Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κακός, Μαύρος Ψόφος: The post.

Όλοι μας έχουμε στην καθημερινότητά μας συναντήσει ανθρώπους, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας επιβεβαιώνουν την θεωρία της εξέλιξης και αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο (σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και από πολύ χαζό πίθηκο). Υπάρχουν φορές, που κάποια άτομα κάνουν κάτι τόσο εκνευριστικό, που πραγματικά εύχεσαι να εξαφανισθούν από μπροστά σου εκείνη τη στιγμή, άλλες που θα ήθελες να πάρεις ένα μαδέρι και να αρχίσεις να μοιράζεις σουτάκια και τέλος υπάρχουν και φορές που επιθυμείς με όλη σου την καρδιά να τους επισκεφτεί ο φίλος μας ο Χάρων και με το δρεπάνι του να τους κόψει σε σερπαντίνες όλους! Και για μένα μπορώ να πω ότι ισχύει πολύ συχνά το τρίτο. Είμαι που είμαι ευαισθητούλης στη μαλακία, όταν δε αυτή συνδυάζεται με γαϊδουριά, χάνω κάθε έλεγχο. Σαφώς, δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι. Υπάρχει μια λίστα που έχει δημιουργηθεί πλέον (με γνωστότερη ίσως το πασίγνωστο Θάνατος, του Mikeius) και που συνεχώς εμπλουτίζεται από άτομα της blog-κοινότητας, με κατηγορίες ανθρώπων που τους αξίζει κακός μαύρος ψόφος (εδώ άλλο ένα ωραίο παράδειγμα). Ανέκαθεν ήθελα και εγώ να συμπληρώσω στη συγκεκριμένη αυτή λίστα και νομίζω πλέον ότι ήγγικεν η ώρα!
Στους παρακάτω ευχόμαστε ολόκαρδα κακό, μαύρο, ζοφερό και βασανιστικό ΨΟΦΟ!



Στους ανώμαλους, που μέσα στα μέσα συγκοινωνίας, έρχονται και κάθονται δίπλα σου και σε ακουμπάνε, όταν έχει 70 τετραγωνικά μέτρα άδεια πιο δίπλα. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΜΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ!!!
Στους λοβοτομημένους τηλεθεατές, που βλέπουν Πάνια και Greek Idol και ότι άλλο βρωμερό σκουπίδι προσβάλει την νοημοσύνη μας, και λένε ότι τα βλέπουν για πλάκα μόνο. ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ, ενώ οι άλλοι, τα έχουν ως πηγή για την διδακτορική διατριβή τους στη ψυχολογία, στην κοινωνιολογία, ακόμα και στη πυρηνική φυσική. Ουστ ζώα!

Στις ηλίθιες γυναίκες που λένε: «Α είναι χαζό να δώσεις 2000 ευρώ για μια τσάντα μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκας…εγώ διαλέγω μεν την ποιότητα, αλλά χωρίς υπερβολές», και μετά πάνε και αγοράζουν μια τσάντα με 1000 ευρώ...Please psof and rot.

Σε κάθε μαλακιστήρι με ηλίθιο κούρεμα σαν το παρακάτω:
Αγόρια και κορίτσια επιτρέψτε μου να σας συστήσω μια νέα σπουδαία ανακάλυψη της τεχνολογίας: ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ!!! Εσείς, που εμφανίζεστε έτσι δημόσια, πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε η ενσάρκωση της βλακείας και της κακογουστιάς. Η εικόνα του αναμαλλιασμένου, κακογαμημένου πόκεμον που μόλις βιάστηκε από αγριογούρουνο, δεν είναι διόλου ελκυστική και δηλώνει μόνο πόσο εύκολα θύματα είστε, στην κάθε εποχιακή μόδα. Αν επιμένετε ότι η νοοτροπία και η εμφάνιση αυτή σας ταιριάζει, προτείνω να καλύψετε με τρίχες και το δεύτερο μάτι (τι να κάνεις την όραση σ’ αυτόν τον άπονο κόσμο) και να μπείτε τρέχοντας σε ένα υαλοπωλείο.

Στους ανυπόμονους καπνιστές, που μπαίνουν με τσιγάρο στο ασανσέρ. Σου είναι τόσο δύσκολο βρε γαμημένε να περιμένεις 2 λεπτά να τελειώσεις το τσιγάρο πριν μπεις, ή να περιμένεις 2 λεπτά να το ανάψεις; Ο χώρος είναι 1x1x2 και δεν θέλει και πολύ για να μπουκώσει. Και εγώ καπνιστής είμαι, αλλά σέβομαι το χώρο και τους άλλους. Θα γούσταρες, αν εγώ έκλανα μέσα στο ασανσέρ και έμπαινες εσύ μέσα μετά, ΜΑΛΑΚΑ;

Στους πανηλίθιους, που ξαφνικά σταματάνε και πιάνουν συζήτηση ή ψάχνουν τις τσάντες τους, ακριβώς πάνω στη πόρτα ενός κτηρίου ή δωματίου. ΚΟΥΝΑ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΖΩΟΝ, η πόρτα είναι για να μπαίνει-βγαίνει κόσμος όχι για να αναλύσεις με τον γνωστό σου τα ψυχολογικά σου προβλήματα, ούτε να ελέγξεις αν τελικά πήρες σερβιέτα ή όχι.

Σε αυτούς, που τα καλοκαιρινά βράδια κοιτάνε τον έναστρο ουρανό και με ρομαντικό τόνο ξεστομίζουν τη μεγαλύτερη παπαριά όλων των αιώνων. «Έπεσε ένα αστέρι»… Αλήθεια; Χτύπησε μήπως; Τούβλα παγκοσμίως, μάθετε επιτέλους ότι τα άστρα δεν ‘πέφτουν’. Η έννοια του πεσίματος προϋποθέτει την έννοια του ‘πάνω’ και του ‘κάτω’ που στο διαστημικό χώρο δεν ισχύει όπως το φαντάζεστε. Επίσης, αυτά που βλέπετε δεν είναι άστρα, είναι βράχοι…ή αλλιώς μετεωρίτες, στραβάδια!

Στους βρωμιάρηδες, που την ώρα που οδηγούν, ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε κουτάκια από αναψυκτικά ή χαρτιά από τυρόπιτες στο δρόμο. Ρε κωλόγυφτε του κερατά, γαμώ το βόθρο από όπου ξεπήδησες, πως θα σου φαινόταν να σου στείλω σπίτι σου έναν κωλομπαρά αράπακλα, με μια πούτσα σα δέντρο, και αφού σε γαμήσει εσένα και την οικογένεια σου, να πετάξει τα γεμάτα προφυλακτικά στο χαλί και στο καναπέ; Το ζήτημα είναι αισθητικό δεν είναι οικολογικό. Όταν οδηγώ στην εξοχή, θέλω να βλέπω μόνο πράσινο και όχι το χαρτάκι από τα μπισκότα που έφαγες εσύ και η πουτανογυναίκα σου. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

Σε κάθε ανεγκέφαλο πλάσμα που λέει ότι, η Eurovision είναι ‘μουσικός διαγωνισμός’. Εξορισμού η μουσική είναι τέχνη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαγωνισμού. Δεν είναι άθλημα η μουσική γαμώ το κεφάλι σας! Επίσης, ατάλαντοι και άμουσοι καθυστέρες μου, με το που χαρακτηρίζεις τα τραγούδια αυτά σαν μουσική, προσβάλεις την ίδια την τέχνη. Οι ανταλλαγές 3 νοτών και τα ξενερωτικά κρωξίματα κάθε πουσταριού και πουταναριού στη σκηνή, δεν είναι τραγούδια. Είναι μελοποιημένες πορδές. Ψοφήστε!

Και μια που μιλήσαμε για την Eurovision θα αναφερθώ λίγο στη γηραιά πούστρα της ελληνικής τηλεόρασης. Κωστάλας... Τόσα χρόνια, έχουμε αυτή τη λόλα, να μας το παίζει άνθρωπος της τέχνης και της ποιότητας. Πατινάζ, συναυλίες κλασσικής, θέατρο και όπερα έχουν πάντα την μελιστάλαχτη φωνούλα του να μας εξηγεί και να σχολιάζει. Και πάει μετά η δικιά σου και βγαίνει Eurovision. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, επιλέγουν νέα μουνάκια ή νέους φλώρους για να δώσουν βαθμολογίες, αλλά τουλάχιστον άτομα, που ακόμα μπορούν και καυλώνουν. Και εμείς βγάζουμε ΤΙ;;; Τον ξεμωραμένο γερολιμοκοντόρο;;;; Ε ΟΧΙ! Που είναι η ποιότητά σου ρε υποκριτή; Και σαν τελειωτικό χτύπημα, τον βλέπω προχτές να είναι κριτής στο dancing with the stars... Κάνε μας τη χάρη και ψόφα, έστω καλλιτεχνικά, με μια πιρουέτα, με ένα par-t’on-poul-skatovlax, να ανανεωθεί επιτέλους ο τηλεοπτικός κόσμος. Σιχαμένε!

Στους νοητικά ανάπηρους, που περιμένουν το λεωφορείο ή το τρόλεϊ και στέκονται ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για να κοιτάξουν αν έρχεται...Παιδιά το λεωφορείο είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ και κατά 99,9999999% θα σταματήσει ακριβώς μπροστά σας...Μάλλον θα το δείτε και θα το αναγνωρίσετε όταν έρθει, no need to panic. Δεν κερδίζεις κάποιο γλειφιτζούρι με το να φωνάξεις πρώτος «Να το! Έρχεται!». Κερδίζεις όμως με την αξία σου μούντζες, κωλοδάχτυλα και γαμωσταυρίδια απο τους οδηγούς, των οποίων σπας τα αρχίδια. Τον πούλο σου και στην άκρη! Γκασμά!

Στους άντρες άνω των 20 και τις πουτσοσκαρφαλώστρες γκομενές τους, που χοντρομπαλαμουτίζονται μέσα σε καφετέριες και γενικά δημόσιους χώρους. Ξύπνα μαλάκα δεν είσαι μπέμπης πια. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις το καυλοράπανο σου, δεν είσαι μάγκας, είσαι φλώρος. Αν θέλει καρότο η γκόμενα, την πηγαίνεις κάπου μοναχικά και της το δίνεις στο χέρι. Και νά ‘χες και τον υπερμούναρο να σε καβαλάει, να πώ πάει στα διάλα, έλα όμως που τις περισσότερες φορές η μπαζο-φακλάνα σου, με τα νάζια της, μου προκαλεί τάση προς εμετό. Μπλιάξ!

Στους γκουρμεδιάρηδες, που τρώνε πίτσες-εκτρώματα τύπου: «Ζαμπόν, τυρί, μπείκον, ανανά και μάγκο...» ΤΙ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΓΓΙ ΜΟΥ; «Τυρί, γαλοπούλα, παρμεζάνα, αρακά, κοφτό μακαρόνι και αγκινάρες...» ΕΛΕΟΣ! Θα μου πείς σε κάποιους αρέσουν οι περίεργες γεύσεις. Θα σου πω τότε εγώ την εξής συνταγή, να δοκιμάσεις: Τυρί, ζαμπόν, φασολάκια, αυγό στρουθοκαμήλου(όχι ομελέτα), δεξί αρχίδι αλιγάτορα(ψιλοκομμένο), σαντιγί και σιρόπι σοκολάτα. Μχλουαρδρρρρ μπλεαρδερδδδδ...

Σε κάθε ζώο που δεν απαντάει σε χαιρετισμούς όπως: καλημέρα, αντίο και καληνύχτα ή όταν λες ευχαριστώ. Θες-δε θες μαλακάκο, ζεις σε μια γαμωκοινωνία της οποίας τα μέλη, οφείλεις να αντιμετωπίζεις με κάποιο σεβασμό. Όταν σου λέω καλημέρα, δεν το κάνω γιατί με ενδιαφέρει αν θα έχεις καλή μέρα ή όχι, για την ακρίβεια ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ τι μέρα θα έχεις! Το κάνω γιατί μάλλον πρόκειται να έχω μια συναλλαγή μαζί σου, και θέλω να είμαι σωστός απέναντι σου και να μη σε αγνοώ. Από εκεί και πέρα, δε πα να σου καεί το σπίτι, να σου γαμήσει ο θείος σου τη γυναίκα και να σε χέσουν 700 περιστέρια; Με αφήνει παγερά αδιάφορο. ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ, αν δε θες να σε φτύσω στα μούτρα, μάθε να συμπεριφέρεσαι!

Τους μαλακοοπαδούς που όταν τσακώνονται για τις ομάδες τους μιλάνε σε πρώτο πρόσωπο.
-Σε γάμησα χτες, τρία μπαλάκια σου έχωσα , δε σε χάλασε.
-Με γάμησε ο διαιτητής και το ξέρεις. Όταν σε είχα κάνει πελάτη στο Καραϊσκάκη όμως δε μίλαγες.
-Εγώ έχω πάρει 3 πρωταθλήματα στο Καραϊσκάκη ρε καραγκιόζη δε μου λέει τίποτα η νίκη σου
- Και εγώ έχω 7 κύπελλα και μόλις τελειώσω τις μεταγραφές θα τα ξαναπούμε στην έδρα μου.
Καταρχάς και εσύ και ο άλλος, το μόνο που κάνετε είναι να αλλάζετε κανάλια, να ξύνετε τα μπαλάκια σας και να καυχιέστε για τα κατορθώματα άλλων. Προπονητές και παίχτες του καναπέ, ειδήμονες του τηλεκοντρόλ και της μαλακίας. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ!

Στα κατακάθια της κοινωνίας που βάζουν το γαμημένο το παπάκι τους ή άλλη μηχανή, παράλληλα με το πεζοδρόμιο και καβαντζώνουν θέσεις παρκαρίσματος στο δρόμο. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ πούστηδες. Ο δρόμος δε σας ανήκει. Αν θες να βρεις θέση να παρκάρεις όταν γυρίσεις, να ψάξεις όπως όλος ο κόσμος ρε μαλακάνθρωπε αλλιώς μη σώσεις να έχεις αυτοκίνητο. ΓΑΙΔΟΥΡΙ!

Στους μηχανόβιους που μας ζαλίζουν τα αρχίδια με το πόσο περιπετειώδης είναι η οδήγηση της μηχανής και οι βόλτες στα βουνά. Όσο εσύ τρέχεις στην εξοχή και καταπίνεις το ένα μυγάκι μετά το άλλο, εγώ είμαι αραχτός στην αμαξάρα μου, ακούω τη μουσικούλα μου και έχω και το μανάρι στο δίπλα κάθισμα να με τρίβει, για να μη πω τίποτα άλλο. Α και για αυτούς που έχουν αποφασίσει να κάνουν θόρυβο με το μαραφέτι τους και περνάνε γκαζωμένοι μέσα στις γειτονιές κάνοντας περισσότερο θόρυβο από το Apollo 11, μια λέξη θα πω… ΚΟΛΩΝΑ ρε πουστηδες!

Σε αυτούς που στο σινεμά αφήνουν ανοιχτό το κινητό και αν χτυπήσει απαντάνε κιόλας και μιλάνε σαν να είναι μόνοι τους στο δωμάτιό τους. «Ναι έλα. Όχι σινεμά είμαι. Δε πειράζει (ΤΙ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ). Ναι όταν τελειώσω πάμε για ποτάκι. Τι σου είπε η Τζένη τελικά θα έρθει η φίλη της; Να της που…» ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ! Δεν πληρώσαμε για να ακούμε εσένα. Αν δεν θες να βρεθεί το κινητό στο παχύ σου έντερο και να ακούς τον συνομιλητή σου dolby digital, μη τολμήσεις και το ξανανοίξεις στο σινεμά.

Στους ταρίφες που είναι ελεύθεροι και σε ρωτάνε που θες να πας για να αποφασίσουν αν θα σε πάρουν. ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΑΚΑ που θα μου κάνεις και ανάκριση. Θα με πάρεις και θα πεις και ένα τραγούδι. Και στο κόσμο που το δέχεται αυτό. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ είναι υποχρέωσή τους να σε πάνε όπου τους πεις. Αλλιως να κατεβάσουν την σημαία και να πάνε σπίτια τους. Στα διάλα….

Στις γιαγάδες που μοιάζουν με αποξεραμένα σύκα και παρόλα αυτά όταν δουν μωρά τρέχουν να τα φιλήσουν και να τους τσιμπήσουν τα μαγουλάκια και να πούνε τις ίδιες κλασσικές μαλακίες λες και απευθύνονται σε σκυλάκια «τι είναι βρε;» «μπέμπα;», «μπέμπα;», «μπέμπα», «μπέμπα», «τι είναι βρε;», «μπέμπα;» «μπέμπα;», «τι είναι βρε;» ΕΕΕΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ;;; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! Απομακρύνσου από το μωράκι, που με το που το πλησίασες γέμισε σκόνη και σταμάτα να ζαλίζεις αυτό και εμάς με τα χαζοπαιγνίδια σου.

Κάπου εδώ θα σταματήσω, γιατί τα επίπεδα τσαντίλας έχουν χτυπήσει κόκκινο, και φοβάμαι μη κάνω κάνα κακό, γιατί κάποιοι από τους παραπάνω κυκλοφορούν δίπλα μου. Αν θέλετε να μοιραστείτε την τσαντίλα σας μη διστάσετε να συμπληρώσετε με δικές σας ιδέες. Και μη ξεχνάτε:
Ένας ΨΟΦΟΣ την ημέρα
κάνει το ΜΑΛΑΚΑ πέρα!!!

53 σχόλια:

  1. Ρε φίλε Alza γάμησε...σου το πα το χεις. Και ευχαριστώ για την αφιέρωση.

    Παπάκια και μηχανόβιοι τα αγαπημένα μου σε αυτό το ποστ. Και η κολόνα ρε πούστη μου, γιατί να μην ξεπετάγεται σε τέτοιες περιπτώσεις να ησυχάσουμε από δαύτους.

    Και ένας ψόφος την ημέρα......θεϊικό (για μένα γράφτο κάτω από τον τίτλο του μπλοκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γαμησε, πολυ εμπνευση το ποστ. Αυτό με το σινεμά όπως καταλαβαίνεις είναι το εκνευριστικότερο από όλα για εμένα. Το σινεμά από μόνο του έχει κάμποσα καλά: τα φαγητά στο σινεμά, οι ατελείωτες διαφημίσεις, το προμοτάρισμα ανούσιων ελληνικών ταινιών, τα μεσάια μεγέθη κόκας και ποπκορν που όμως συμφέρει να πάρεις τα μεγαλύτερα μεγέθη και άλλα.. cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peri ωράια η ιδέα σου,thanks. Το έβαλα κάτω απο τη λίστα αναρτήσεων.

    GreekCthulu φαντάζεσαι τι ταινιάρα γυρναγαμε βασισμένη στο post αυτό; Κακός,Μαύρος Ψόφος: The movie!

    Όπου με πρωταγωνιστή εμένα και μερικά όπλα όπως: ψαλίδια, πριονοκορδέλες, κουτάλια, νυχοκόπτες, σκληρές τσατσάρες, κατάνα, κατεχυγμένα λουκάνικα και άπλυτα εσώρουχα, κυνηγάω ανθρώπους απο αυτές τις κατηγορίες και τους στέλνω στη κόλαση όπου ανήκουν!!! Θα σκηνοθετήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το όλο άρθρο και η εκτόνωση της τσαντίλας σου μέσα απο χλεβαστικά αστεία οφείλετε στο οτι οταν λες καλημέρα δεν την εννοείς απλά προμοτάρεις μια ευγένια για την επακόλουθη συναλαγή.Με απλά λόγια γλύφεις τον ακροατή σου ωστε να κερδίσεις κάτι στην συνέχεια σιχαμερό σκουλίκι..
    Επίσης απο τα άστρα καταγόμαστε εξου και το ανω-θρωσκω(ανθρωπος).Το διάστημα είναι το μόνο που έχει μείνει άθικτο και αυτο γιατι δεν το έχει κατακτήσει ο ανθρωπος και ουτε προκειτε.Τι ξέρεις εσυ απο αστέρια και κομήτες.Παπατζες και γλυφοτερουλίνια!πιαστο αυγό και κούρεφτο μια και που ανέφερες στα εργαλεία σου το ψαλίδι.

    Οσο για την ταινία σου, θα προτείνω ένα τίτλο...
    ''Σκουλίκια ολου του κόσμου ενωθείτε,ηρθε η ώρα να σηκωθούν τα πόδια και να κλοτσήσουν το κεφάλι!!!!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλάκα ανώνυμε, αν θεωρείς οτι η στοιχειώδης ευγένεια είναι άχρηστη στις συναλλαγές μας με τους συνανθρώπους μας τότε θα σου απαντήσω έτσι.

    Άνω-θρώσκω σημαίνει κοιτάω ψηλά, όπως ίσως ΔΕΝ ξέρεις και όχι έρχομαι από τα άστρα, άρα παπαριές τσαμπουνάς. Το ότι έχεις μάθει μια φράση δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να την χρησιμοποιείς κιόλας. Το αν η ζωή ήρθε από το διάστημα είναι άλλη κουβέντα και άσχετη. Απο την άλλη ξέρω αρκετά για τα άστρα και το διάστημα, για να ξέρω ότι, αυτά που βλέπω την νύχτα ΔΕΝ είναι άστρα που πέφτουν και έχω κάθε δικαίωμα να κοροϊδεύω όποιον λέει μαλακίες. Επίσης ξέρω οτι το διάστημα είναι σίγουρα απείρως μεγάλο για να το κατακτήσει ολόκληρο ο άνθρωπος, ωστόσο έχει κάνει μεγάλα βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Μέχρι και συγγενείς σου έχουμε στείλει στο διάστημα (πιθήκια) πριν στείλουμε ανθρώπους κανονικούς. Στο φεγγάρι πχ που πάτησε ο άνθρωπος δεν είναι κατάκτηση; Α και σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το φεγγάρι ΔΕΝ είναι αστέρι...

    Όσο για την ταινία, αν τη γυρίσουμε θα την ονομάσω "Βαράτε τους ανώνυμους που κάνουν ηλίθια σχόλια!!!" Θα είσαι ο πρώτος κομπάρσος... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Well Done! Σταθερα ποιοτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι σίγουρος οτι αν δεν έγραφε ο αλλος ο κομπλεξικός,(μυστικά του σιδήρου),που κατα πάσα πιθανότητα και αυτός σε κοροιδεύει για να γράφεις μαλακίες και να γελάει.,ο οποίος ανήκει και αυτός στην ίδια γεννια με σένα,(φοβισμένα πλάσματα κάνουν πλάτες ο ένας στον άλλο για να μην βάλετε τα κλάματα)θα ήσουν ανύσηχος για το πως θα αξιολογήσουν την απάντηση που έδωσες.Αυτό δείχνει φόβο...τρίζουν τα γονατάκια σου σε κάθε αποφαση που έχεις να πάρεις!!!και ξέρεις γιατί??γιατι δεν πατάς κάπου σταθερά.Το site παραμένει ένα σύμπλεγμα κομπλεξικών που αναζητάνε μανιακός την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά της προσωπικότητας!καημένα παιδιά,αδέξια και αλλαζονικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε καθυστερημενο ανωνυμο αυτιστικο παπαρι, το αρχικο post σχολιασα, οχι την απαντηση στις μαλακιες σου.
    Οπως και να χει ευχαριστουμε που μοιραστηκες τα ανορθογραφα ψυχολογικα μας μαζι σου, αν θελεις μπορεις να συνεχισεις να μας διασκεδαζεις με ιστοριες απο τα παιδικα σου τραυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SecretOfSteel, μπράβο πολύ ωραία του την είπες του ανώνυμου. Σε στηρίζω γιατί είμαι σίγουρος ότι ανησυχείς και εσύ για το πως θα αξιολογήσουμε την απάντησή σου και είμαι σίγουρος ότι φοβάσαι και τρέμουν τα γονατάκια σου. Ευτυχώς που στηρίζουμε ο ένας τον άλλο γιατί αλλιώς, πως θα τα καταφέρναμε μόνοι μας;
    Δεν είμαστε δυνατοί, γαμάτοι και με αυτοπεποίθηση σαν τον Ανώνυμο. Το παλικάρι έχει τα κότσια να γράφει μπούρδες και να τις υποστηρίζει, έστω με κίνδυνο να γίνει περίγελος.

    Πατάς σταθερά ανώνυμε...πατάς σε σκατά βέβαια, αλλά σταθερά παρόλα αυτά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι η πούτσα και ειστε τα παπάρια.Οτι και να λέτε εκει κάτω δεν σας ακούω...εξάλου εγώ γαμάω..εσεις απλά ακουμπάτε.Μπάλες ζαρωμένες,ούτε καν κυκλικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kala ta les anonime...einai kathisterimenoi min dineis simasia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παίζει να είναι ο ίδιος και να αυτοχειροκροτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άνετα, δεν είχε νεο hit το άρθρο μεταξύ των δυο σχολίων. Είσαι αστείος ανώνυμε. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν 15 είναι η ηλικία σου ή το iq σου. Και στις 2 περιπτώσεις γελάμε με τη πάρτυ σου. Keep it up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχα ωραιος ο ανωνυμος.
    "Τωρα που περασαν 4 λεπτα, θα γραψω και 2ο σχολιο σε greeklish. Σιγα μην καταλαβουν οτι ειμαι εγω. Τωρα που τους την ειπε και αλλος, θα κλαινε σα μικρα παιδια μεχρι να τετραγωνιστει ο κυκλος, να παγωσει η κολαση, να μαθω ορθογραφια, να λυσω τα ψυχολογικα μου και να με πλησιασει χρωμοσωματικος συνδυασμος ΧΧ σε αποσταση μικροτερη αυτης που προυποθετει ασφαλη διαφυγη μπουχαχαχαχαχχα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχαχα, α, ρε ανώνυμε, καλά που υπάρχουν ακόμα άτομα σαν εσένα και γελάμε! Αντέ, γράψε 10 ανώνυμα ποστ τώρα να ισχυροποιήσεις (και καλά) την άποψη σου. Μαλλον εσυ εισαι ο (χωρις χιούμορ) κομπλεξικός που ψάχνει ομοίους του..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ίδιος είμαι ρε παπάρα,απλά παίζω με το μυαλό σας...αφου ειστε πιονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Nαι, επαιξες πολυ με το μυαλο μας τι να σου πω.. Δε το καταλαβαμε ότι είσαι ο ίδιος. Απλά πιάστηκες στη παγίδα σου και προκειμένου να μη ρεζιλευτείς περισσότερο, βγηκες και το παραδεχτηκες ανοιχτά. οτι να'ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε ανώνυμε
    Με το μυαλό μας δεν παίζεις..
    Πιο πολύ με την υπομονή μας θα έλεγα..
    Μηπώς θες να μας πείς ποίο είναι ακριβώς το προβλημά σου(πέρα απο τα προφανή) μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε?
    Αν όχι εμείς κάποιος ειδικός..
    Το λέω αυτο γιατί διαβάζω τι έχεις γράψει και δεν βρίσκω τι σου φταίει..
    Για άτομο που έχεις και προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση σε αντίθεση με εμάς(οπως λες) με κάποιον μαγικό τρόπο κατάφερες να αποκρύψεις και τα δύο απο τα γραπτά σου...
    Και οσο αφορά το διάστημα και αν το έχει κατακτήσει ο άνθρωπος ή όχι ή αν θα το κάνει και ποτέ , διάβασε λιγο κβαντομηχανικούλα και λίγο θεωριούλα της σχετικότητας, κοιταξε λίγο και τι ανακαλύπτουν οι άσχετοι στο CERN και μετά έλα να μας πεις τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι..
    Ενώ εσύ γράφεις αστειότητες άλλοι γράφουν ιστορία φίλε..

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλό ψόφο στον ανώνυμο μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε μαγκα θα μας πεις εσυ που θα αφηνουμε τις μηχανες μας; ΟΠΟΥ καβλωνω θα παρκάρω και οριζοντια και καθετα και διαγωνια αμα λαχει...μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο; Τραβα γαμησου. Οσο αναφορα για τις βολτες στο βουνο δεν θα καταλαβεις ποτε τι θα πει περιπετεια φλωρε. Οσες γκομενες και να σε τριβουν παραμενεις ενας κακομοιρης κλεισμενος σε ολογυρα απο μεταλλο. τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαχαχαχαχα....Τσιμπήσανε Alzaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε α(νεγ)κέφαλε καβαλάρη της δεκάρας, δυο πράγματα θα σου πω γιατί δεν θέλω να πέσω στο επίπεδό σου.
    1. Έχω κάμπριο.
    2. ΚΟΛΩΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tο να ανεβαίνεις ένα βουνό είναι περιπέτεια μονο αν είναι το Mount Doom και σε κυνηγάει το Golum και ο Sauron.
    Όσο για το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και κλειδιά έχουμε να στη χαράξουμε, και πόδια έχουμε να κλωτσίσουμε και πέτρες υπάρχουν να ρίξουμε.
    Πες μας που τη βάζεις και τα άλλα άστα πάνω μας.
    Το θέμα όμως είναι άλλο..
    Το πως κάτι τόσο προφανές όπως το να μην κλείνεις πεζοδρόμια γιάτι περνάνε μανάδες με καροτσάκια και άνθρωποι με κινητικές δυσκόλίες σου φαίνεται τόσο περίεργο..
    Κάνε μου μια χάρη αν θες..
    Στείλε μας ένα βιογραφικό σου γιατί έχω απορία πως κάποιος μπορεί να γίνει τόσο μαλάκας..

    Kimmuriel Oblodra (a.k.a Gabriel Max Dark)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΧΑΧΑ mount doom!!!! Σωστός ο Gabriel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ στη θέση σου Alza δεν θα άφηνα να μπαίνει ο κάθε άγνωστος και να γράφει ένα σχόλιο.Ο άλλος μπορεί να θέλει να γαμήσει μια συζήτηση και να μην συμμετέχει.
    Βάλε οσοι θέλουν να γράφουν να κάνουν ένα μικρό sign in.Πιστεύω πως έτσι γλιτώνουμε τους ανεγκέφαλους παπατζιδες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε καθυστερημενο ανωνυμο ζωντοβολο, μαθε Ελληνικα γαμω τη μανουλα σου. Τι θα πει 'οσο αναφορα'; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ, γιε του αλβανου γαλατα της γειτονιας. Τραβα γαμησου τωρα και βαλε και τη μηχανη στον άπατο πατο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Janni είσαι σοβαρός ρε; και να χάσουμε όλο το χαβαλέ; Άσε που θα κατηγορηθώ για λογοκρισία και δεν θέλω.

    Σοβαρά τώρα, ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του ελεύθερα και αν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτά που γράφονται εδώ απο μένα ή τους σχολιαστές, μπορεί να δώσει αντίλογο και να γίνει κουβέντα. Δεν υπάρχει άλλωστε συζήτηση για να γαμηθεί, αν δεν υπάρχει αντίλογος.

    Και στη τελική, ζώα σαν τα παραπάνω έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, το σχολιασμό σε ένα ανούσιο blog θα τους κόψουμε; τι νόημα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδιά, ηρεμήστε όλοι σας. Έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι ο πιο γαμάτος από όλους (με επιχειρήματα, όχι μαλακίες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε agou-ri δεν αφαίρεσα τίποτα εγώ. Εσύ το έγραψες έτσι ή πάτησα τίποτα κατά λάθος; Αν είναι ξαναγράψτο, εκτός αν πρόκειται για τη μαλακία που ακολούθησε που την είδαμε ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ το έσβησα γιατί περιείχε νοήματα πολύ υψηλότερα από το επίπεδο της κουβέντας, και δεν ήθελα να κομπλάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Gabriel Μax μαλακα παρκαρω στο Χαιδαρι στην οδο Κορυτσας. Αν εχεις αρχιδια παρε το μαγικο σου δαχτυλιδι και ελα να μας κλασεις μια μαντρα αρχιδια μπεμπη.

    SecretOfSteel o πατερας μου ειναι οντως αλβανος γαλατας και η μανα σου η βουλγαρα αγελαδα που αρμεγει

    Alza αντε και γαμησου που μας το παιζεις και υπερανω, αδερφαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μου θύμισες τώρα ατάκα του Λέντη: "Eλα να με βρεις στο μπαρ Γκερέν αν έχεις κώλο ρε πούστη"

    Πάντως ανώνυμε, αν θες να παίξουμε πρέπει να πάψεις να είσαι ανώνυμος. Αφού βλέπεις ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε βάλει τα πλήρη στοιχεία μας... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτο προσπαθώ να πω και εγώ,χωρις ταυτότητα τελικά είμαστε εντελώς άναρχοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μηχανοβιος Γαμικουλας31 Μαρτίου 2011 στις 6:31 μ.μ.

    Ειστε τελειως για το πουτσο ρε; σε ενα site που γραφει μαλακιες τι διαφορα εχει αν με λενε ανωνυμο η 'καθιστη πουτσα'; Και δεν θελω να παιξω μαζι σου ρε φλωρε, που μου χεις βαλει φωτογραφια λες και αμα σε δει κανεις θα καβλωσει και θα βγαλεις ραντεβου στα τυφλα...πουστρακι! και εσυ παπαρα jannis νομιζεις οτι εχεις ταυτοτητα μονο και μονο επειδη εβαλες ενα ονομα σαν pornostar; γελιεσε γελοιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε φίλε είσαι πολύ αστείος. Αλήθεια! Αν γράψεις 5-6 ακόμα τέτοια σχόλια, μπορώ να φτιάξω post μόνο και μόνο με τις μαλακίες σου. Είσαι τόσο καραγκιόζης, που παρόλο που το site είναι για το πούτσο οπως λες, κάθεσαι και ασχολείσαι με εμάς τους τιποτένιους και απαντάς στον καθένα ξεχωριστά. Μήπως τελικά ψάχνεις κανέναν να στη φορέσει απο δω μέσα; Γουστάρεις κάποιον συγκεκριμένα ή καβλί να 'ναι και ότι νά 'ναι; Πάντως πες μου αν σου άρεσε η φώτο του Agoυ γιατί τον ξέρω προσωπικά και ίσως να ψήνεται να σε περάσει ένα σούβλισμα. Έρχεται και πάσχα, σου φεξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θελώ και πινακίδες αδερφέ..
    Είναι κρίμα να την πλήρώσει κάποιος αθώος επείδη εσένα σου τον ακουμπήσανε μικρό και έχεις θέματα..
    Πάντως είναι αλήθεια οτι μας έκανες και γελάσαμε..
    Για λίγο όμως γιατί η ιδέα οτι είσαι εκεί έξω και καταναλώνεις πολύτιμο οξυγόνο χωρίς λόγο με θλίβει απεριόριστα..
    Μπορείς όμως ακόμα να διορθώσεις τα πράγματα..
    Φύτεψε ένα δέντρο.. ή αυτοκτόνα..
    Either way works for me..
    C y around

    Gabriel Max ΓαμωΤοΧριστοΣου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απ'τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα Troll o "μηχανόβιος γαμίκουλας". Μπήκε σε ένα μπλογκ με σκοπό να βρίστει με τους υπόλοιπους χωρίς φανερό λόγο, απλά και μόνο.. επειδή είναι troll. Guess what λοιπόν: ΕΣΥ και αν είσαι πρόβατο!

    Α, και το "Jannis" δεν είναι nickname ρε πανίβλακα, το όνομα του είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είναι ο διάσημος Παστέλια Jannis. Οπότε για παστέλι ανώνυμε στον Janni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να προσθέσω στις κατηγορίες τους μαλάκες που αντιγράφουν ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ατάκα ακούσουν στην τηλεόραση και την λένε συνέχεια για χρόνια. Τελευταίο παράδειγμα του καραγκιόζη με το 11880. Καθε τρεις και λίγο ακούς "τυχαίο; δε νομίζω!" Τι παπαριά είναι αυτή δηλαδή; Και ακόμα πιο μαλάκες είναι αυτοί που το βρίσκουν αστείο. ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. εμένα ανέκαθεν με ενοχλούσε και με ενοχλεί το "δεν υπάρχει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έχεις δίκιο GreekCthulu, δεν υπάρχει αυτή η έκφραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλα ε,δεν υπάρχειαυτό που λές..τα έσπασε!τυχαίο?δε νομίζω!:)
    Πάντως φίλε Vega(αν και γουσταρω πιο πολύ Ken)κάθε λαική έκφραση έρχετε για να δείξει κάτι που απασχολεί τον κόσμο.Πιστεύω πως η καινούρια ατάκα που πέρασε γρήγορα απο στόμα σε στόμα(τυχαίο,δε νομίζω..)εμφανίστηκε για να καλύψει την ανάγκη αρκετών που συνδέουν αυτά τα τυχαία γεγονότα!Για παράδειγμα αρκετές φορες τον τελευταίο καιρό,οταν κάποια πράγματα συνδέονται έχω αναρωτηθεί μόνος μου την ίδια έκφραση.και ρωτάω τωρα εγω...ειναι τυχαίο???
    και είμαι σίγουρος οτι κάποιος θα απαντήσει...δεν νομίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Και μιάς και αναφερθήκατε στα παστέλια θα συμπληρώσω κάτι για αποφυγή παραξηγήσεων.
    Παστέλια Jannis...Σκληρός αλλα γλυκός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Guys,

    Η τυχαιότητα στο σύμπαν είναι εγγενής. Δηλαδή δεν εξαρτάται απο τη δική μας άγνοια αλλά είναι ένα θεμελιώδες συστατικό του σύμπαντος.
    Αν δεν ίσχυε αποδεικνύεται οτι θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μηχανή που να στέλνει μηνύματα στο παρελθόν και αρα να καταργήσουμε την αρχή της αιτιότητας.Στα σοβαρά τώρα.
    Ο vega είναι μια χοροπηχτούλα αδερφή και ο μόνος που είχε όπλο ενώ ο κεν είναι ένας κόκκινος ξανθομπάμπουρας ryu..
    Ειδικά απο σένα jannis θα περίμενα να εκτιμήσεις τη σοφία που αναδίδει ο σεβάσμιος yogi/shaman/ φακίρης Dhalsim.
    Εμένα μου την δίνουν οι δημοσιογράφοι. Κάθε μαλακισμένο πουλητάρι παίρνει μια πένα και γράφει οτι συμφέρει τον μαλάκα που τον πληρώνει αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που επηρεάζει και για αυτό το μικρό πράγμα που λέγεται δεοντολογία.
    Και έτσι ακόμα και για το πιο απλό γεγονός διαβάζεις και ακούς πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά.
    Αν υπήρχε δικαιοσύνη οι μισοί θα ηταν στην φυλακή
    και οι υπόλοιποι με την πένα,τον κοντυλοφόρο,την γραφομηχανή και τον υπολογιστή στο πάτο τους.
    Cy

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον φίλτατο Gabriel στο θέμα της δημοσιογραφίας. Η κάθε κατινάρα πλέον, πιάνει ένα μικρόφωνο και νομίζει οτι εκτελεί κοινωνικό έργο. Αν θες να δώσεις κάτι στη κοινωνία μανταμίτσα, τότε δώσε καμιά πίπα, γιατί για οτιδήποτε άλλο δεν κάνεις. Και το ίδιο ισχύει για τους ανίκανους άντρες, απλά αυτοί δεν έχουν εναλλακτική.

    Ωστόσο θα διαφωνίσω στο θέμα με τον Κεν. Μπορεί να είναι ξανθός, αλλά είναι μεγάλος ξυλοφορτωτής. Ο Dhalsim απο την άλλη, αυτό το σιχαμερό μίγμα Gandhi/Mr.Fantastic με το κίτρινο μπειμπιλίνο και τους κρίκους στα χέρια, πιο πολύ γέλιο προκαλεί, παρά φόβο ενδεχόμενου ξυλοδαρμού. Άσε που μέχρι να πει "Jioga Flaaaame", έχει φάει εφτά "ayouuuugen" στη καράφλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εχετε και οι δύο δίκιο αλλα ειναι περιοριστικά τα μέτρα της επιλογής του ξυλοφορτάτου ήρωα.Το street fighter ειναι για παιδια,αντιθετα Mortal Kombat ειναι σκοτεινο με αίμα και brutalies.Οι αγαπημένοι μου NItza Sub-zero και Scorpion δείνουν αυτό που πραγματικά θέλω.:)Τελος του μήνα βγαίνει και το καινούριο με guess star τον Kratos απο το GodOfWar!Δειτε το trailer..τα σπάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_491372&v=fYvyjMgaBC8&feature=iv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κρατείστε τα σχόλιά σας που αφορούν παιχνίδια για το επόμενο άρθρο που θα είναι και σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Η εικόνα του αναμαλλιασμένου, κακογαμημένου πόκεμον που μόλις βιάστηκε από αγριογούρουνο, δεν είναι διόλου ελκυστική"
    χεχε
    έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το post ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που το comment section βγαίνει πιο απολαυστικό από το κείμενο. Πολύ το γουστάρω όταν γίνεται αυτό...

    el Presidente

    ΑπάντησηΔιαγραφή