Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Παραλιακές παρατηρήσεις

Η κακαισθησία
Beach Bar, πέντε η ώρα το απόγευμα. Κάθομαι στο μπαρ και περιμένω την μπύρα μου. Γκομενάκια πηγαινοέρχονται συνέχεια και παρατηρώ ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών, αν όχι οι περισσότερες, φοράνε μπραζίλ. Είχαμε δεν είχαμε το καθιερώσαμε σκέφτηκα, όμως δεν με χάλαγε καθώς οι περισσότερες κοπέλες που είχα δει μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν καλλίγραμμες και το υποστήριζαν. Μέχρι που ακούω ξαφνικά από πίσω μου:

"Ένα φραπέ πάρα πάρα πολύ γλυκό, με γάλα."
"Πόσο γλυκό δηλαδή; Πόση ζάχαρη να βάλω;" ρώτησε ο μπάρμαν και ακούστηκε απορημένος.
"Βάλε εννιά κουταλιές." απάντησε η κοπελιά.

Εννιά! ΕΝΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ! Γυρνάω και την βλέπω. Όχι τελείως βαρέλι, αν και ήταν εμφανώς ευτραφής και κυλινδρική, το οποίο δεν έκανε φυσικά σε κανέναν εντύπωση.

"Μωρή φλόμπα, θέλουμε δυο χωράφια ζαχαρότευτλα το μήνα, μόνο και μόνο για να πίνεις τους καφέδες σου. Έλεος πια, λίγο μέτρο και λίγη εγκράτεια δεν βλάπτουν." ήθελα να πω, αλλά συγκρατήθηκα τελευταία στιγμή. Να μη τα πολυλογώ πήρε τον καφέ της και γύρισε να φύγει, όπου εκεί έπαθα ένα ακόμα σοκ, βλέποντας ότι φορούσε και αυτή μπραζίλ! Η γκόμενα δεν είχε καν μέση, ο κώλος της ήταν τεράστιος για τέτοιου είδους μαγιό και η κυτταρίτιδα ξεκινούσε από τον αστράγαλο και έφτανε μέχρι σβέρκο. Και ενώ αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του θηλυκού να προκαλέσει το αρσενικό,  τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο θέαμα, πέρα από εμετό; Γενικά μιλώντας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να δουν και να αποδεχτούν κάποιοι, ότι δεν ταιριάζουν τα πάντα σε όλους. Γιατί η μόδα υπερνικά τα πάντα, ακόμα και την πιο στοιχειώδη αισθητική μας;

Μια αφελής δικαιολογία που συχνά ακούω είναι "άμα νιώθεις άνετα με το σώμα σου, να κάνεις αυτό που νιώθεις". Σωστά, γιατί το βασικό όταν είσαι πατσαβούρα, είναι να νιώθεις καλά που είσαι πατσαβούρα και να φοράς αηδίες που σε κάνουν να δείχνεις ακόμα χειρότερη. Μη τυχών βέβαια κάνεις ποτέ τίποτα για να βελτιωθείς (όπως το να παίρνεις καφέ με οχτώ κουταλιές ζάχαρη, ζώον!). Όχι βέβαια, αυτό δείχνει ανασφάλεια και κόμπλεξ. Καλύτερα να παραμείνεις σαβούρα με μπραζίλ και πλήρη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.

Έστω όμως ότι η πρόταση έχει κάποια λογική βάση, το να νιώθω καλά με το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι μπορώ να φοράω ότι μαλακία έρθει στη γκλάβα μου, χωρίς να περιμένω ότι θα με δουλέψει κόσμος. Και εγώ που είμαι παιδαράς νιώθω άνετα με το σώμα μου, αλλά δεν θα με δει κανείς στην παραλία να φοράω αυτό:



