Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Γυναίκες ενωμένες, συνήθως καθυστερημένες.

Λοιπόν, πριν λίγο καιρό έπεσε στην αντίληψή μου ένα άρθρο για μια διήμερη εκδήλωση με θέμα τον μητρικό θηλασμό και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Ήταν επιτέλους καιρός να γίνει μια τέτοια ελπιδοφόρα κίνηση, γιατί είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Συχνά τώρα τελευταία σκεφτόμουν ότι οι περιπτώσεις στις οποίες μια γυναίκα ήθελε να θηλάσει και έπεσε θύμα κοινωνικής  κατακραυγής, δαχτυλοδειχτισμού και κοινωνικού ρατσισμού έχουν ξεπεράσει τον απελπιστικό αριθμό των δυο, οπότε ήρθε επιτέλους η ώρα να περάσουμε όλοι μαζί στη δράση. Ως μέγιστος κοινωνικός ακτιβιστής και υπέρμαχος της ελευθερίας, θέλω πολύ να συνεισφέρω και εγώ στον αγώνα των αδικοβυζαγμένων μαμάδων του κόσμου, για αυτό και θα προωθήσω τον αγώνα τους και θα σας ενημερώσω για τα βάσανά τους μέσα από τη ταπεινή σελίδα μου.

Θα μεταφέρω κατά λέξη τα πιο σημαντικά σημεία του άρθρου.

"....Στις ομάδες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, μητέρες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την μητρική τέχνη του θηλασμού, ενημερώνονται, έρχονται σε επαφή, μοιράζονται τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τις εμπειρίες τους, αλληλοϋποστηρίζονται, παίρνουν δύναμη και κουράγιο."

Ναι, και καλά κάνουν, γιατί ο θηλασμός είναι τέχνη, δεν είναι ότι και ότι. Δηλαδή επειδή το κάνουν όλα τα "θηλαστικά" ζώα, πάει να πει ότι είναι κάτι απλό, φυσικό και εύκολο; Όχι φυσικά κυρίες και κύριοι. Ο θηλασμός έρχεται και χτυπάει σαν το πανίσχυρο Μιολνίρ (το σφυρί του Θωρ) την απροετοίμαστη μητέρα. Χωρίς σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση, πως θα θηλάσει μια νέα μαμά; Που θα ξέρει που να βάλει το βυζί; Πως θα ξέρει πότε πεινάει το μωρό;. Επειδή κλαίει; μπορεί και να χέστηκε. Να δώσει δεξί βυζί ή αριστερό; Όλοι αυτοί είναι προβληματισμοί, που θα έπρεπε να μας αγγίζουν όλους και δεν είναι παίξε γέλασε. Και πρέπει να παίρνουν δύναμη και κουράγιο οι μαμάδες μεταξύ τους, γιατί το να θηλάσεις είναι άθλος. Δεν είναι τυχαίο που η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι να είσαι "μανούλα". Τι να μας πουν οι μεταλλωρύχοι και οι βοθρατζήδες. Ποτέ δεν θα καταλάβουν τι θα πει να είσαι μάνα...

"Το ευρύτερο μήνυμα και της εφετινής εκδήλωσης είναι η απενεχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η επανεξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού."

Δεν ήταν βέβαια μόνο της εφετινής εκδήλωσης αυτό το μήνυμα, αλλά και της επερσινής εκδήλωσης και της επροπέρσινης. Γιατί κυρίες και κύριοι, είναι γεγονός ότι η κοινωνία μας δεν είναι εξοικειωμένη με την έννοια του θηλασμού και της θηλάζουσας μητέρας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πριν αρχίσουν αυτές οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, όλα τα μωρά του κόσμου τρεφόντουσαν με μίλκο, κορν-φλέικς και ετοιματζίδικες τυρόπιτες. Κανείς δεν ήξερε τι θα πει θηλασμός, μέχρι που οι νέες μητέρες-βυζοηρωίδες κατά την ταπεινή μου άποψη- αποφάσισαν να μας το κάνουν γνωστό, βγάζοντας τα πεπόνια τους σε κοινή θέα αγωνιζόμενες για ένα καλύτερο αύριο.

Και επειδή κάπου κουράστηκα λίγο με την ειρωνεία, τι θα γίνει με τις εγωκεντρικές και αυτάρεσκες πατσαβούρες και τα καραγκιοζιλίκια τους; Έγιναν μανάδες και ακόμα μυαλό δεν έβαλαν. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το βυζί θηλάζεται. Δηλαδή, πραγματικά, με ποια λογική και για ποιο καθυστερημένο λόγο, να μαζευτείς να κάνεις δημόσιο θηλασμό; Να δηλώσεις τι; Αναρωτιέμαι εντόνως για την χρησιμότητά του, δεδομένου ότι η τρομακτική πλειονότητα του κόσμου είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τον θηλασμό και δεν μας ενοχλεί καθόλου, μια που ΟΛΟΙ μας, είχαμε αδελφάκια ή ανιψάκια ή κάποιο άλλο μπαστάρδι της οικογένειας  που το είδαμε να θηλάζει κάποια στιγμή. Τώρα οκ, μπορεί να υπάρχουν και δέκα μαλάκες στους χίλιους που παίζει να "θιχθούν" άμα δουν γυναίκα να θηλάζει. Χέστηκε ο Πολύδωρας. Ουσιαστικά μιλάμε είτε για συντηρητικούς ανωμαλάρες που θα κάνουν την παρατήρηση και μετά θα πάνε πίσω από μια κολόνα και θα τον χαϊδεύουν για κάνα μισάωρο, είτε για αγάμητες ή κακογαμημένες σαβούρες, που ζηλεύουν γιατί αυτές τις έχει αγγίξει μόνο το κρύο αγέρι. Αν όμως εξαιρέσεις αυτούς, δεν νομίζω ότι κανείς θα είχε θέμα αν έβλεπε μια μαμά να θηλάζει έξω. 

Τώρα βέβαια, άλλο το να δεις μια κοπέλα να θηλάζει μεμονωμένα, και άλλο να δεις εκατό ζευγάρια βυζιά με μούλικα παντού, που να κρατάνε κιόλας αυτά τα ηλίθια πλακάτ  που έχουν το σήμα του βυζιού μέχρι και στο γράμμα.



Το θέαμα θα είναι το λιγότερο γελοίο. Ενοχλητικό όχι, αλλά σίγουρα πολύ αστείο και άξιο χλεύης. Οπότε ποιος ο λόγος οργανωμένου δημόσιου θηλασμού; Τι ακριβώς θα δείξει αυτή η κίνηση, εκτός από το ολοφάνερο "κοιτάξτε μας είμαστε ένα μάτσο ηλίθιες με τα βυζιά έξω και είμαστε περήφανες για αυτό!"; 

Και οκ, το καταλαβαίνω, από τη μια. Κόμπλεξ και ανασφάλειες είναι γεμάτος ο κόσμος, οπότε λογικό είναι να προσπαθεί η μέση γκόμενα με αμφιλεγόμενη αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση να θέλει να νιώθει ότι ανήκει σε κάποια ομάδα και ότι συνεισφέρει σε κάποιο σκοπό. Αλλά πραγματικά, όπου μαζεύονται αποκλειστικά γκόμενες, είναι σαν να αναπτύσσεται μια μαύρη τρύπα ηλιθιότητας που απορροφά ολοένα και περισσότερες ανεγκέφαλες μαζί. Όπως οι Femen. Δηλαδή οκ, καταλαβαίνω τα κίνητρά τους, συμφωνώ με τα περισσότερα αιτήματά τους, διαφωνώ όμως, ή καλύτερα γελάω και ταυτόχρονα τις οικτίρω για τον τρόπο που τα εκφράζουν. Σε ποιο σύμπαν δηλαδή θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος επειδή πέταξες τα βυζιά σου έξω και χοροπηδάς σαν ελατήριο; Πολλές από αυτές στο μεταξύ είναι εμφανίσιμες κάτι το οποίο λειτουργεί αρνητικά και αντίθετα στο σκοπό. Γιατί, αν πχ. ερχόταν γκόμενα σε μένα και διαμαρτυρόταν για το χ και ψ γυμνόστηθη, δεν θα έκανα τίποτα φυσικά, ώστε να ξανάρθει και να πάρω μάτι, ειδικά αν ήταν σμπρώξαμπλ. Η λογική λέει ότι αν θες να δεις αποτελέσματα στείλε γυμνές τις πιο σάπιες βρωμοσαβούρες με τις πιο αηδιαστικές τριχωτές χοντροκωλάρες με κυτταρίτιδα μέχρι και στη πλάτη και να δεις για πότε θα φτιάξει ο κόσμος. Ποιος θα τολμήσει να αρνηθεί το οτιδήποτε, αν κάθε τρεις και λίγο ξεγυμνώνεται ένας γιγαντιαίος εφιάλτης λίπους και ασχήμιας μπροστά του; Κανείς. Αλλά έτσι πάει. Οι αγώνες θέλουν μυαλό και σωστό σχεδιασμό, και που τέτοια τύχη την σήμερον ημέρα. 

Πριν δυο τρεις βδομάδες πάλι, είχα δει τις εν λόγω κυρίες, έξω από το Βατικανό, γυμνόστηθες εννοείται, στημένες στα τέσσερα; κρατώντας από ένα σταυρό ανάποδα σαν να τον έχωναν στο κώλο τους. Και παρόλο που γέλασα και θυμήθηκα την τεράστια ατάκα "Fuck me Dimi!" από τον "Εξορκιστή", θεωρώ απίστευτα ηλίθια την όλη κίνηση, μια που αποκλείει κάθε πιθανότητα για ώριμη σκέψη και διάλογο. Θες να περάσεις υποτίθεται ένα μήνυμα και αντί να παρουσιάσεις κάτι έξυπνο, οτιδήποτε, αλλά κάτι με ουσία και νόημα, πετάς τα βυζιά έξω, πέφτεις στα τέσσερα σαν λιμασμένο πουταναριό και περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά; Ε, δεν γίνεται ρε κοπελιά. 

Τέλος πάντων, οι ηλίθιες διαμαρτυρίες έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα. Γίνονται στόχος κοροϊδίας και δεν πετυχαίνουν και τίποτα. Αν θέλετε απλά να προκαλείτε, τότε το βασικότερό σας όπλο είναι όντως τα βυζόμπαλα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι ουσιαστικό, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε. Και για να το κάνετε αυτό, καλύτερα προσλάβετε κάναν άντρα στην οργάνωσή σας....χαχχααχα. Τούβλα!

27 σχόλια:

  1. Είχα καιρό να παραδεχτώ σαν ευγγέλιο άρθρο σου, αλλά μετά από αυτό νομίζω ότι δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Είσαι ο θεός της βυζόμπαλας, ο αυτοκράτορ του γάλακτος και αν ποτέ γινόμουνα γκόμενα, πάλι εσένα θα σκεφτόμουν όταν τον έπαιζα (αν γινόμουν γκόμενα, μόνο την Τρόμπα θα άφηνα στη θέση της).
    Είναι καλό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ένα από τα τραγικότερα αίτια της παγκόσμιας Υπερφλωροποίησης και της μούφα Ευαισθητοποίησης είναι ο ακραίος φεμινισμός. Γεμίσαμε άντρες-γυναίκες (υπάρχουν και άντρες φεμινίστριες, ψάξε το) που όταν κάτι ενοχλήσει τις ιεροεξεταστικές τους αρχές δηλώνουν "I'm a woman and I'm so affended" και ξεκινούν ένα μπαράζ καταστροφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερφλωρίαση και ευαισθητοποίηση δεν λες τίποτα. Εδώ ρε διαβάζοντας μαλακίες επί του θέματος έπεσα σε ένα άρθρο για το πως ο μπαμπάς μπορεί να βοηθήσει στο θηλασμό. Και λέει ότι: "Πως να αντεπεξέλθει ο μπαμπάς στο αίσθημα ανικανότητας που τον κατακλύζει κατά την περίοδο θηλασμού"....Wtf δηλαδή; Και συνεχίζει και λέει ότι οι μπαμπάδες λοιπόν νιώθουν τα εξής:

      - Ανησυχία ότι το παιδί θα δεθεί περισσότερο με τη μαμά λόγω ρουφήγματος (ζηλιάρηδες δηλαδή στο ίδιο τους το παιδί)
      - Ανασφάλεια ότι δεν προσφέρεις στο παιδί το ίδιο με τη μαμά (οκ άρα μιλάμε για γκόμενα δεν παίζει)
      - Ενόχληση που το παιδί μπαίνει ανάμεσα σε αυτόν και την γυναίκα και του κλέβει τα βυζά (δηλαδή πάλι ζήλια σεξουαλική όμως τώρα, δηλαδή ακόμα χειρότερη)
      - Πεποίθηση οτι οι γυναίκες επειδή θηλάζουν έχουν γνώσεις και ικανότητες που τις κάνουν αυτόματα καλύτερους γονείς.

      Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, μιλάμε για τον απόλυτο ξεφτιλισμό του άντρα. Με λίγα λόγια δηλαδή, όταν κάποιος γίνεται μπαμπάς, μεταμορφώνεται αυτόματα σε ζηλιάρα και ανασφαλή γκόμενα. Έλεος ρε πούστη μου. Ποιοι τα λένε αυτά και ακόμα βασικότερο, ποιοι νιώθουν έτσι;

      Διαγραφή
    2. και ποιοί τα δέχονται αμάσητα και τα κάνουν ευαγγέλιο;

      Διαγραφή
  2. προς τι το "μητρικός" στο θηλασμό ; υπάρχει και πατρικός;

    το χειρότερο πάντως δεν είναι που μαζέυονται να θηλάσουν μποστά στον κόσμο (ενω στο σπίτι κλείνονται στο πατάρι και διπλοκλειδώνουν οταν είναι να θηλάσουν και εχουν επισκέψεις ) ,αλλα που τα περισσότερα "μωρά" με το βυζί στο στόμα ειναι 3χρονα και 4χρονα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poul man δεν σε βλέπω πλήρως ενημερωμένο και με στεναχωρεις. Πρέπει να ξέρεις ότι και εσύ σαν άνδρας οφείλεις να βυζάξεις όταν κάνεις παιδί. Δεν μπορεί να πέφτει όλο το βάρος στην ταλαίπωρη γυναίκα. Για τον άνδρα που θέλει να βοηθήσει υπάρχουν τρόποι αγαπητέ. Δες εδώ τι ωραία που μπορείς να βάλεις και εσύ το χέρι σου...ή μάλλον το βυζί σου, στον αγώνα.

      Διαγραφή
    2. "ypάρχει και αντρικός θηλασμός;"
      Σωστή ερώτηση. Οσο και παραδοξη να ακούγεται. Η απαντηση ειναι Ναι. Ονομάζεται οταν ο συζηγος (αντρας, γκομενος whaterver ) βοηθάει τη μαμά να κινητοποιησει τους μαστους της.
      Οι αντλίες με μπαταρια που αγοραζονται ειναι λιγο αβολες ή τουλάχιστον η γυναικα πρεπει να ειναι πολύ απενοχοποιημένη όταν βγαζει γαλα με αντλία. Υπαρχουν βεβαια και μηχανοκινητες αντλίες (οι προηγουμενες ειναι με απλή μπαταρια) που ειναι πιο δυνατές και πιο αποτελεσματικές. Αυτές ειναι προς ενοικιαση μόνο γτ η αγορά κοστιιιιιζει ποοοοολυ.

      (Νταξ, φοβερό αρθρο. Εχεις δίκιο, τι να πει κανείς.
      Η προσωπική μου γνώμη εστιάζει να πώ την αμαρτία μου στην εξατομίκευση διαχείρησης του θηλασμού. Δλδ, οσο πιο προετοιμασμένη ειναι μια γυναίκα οτι τα στήθη αφενός αλλάζουν (σχημα, συσταση ) στην πάροδο της ζωής της και αφετέρου ειναι ένα όργανο με πραγματική χρησιμότητα (εκτός απο ότι όλοι εχουμε στο κεφαλι μας) τόσο πιο επιμελής και κουλ ειναι με αυτό.
      Το αντίστοιχο στους αντρες οργανο ειναι ο προστατης. Σας παίρνει πολλούς μηνες να συνειδητοποιησετε οτι δεν σας σηκώνεται αφού πρώτα κάνετε 12 λεπτά να κατουρησετε.. .Δλδ ειναι παράδοξο!

      Και όπως όλα τα κομπλεξ πηγάζουν απο μέσα, ναι, ειναι κομπλεξικό να βγαζεις τα στηθη σου δημόσια ενώ όταν ερχεται η πεθερά να πηγαίνεις στη σοφίτα. Αλλά τι να πεις. Δεν ειναι πια μόνο ¨γυναίκα", ειναι και "μάνα" (λίγο ρατσιστικό;; )

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα ακόμα κάνουν δημόσιους θηλασμούς; Τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο ήταν καμια 10αριά χρόνια πριν και μου είχε φύγει το σαγόνι από τα γέλια (και από μερικά βυζά).
    Γιατί να μην κάνουμε κι εμείς οι άντραι μια αντίστοιχη κίνηση; Να πάρουμε τις γυναίκες και να αρχίζουμε να τις χύνουμε δημόσια στο πρόσωπο/στήθος/πλάτη με σκοπό να τις αποτρέψουμε απ το να γίνουν μητέρες και να περιφέρονται μετά σε ηλίθιους ομαδικούς θηλασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όλα τα άλλα.....στην πλάτη γιατί; Πρώτη φορά το ακούω...ενδιαφέρον..

      Διαγραφή
    2. Την έχεις στα 4 και από το πολύ πάφα πούφα αρχίζει και πέφτει αυτή, μένει ξαπλωμένη μπρούμυτα, εσύ συνεχίζεις να δίνεις (είναι και λίγο πιο βολικό) και στο τέλος τον βγάζεις όξω, ε, σιγά μη γυρίσει η άλλη έτσι όπως είναι, τελειώνεις στην πλάτη!

      Διαγραφή
    3. Πάφα πούφα; Πέφτει; Σιγά μην γυρίσει;

      Διαγραφή
    4. Πρόεδρε...τι κάνει πάφα πούφα; την ξεσκονίζεις την γκόμενα;

      Διαγραφή
  4. Όσο ορθά αιτήματα κι αν έχεις, αν δεν ξέρεις να τα προωθείς, χάνεις το δίκιο σου. Κι οι Femen έχουν πέσει ακριβώς σε αυτήν την παγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι femen με τον τρόπο που δρουν, πραγματικά είναι σαν να έχουν μαζέψει ότι ναρκομανή γκοθού πορνοστάρ υπάρχει στον κόσμο και να τις έχουν ξαμολήσει σε διάφορα projects αφού τους έχουν τάξει πρώτα τεράστιες ποσότητες πρέζας. Είναι κρίμα γιατί πιστεύω ειλικρινά ότι με την απήχηση που έχουν, θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι αν ήταν σοβαρές.

      Διαγραφή
    2. Αρχικά θέλω να έχουμε μετρημένα λόγια για τις femen! Οποιοσδήποτε βάζει ένα σταυρό στον κώλο του δημόσια είναι φίλος μου και αδερφός στα όπλα.
      Από εκεί και πέρα όλο αυτό το θέμα εμένα με κάνει να συνειδητοποιώ την πρόοδο της ανθρωπότητας τα τελευταία 100+ χρόνια. Αρχικά οι γυναίκες μάχονταν για είσοδο στα πανεπιστήμια, μετά για το δικαίωμα ψήφου, μετά για ίσο μισθό σε ίση εργασία. Τώρα που τα έχουμε λύσει όλα αυτά μας μένει το δικαίωμα για δημόσιο θηλασμό και το δικαίωμα εισόδου στο Άγιο Όρος.
      Ανυπομονώ για τις μέρες που οι αγωνίστριες θα σηκώσουν το λάβαρο του αγώνα ενάντια στην αναίτια σφαγή της τρούφας (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΟ) και τον άθλιο Christian Louboutin για τις πανάκριβες και ανατομικά επιζήμιες γόβες του.

      Διαγραφή
  5. Ο θηλασμός είναι υγεία. Ο πεοθηλασμός όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχική υγεία. Εξίσου σημαντική στις μέρες μας.

      Διαγραφή
    2. http://www.dailymail.co.uk/health/article-2190863/Semen-good-womens-health-helps-fight-depression.html#ixzz24LOOS93w

      Διαγραφή
  6. ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΝΤΙΜΙ!....(ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ)

    Εκεί ειναι ολη η ρίζα του κακού. Δεν γαμάει ο Ντίμις για 1002 λόγους και γίνεται ότι γίνεται. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gabriel Max Dark4 Δεκεμβρίου 2014 - 11:28 π.μ.
    Αρχικά θέλω να έχουμε μετρημένα λόγια για τις femen! Οποιοσδήποτε βάζει ένα σταυρό στον κώλο του δημόσια είναι φίλος μου και αδερφός στα όπλα.

    Να υποθέσω ότι όπως τα αδέρφια σου έτσι και εσύ βάζεις σταυρούς στον κώλο σου?!! Ανώμαλοι Σατανιστές!!!
    Με τον σημερινό εξευτελισμό της κοινωνίας και τον χαμένο πλέον ρόλο των ανθρώπων δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα από αυτά που μπορεί να κατεβάσει το μυαλό. Όταν υπάρχει γνώση και παιδεία υπάρχει ένας δρόμος σκέψεων που ακολουθούμε. Χωρίς γνώση είναι σα να ψάχνεις νύφη σε μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jannis, δεν θα έπρεπε να σε ξενίζει η απάντηση του Gabriel. Σύμφωνα με αυτόν, οτιδήποτε και αν βάζει κανείς στον κώλο του καλό είναι. Δεν έχει να κάνει με τον σταυρό. Είναι γενικά πισωχώστης.

      Διαγραφή
    2. Όχι ακριβώς Jannis. Απλά υπάρχει ένας διαγωνισμός ανάμεσα σε εμάς τους Σατανιστές για το ποιος θα βάλει έναν σταυρό σε τέτοιο σημείο που να ενοχλήσει περισσότερο τους Χριστιανούς.
      Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε , όταν δεν σφάζουμε μωρά για να φτιάξουμε γρανίτα με το αίμα τους.
      Ε μια καλή ιδέα πρέπει να την παραδεχτείς όσο και να σε ενοχλεί που δεν ήταν δική σου. Εγώ να φανταστείς μόνο ένα σταυρό μέσα σε μύξα είχα σκεφτεί. Τελευταίος και καταιδρωμένος.
      Στα σοβαρά τώρα η γελοιοποίηση και ο ευτελισμός όλων των "ιερών" συμβόλων είναι μονόδρομος στον αγώνα για πρόοδο και ανθρώπινη βελτίωση. Είναι το πρώτο αλλά απαραίτητο βήμα στην πορεία προς την ολοκληρωτική αποκαθήλωση τους.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, παρόλο που έχει πλάκα, ας μη το γυρίσουμε σε αντιθρησκευτική διένεξη. Το θέμα είναι βαθιά κοινωνικό και απευθύνεται κυρίως σε κυρίες και μάλιστα μαμάδες με αντίστοιχες ανησυχίες.

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάλι έχω διαβάσει ότι, όπως και με τις άτεκνες γκουβερνάντες των παλαιών χρόνων, έτσι και με του ανδρός τα βυζά, άμα είναι το μούλικο (ή το μηχάνημα) και ρουφάει κάθε μέρα, στο τέλος θα κατεβάσουν γάλα!
    Ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου είναι πρόθυμο να υποστεί τη διαδικασία, μόνο και μόνο για να πάω σε μια τέτοια συγκέντρωση και να τους κάνω χαλάστρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτος που συμφωνώ
    ήταν κι ε΄να απολαυστικό χορταστικό άρθρο απ' αυτά που μου είχαν λείψει.

    Ο Μέγας Alzas ξαναχτυπά―
    και με χαρά του ανοίγω την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην γυναίκα την σωστή δεν θα αντιμιλήσω,δεν θα την προσβάλλω ούτε θα την μειώσω ως φύλο.
    Στην φεμινίστρια όμως θα της πω: Τράβα μωρή στην κουζίνα σου,να πλύνεις κανα πιάτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρόμπες όλοι σας είστε χα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή