Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

What if...?

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει, οτι ο κόσμος ασχημαίνει. Και δεν εννοώ μόνο εμφανισιακά. Εννοώ στη συμπεριφορά, στο τρόπο σκέψης, αλλά ακόμα και φυσιογνωμικά. Δεν ξέρω αν είναι η κρίση που έχει σπάσει τους περισσότερους, όμως διακρίνω στα πρόσωπα των ανθρώπων κάτι που δεν το έβλεπα παλια. Ίσως να υπήρχε και να μην του έδινα σημασία, όμως πλέον διακρίνω κούραση, απογοήτευση και μιζέρια, ενώ ταυτόχρονα αλαζονία, κουτοπονηριά και κακία. Και βλακεία...πολλή βλακεία. Περπατούσα χθες στην Κηφισίας κοντά στο μετρό του Μεγάρου, και έκοβα κίνηση. Μιλάμε για πολύ σκατόφατσα. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Και δεν είναι σαν να κόβεις βόλτα στο Μεταξουργείο πχ. ή στην Τρούμπα. Μιλάμε για μια κεντρική, νορμάλ περιοχή της Αθήνας, όπου θα περίμενες να δεις νορμάλ κόσμο. Τώρα, είτε έχω έχω γίνει περίεργος (που αποκλείεται) είτε ο κόσμος έχει πέσει και χαλάσει τόσο πολύ, που φαίνεται στη μούρη του...Δε μιλάω για ανθρώπους άσχημους, απεριποίητους, κακοποιούς ή πρεζάκια αν και κάποιοι συνδύαζαν πολλά απο αυτά. Εννοώ βλέμματα κενά και φυσιογνωμίες, που πάνω τους διάβαζες σχεδόν με ξεκάθαρα γράμματα:

"πάσχω απο καταθλιψη..."
"είμαι γκάου!"
"είμαι άσχημος και μου τη σπάει!"
"το αριστερό χέρι ειναι αυτό που κάνουμε την προσευχή μας;"
"είμαι γεμάτη κόμπλεξ και προβλήματα!"
"ειμαι μεγάλη πουτάνα."
"αν νικήσει ο παναθηναικός δεν θέλω τίποτα αλλο απο τη ζωή μου."
"αν μπορέσω να κλέψω θα το κάνω..."
"είμαι τρομακτικά ηλίθιος!"
"έχω να γαμήσω απο τη μεταπολίτευση..."
"ειμαι μεγάλο σούργελο και ψωνάρα!"
"δεν ξέρω που είμαι αυτή τη στιγμή..."

και δεν μπορούσα παρα να σκεφτώ: "απο πού σκάσαν μύτη όλα αυτά τα κακόμοιρα, μίζερα και αδιάφορα ανθρωπάρια; πως ξαφνικά γίναμε τόσο τραγικοί; δεν μας θυμάμαι έτσι." Και όταν λέω δεν μας θυμάμαι έτσι, εννοώ όλους τους άλλους, γιατί εγώ γαμάτος ήμουν ανέκαθεν.


Για μια όμως στιγμή στεναχωρήθηκα με αυτό που έβλεπα και με την κατάντια των συμπολιτών μου και προσευχήθηκα προς του ουρανούς:
"ΕΕΕ, θεέ, που σκατά είσαι τόσο καιρό; και πως ειναι δυνατόν να τα έχεις κάνει τόσο πουτάνα; Είσαι σίγουρος ότι έκανες τους ανθρώπους καθ' εικόνα και ομοίωση σου, ή μήπως μας δούλεψες και μας γέμισες μαιμούδες "made in Taiwan"; Εγώ δεν βλέπω αντίγραφα θεών εδώ. Βλέπω ανεγκέφαλα, ανίσχυρα, κακόμοιρα όντα. Καθιζήματα που ολοένα και περισσότερο βουλιάζουν. Ήταν έτσι ανέκαθεν, ή μήπως τους έκανες εσύ μέσω των κακουχιών, των βασάνων και των εξευτελισμών που επι τόσα χρονια τους στέλνεις (πάντα με αμέριστη αγάπη βέβαια); Γιατί αν δεν έγιναν έτσι λόγω αυτών, τότε μάλλον έτσι τους δημιούργησες. Όμως αν ισχύουν αυτά τα περί καθ'εικόνας και ιστορίες, τότε πόσο μπουγελόφατσας μπορεί να είσαι; Και πόσο στόκος; πόσο όμως;"

Δεν πήρα απάντηση. Αν υπήρχε όμως θεός και απαντούσε, και αν ήταν ειλικρινής θα έλεγε:
"Έχεις δίκιο Άλζα. Τα έκανα μαντάρα. Τον Σαμαρά να έβαζα υπεύθυνο, τόσο σκατά δεν θα τα έκανε. Καλύτερα να αναλάβεις εσύ στη θέση μου. Είσαι σίγουρα σοφότερος, εξυπνότερος, ομορφότερος και δυνατότερος και σίγουρα δεν έχεις τα δικά μου κόμπλεξ, που κατα καιρούς με διακατέχουν απέναντι στους μαύρους, στους ομοφυλόφιλους, στις γυναίκες, στον έρωτα, στο γέλιο, στην χαρά και στην ευτυχία των ανθρώπων γενικότερα κλπ κλπ. Αν θες, θα σε ορίσω υπεύθυνο όλου του σύμπαντος και κυρίαρχο της ανθρώπινης φυλής."

Δεν είμαι σίγουρος οτι θα δεχόμουν αυτή την ευθύνη, γιατί αυτό σημαίνει οτι θα έπρεπε να ασχοληθώ με πλάσματα, που το σύνολό τους δεν έχει ούτε την εκτίμησή μου, ούτε το ενδιαφέρον μου. Για μένα το να προσέχεις και να φροντίζεις για το καλό του κόσμου, ειναι πλέον κάτι αντίστοιχο της κηπουρικής, με την έννοια ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ειναι φυτά, που πρέπει να περιποιείσαι και να ποτίζεις και να ασχολείσαι μαζί τους συνέχεια μπας και ανθίσουν. Ακόμα και τότε ελάχιστοι θα αναπτυχθούν αρκετά ώστε να βγουν απο τις γλάστρες τους να γίνουν αυτόνομα, σκεπτόμενα και αυτοσυντηρούμενα όντα. Και κάποιος θα πρέπει πάντα να φροντίζει τα υπόλοιπα μίζερα, εξαρτημένα και ελεγχόμενα ανθρωπάκια, μη τυχών και μαραθούνε. Εμένα τα φυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Μπορεί να τα βλέπω ξερά και να κρατάω μάνικα που τρέχει νερό αλλά να μη τους ρίχνω απο βαρεμάρα και μόνο. Και στη τελική για ποιο λόγο; Έχω πιο αξιόλογα  πράγματα να κάνω, όπως να τακτοποιήσω τις κάλτσες στο συρτάρι μου, που λέει και ο Σβαρτσι (οσοι ξέρουν που και πότε το λέει κερδίζουν μια λακτα και την αγάπη μου -Snake εισαι εκτός διαγωνισμού μη μιλήσεις-).

Όλα αυτά κλωθογύριζαν στο μυαλό μου μέχρι που γύρισα σπίτι, άνοιξα μια μπύρα και εκεί που σκεφτόμουν οτι δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με την ανθρωπότητα, μου στείλαν link για αυτό το σίχαμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Έντονη πνευματική και ακουστική βλάβη μπορέι να προκληθεί απο την παρακολούθηση αυτού του video! Δεν κρύβω ότι απο τον τίτλο και μόνο και απο τη φάτσα που είδα στην εικόνα, μου δημιουργήθηκε μια αρρωστημένη διάθεση να το ακούσω, παρόλο που αποφεύγω συνήθως τέτοιες συγκινήσεις. Είναι όπως οταν σου στέλνουν ένα βιντεο απο κάποιο ατύχημα και ξέρεις οτι αν το δεις θα χαλαστείς και θα αηδιάσεις, αλλα για κάποιο λόγο πατας το γαμημένο το play. Και το πάτησα...Ω θεοί, τι τιμωρία έπρεπε να επιβάλλετε στα δύσμοιρα αυτάκια μου. Το σοκ, με άφησε άφωνο. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι υπάρχει άνθρωπος που αντέχει να βρίσκεται δίπλα σε αυτό το ξεπλυμένο πατσαβούρι και στην απέλπιδα προσπάθειά του να μην ακούγεται σαν βιασμένη δωδεκάχρονη μαθήτρια στο ντουζ, και να τον τραβάει με κάμερα. Δεν μπορώ να καταπιώ το γεγονός οτι αυτό το αγόρι με τα επιμελώς ξυρισμένα φρύδια σε σχέδιο "έχω σημάδια απο μάχη με ένα άγριο τζιτζίκι των αγρών της Πάρου", έχει 3.5 μύρια views και 11.000 likes σε ένα τραγούδι το οποίο α) ειναι κλεμμένο, β) είναι για τον πούτσο, γ) είναι για τον πούτσο, δ) είναι για τον πούτσο, ε) είναι για τον πούτσο  και στ) το έκανε ακόμα πιο πολύ για τον πούτσο με το να το τραγουδάει αυτός. 

Αν είστε ιδιαίτερα τολμηροί και δείτε ολο το show, θα προσέξετε οτι η ερμηνεία του τραγουδιστή ειναι συγκλονιστική και εκεί φαίνεται και το πόσο κατέχει τον φακό. Τα παιχνίδια του δεν έχουν τελειωμό. Φοράει κουκούλα ενώ βρέχει, αλλα το μαλλί όλο λούτσα. Μετά ανεβαίνει πάνω στη μπέμπα (γιατί αλλιως δεν φαίνεται), και ψιλοκατεβάζει αισθησιακά το μπουφάν του κοιτώντας λάγνα την κάμερα, σαν να λέει: "με βλέπεις; 156 εκατοστά απόλυτου και ερεθισμένου άντρα σε περιμένουν στο ηλιοβασίλεμα...". Έπειτα τα σπάει λίγο στο σπίτι του και κάνει ντουζ με το κολλητό μπλουζάκι, όπως άλλωστε όλοι οι σοβαροί αντρουά που σέβονται τον εαυτό τους. Στο εκρηκτικό φινάλε εμφανίζεται άλλος ένας χαζός και κουνάνε παρέα τα χέρια τους με το χαρακτηριστικό στυλ hip-hop που εχουν αντιγράψει απο θυμωμένους αυστραλοπίθηκους που τους έχουν πάρει τις μπανάνες. Γενικά πάντως παίζει πολύ με τη φύση το βιντεο κλιπ, αφού στην προσπάθεια του να μεταφέρει το πάθος και την συναισθηματική ένταση που νιώθει, ο ποιητής μιμείται -άψογα τολμώ να πω- το ερωτικό κάλεσμα του κοτσυφιού, τόσο στο κίνηση όσο και στη φωνή.

Αποφάσισα να ψάξω πληροφορίες για το νέο αυτό αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αφού έμαθα τα βασικά, ότι ο επωνομαζόμενος Stan (κατα κόσμο Στράτος Αντιπαριώτης) ορμώμενος απο Παρο, είναι ο νέος Justin Bieber της Ελλάδας και έχει καταπλήξει τα πλήθη, κατέληξα σε διάφορα κείμενα, από τα οποία αποσπάσματα παραθέτω παρακάτω.

"Είναι ένας απο τους πιο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες!"
Αμάν πια ρε πούστη μου, πόσο θα ξεχειλώσουν πια το νόημα αυτής της λέξης;

"κατάγεται απο την Παρο, όπου και μεγάλωσε και ξεχώρισε με το στυλ του απο τα πρώτα κιόλας εφηβικά χρόνια."
Η αλήθεια είναι οτι και εμείς στο σχολείο μου τα καθυστερημένα τα ξεχωρίζαμε αμέσως.

"Μετα απο μια σειρά γεγονότων και επαγγελματικών αναζητήσεων εμφανίστηκε η ευκαιρία που θα τον οδηγούσε στην επιτυχία."
την ποια;

"...συστήθηκε στον κόσμο ως τραγουδιστής, συνοδεύοντας (καποιον αλλο ατάλαντο) στο τραγούδι (κάποια άλλη αρχιδιά) με την απαλή και χαρακτηριστική φωνή του."
 την ποια;

Όπως καταλαβαίνετε συγχύστηκα απίστευτα, όχι γιατί το βλαμμένο αυτό τραγουδάει. Μπορεί να ακούγεται σαν κουνούπι που κλάνει, αλλά ότι μπορεί κάνει ο καθένας στη ζωή του, ή τουλάχιστον ότι νομίζει οτι μπορεί. Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι η τελείως αναξιοκρατική, και η υπερβολικά θετική αντιμετώπιση του, είτε απο τον κόσμο, είτε από τα media, για τραγούδια τα οποία θα έπρεπε να παίζουν μόνο σε ειδικά κτήρια που πάμε τα παιδάκια που ειναι χαζά. Δηλαδή δεν μας έφταναν όλοι οι άλλοι κερατάδες που έχουμε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο θα έχουμε νεό αίμα;

Δεν πάει άλλο!!! Μπορεί οι άνθρωποι να μη με ενδιαφέρουν , αλλα τον βιασμό της μουσικής δεν τον ανέχομαι. Αν τελικά λοιπόν ο καλός θεούλης με διορίσει ύψιστο warlord της Γης, απόλυτο κυρίαρχο του ηλιακού συστήματος  και επίτιμο αυτοκράτορα του γαλαξία, και του σύμπαντος γενικότερα, θα δεχτώ και τότε τα πράγματα θα αλλάξουν σωρηδόν. Δεν ειναι μόνο η μουσική που βιάζεται φυσικά απο την εγκεφαλική ανεπάρκεια ορισμένων. Σχεδόν κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γίνεται λάθος απο την πλειονότητα του κόσμου και κάποιος πρέπει να τα διορθώσει αυτά.

Όμως, το πρώτο πράγμα που θα κάνω με την εξουσία που επάξια μου ανήκει, είναι να αφαιρέσω το δικαίωμα στιχογραφίας, σύνθεσης και τραγουδιού από κάθε ατάλαντο και κάθε άφωνο τσόλι που υπάρχει στο σύμπαν. Θα τροποποιήσω το παγκόσμιο σύνταγμα έτσι ώστε, ο μόνος τρόπος να ασχοληθείς με τη μουσική επαγγελματικά (ερασιτεχνικά θα επιτρέπεται), θα είναι να έχεις πρώτα αποκτήσει αυτό το μικρό, ασήμαντο πραγματάκι που λέγεται: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μπείς στον καλλιτεχνικό κόσμο την σήμερον ημέρα, είναι απλά να δώσεις κώλο στο κατάλληλο άτομο. Εναλλακτικά μπορείς να κερδίσεις την εύνοια του επίσης ατάλαντου, άμουσου και πανηλίθιου κοινού μέσα απο κάποιο reality, είτε απο τα μπουζούκια κλπ κλπ. Αυτό το ρεζιλίκι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι απολύτως απαράδεκτο, κατά την ταπεινά πάνσωστη άποψή μου, το γεγονός ότι, ενώ σε όλα τα άλλα επαγγέλματα χρειάζεσαι πτυχίο ή εν τέλος πάντων μια Α εμπειρία για να ασχοληθείς με τον εκάστοτε χώρο, στη μουσική να μπορεί να εισέρχεται το κάθε μίασμα λες και ο καλλιτεχνικός χώρος έγινε ξαφνικά ελληνικό δημόσιο. Αυτή η κατρακύλα που έχει παρουσιάσει η τέχνη γενικότερα πρέπει να λάβει τέλος και θα ξεκινήσουμε από την κορωνίδα των τεχνών, που είναι η μουσική. Ως εκ τούτου, αν δεν έχεις τουλάχιστον 10ετή εμπειρία σε ένα μουσικό όργανο (ή φωνητικής για τους τραγουδιστές), αν δεν έχεις περάσει θεωρίες και αρμονίες και αν δεν έχεις παίξει Bach, Czerny, Beyer, Mozart, Beethoven, Chopin, κλπ κλπ., τότε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μωρή πατσαβουρολινάτσα ακόμα και να περνάς έξω από στούντιο, είτε σαν τραγουδιστής, είτε σαν τραγουδοποιός, είτε σαν οργανοπαίχτης. Τον μπούλο αρμ και πίσω στη γλιτσερή σκουλικότρυπα από την οποία βγήκες.

Κάποιος μπορεί να αντιμιλήσει τώρα και να πει:
"Ω! πάνσοφε και υπερδίκαιε μονάρχη μας, ίσως όμως έτσι αποκλείσεις κάποιον ταλαντούχο άνθρωπο που επειδή για κάποιο λόγο δεν κατάφερε ή δεν έτυχε να σπουδάσει, δεν θα μας χαρίσει τις μελωδίες του."
Παρόλο που εκτιμώ την κριτική απο τους υπηκόους μου, θα αγνοήσω το σχόλιο και θα στείλω τον αντιρρησία στα κάτεργα, γιατί:

1ον τα μεγάλα ταλέντα σπανίζουν και ακόμα και αν βρεθεί ένα, τότε αν αποδείξει την αξία του η τέχνη θα τον αγκαλιάσει και αυτόν με θέρμη. Χωρίς όμως απόδειξη δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο και για να μη χάσω έναν καλό, να το πληρώσω με το να ανέχομαι χίλιους καθυστερημένους. Άλλωστε, όπως είναι η σημερινή -χωρίς περιορισμούς δηλαδή- κατάσταση, οι ταλαντούχοι θάβονται και παραμερίζονται απο τους βυσματίες και τις πόρνες (θηλυκές και αντρικές), και τα γλειψίδια που κάνουν όλοι οι άχρηστοι και άρα το αποτέλεσμα είναι πολύ χειρότερο. Και
2ον και βασικότερον, είμαι ο αυτοκράτορας και δεν θα σας ρωτήσω κιόλας τι νόμους θα φτιάξω....άϊντε!

Τραγουδιστές τύπου Παντελίδη, Οικονομόπουλου, Κιάμου, Πλούταρχου, Rihana, Justin Bieber, Lady Gaga και λοιπά πουτανάκια να τα ξεχάσετε. Όλοι οι παραπάνω θα μπουν φυλακή για κατ' εξακολούθηση προσβολή της καλλιτεχνικής αιδούς, αδικαιολόγητη έπαρση, απαράδεκτα σιχαμερά βίντεο κλιπ, εμετικές live εμφανίσεις κλπ κλπ. Μαζί και όλοι οι φανς τους. Τούβλα!

Τώρα που το σκέφτομαι, καθώς ο περισσότερος κόσμος δεν διαθέτει την απαραίτητη κριτική ικανότητα και χρειάζεται καθοδήγηση, θα φτιάξω μια σειρά απο νόμους που να εξασφαλίζουν ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο άυριο για τα ΠΑΝΤΑ. Όλα αυτά αν ποτέ συγκινηθώ και ενδιαφερθώ για το ανθρώπινο αύριο.


38 σχόλια:

  1. Πόσο τύρος είσαι... Χίλιες φορές έχουμε διαφωνήσει γι' αυτό το θέμα.

    Όχι φίλε μου, δεν αρκεί να στήσεις κώλο για να κάνεις καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Αν ήταν έτσι, τότε θα είχες κάνει κι εσύ.

    Δεν αρνούμαι ότι όλοι αυτοί που κάνουν καριέρα στήνουν κώλο. Λέω όμως ότι αυτό δεν αρκεί, και ότι συνήθως όσοι προβάλλονται έχουν και κάτι παραπάνω να επιδείξουν.

    Τώρα, γιατί αυτό το έκτρωμα ο Stan έχει επιτυχία, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάτι όμως δίνει στο κοινό, που τα υπόλοιπα χιλιάδες πουστράκια που έστησαν κώλο δεν δίνουν. Κι έτσι απ' όλους αυτούς, διακρίθηκε αυτός.

    Κάτι ακόμα: δες αυτήν την εκδοχή του βιντεοκλίπ, μπας και αλλάξεις γνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησε μου ρε πανίβλακα τι το παραπάνω λοιπόν έχει ο Σταν; τι το παραπάνω έχει ο Παντελίδης; τι το παραπάνω έχουν όλοι οι ατάλαντοι που κατακλείζουν την μουσική βιομηχανία; Βασικά εξήγησέ μου τι σχέση έχουν με τη μουσική. Βασικά ότι και να βρεις να πεις δεν θα έχει καμια σχέση με αυτό που ονομάζουμε τέχνη, και άρα δεν πρόκειται να αποδείξεις τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ενισχύσεις αυτο που λέω, οτι και αυτοί και οι οπαδοί τους ειναι για γέλια.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι η κρίση έβγαλε το χειρότερο εαυτό ορισμένων. Τόση κακία,μιζέρια και πονηριά μαζεμένη δε συναντάς εύκολα.

    Για τον STAN τι να πω; Τα 15χρονα κάνουν αμάν για πάρτη του,πάντως. Για του λόγου το αληθές: http://24.media.tumblr.com/67e90ec14dedaa5532e8ec78be2a4f73/tumblr_mp6jzqznls1qa7li0o1_500.jpg (o STAN μετά από γρατζουνιά. Δεν ξέρω γιατί στο κάνω αυτό,κατά τ' άλλα διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση τις αναρτήσεις σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει μωρέ αυτά ειναι πιτσιρίκια. Βέβαια απο τη μία γελάς απο την άλλη σκέφτεσαι οτι αυτά τα άτομα αποτελλούν το μελλον και σε πιάνει η καρδιά σου...τεσπα.

      είπαμε, φυτά που θέλουν πότισμα...

      Διαγραφή
    2. Ε καλά,κι εγώ "το μέλλον" θεωρούμαι,αλλά δεν μ' άρεσαν ποτέ τέτοιοι. Τέλος πάντων,φάση είναι,θα περάσει. Ελπίζω...

      Διαγραφή
  3. Αν δε μπορείς να καταπιείς το γεγονός αυτό,κατάπιε τίποτα άλλο μωρή μπουγελόφατσα Αλζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνούμε μόνο στην κηπουρική. Είναι πολύ ωραίο χόμπι. Μην ξεχνάς ότι έχεις να κάνεις με ζωντανούς οργανισμούς. Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε όλα. Από την μιζέρια και την γκρίνια που μαρτυρούν τα άθλια πρόσωπα των περαστικών, μέχρι την μουσική παιδεία που (δεν) υπάρχει. Συν τις εύστοχες παρομοιώσεις και τα συναφή. Σε αφήνω τώρα, πάω να πατήσω κλικ στο λινκ για να δω το βιντεάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω ρε μλκ, κρατάει και τέσσερα λεπτά η μαλακία!

      Διαγραφή
    2. Αν το εγκεφαλογράφημα σου δεν είναι ίδιο με αυτό ενός νεκρού, μόνο με mute και fast forward παλεύεται.

      Διαγραφή
  5. Αν είχα κάνει τον κόσμο κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση μου θα σας είχα κάνει όλους ανορθόγραφους για αρχή.

    Κατά δεύτερον πάντα έτσι ήταν ο κόσμος μέσα στη μιζέρια γιατί πάντα όλοι ήθελαν το κάτι πολύ παραπάνω που δεν είχαν τις ικανότητες και τα αρχίδια για να διεκδικήσουν οπότε ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    Υ.Γ. Ευτυχώς δεν έχω youtube στη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μία ένσταση ω πάνσοφε πατατοκεφτέ. Η Γκάγκενα ξέρει να παίζει πιάνο και μάλιστα πολλά παιδιά που παίζουν μέταλ έχουν πάρει κομμάτια της -τα οποία έχουν αρκετά καλό γκρουβ- και τα έχουν διασκευάσει, όπως πχ αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=CCPA85ZncVY

    το ότι επέλεξε βέβαια να κάνει τέτοια μουσική είναι άλλο καπέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Ρουβάς ξέρει να παίζει πιάνο και τι με αυτό; Αν παίζει μαλακίες τι να το κάνω. Τα τραγούδια της Gaga και η εκκεντρικότητά της ειναι για γέλια και αυτό δεν αλλάζει που να έπαιζε και φαγκότο. Καλύτερα δηλαδή να πιάσει το φαγκότο να ησυχάσουν τα αυτιά μας.

      ΥΓ. Αν συνεχίσεις να αντιμιλάς δεν θα σε χρίσω δεξί μου αρχ... ε.. χέρι όπως σκεφτόμουνα, για αυτό πρόσεχε...

      Διαγραφή
    2. δλαδή όταν κάνουμε χειραψία τι είναι αυτο; Κάνουνε πλακομούνια οι "γκόμενές" μας;

      Διαγραφή
    3. εεεε; δεν το πιασα ανώμαλο υποννοούμενο. Ξεκαθαρισου!

      Διαγραφή
  7. Νομίζω ότι όσο προχωράει η κρίση, τόσο χειρότεροι γίνονται οι άνθρωποι. Πολλή καχυποψία ρε παιδί μου.
    Όσο για τον Stan, κάτι τέθοιοι για σερβιτόροι σε ταβέρνα κάνουν, όχι για σοβαρή μουσική καριέρα. Και τι διάολο βρίσκουν τα κορίτσια σε αυτόν; Αλήθεια, τι;
    Έχουμε γεμίσει ατάλαντους the truth is. Για να μη μιλήσω για το γεγονός ότι μέχρι κι ατάλαντοι που βγάζουν το ψωμί τους τραγουδώντας σε πανηγύρια της κακιάς ώρας κάνουν καριέρα στας Αθήνας (βλέπε Γωγώ Τσάμπα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά. Αστα να πάνε. Όσο πιο απαράδεκτος ειναι ο άλλος, τόσο πιο θράυση κάνει. Παραλογισμός παντού.

      Διαγραφή
  8. Προσωπικά μ'αρέσει η Gaga και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είχα προσβληθεί, αλλά είσαι ο Μέγας Άλζα, όπερ σημαίνει ότι αν μου πεις "σου γαμώ τη μάνα" η μόνη απάντηση που θα έχω να σου δώσω είναι "τέλεια, πάντα ήθελα ένα αδερφάκι".
    Υ.Γ. Στο χωριό μου, κάτι τέθοιους σαν τον Αντιπαριώτη, τους λιθοβολούνε με λουκουμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ότι εγώ δε μιλάω έτσι και δεν θα στο έλεγα ποτέ αυτό για την μανούλα. Όσο για την Gaga, δεν σε κατηγορώ. Και εγώ μικρός άκουγα Maria Carey και 2 unlimited. Είναι η μαλακοκαυλίαση της ηλικίας, αλλά θα περάσει θα δεις. Έχω high hopes για σένα δε σε φοβάμαι.

      Διαγραφή
    2. Για τη Μαράια Κάρεϊ μπορώ να σκεφτώ πολλούς διεστραμμένους τρόπους αξιοποίησης οπότε συγχωρείται, αλλά όχι και 2 Unlimited.

      Διαγραφή
  9. Αν δώσουνε σε οποιοδήποτε ένα μικρόφωνο και τραγουδήσει (ατάλαντο εννοείται) όλοι θα τον γιουχάρουν. Αν όμως τον ίδιο ατάλαντο τον προωθήσουν δεν ξέρω κι εγώ ποιοι μαλάκες προωθητήρες (;) και το παίζουν τα ράδια όλη μέρα κάθε μέρα όλοι οι ανεγκέφαλοι θα τον λατρέψουν.
    Ρε Άλζα ο κόσμος δεν πάει καθόλου καλά, γαμιέται εγκεφαλικά με όποιο τρόπο υπάρχει! Γίνε Θεός και κάνε κάτι! ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Πρόεδρε, δεν με αφήνουν. Φοβούνται λέει οτι θα είμαι αυστηρός και απολυταρχικός και κάτι τέτοιες βλακείες, που δεν μπορώ να καταλάβω απο που τους έρχονται. Επειδή δηλαδή θα στείλω τους μισούς στο φεγγάρι είμαι κακός ξαφνικά; δεν τα καταλαβαίνω αυτά...

      Διαγραφή
  10. Ξέρω να παίζω την Άγια Νύχτα στο αρμόνιο, τραγουδούσα στη χορωδία του σχολείου το "Οταν σφίγγουν τα χέρια" και λένε πως έχω ωραίο κώλο. Ποιος είσαι εσύ που θα μου στερήσεις τα λεπτά διασημότητας που μου αντιστοιχούν; Μεθαύριο θα έχει ξεχαστεί ο Σταν που τον κάνανε στάρ με το Στανιό. (ή στανιώ; τεσπα).

    Ο κόσμος είναι άσχημος έξω του γιατί οι κυβερνήσεις της χώρας αυτής μας κάναν άσχημους μέσα μας κι αυτό αντικατοπτρίζεται στη φάτσα και τη διάθεση. Κι εξηγούμαι: Θες να τους σκοτώσεις όλους...μα κρατιέσαι. Αυτά τα απωθημένα μας, μας δημιουργούν προβλήματα.

    @Χωστήρας, για μαζέψου εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό με τον κώλο.....ποιός να μαζευεί αγάπη μου;!;!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ, εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο ο Χωστηράκος. Για μαζέψου αγάπη του!

      Πάντως Κρήτη, κάνεις λάθος, δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν και δεν έχω τέτοια απωθημένα. Θα ήμουν βέβαια υπόχρεος, αν μπορούσαν να μετακομίσουν οικειοθελώς όλοι αυτοί βόρεια του Αρκτικού κύκλου και από κει και πέρα, αν κατά τύχη -λέμε τώρα- τους φάνε οι αρκούδες, τότε δεν θα στεναχωρηθώ...

      Διαγραφή
  11. Βρήκα χειρότερο από τον Stan!

    https://www.youtube.com/watch?v=14c5Qlk6yx4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο αστείο θα τον έλεγα, όχι χειρότερο. Πάντως στη κλίμακα 0-10, όπου 10 ειναι το τέλειο κομμάτι και 0 ότι χειρότερο έχω ακούσει στη ζωή μου, δεν καταφέρνει καν να μπει κανένας απο τους δυο.

      Διαγραφή
  12. Μπορώ να πώ οτι αφού είδα το βίντεο, άρχισα να γελάω μέχρι και το σημείο "έχω σημάδια απο μάχη με ένα άγριο τζιτζίκι των αγρών της Πάρου", μετά ξαφνικά κόπηκε το γέλιο μου απότομα. 3.5 μύρια views αυτή η @@διά; Δεν θα σχολειάσω παραπάνω, τα είπες. Θα πώ μόνο οτι ο Snik φαίνεται μουσικός περιοπής και αλάνι μπροστά σε αυτόν.

    Για την Gaga, θα διαφωνήσω. Έχει αρκετά ωραία κομάτια, που δεν χρειάζονται "βίντεο κλίπ" για να τα ακούσεις, και btw νομίζω οτι ξεκίνησε έχοντας μια μουσική παιδία, δεν ξέρω σε τι βαθμό βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαγωθήκατε πια με την Gaga. Δεν ξέρω τι μουσική παιδεία έχει, αλλα τα τραγούδια της δεν με τρελαίνουν. Επίσης η πολλή εκκεντρικότητα καταντάει κουραστική. Δηλαδή πόσυ ανασφάλεια πια; Ούτε ο Alice Cooper έτσι δηλαδή...

      Διαγραφή
  13. Κοινοποιώ την προτελευταία παράγραφο
    περιμένοντας τους νόμους που θα θεσπισει ο Μέγας Alzas.
    (Το video δεν το είδα, sorry αλλά δεν αντέχω άλληασχήμια σήμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δάφνη. Οι νόμοι θα οριστούν σύντομα γιατί πρέπει να διορθωθούν αρκετά πραγματάκια. Ωστόσο θα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εκλογή μου ως μεγας παντοκράτορ του σύμπαντος για να εφαρμοστούν. Πως λες να το προχωρήσω αυτό;

      Διαγραφή
    2. Όχι με εκλογές πάντως..
      Κάτι πιο δραστικό ίσως;

      Διαγραφή
  14. Κύριε αξιότιμε Alzas Μέχρι πριν 6 λεπτά ήμουν από τους λιγοστούς χαμογελαστούς ανθρώπους που έχουν μείνει στην Αθήνα παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω...μέχρι που πάτησα το Link...τώρα πλέον είμαι ένας από τους πολλούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς οτι με το που πάτησες το link (του Σταν εε;) χάθηκε το χαμόγελο απο τα χείλη σου; Με σκοτώνεις, αν αυτό ειναι αλήθεια. Ισως το πήρες πιο άσχημα απο όσο θα πρεπε. Πες μου γιατί νιώθεις έτσι και θα φροντίσω να σου αλλάξω γνώμη και διάθεση.

      Διαγραφή
    2. Azlas!!! Βρήκα την σωτηρία!!! Ο Μεγαλοαυτοκράτωρ Κοντοπίδης με έκανε να ξαναχαμογελάσω!! ;)

      http://www.youtube.com/watch?v=7OOVfDlYs5A

      Διαγραφή

  15. Το κλασικό πλέον χαρακτηριστικό στις μέρες μας είναι η γκρίνια. Όλα μας φταίνε όλα μας ενοχλούν, βάζουμε τα πάντα στο μικροσκόπιο εκτός από τον εαυτούλη μας(αυτόν τον πούστη και άρρωστο, πονηρό και καλά κρυφό εγωισμό μας.) Σε ενοχλεί μία κατάσταση? Μην της δίνεις την κατάλληλη σημασία. Θέλεις να καταλάβεις μια κατάσταση? Διαλογίσου πάνω σε αυτή ήρεμος και με λογική, χωρίς τα φίλτρα της συμπάθειας ή αντιπάθειας.
    Κάνεις ερώτηση στον Θεό ρωτώντας τον γιατί γίναμε έτσι όπως ακριβώς την έκανα και εγώ όταν ήμουν 10 χρονών. Ρωτάς και απαντάς μόνος σου. Δεν αφουγκράζεσαι δεν έρχεσαι σε εγρήγορση και προπαντός δεν ακούς τι έχει να σου πει. Νομίζεις ότι δεν θα πάρεις απάντηση, μάλλον είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάρεις απάντηση και ως ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ δεν παίρνεις ποτέ την απάντηση. Παρόλα αυτά θεωρείς τον εαυτό σου άξιο να νοήσει αν υπάρχει Θεός ή όχι. Και εκτός ότι σχηματίζεις μια λανθασμένη και αμαθή άποψη για το θέμα προκαλείς και με τα λεγόμενα σου.
    Γι’αυτό όμως είμαι εδώ…για να σε γειώσω! 
    Πρέπει να ισορροπήσουμε φίλε μου σε όλους τους τομείς για να επανέλθει αυτή η κοινωνία σε ένα σεβαστό βιοτικό επίπεδο.
    Ένα απλό παράδειγμα για τον αφελή χαρακτήρα σου.
    Το ξέρεις ότι και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση? Το καταλαβαίνεις ότι με το άρθρο και τον χρόνο που σπατάλησες για να εκφράσεις τα νεύρα και την οργή σου στο μαμμόθρεφτο που λαλεί, του έκανες μια πολύ καλή διαφήμιση και το βοήθησες? Έκανες αυτό που κατηγορείς(όπως κάνουμε όλοι) Εγώ και οποιοσδήποτε διάβασε αυτό το άρθρο και μπήκε και στο youtube να κάνει view στο μαμμόθρεπτο αύξησε κατά μία μονάδα την δημοσιότητα του. Το ξέρεις ότι από κει που μπορεί να ακουγόταν(το όνομα του μαμμόθρεφτου) σε μια παρέα και να έλεγα ότι δεν το ξέρω και να μέναμε εκεί. Τώρα θα το συζητήσουμε λίγο παραπάνω. Θα του δώσουμε λίγο σημασία παραπάνω. Και επειδή η δύναμη του λαού είναι η γλώσσα θα φτάσει να κάνει cd το μαμμόθρεφτο και θα αναρωτιόμαστε όλοι γιατί.
    Γι’αυτό χρειάζεται η ισορροπία. Για να παίρνουμε τα καλά και τα κακά μαζί και να αποφασίζουμε μυστικά και σιωπηλά πιο θέλουμε να κρατήσουμε για το μέλλον.
    Όπου έχεις στραμμένη την προσοχή σου, δίνεις ζωή. Επέλεξε σοφά και ψύχραιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλο ένα άρθρο που προβάλλεται η αλαζονεία και η υπεροψία κάποιου που νομίζει πως έχει κάτι παραπάνω από τους άλλους που τον τοποθετεί "από πάνω τους".. Κατέβασε λίγο τον αμανέ σου.. Αναφέρεσαι σε κάποιον (Stan) υποτιμητικά έχοντας δώσει όμως πρώτα ιδιαίτερη αξία στον ίδιο, ψάχνοντας πληροφορίες γι΄αυτόν. Σίγουρα όταν βγαίνεις για διασκέδαση σε clubakia λικνίζεται στους ρυθμούς του όπως και στους ρυθμούς των υπόλοιπων που χλευάζεις.. coolare λίγο μεγάλε.. δεν είσαι τίποτα παραπάνω από κανέναν. Βέβαια δεν περιμένω απάντηση παρατηρώ πως αυτή είναι η πολιτική σου σε άτομα που δεν συμφωνούν μαζί σου (βλ. Jannis).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας αλαζόνας και υπερόπτης, που κατακρίνει κάποιον που ασκεί κριτική και κατακρίνει, ασκώντας του κριτική. Καταλαβαίνεις πόσο χαζό ειναι αυτό που κάνεις; Έχεις φυσικά κάθε δικαίωμα να κρίνεις, όπως έχω και εγώ κάθε δικαίωμα να το κάνω, τουλάχιστόν εγώ δεν γκρινιάζω όμως για αυτό.

      Να σου εξηγήσω 2-3 πραγματάκια όμως, αφού έχεις απορίες.
      1.Αναφέρομαι στον Stan υποτιμητικά γιατί μου δίνει αυτό το δικαίωμα, με τον τρόπο που μου προβάλλεται. Κάθε πρόσωπο που εκτίθεται δημόσια είναι υποκείμενο κριτικής είτε σου αρέσει, είτε όχι. Αν δεν συμφωνείς, κλείσε την τηλεόραση και μην ξαναεκφράσεις την άποψη σου ποτέ για κανέναν. Τώρα αν δεν σου αρέσει η γνώμη μου για τον Σταν, θα μου επιτρέψεις να αδιαφορήσω, εκτός αν έχεις μια αντίστοιχη 25ετή μουσική παιδεία όπως εγώ, οπότε και η γνώμη σου αναφορικά με ατάλαντα σούργελα που το παίζουν τραγουδιστές και τραγουδοποιοί, ίσως και να με αφορά.
      2. Δεν απαντάσω στον Janni γιατί όποτε θέλω του τα λέω απο κοντά.

      Ελπίζω να σε ικανοποίησα

      Διαγραφή