Παρόλο που μπορώ να γεμίσω άνετα δυο τέτοιες προβοσκίδες, γνωρίζω ότι η εμφάνιση μου με αυτό το αντικείμενο, θα προκαλούσε μεν αναστάτωση και σεξουαλικά σκιρτήματα σε μέρος του γυναικείου πληθυσμού, όμως θα προκαλούσε και γέλωτα και κριτική από πολύ κόσμο, και δικαίως κιόλας. Γιατί δεν είναι βασικά τα σωματικά ελαττώματα που περιγελά κανείς σε αυτές τις καταστάσεις, αλλά η κακογουστιά και η ηλιθιότητα. Στο προηγούμενο παράδειγμα ας πούμε, δεν θα είχα λόγο να σχολιάσω την χοντρή, αν δεν φόραγε μπραζίλ. Η απόφαση της να το βάλει όμως ουσιαστικά μου λέει: "θέλω να δείξω τον κώλο μου. Κοίτα τον, είναι τεράστιος και άσχημος. Αλλά κοίτα τον και σχολίασέ τον."
Και αυτό κάνω.


Το ζούληγμα
Μια από τις πιο κοινές πρακτικές των γυναικών μετά το μπάνιο στη θάλασσα, είναι να ζουλάνε τα βυζιά τους για να στεγνώσει το μαγιό. Αποτελεί δε μια δραστηριότητα που παρακολουθείς με ένα άλφα ενδιαφέρον, ανάλογα βέβαια το μαγιό, ανάλογα το στήθος και ανάλογα την γκόμενα στο σύνολό της. Προχθές που ήμουν στη παραλία σκάει μια κοπελάρα, πολύ όμορφη, πιάνει το μαλλί και αρχίζει και το μαζεύει σαν πετσέτα για να το στίψει, και μετά το αφήνει να πέσει πίσω και φέρνει τα χέρια στο στήθος, και με αθώες μεν, αλλά γεμάτες υπονοούμενα, κινήσεις, αρχίζει και πιέζει τα μεμέ της, έτσι ώστε το ήδη πλούσιο στήθος της άρχιζε να τονίζεται ιδιαιτέρως. Το άφησε για λίγο, ώστε να φύγει το νερό και μετά πίεσε ξανά. Το βυζί πήγαινε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά δημιουργώντας μια σούπερ αισθησιακή εικόνα από την οποία το μόνο που έλειψε ήταν να αρχίζει να τρίβει τις ρώγες τις, ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Το όλο show το εκτιμήσαμε σίγουρα όσοι άντρες την παρακολουθήσαμε και οι πιο αγνοί παίζει να πιτσίλισαν και το μαγιό τους λιγάκι. Μόνο χειροκροτήματα δε ξέσπασε ο κόσμος όταν η κοπέλα κάθισε τελικά στη ξαπλώστρα για την καθιερωμένη ηλιοθεραπεία.

Καθώς χάθηκε από το οπτικό πεδίο, το μάτι μου έπεσε σε ένα άλλο εντυπωσιακό ον. Εντυπωσιακό όχι γιατί ήταν όμορφο, αλλά γιατί έπιανε το 80% του ορίζοντα που είχα μπροστά μου καθώς έβγαινε από τη θάλασσα. Μάζεψε τα μαλλιά της με τα δυο μπροστινά πόδια για να τα στίψει. Αμέσως δημιουργήθηκε μια μικρή λίμνη δίπλα στις οπλές της. Ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι είχε μόλις φάει ένα κοπάδι σαρδέλες που περνούσαν ανυποψίαστες από το εκεί κοντά, πλησίασε το μέρος που είχε τα πράγματα της και έβγαλε μέσα από έναν μεγάλο σάκο, ένα σάντουιτς, που έμοιαζε με βαλίτσα σε μέγεθος. Έφαγε μια δαγκωνιά και το άφησε κάτω. Έπειτα άρχισε και αυτή να πιέζει τα βυζιά της σε μια προσπάθεια να στεγνώσει τον μουσαμά που φόραγε για μαγιό. Δάκρυα άρχισαν να κυλάνε από τα σοκαρισμένα μάτια μου καθώς η κολοσσιαία πατσαβούρα πίεζε τον πατσά και κομμάτια κρέατος μετακινούνταν πάνω κάτω, κάποια από αυτά έτοιμα να ξεχυθούν εκτός του μουσαμά. Κύματα λίπους ξεκίνησαν από το ύψος των μασταριών και έφτασαν μέχρι τα γόνατα. Δηλαδή, νομίζω ότι ήταν γόνατα εκεί, γιατί δεν μπορούσε κανείς να διακρίνει και πολλά. Το ζούληγμα της ζελάτινης μάζας που κάποιος τρικεράτοπας θα αποκαλούσε βυζί, συνεχίστηκε για λίγο αλλά εγώ έχασα τις αισθήσεις μου πριν ολοκληρωθεί καθώς τα μάτια μου δεν άντεξαν τέτοια επίθεση. Λίγο πριν λιποθυμήσω είμαι σίγουρος ότι είδα κάποιες μικρές σαρδέλες να πετάγονται ανάμεσα από το τεράστιο μαγιό και τις δίπλες του σώματος του μαστόδοντου και να πέφτουν στην λιμνούλα που είχε δημιουργήσει νωρίτερα. Τουλάχιστον κάποιος σώθηκε, σκέφτηκα πριν αφεθώ στην γλυκιά σωτηρία του ύπνου.

31 σχόλια:

  1. Μπορει να έκανε η κοπέλα δίαιτα και αντί για το συνηθισμένο π.χ 15 κουταλιές ζάχαρη να έβαλε τώρα 9. Η προσπάθεια είναι που μετράει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αυτό, δεν το σκέφτηκα. Είδες που καμιά φορά για να σχολιάσεις πρέπει να έχεις δει το big picture για να κρίνεις. Στην περίπτωση της χοντρής αυτό δεν θα ήταν απλό big picture βέβαια, για αφίσα το κόβω, αλλά το νόημα είναι ίδιο, ναι.

      Διαγραφή
  2. Νταξ, μπορεί να βάζει 9 ζάχαρες στον καφέ αλλά στο βραδινό μετά τις 3 μπριζόλες και τις 2 μερίδες πατάτες τηγανιτές μπορεί να πίνει κόκα κόλα λάιτ! Μην την κατηγορείς άδικα!

    Α, νομίζω ότι ήθελες να βάλεις μια εικόνα κάπου εκεί στην πρώτη παρατήρηση και το ξέχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννιά κουταλιές ζάχαρη, γαμώ το Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Εννιά κουταλιές; Αυτό δεν είναι καφές, γλυκό του κουταλιού είναι. Επίσης, μετά το χθεσινοβραδινό ημιτελικό, τα μπραζίλιαν μαγιό θα καταργηθούν και θα επανέλθει (?) στη μόδα το σανδάλι με κάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά μπορεί όντως να κάνει δίαιτα και στην πραγματικότητα να τον πίνει με 15 όπως εύστοχα παρατηρεί ο John απο πάνω. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε την προσπάθεια.

      Διαγραφή
  4. Όποιος-α δηλώνει ότι νιώθει καλά και άνετα με το σώμα του ενώ είναι ένα αισθητικό σίχαμα λέει ψέμματα. Και θεωρεί τους άλλους τόσο λάχανα ώστε να τον-την πιστεύουν.

    Ξέρω πολύ καλά ότι τα τέλεια σώματα προέρχονται από πλήθος στερήσεις. Αλλά και τα σώματα "ηλεκτρικό πλυντήριο" είναι αποτέλεσμα απόλυτης αδυναμίας να τηρηθεί κάποιο μέτρο.

    Επιμύθιο. Ένα ωραίο σώμα, επαρκώς σεξουαλικό, δεν χρειάζεται να είναι τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες 4minister, αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα τέλεια σώματα προέρχονται από στερήσεις μόνο. Τα 20χρονα παλικαράκια που βλέπω στην παραλία να 'ναι τούμπανα, σίγουρα παίρνουν κάτι έξτρα. Με απλή γυμναστική και διατροφή δεν γίνεσαι έτσι εκτός αν γυμνάζεσαι από 5 χρονών όπως ο Κόναν.

      Διαγραφή
  5. όχι, λες μαλακίες και παραδέξου το, γιατί, 'νταξ' υπάρχει ο Πλατύποδας που είναι ένα ζώο που έχει και ράμφος πάπιας και είναι τριχωτό και γεννάει αυγά και είναι τετράποδο και αμφίβιο, αλλά μέχρι εκεί.
    Ένα -προφανώς- θαλάσσιο θhλαστικό σαν αυτό που περιέγραψες στο τέλος δεν γίνεται να έχει και οπλές και να σαβουριάζει σαρδέλες, αλλά ΚΑΙ να μπορεί να ζουλhξει τα κρέατά του με σεξουαλικh χάρh ρινόκερου σε περίοδο αναπαραγωγh και ενώ έχεις μπροστά σου αυτό το θαύμα ζωολογίας εσύ να λιποθυμhσεις....πρέπει να είσαι σαν αυτά τα γιουβαρλάκια-άντρες που το παίζουν και με το που θα δούνε λίγο αιματάκι βάφουν το βρακάκι τους πιο καφέ κι από ντουλάπα μασίφ-βελανιδιά.
    Άσε τα σάπια λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως και να μην ήταν οπλές, μπορεί να φόραγε βατραχοπέδιλα και να μπερδεύτηκα. Γενικά τα μάτια μου είχαν δακρύσει και δεν έβλεπα καλά. Προφανώς για να λιποθυμήσω εγώ φαντάζεσαι τη πίεση ψυχοσωματική δέχτηκα. Εσύ θα είχες λουφάξει σε καμιά γωνία και θα έκλαιγες γοερά.

      Διαγραφή
    2. εγώ μόνιμα αράζω σε μια γωνιά και κλέω γοερά ρε παστουρμά, δεν περιμένω τη Γουρουνοκόμπρα για να τρομάξω

      Διαγραφή
  6. εγω παλι γουσταρω τις χοντρες, τις πολυ χοντρες, τις τιτανοτεραστιες, θελω να ειμαι το παρασιτο που τσιμπολογαει απο την μασχαλη της φαλαινας, εγω δλδ δεν εχω ψυχη; γιατι να μην κανω και γω το μπανιστηρι μου στην παραλια και να πρεπει να γκουγκλαρω ΒΒW?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που τα λέμε έχεις και εσύ τα δίκια σου. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικές παραλίες -όπως υπάρχουν για τους γυμνιστές- στις οποίες όλοι οι χοντροί/χοντρές θα φόραγαν ότι πρόστυχο γούσταραν και θα κυλούσαν ευτυχισμένοι στην άμμο. Και εσύ θα κυλούσες μαζί τους εφόσον το επιθυμούσες. Νομίζω οτι πρέπει να προωθήσω την ιδέα μου στο υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμεθα χοντρορατσιστές, έχουν όλες δικαίωμα στις παραλίες. Αλλά μωρή τσουράπω στο μπιτς μπαρ τι δουλειά έχεις. Αυτό είναι για μπίτσεζ (καταλαβαινόμαστε). Δεν γράφει πιγκ μπαρ.

      Πόσο δε μάλλον όταν σε αυτό αναπαύεται ο Έλληνας θεός με κορμί αρχαίου κούρου Άλζας (γλύψιμο μπας και φιλοτιμηθεί ο τσίπης να κεράσει ένα λικεράκι ή ένα μελιτζανάκι γλυκό). Με τι θράσος προσεγγίζεις το χώρο; Δεν είναι ένα ίσωμα όλα και όποιον πάρει ο χάρος. Την επομένη να κουβαλάς ψυγείο παραλίας με όλα τα χρειαζούμενα. Όπως το μπωλ με τους κιοφτέδες μπουκίτσες, για να τρώγονται στη ζούλα, τσαπ-χλαπ!

      Διαγραφή
  7. Οκ, μόλις ένιωσα καλύτερα με τις καμπύλες μου.
    Υ.Γ. Εγώ έχω παραγγείλει κρύο γαλλικό σε μαγαζί στα Εξάρχεια, πράγμα για το οποίο μπορεί να σε διαβεβαιώσει ο Θωμάς, που ήταν μαζί μου. Να λέμε ευχαριστώ που η σερβιτόρα με ξέρει και ξέρει πως είμαι φυσική ξανθιά και στο μυαλό.
    Υ.Γ.2. Ναι, Θωμά, θα τα λέω αυτό μέχρι να πεθάνω, αλλά το κάνω για να δουν οι θαυμαστές μου πώς μια θεά σαν εμένα μπορεί να τσαλακώσει την εικόνα της και να την αγαπάμε πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουατέβερ. Δεν έγινα εγώ ρεζίλι.

      Διαγραφή
    2. Κρύο γαλλικό; Γιατι το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Αυτό το αίσχος δεν πίνεται ούτε ζεστό, δεν μπορώ καν να φανταστώ τι γίνεται όταν είναι κρύο.

      Διαγραφή
  8. Μου θυμίζει μια όρκα...ένα παχύδερμ...ένα θαλάσσιο ελέφ,,,, ένα κράκεν....μια κοπέλα παχουλοχοντρούτσικη που πήγαινε στο σουβλατζίδικο και έδινε παραγγελία 2 πίτες γύρο από όλα διπλές και μια κοκοκολα λάιτ. Τουλάχιστον αυτή έκανε δίαιατα... Ούτε εγώ δεν βάζω 9 κουταλιές ζάχαρη στον καφέ που είμαι σαν αθερίνα.
    Μου συμβαίνει κάτι τώρα τελαυταία και ανησυχώ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου σπουδαίε Άλζα. Με πιάνω ορισμένες φορές να κοιτάω κάτι τέτοια παχύδερμ... κάτι τέτοιους πλανήτ...κάτι τέτοια κορμιά αρκετά ως πολύ χοντρά με τέτοιου είδους μαγιά και να φαντασιώνομαι πως κάνω διάφορα πάνω στο κορμί τους. Εγώ θα μου πες κουβαλάω και πολλών ειδών φετίχ ανωμαλίας αλλά μηπως και αυτά τα πλάσματα ελπίζουν σε κάτι τέτοιους σαν και εμένα. Πρέπει να γαμήσω χτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξάπλωσε στον καναπέ σου αναπαυτικά και ας το πιάσουμε απο την αρχή. Πες μου για την παιδική σου ηλικία. Είχες στην οικογένεια κάποια χοντρή που σε μεγάλωσε στα γόνατα της και σε χάιδευε ίσως λίγο παραπάνω; Όταν βλέπεις φρουί ζελε να ταλαντώνονται, σου σηκώνεται; Σου αρέσουν τα αερόστατα με έναν τρόπο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις; Όλα αυτά ειναι πράγματα που πρέπει να διελευκάνουμε για να βρούμε τη ρίζα του θέματος που σε απασχολεί.

      Διαγραφή
    2. Θυμάμαι πως με νταχτίριζαν στα γόνατα τους 3 αδερφές γειτόνισσες. Όχι πούστηδες, κανονικές αδερφές κορίτσια δηλαδή. Μια από αυτές ήταν λίγο εύσωμη αλλά εμένα δεν μου σηκωνόταν σε αυτήν. Στις άλλες δύο χαλαρά. Με τον καιρό άρχιζα να προκαλώ τα άλλα κοριτσάκια να μου δείξουν το γατάκι τους. Καμιά δεν είχε αρνηθεί πότε γιατί ήμουνα και πολύ γλυκούλης. Όσο περνάγανε τα χρόνια αντιλαμβανόμουν πως γενικά οι πολύ φακλάν....οι πολύ παχουλοστρογγυλούτσικες με καραγούσταραν αλλά τα κιλά μου δεν επέτρεπαν να ξαπλώσουν από πάνω μου. Ήταν θέμα ζωής η θανάτου οπότε απομακρυνόμουν και πουτσοτριβόμουνα σε ανορεξικές μουνάρες. Δεν κατάφερα πολλά πράγματα με αυτές. Οι περισσότερες δεν άντεχαν το ξύλο και την φθορά. Κάποιες μου έμειναν στα χέρια και παραλίγο να τις περάσω για νεκρές και πήρα γκασμά και φτυάρι αλλά τελικά συνήλθαν. Μια φορά θυμάμαι έβαλα το χέρι μου μέσα από το βρακί μιας τουλούμπα....μια γεματούλας να της πιάσω τον κώλο. Είχα πιεί...Ένα φρέντο εσπρέσσο και ένα καπουτσίνο ζεστό. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Χάιδευα και δεν τελείωνε. Από την άκρη του ενός κωλομεριού ως την κωλοχαράδρα πέρασε μια αιωνιότητα και μια ημέρα. Μετά έχασα την αίσθηση του χρόνου, αλλά ανάμεσα από τα πόδια μου εκεί στην βουβωνική χώρα κάτι σκίρτησε κάτι σάλιωσε κάτι σηκώσε μπαιράκι. Τρόμαξα και έφυγα τρέχοντας και πήγα κάπου να του μιλήσω. Δεν πήρα ποτέ απάντηση παρά μόνο κάποιες φορές μου θύμιζε πως τα αεροπλανοφόρα κοίτη ανήκουν πλέον στον στόλο μου....

      Διαγραφή
    3. Define "Περίμετρος κωλάθρας". Άλλο εύσωμη, άλλο χοντρή, άλλο φάλαινα με πόδια που περπατάει με λάθος της φύσης όρθια.

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή

  9. ~~~~~
    Κ τώρα δύο σοβαρά σχόλια:
    Α) τα μπραζιλ είναι γαμάτα σε σύγκριση με τα κανονικά που τα τραβούν οι λουομενες για να ανέβουν κ να μπουν λίγο προς τα μέσα με σκοπό ν μαυρίσουν τα χαμηλότερα οπίσθια (λες κ κάνουν προθέρμανση Γ τον επερχόμενο γυμνισμο, μη ξεχωρίζει πολύ η κεντρική ασπριλα στην παραλία γυμνιστων!! )
    Οπότε, μπραζιλ - fixed μπραζιλ : 7-1.

    Β) Κ όμως, οι 9 κουταλιές σε φραπέ δν είναι τέρμα κατακριταιες. Σημασία έχει τ γάλα ν είναι fat free. (....)

    Αλζα, εύγε. Δεινη image imprinting capacity. (κάτι σε αντρική περιγραφή δύσκολα Θ γραφτεί όμως, Ε; ή μήπως τν έχεις κάνει σε άλλο νήμα; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, αντρική περιγραφή να κάνω δεν έχω κανέναν θέμα. Απλά νομίζω στο θέμα προκλητικότητας στις παραλίες δεν νομίζω οτι οι άντρες μπορούν να κάνουν κάτι εξίσου αντιαισθητικό Μπορούν να είναι χοντροί ναι, όμως δεν κατακρίνω το να είναι κάποιος παχύς, όσο το να είναι παχύς και προκλητικός μαζί. Βασικά το προκλητικό κομμάτι με τσιγκλάει, Ίσως είμαι συντηρητικούρα σε αυτά, δεν ξέρω. Τώρα μπορεί να υπάρχει και να μη μου έρχεται, αλλα αν μπορείς να σκεφτείς εσύ κάτι για τους άντρες εννοείται οτι πρέπει να μας το παρουσιάσεις και να το σχολιάσουμε παρέα.

      Διαγραφή
    2. Καλά, και care care περιγραφή να κανείς σε ένα καλά σμιλεμενο αντρικό κορμί που προχωράει σε αμμουδερή παραλία κ αργά καταδυεται με βουτιά που αναδεικνύει έναν έναν τους μύες της πλάτης, δεν θα πούμε όχι. Τουναντίον....

      (τρολαρω έτσι, μην το γράφω σε κάθε ποστ κ κουράζομαι με τα tiny γραμματακια του κινητου.. τα έχουμε συμφωνημενα αυτά)

      Γ το κράξιμο σε άντρες επανέρχομαι! είναι που πρπ ν χαζοδουλευω κιόλας κ έχω κάνει μόνο 2 μπάνια γν αποφασίσω ποιον Θ κραξω: τον επιδειξιομανη sports fan; το απύθμενο βαρέλι οινοποσιας/μπυροποσιας ; ή τον απλό, κοινό μας παγώνι με φτερά steroidal man; όλοι προκαλουν τα θυμικα μου... (αν κ ολα τα λεφτά είναι η κίνηση της επιστροφής στη βουλιαγμένης, τι ν λέμε τώρα...τεσπα. μεγαλεία)brb

      Διαγραφή
  10. Αυτό με το μπραζίλ,έχει καταντήσει αηδία πιά...χωράει δε χωράει,ο κώλος το φοράει.Ας τις ενημερώσει κάποιος,ότι το μπραζίλ μαγιό,θέλει και μπραζίλ κώλο,δεν στον δίνουν στο ταμείο!
    Η προβοσκίδα από την άλλη,μου κάνει καμουφλαζ για μικροτσούτσουνους,δεν ξέρω γιατί :p
    Mα 9 κουταλιές ζάχαρη???Ούτε εγώ που είμαι του γλυκού δεν θα μπορούσα να το πιώ αυτό το πράμα,μπλιάχ!
    Τοποθετήθηκα εν μέρει...φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελαχρινάκι, τις ποτισες φαρμάκι. Άλλωστε τη να τον κάνουν τον μπραζίλ κώλ. Αυτές έχουν 5 σαν και αυτούς. Τα πάχη τους τα κάλλη τους. (μπλιααααξ)
      Φιλούμπες

      Διαγραφή
  11. και γω που είμαι γυναίκα έχω να σχολιάσω ότι τουλάχιστον στο φύλο μας υπάρχουν περισσότερες που νοιάζονται και προσπαθούν για το σώμα τους. Έχεις προσέξει το μέσο όρο των αντρών άνω των 30; Πλαδαροί μαμάκηδες που το παίζουν γόηδες γιατί η μαμά τους τους είπε ότι θέλουν να τους τυλίξουν, με κάτι γάμπες τεράστιες και κοιλιές που κρεμάνε. Το παίζουν κουλ γιατί είναι άντρες και δως τους εβερεστ και σάντουιτς!! Και άμα παντρευτούν και κάτσουν σπίτι παίρνουν άλλα 10 κιλά! Και δεν είναι μόνο το σώμα, είναι αυτή η γενικότερη χαλάρωση και στο μυαλό -που σκάνε όμως στην παραλία και κοιτάνε μουλωχτά σαν ξελιγωμένοι....Θα ξεράσωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν και οι πλαδαροί που λες και μάλιστα αρκετοί, αλλά δεν θα έλεγα οτι ειναι και ο μέσος όρος. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που πάει gym και είναι φέτες (άνδρες/γυναίκες) όπως και άλλοι που είναι χλαπάτσηδες. Και σίγουρα υπάρχουν λιγούρια. Αν δεν υπήρχαν δεν θα φόραγαν οι γκόμενες αυτά που φοράνε (χοντρές και μη).
      Τώρα αυτά που λες με το γάμο με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο αλλά δεν ισχύει μόνο για άντρες. Γενικά ο γάμος καταστρέφει τους ανθρώπους, πρέπει να καταργηθεί.

      Διαγραφή
  12. Ρε πούστη άντρα, θα κάνω το δικηγόρα του διαβόλα τώρα έτσι για να γουστάρουμε. Αμα δει ρε δισμοιρε η χοντρή Νουμερο 1 (aka υπερτροφική θεία του Ζουγκλάκου) και η χοντρή Νούμερο 2 (aka ξαδέρφη του πλανήτη Δία) την ανάρτηση τούτη (ποτέ δε ξέρεις..) και έρθουν και καθίσουν πάνω σου στην αρχή εναλλάξ ανα 1 ώρα και ύστερα και οι δύο μαζί, τότε τι θα τους πεις;

    Love the Fat People! Λευτεριά στον Μπέηκον και στον Μουσακα!

    ΥΓ: Εχω πάρει 5 κιλάκια τώρα τελευταία και κρατάω μια πισινή σε περίπτωση που γίνω κι εγώ χοντρός σαν φαλαινοθηρικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Τρυποκάρυδε, για χαζό με έχεις; για αυτό γράφω με ψευδώνυμο, ώστε να μη μπορεί η κάθε χοντροπατσόλα να με εντοπίσει και να με συνθλίψει σαν μυρμηγκάκι. Από την άλλη, υποψιάζομαι ότι σε μια υποθετική μάχη μεταξύ εμού και δυο τέτοιων τεράτων της κόλασης, θα υπερτερούσα σίγουρα σε ταχύτητα, οπότε με επιδέξιες και ταυτόχρονα στρατηγικές κωλοτούμπες, θα την έκανα απο τον κρατήρα που θα είχαν σχηματίσει κατά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα και την κρούση τους στον πλανήτη.

      Διαγραφή
  13. Καταρχήν να ενημερώσω και σένα Alza αλλά και όλα τα παιδια που γράψαν σχόλια έκλασα στα γέλια με βασανιστικό τρόπο. Επειδή το διάβαζα στη δουλειά μου έκανα τουλάχιστον 3-4 παύσης γιατί με έπιανε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσα να γελάσω ελεύθερα. Παρόλο που συμφωνώ στα άνωθεν θα σας αποκαλύψω τον φόβο μου. Νομίζετε ότι η ανδροκρατούμενη εποχή πέρασε και δεν ακούμπησε??? Το γυναικείο φύλο έχει συσσωρεύσει στο DNA της τον άσχημο τρόπο που της φέρθηκε κάποτε ο άνδρας και ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει. Η εποχή είναι λουκούμι για αυτή την ευκαιρία. Πολλά επιτρέπονται και λίγα απαγορεύονται. Νομίζεται ότι τα brazil είναι τυχαία? Καταρχήν συνεννοούνται όλες μεταξύ τους χωρίς να μιλάνε. Φτιάχνουν μόδες τις πλασάρουν και εφαρμόζονται σε dt. Όλες ακολουθούνε τις γυναικείες ενδόμυχες εντολές χωρίς να διαμαρτύρεται καμία. (πχ φέτος είναι μόδα το μοβ ε βάζουν όλες μοβ. Του χρόνου το δερμάτινο ε όλες δερμάτινο του χρόνου.) Τα brazil λοιπον είναι ένας τρόπος να μας ρουφάνε την προσοχή και να μας πιπιλάνε την συνείδηση όπως γίνεται και με την συνεχόμενη καθημερινή πληροφορία (βλέπε τηλεόραση). Το μάτι κολάι στον κώλο με το brazil και σκέφτεται χιλιάδες σκέψεις γύρο από τον κώλο.(έτσι βγήκε και η παροιμία οι σκέψεις του κώλου ή του κώλου σκέψεις). Πάει η φαιά ουσία….ξεχάστε την. Έχει πάει όλη πάνω στο κώλο της γκόμενας. Πήρε αυτό που ήθελε η γκόμενα και έσυ πήρες τα αρχιδια μου και έμεινες με το πουλί όχι στο χέρι αλλά στο μυαλό για να σε απασχολεί και να ψάξεις και αύριο κανένα κώλο με brazil. Το μουνί κινεί τον κόσμο.
    Πιστεύω ότι άμα βγαίνανε γυμνές δεν θα γινόταν και τόσο ντόρος. Με το γαμημένο το brazil σου βιάζουν το μυαλό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή