον Κύριο, τότε θα σε συγχωρέσω... Φυσικά πρόκειται περί ειρωνείας και αυτό, καθώς ο Κύριος εδώ μέσα είμαι εγώ! μουχαχαχα! By the way, ωραίο το χώσιμο στον fake Gabriel. Εγώ μια φορά ψάρωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Όπα, τώρα ψάρωσα και με τον fake Gabriel. Τι γίνεται ρε παιδιά; Όλοι οι super hackers εδώ μέσα είναι; Πολύ hardcore ορολογία ρε παιδί μου. Εγώ όταν ακούω brute force το μυαλό μου πάει στο πρωκτικό σεξ. Αλλάξαν οι εποχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ότι και να λέτε εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο fake Gabriel μπορεί να κρακάρει αυτό το site με έναν συνδετήρα , μια μασημένη τσίχλα και 2 αυγά Τουρκίας από αλανιάρη κόκορα.
    Αν δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι γιατί
    α) βαριέται
    β) γαμάει την Πετρούλα
    γ) δεν θέλει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους εκβιαστικά για να μας κάνει να πιστέψουμε.
    Εγώ όμως σαν πραγματικός πιστός τον εκλιπαρώ να ρίξει τον κεραυνό της καταστροφής σε αυτό το site και την google μαζί για να μπουκωθείτε όλοι και μετά να με πάρει μαζί του για να του φυλάω τα κορίτσια όταν είναι απασχολημένος.

    @psofios asvos: Είσαι πολύ μπροστά ρε μάστορα. Πιο μπροστά ακόμα και από τον Jannis και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να πει κάποιος εύκολα.
    Επειδή είναι δύσκολο αν απαντήσω σε ΟΟΟΛΕΣ τις ανακρίβειες που λες θα διαλέξω την βασικότερη.
    Αντιβαρύτητα?? Ποιά αντιβαρύτητα?? Αυτή του Star Trek?
    Εκτός αν εννοείς ότι την αναφέρεις σαν παράδειγμα ότι οι νόμοι της φύσης παρακάμπτονται στο μυαλό σου.. Γι'αυτό εγώ είμαι 100% σίγουρος ήδη..
    Στο πραγματικό κόσμο λοιπόν δεν έχει βρεθεί κανένας τρόπος να προστατευθούμε από την βαρύτητα. Είναι η μόνη από τις 4 δυνάμεις που μας δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα μια και τις άλλες τις έχουμε στρώσει. Οπότε για να μην λέμε πολλές ιστορίες η αντιβαρύτητα ΑΝ γίνει ποτέ θα γίνει σε πολύ καιρό από τώρα και με κανέναν γνωστό τρόπο σήμερα. Αν ξέρεις κάτι άλλο στείλτο στην Σουηδική ακαδημία και θα σου στείλουν το Νόμπελ φυσικής τυλιγμένο σε λαδόκολλα..
    Όσο για τον Τέσλα, τεράστιος φυσικός μεν αλλά προς το τέλος της ζωής του είναι ευρέως γνωστό ότι το είχε χάσει ελαφρώς.. Όποτε μην δίνεις και πολύ σημασία σε τεχνητούς σεισμούς και άλλα τέτοια φαντασμαγορικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πάνω στην αντιβαρύτητα δουλεύουν κάποιοι Έλληνες έχω την εντύπωση, θα ψάξω το άρθρο να σου το στείλω. Τώρα. Ένα έντιτ στα πιο πριν. Κατ' αρχήν η ΣΙΑ έκανε πειράματα με μικροκύματα, και όχι ραδιοκύματα όπως έγραψα και στο τέλος μπέρδεψα τα μπούτια μου. Δεύτερον. Σύμφωνα με την βικιπαίδεια το haarp παράγει Hf κύματα ενώ τα μικροκύματα, με τα οποία θα λιώναμε το υπόστρωμα, είναι στο φάσμα των UHF, SHF, και EHF συχνοτήτων. Εκτός κι αν αυτά τα φάσματα βρίσκονται επίσης στις δυνατότητες του haarp. Άρα προφανώς είπα μαλακία. Δεν πειράζει. Πάμε παρακάτω.


    "Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας)."

    Σημειωτέον, ότι τα ELF είναι 3-30 ηζ και όχι 30-300. Αν η συχνότητα των λιθοσφαιρικών πλακών είναι 6-8 hz, τότε ίσως το haarp να μπορεσει να τις συντονίσει και να προκαλέσει σεισμό. Του μένι βαράιαμπλς ντεμ ιτ και μπερδεύτηκα. Ντεμν.

    Θα επανέλθω να' στε σίγουροι!

    ΥΓ EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) και SURA
    παραπομπές: http://el.wikipedia.org/wiki/Haarp
    http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_low_frequency
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άμα βρεις ευκαιρία σχολίασε και τις άλλες τις ανακρίβιες να δω που είμαι λάθος.
    Επίσης ο Τέσλα αυτό δεν τό'πε στο τέλος της ζωής του, αλλά 45 χρόνια πριν πεθάνει.

    Η αντιβαρύτητα
    http://www.tsiriggakis.gr/welcome.html
    http://www.tsiriggakis.gr/sm.html
    http://patents.com/us-4509388.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητέ μου ανώνυμε...
    Για να κάνεις man in the middle attack πρέπει να έχεις ένα certificate που να είναι ίδιο με του server, μιας και δεν μιλάμε για το certificate της μποέμισας, αλλά της google...
    Brute force χρησιμοποιείς όταν δεν έχεις κάποιο στοιχείο για να αποκρυπτογραφήσεις ένα cypher, οπότε πας και δοκιμάζεις όλα τα πιθανά μηνύματα για να βρείς ποιό είναι αυτό που είναι κρυπτογραφημένο...
    Το password του Alza, αν δεν είναι κάτι εξωφρενικά απλό, είναι επίσης δύσκολο να το βρείς, γιατι βάλε: έστω μέγεθος: 15 χαρακτήρες
    πιθανοί χαρακτήρες: 45, σύνολο 15^45 πιθανοί κωδικοί...
    πολλοί μάλλον.
    Όσο για το τι ξέρω και μιλάω, δεν μπορείς να το ξέρεις, ούτε θα το πω, γιατί δεν ψήνομαι για online επίδειξη...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. και το πρώτο μήνυμα δεν ήταν επίδειξη δύναμης (γνώσης στην προκειμένη περίπτωση), αλλά απλά για να μην το παίζει μάγκας ο ανώνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. και παρεπιπτόντως, για να κάνεις login με το account του alza, πρέπει να ξέρεις και το mail του, το οποίο δεν εμφανίζεται...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. alza ποιό είναι το mail σου...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. delewdieuthinsigiatimekuniganeoigomeneskaimoutispane@gamikoulas7ipeirwn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. αγαπητοί ανώνυμοι με επώνυμο ή μη,
    είμαι ένας ανώνυμος ελαιοχρωματιστής, που με το μέσο iq του, διασκέδασα με τις καταπληκτικές σας δημοσιεύσεις, καθώς επίσης και με τον υπεροπτικό σας -λόγω υψηλού δικού σας iq- τρόπο να βρίσκετε κάθε εκδήλωση απελπισίας, γραφική, καταδικασμένη εξαρχής, ή και πριν καν ξεκινήσει, σαν επανάστασης με το ίδιο αποτέλεσμα όπως και όλες οι προηγούμενες, που δεν έχετε όμως ακόμη συμφωνήσει ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να κάνεις χακινγκ ή κρακινγκ, ποιος είναι ο πιο έξυπνος παντογνώστης με την καλύτερη γνώση της ελληνικής... είμαι πολύ κουρασμένος από το πινέλο και το τρίψιμο, να κάτσω να απαριθμήσω τις αρετές σας. Επιπλέον περίμενα πως προς το τέλος των δημοσιεύσεων, θα έβρισκα και μια καταληκτική σας πρόταση περί επανάστασης, πώς πρεπει να γίνει, με ποια κατεύθυνση, και πως θα τη σώσετε εσείς από την αναγκαστική της ανακύκλωση όταν αυτή πετύχει (από τους άλλους πάντα) αλλά συνθλίβομαι σαν άνθρωπος καταδικασμένος στην μηδαμινότητά του, ανακαλύπτοντας πως μυαλά λαμπρά σαν και τα δικά σας, δεν κατέληξαν εάν πρέπει και με τι τρόπο να βοηθήσουν ένα κίνημα όπως αυτό, που τα μέλη του, αυτοικανοποιούνται να νομίζουν πως οργανώνουν. κατά τη γνώμη μου, τσάμπα πίνετε...
    καλύτερα να σηκώσετε τους επιδέξιους κώλους σας από το πισί και να επικοινωνήσετε με όλους αυτούς που τρώμε τη χλέμπα στην πλατεία καθεκάστην, ή τρέχουμε με μηχανάκια στις χαζοπορείες, μετά τη δουλειά μας, όσοι την έχουμε ακόμη, χωρίς ακριβή σκοπό και κατάληξη μα με την ενδόμυχη ενοχή πως τα κάναμε σκατά και πρέπει να κάνουμε reset. Κόψετε λοιπόν σας παρακαλώ την παπαρολογία και κατεβείτε να βοηθήστε και σεις. δεν μπορεί, κάποια καλή ιδέα θα έχετε. Στην τελική το χειρότερο που θα σας συμβεί, θα είναι να δείτε κανέναν όμορφο κώλο.
    με το συμπάθιο πάντα .
    άντε και για να μην είμαι και τελείως ανώνυμος πείτε με Τάσο.
    όσο για σενα ψόφια ασβέ, σταμάτα να πίνεις και κέρνα...
    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @Alza
    Η δικιά μου είναι
    eucharistogi@totipota.com

    Όσον αφορά τις θεωρίες συνωμοσίας να σου πω πως είναι απλά συνωμοσίες. Μπες σ'αυτή τη σελίδα www.itanimulli.com και μην τολμήσεις να την διαβάσεις ανάποδα, είναι ένα hoax (έτσι δεν το λένε) έτσι κι'αλλιώς.
    Επίσης μην τολμήσεις να πάρεις στα σοβαρά τους στίχους απο αυτό το κομματάκι του 2001: http://www.youtube.com/watch?v=zVoWOZmTlQE
    Ξόδι= εξόδιος ακολουθία.
    Ζωή σε λόγου σας.

    @Ελαιοχρωματιστή.
    Α ρε Τάσε, ο καθείς είναι στον κόσμο του...άμα σε έλεγα ότι σε νοιώθω δε ξέρω τι θα μου έλεγες αλλά σε νοιώθω ρε φίλε. Όπως και να χει από το pc επανάσταση (αν και τούτους τους κόβω για macάδες) δεν γίνετε, παρ'όλα αυτά παραμένει να είναι ένα όπλο στη φαρέτρα απάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @Ανώνυμο 8:42
    To site του NSA είναι http://www.nsa.gov/, φαντάζομαι οτι είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κάποιος ένα site πχ. www.itanimulli.org, ή antichrist.com, ή americarulesallshitheadsmouxaxaxaxaxaxaxa.com και να του βάλει μόνο μια ανακατεύθυνση στο site της αμερικάνικης κυβέρνησης. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το site που προωθείς, δε λέει κάτι για την nsa, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το φτιάξει, αν ήθελε να δημιουργήσει κάποια ιστορία. Όσο για το video clip τι να πω, η γνώμη μου για τις συνωμοσίες δεν αλλάζει εύκολα και ειδικά όχι μέσα απο ένα τραγούδι hip-hop που δε λέει και κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μου προκάλεσε πολύ εντύπωση και γέλιο ήταν ένα σχόλιο στο video που παραθέτω αυτούσιο:
    "Η ΕΛΛΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ." χαχχαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Είπαμε είναι hoax και το να κάνεις ένα redirect όντως δεν είναι κάτι σπουδαίο τέσπα το θέμα δεν επιδέχεται περαιτέρω τεχνάσματα.
    (διόρθωση τέταρτης σειράς προηγούμενου σχόλιου επί σχολίων, όπου "συνωμοσίες" βάλε "θεωρίες")

    ΚΑΙΝΑΔΑΙΜΟΝΙΑ

    Όσο για το video (και γενικότερα) προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να σου αλλάξω γνώμη,πάνες και τα τοιαύτα πόσο μάλλον αν αλλάζει εύκολα ή οτιδήποτε η δικιά σου (γνώμη), δικιά σου είναι στη τελική να την χαίρεσαι εδώ εμένα δεν με ενδιαφέρει η δικιά μου (τα επιχειρήματα και η λογική είναι άλλο πράγμα).

    Το ότι δεν πιάνεις εσύ το νόημα των στίχων δεν σημαίνει ότι στερείτε νοήματος και για να στο πω πιο απλά και "συγκεκριμένα" ο ποιητής λέει ότι αν δεν έχεις καταλάβει νωρίτερα το τι συμβαίνει πίσω (και εμπρός) απο την πλάτη σου όταν πράγματι θα καταλάβεις θα ναι αργά. Άμα για παράδειγμα εγώ (η εσύ) ήμουν (ήσουν) ανόητος αυτό δεν σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι (σαν να λέμε "μαζί τα φάγαμε" ένα πράγμα).

    Και κάτι τελευταίο γιατί καθ'όπως φαίνεται και βλέπεις και ακούς και διαβάζεις και γράφεις.
    you don't need eyes to see...you need vision.

    Δεν είναι ούτε θεωρίες ούτε συνωμοσίες...είναι αν μη τι άλλο μια πραγματικότητα...ο Τέσλα δεν πέθανε απο την χαρά του, ούτε η τράπεζα είναι της Ελλάδος...βλακάκο, η τύχη σου δουλεύει. Bon nuit mal aqua, la vie est belle*.

    *σ.σ: Σωκράτης σε παράφραση (απο ένα άλλο ένα ελαφρύ χαρούμενο τραγουδάκι που δεν έχει σίγουρα κάτι συγκεκριμένο να πει -σε σένα).

    Άντε φτάνει σε αφήνω να βρίσεις και πεις και συ τη μαλακία σου στο b-log σου, δημοκρατία δεν έχετε;
    Εμπρός λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Προς Ανωνυμο Ελαιοχρωματιστη
    Τοπ κλασιφικεισιον

    Τι θες να κερασω αρχοντα;;

    Εντ οφ μεσαντζ

    Πσωφοιως Ασυωσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οιαδήποτε χημική σύστασις, πέραν των κατά των εν πλατείας συγκεντρωμένων, εκτοξευθήσα, η οποία θα εδύνατο να με καταστήσει, δια μακρόν χρόνον εις κατάστασιν νιρβάνας, θα ήτο ευπρόσδεκτη... το γαμήσι είναι το ξεκόλλημα και βαρέθηκα τις εξαρτήσεις προ 20ετίας. Οπωσδήποτε όμως η έννοια της επαναστάσεως, δε συνάδει με την χρήση εξαρτησιογόνων, όπως πολύ σοφά θα επιχειρήσουν να μου αντιγυρίσουν οι προαναφερθέντες στο θέμα ''αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα'' άρα θα πρέπει να κάνω γαργάρα τις ορέξεις και τις διαθέσεις μου και να σου απαντήσω...φαιά ουσία έχεις? αυτή χρειάζομαι και απ' ότι υποπτεύομαι ο μόνος πραγματικά διατεθειμένος να προσφέρει κάτι σε άλλον εδώ μέσα είσαι εσύ και έχεις κολλήσει στις θεωρίες συνωμοσίας. γκαμότο και θα σας πήγαινε γάντι μια θέση στην επανάσταση, και εμένα λίγο λσγ να δω τα σκατά με χρώμα και ήχο!
    ρε παιδιά μη χαλάτε την ώρα και τις ουσίες σας, φαιές και άλλες. Οι συγκεντρωμένοι χρειάζονται ιδέες, γιατί θα σβήσουν σιγά σιγά, θα πάει χαμένη κι αυτή η ευκαιρία κλπ κλπ ξέρετε τη συνέχεια.
    μετά τιμής
    ο ελαιοχρωματιστής σας
    θενκσ φορ δε γκιβινγκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φίλε Τάσο, δεν μπορώ να καταλάβω αν αστειεύεσαι ή όχι όταν λες οτι θα μας πήγαινε μια θέση στην επανάσταση. Πάντως, αν όντως γίνει επανάσταση (γιατί την φάση με τους αγανακτισμένους δεν τη λες και επανάσταση ακριβώς), να σαι σίγουρος οτι εγώ θα συμμετέχω. Τα χαρίσματά μου είναι κυρίως πολεμικά, για αυτό και δεν μπορώ να συνδράμω στην παρούσα ειρηνική κατάσταση. Μεγαλομένος σαν νίντζα απο μικρός, με τάση στον αιφνιδιασμό και στην εξουδετέρωση στόχων, είμαι ότι πρέπει για επιθετικές αποστολές. Ταυτόχρονα μπορώ να υπηρετήσω την επανάσταση ως στρατηλάτης, καθώς η στρατηγική και ο σχεδιασμός μάχης είναι και αυτά κάποια απο τα φόρτε μου.

    Τώρα αναφορικά με αυτό που είπες οτι δεν υπάρχει κάποιος διατεθειμένος να προσφέρει κάτι σε άλλον εδω μέσα, με στεναχωρεί τα μάλα. Πρώτον, το ότι γράφω μαλακίες για να διαβάζει ο κόσμος και να γελάει, αλλά και το οτι ανταλλάζουμε απόψεις και γαμωσταυρίδια, δεν είναι και τίποτα. Απο την άλλη τι μπορούμε να προσφέρουμε απο εδώ αν όχι αυτό; Ίσως αν θες, να μου εξηγήσεις τι θα περίμενες να πάρεις απο κάποιον εδω μέσα, και θα προσπαθήσω να το παρέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς Τάσο

    Το κάνεις πιο λιανά γιατί δεν έχω Άι Κιου;

    Ψόφιος Ασβός

    ΑπάντησηΔιαγραφή