Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

The Sex Guru

Ως γνωστόν, οι εμπειρίες μου και οι γνώσεις μου σε σχεδόν όλα τα θέματα του σύμπαντος, είναι απεριόριστες και ολόσωστες. Για αυτό και δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, άνθρωποι που είναι αρκετά τυχεροί ώστε να με γνωρίζουν, να έρχονται ενίοτε και να ζητάνε τη συμβουλή μου. Πρόσφατα λοιπόν είχα να απαντήσω και να δώσω λύσεις σε θέματα, ερωτήσεις και απορίες που αφορούν κυρίως στο σεξ. Είναι ανούσιο να πω οτι η ειδίκευση μου στον σεξουαλικό τομέα δεν έχει προηγούμενο, μιας που όλοι το ξέρουν. Δίπλα μου ο Καζανόβας είναι σαν τον Τσάντλερ δίπλα στον Τζόϊ. Ο Χωστήρας, που φημίζεται για τις σεξουαλικές του περιπέτειες (σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα) είναι μπροστά μου, ότι είναι η Κάντυ-Κάντυ μπροστά στη Jenna Jameson. Ο Rocco Siffredi ακόμα με παίρνει τηλέφωνο που και που και με ευχαριστεί για τα πράγματα που του έχω μάθει. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή είμαι ταπεινός σαν χαρακτήρας και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ για το πόσο αξεπέραστα και μοναδικά γαμάτος είμαι, ας περάσουμε στο ψητό.

Θα ακολουθήσουν κάποιες ερωτήσεις που έχω κληθεί κατα καιρούς να απαντήσω, είτε απο άνδρες είτε απο γυναίκες. Θα χωρίσουμε αυτές τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους, σε δυο κατηγορίες: αυτές που απασχολούν τους άντρες και αυτές που απασχολούν τις γυναίκες, ώστε να μπορεί κάποιος να ανατρέξει εδώ στο μέλλον (σαν manual), αν χρειαστεί βοήθεια.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΡΩΝ

Η κοπέλα μου θέλει να μου βάλει δάχτυλο στο κωλαρίγκο μου την ώρα που κάνουμε σεξ. Τι να κάνω;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ, μην την αφήσεις. Εξηγούμαι: Σε μια ετεροφυλική σχέση, ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα. Διάφορες γυναίκες, αλλά και άντρες, ισχυρίζονται οτι, το να βάλει η κοπέλα δάχτυλο δεν σε κάνει αυτομάτως πισωγλέντη και οτι στην τελική στο σεξ πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα. Επιπλέον, στηρίζονται στο βιολογικό γεγονός οτι υπάρχουν νευρικές απολήξεις που καταλήγουν στη σούφρα μας και άρα αυτό δικαιολογεί την ενδεχόμενη παραβίασή της, μια που υποθετικά θα σου αρέσει κιόλας. Εγώ εδώ θα διαφωνήσω. Δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις τα πάντα. Με αυτή τη λογική, κάτσε να σε χέσω κιόλας να δούμε αν θα σου αρέσει. Το οτι υπάρχουν οι νευρικές απολήξεις εκεί δεν αποτελεί επιχείρημα για να μου διαρρήξεις το κωλοτρυπήδιον μου. Για μένα που είμαι 100% άντρας, το ποιος χώνει τι και σε σε ποιον, είναι απλή συνεπαγωγή και συμβολίζεται όπως παρακάτω:

 Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτή η συνεπαγωγή να γίνει διπλή και ο λόγος είναι οτι, αν αφήσεις την γυναίκα να σου βάλει δάχτυλο μια φορα, θα συμβεί ένα απο τα εξής:
- Όλοι ξέρουμε πόσο αχάριστες και αχόρταγες είναι οι γυναίκες. Αργά ή γρήγορα θα το ξαναζητήσει,  το ένα δάχτυλο θα γίνουν δύο, μετά τρία, μετά θα πάμε σε καρότο, αγγούρι, μελιτζάνα και διάφορα ζαρζαβατικά, ώσπου να καταλήξουμε στο strap on. Αν αυτό δεν σε κάνει πούστη δεν ξέρω τι άλλο.
- Η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών θέλει δίπλα της έναν άνδρα. Και όταν λέμε άνδρα, εννοούμε κάποιον που να ξέρει να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να λέει ΟΧΙ ενίοτε,και κάποιον που κρατάει τα χαλινάρια στη σχέση. Με το που θα κάτσεις να φάς δάχτυλο, αυτός ο σεβασμός, ο ανδρισμός αν θες, κλονίζεται, αφού στα μάτια της γίνεσαι πλέον λίγο ντιγκι-ντάνγκας. Ακόμα και αν δεν χαθεί τελείως, σίγουρα μειώνεται και είναι αρκετά πιθανό κάποια στιγμή να την χάσεις, όταν θα βρεθεί κάποιος πιο αρρενωπός κυνηγός απο σένα.

Η κοπέλα μου θέλει να την γλείψω αλλά εγώ σιχαίνομαι. Τι να κάνω;
Καταρχάς grow a pair και κάνε το καθήκον σου σαν άντρας. Το πινέλο είναι ιστορικώς εξακριβωμένο ως ένα απο τα πιο ισχυρά σεξουαλικά όπλα. Αν θες να εξτασιάσεις σεξουαλικώς μια γκόμενα, θα πρέπει εκτός άλλων να γλείψεις και να γλείψεις και καλά. Τι θα πει σιχαίνεσαι ρε; αυτό είναι κάτι που θα έλεγε γκόμενα και μάλιστα μικρή και άβγαλτη. Σιχαίνονται οι άνδρες; Δηλαδή τότε οι γυναίκες τι να πουν; Εδώ για πορδές, μύξες ή σάλια να μιλήσεις μπροστά τους και αηδιάζουν, αλλά μια χαρά σου γυαλίζουν το τυρογαριδάκι σου (τουλάχιστον οι περισσότερες), και όταν δεν το κάνουν εσύ γκρινιάζεις. Όλα και όλα, είμαι υπερ της ίσης μεταχείρισης στο σεξ. Αν θέλει η γυναίκα σου να την περάσεις ένα χέρι, εσύ να την περνάς τρια! και όχι προχειράτζες, θέλω φουλ 10λεπτο το λιγότερο, μη με κάνετε και ρεζίλι. Μην τεμπελιάζετε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μπογιατζήδες κυκλοφορούν πολλοί...

Έχω παρατηρήσει οτι όσο πιο άγριος γίνομαι στο σεξ, τόσο πιο πολύ γουστάρει η γκόμενα. Λες να την αρχίσω και στα μαπίδια;
Είναι γεγονός οτι πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών, γουστάρουν αγριάδες στο κρεββάτι. Ακόμα και κορίτσια που το παίζουν νάζι και ιστορία, μπορούν να βγάλουν τελείως άλλο εαυτό, αν βρεις το κουμπί τους. Προσοχή όμως εδώ, γιατί το πως ερμηνεύει η καθεμία την αγριάδα διαφέρει τόσο πολύ, που ενώ η 'Χ' γκόμενα θέλει να την κοπανάς με ένα μαδέρι στο κεφάλι την ώρα της συνουσίας,  η 'Ψ' έτσι και απλά της σφίξεις λίγο παραπάνω το κωλομέρι, θα αρχίσει να τσιρίζει, θα φωνάζει βοήθεια, θα σε κοπανήσει νομίζοντας οτι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και θα σου κάνει και μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Θέλει λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικές και στρατηγικές κινήσεις το θέμα. Πάντα ξεκινάμε με μικρά, ανεπαίσθητα, σχεδόν ανύπαρκτα χαστουκάκια στον πισινό. Όσο το ταίρι μας δεν δίνει σημασία ή φαίνεται να το απολαμβάνει, τότε ολοένα και περισσότερο -αλλά σταδικά πάντα- αυξάνουμε την δύναμη της φαπούλας. Όταν αντιμετωπίσουμε το πρώτο δισταγμό, την πρώτη μικρή κραυγή, τότε πρεπει να αναλογιστούμε αν πρόκειται για πραγματικό παράπονο, ή θεατρινισμούς. Στατιστικά πάντα, η πρώτη κραυγή ανήκει στην κατηγορία "βαράτε με και ας κλαίω" και μπορείς να προχωρήσεις δυο σκάλες ακόμα στην ένταση της μάπας, πριν αρχίσουν να σου χτυπάνε μπάτσοι το κουδούνι. Τώρα, αν το threshold της γκόμενας στον πόνο είναι μεγάλο, πάμε σε άλλες τεχνικές που περιλαμβάνουν σφίξιμο του λαιμού (σαν πνίξιμο), τράβηγμα μαλλιών κλπ κλπ. Σε προχωρημένες καταστάσεις μπορείς να τα κανεις όλα αυτά μαζί, οπότε το σεξ μετατρέπεται σε ξύλο και τελικά δεν θα ξέρεις αν θες πιο πολύ να τη γαμήσεις ή να την κλωτσήσεις την γκόμενα. Για αυτό και συνιστώ πάντα μέτρο.

Είναι οκ να γλείφω εκεί που έχει πάντα σκιά;
Πρόσφατα ο Gabriel (ναι ο γνωστός) μου είπε οτι συζήταγε με εναν "φίλο" του, για το αν είναι οκ να γλείφουνε κωλοτρυπίδες. Δεν ξέρω αν εννοούσε ο ένας του άλλου ή κάτι διαφορετικό, και δεν ειμαι εδώ για να κρίνω κανέναν  (γκουχ-γκουχπούστης-γκουχ), αλλά επειδή το έχω ακούσει σαν απορία ξανά, θα ρίξω φως σε αυτό το "σκοτεινό" ανθρώπινο σημείο. Όλοι ξέρουμε οτι ο κώλος είναι η αποχέτευση του ανθρωπίνου σώματος και ως εκ τούτου, λύματα (ή αλλιώς κουράδες) περνάνε αρκετά συχνά απο εκεί. Το γεγονός αυτό, αποτελεί απο μόνο του μια πολύ καλή δικαιολογία για να μη βάλεις την γλώσσα σου εκεί. Μπορεί τελικά όμως, αν θελήσεις να παραβιάσεις αυτήν την είσοδο, να πρέπει να την προετοιμάσεις και παρόλο που υπάρχει και η βαζελίνη, τα φυσικά λιπαντικά είναι πάντα καλύτερα. Μιλώντας πάντα για σχέση άντρα-γυναίκα (αφήνω την άλλη περίπτωση να μας την εξηγήσει ο Gabriel με το φίλο του) θα έλεγα οτι, αν ο άντρας πάνω στην μανία του να μπει απο την πίσω πόρτα, ρίξει και κανα-δυο γλωσσίδια προς κώλο μεριά, δεν είναι τόσο κακό σαν ιδέα και νομίζω οτι μπορεί να ερεθίσει αρκετά και την κοπέλα. Βασική προυπόθεση η τελευταία να έχει κάνει μόλις μπάνιο και να έχει ρίξει και δυο-τρια φσιτ απο detol στην εν λόγω περιοχή για απολύμανση. Αν ακολουθηθουν πιστά οι παραπάνω οδηγίες νομίζω οτί μπορούμε να μιλάμε για ασφαλή πλέον απόλαυση οπότε ναι, γλείψτε ελεύθερα!


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο φίλος μου προσπαθεί να με πείσει να κάνουμε παρτούζα, αλλά εμένα η μαμά μου με έμαθε να κάνω "έρωτα" με έναν άνδρα τη φορά.... Τι να κάνω;
Αν και κάθε φορά που ακούω τη λέξη "έρωτα" αντί για σεξ, μου έρχεται στο μυαλό ο Ριτζ απο την τόλμη και γοητεία και μου έρχεται να ξεράσω, θα συμφωνήσω οτι "έρωτα" (μπλουαφθθχχ μπλιααουρφφ) κάνεις μόνο με έναν, αλλά "σεξ" μπορείς να κάνεις και με πολλούς αμα λάχει. Η αλήθεια είναι ότι κάθε  σοβαρός άντρας που γνωρίζω, θα πούλαγε τις γιαγιάδες και τους παππούδες του ακόμα, για την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια καλά οργανωμένη παρτούζα. Η παρτούζα είναι γενικά ένα απο τα πιο πρόστυχα όνειρα όλων των αντρών και όποιος το αρνείται δεν πείθει κανέναν. Οπότε σίγουρα αν δεχτείς να κάνεις το χατήρι του, θα το εκτιμήσει δεόντος. Απο την άλλη είναι δύσκολο πλέον να σε βλέπει σαν το αγνό, αθώο κοριτσάκι του αν έκανες σταυροδρόμια λίγες μέρες πριν. Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις απο αυτόν τον τύπο, τι γουστάρεις να κάνεις, τι γουστάρει αυτός κλπ κλπ. Όπως έχω πει και παλιότερα, η παρτούζα είναι αγάπη καλό μου, είναι αγάπη όμως χίπικη, φιλική και φλου και δεν περιέχει μέσα έρωτες και συναισθήματα βαθειά. 

Ο φίλος μου θεωρεί οτι η τρίχα ειναι αντριλίκι.. πως να του το φέρω οτι ειναι σαν αρκούδα;
Είναι απλό. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεββάτι, άστον να πάει πρώτος να γδυθεί και να ξαπλώσει, εσύ θα φορέσεις μια αποκριάτικη στολή αρκούδας, και λίγο πριν μπεις και εσύ στο δωμάτιο θα πετάξεις ένα μεγάλο φρέσκο σολoμό στο κρεββάτι και θα ορμήξεις απο πάνω του μουγκρίζοντας και θα αρχίσεις να δαγκώνεις τον ωμό σολομό, γνέφοντας του ταυτόχρονα να συμμετέχει στο τσιμπούσι. Ε, αν δεν αντιληφθεί το υποννοούμενο ίσως είναι όντως αρκούδα. Πάντως θα ήθελα να συμπληρώσω οτι εσείς οι γυναίκες ορισμένες φορές το παρακάνετε με τον ορισμό της αρκούδας. Ίσως έχετε συνηθίσει πλέον την ιδέα του τελείως άτριχου άντρα και όταν δείτε κάποιον με δυο τρίχες στο στήθος νομίζετε ότι έσκασε μπροστά σας o Bigfoot! Για χαλαρώστε λίγο ρε κορίτσια. Χαλαρώστε και αποφασίστε επιτέλους! Ξέρετε πόσες έρχονται κατα καιρούς και μου λένε: "ίιιιιουυυ γνώρισα αυτόν και έχει τρεις τρίχες στην πλάτη και είναι αηδία! ίιιιιουυυυ", ενώ ταυτόχρονά οι άλλες μισές: "ίιιιιιουυυυ, σιχαίνομαι τους άντρες που τα ξυρίζουν όλα και έχουν λείο δέρμα σαν γυναίκας, ίιιουυυυ". Αντί να κάνετε σαν χαλασμένα ασθενοφόρα και να μου ζαλίζετε εμένα τον φαλλό (για να μη πω τίποτα άλλο) με διλλήματα περι τριχών, απλά αποφασίστε τι θέλετε και διαλέξτε. Πάντως να ξέρετε. Αν δεν είναι ο άντρας σαν τη γούνα που βάζω το χειμώνα πάνω στο καναπέ για ζεστασιά, τότε δεν υπάρχει λόγος για ξυρίσματα. Θα το αναλύσω αυτό στην ακριβώς απο κάτω ερώτηση.

Ο φίλος μου βάζει πιο πολλές κρέμες απο μένα καθημερινά, να ανησυχώ μήπως είναι  πισωγιομίδης;
Όχι, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι τέτοιο. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, υπάρχουν άντρες που, για παράδειγμα, ξυρίζονται μέχρι και στις μασχάλες και ο λόγος τους είναι καθαρά καλλυντικός. Ως γνωστόν, στην εποχή μας έχει εξαπλωθεί σημαντικά το πρότυπο του "metrosexual" άντρα. Του άντρα που προσέχει αρκετά την εμφάνισή του σε βαθμό ίδιο, αν όχι περισσότερο και απο γκόμενα. Τώρα, σημαίνει άραγε, οτι όποιος προσέχει την εμφάνισή του, είναι α πουστεριόρι γκέιλορντ; Ξαναλέω, όχι. Μπορεί στα δικά μου μάτια να είναι λίγο φλώρος, λίγο θύμα της μόδας και των περιστάσεων. Μπορεί η αυτοπεποίθηση του και η αυτοεκτίμησή του να μην είναι αρκετά ανεπτυγμένες και να ψάχνει υποκατάστατα στα ράφια της Estee Lauder, της clinique και της (Φ)L'oreal. Μπορεί να μην είναι και ο μέγιστος βαρβατίλας, οκ. Αλλά Κωλόμπο δεν τον λες. Τώρα, αν αρχίζουν να εξαφανίζονται κραγιόν και σου ζητήσει να ανταλλάξετε και εσώρουχα, εκεί έχεις πρόβλημα.

Ο φίλος μου θέλει να με πάρει απο κώλο αλλά εγώ πονάω, τι να κάνω;
Υπομονή. Υπομονή και σάλιο κορίτσια. Όπως λέει και ο κατα καιρούς σοφός λαός: "Με σάλιο και υπομονή, και ο κώλος γίνεται μουνί...". Καταλαβαίνω τι τραβάτε, όμως όλα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα  προσαρμογής. Θα μου πεις, "γιατί πρέπει να προσαρμοστώ στην ιδέα (και πολύ παραπάνω στην πράξη) κάποιου να μου παραβιάζει τον μονάκριβό μου πισινό; Πόσο μάλλον όταν πονάω τόσο πολύ;" Εύλογη ερώτηση, αλλά η απάντηση εξαρτάται απο το πόσο αγαπάς τον φίλο σου. Αν δεν είναι και ο εκλεκτός σου, τότε αγνόησε τον και ας αποδεχτεί αυτό που έχει. Αν θες να τον ευχαριστήσεις όμως που και που (οχι συνέχεια κιόλας) κάνε του τη χάρη. Ο κώλος είναι μια ιδέα. Δεν είναι τόσο η σωματική αίσθηση που προκαλεί ευχαρίστηση, όσο η ψυχολογική και ως εκ τούτου, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις συνέχεια. Δες το σαν ανταμοιβή που σε ανέχεται τις μέρες του μήνα που σε πιάνουν τα "ορμονικά" σου, γιατί και εκείνος πονάει τότε, αλλά υπομένει. Και στην τελική χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να το απολαύσεις. Που ξέρεις, μπορεί και να σ'αρέσει τελικά, γιατί και εσύ άλλωστε έχεις νευρικές απολήξεις εκεί.


Υπάρχουν πολλές ακόμα ερωτήσεις που έχω απαντήσει κατά καιρούς, απλά επέλεξα να συμπεριλάβω εδώ τις πιο δημοφιλείς για να βοηθήσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Αν έχετε κάποια απορία, ερώτηση ή και προβληματισμό ακόμα, που να αφορά στην σεξουαλική σας ζωή, μη διστάσετε να τον γράψετε στα σχόλια και αφού γελάσουμε όλοι θα σας βρω εγώ την βέλτιστη λύση.

Εις το επανιδείν
The Sex Guru



99 σχόλια:

  1. Οτι εσένα τωρα σε έχουν ρωτησει τόσα πραγματα γιατι εισαι σοφος και master στο sex??????Μάλιστα μάλιστα......σα να διαβάζω αντρικό cosmopolitan....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω, τι ακριβώς αμφισβητείς εσύ; την σοφία μου, την σεξουαλική μου αυθεντία ή το γεγονός οτι γνωστοί και φίλοι προσπαθούν να πάρουν βοήθεια απο αυτές; Πρόσεχε τι θα πεις...

      Διαγραφή
  2. Έκλαψα με την αρκούδα και τον ωμό σολωμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έκανες εικόνα εε; Ή σου έφερε ανάμνησες;

      Διαγραφή
    2. Μπα, απλά το έκανα εικόνα :P
      Αρκούδα δεν μου έχει τύχει

      Διαγραφή
  3. Όταν μιλάμε για παρτούζα, πρέπει να δώσουμε αυστηρό ορισμό της λέξης. Μιλάμε για έναν άντρα και πολλές γυναίκες, ή για μια γυναίκα και πολλούς άντρες;

    Η πρώτη περίπτωση πρέπει να καταταχτεί στις "Ερωτήσεις αντρών" (γιατί αυτό συνήθως θέλουν εκείνοι) και η δεύτερη στις "Ερωτήσεις γυναικών".

    Βέβαια, αν ο άντρας είναι σαν και μένα πχ, τότε ποτέ καμία γυναίκα δεν θα θελήσει πρόσθετους άντρες στο κρεβάτι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; θα απογοητευθεί τόσο που θα τα παρατήσει και θα γίνει λεσβία;

      Διαγραφή
  4. Alza boy αρκετά basic και με κάποια λαθάκια. Άμα θες γράφω ένα άρθρο με advanced ερωτοαπαντήσεις...
    1. Συμφωνώ είσαι ψιλοστράκι αν μπαίνει οτιδήποτε στον κώλο σου εκτός από υπόθετο (και κει όχι κατ'εξακολούθηση).
    2. Δεν ισχύει για τους 17ποντους και πάνω. Τότε το μόνο σου θέμα είναι να την έχεις μάχιμη και να μην πέφτει ο γενικός κάθε 5 λεπτά. Άμα απ'την άλλη την έχεις μικρότερη από 15 εκατ. καλό είναι να ακονίζεις την γλώσσα σου καθημερινά μιας και είναι το βασικό σου όπλο.
    3. Σκαμπίλια μπορείς να δίνεις οπουδήποτε (και με οποιοδήποτε μέρος του σωματός σου)... στον κώλο απαιτείται να αφήσεις και τα αποτυπώματα σου αλλιώς θα το κάνει κάποιος άλλος. Τώρα πνιγμοί μαστιγώματα και τέτοια ... ε όσοι την έχουν μικρή μπορούν να τα δοκιμάσουν οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται...
    4. Εδώ έχεις κάνει τραγικά λάθοι και παρακαλώ διόρθωσε τα asap. Η παρτούζα κανονικά πρέπει να είναι προαπαιτούμενο για μια δυνατή ή και χαλαρή σχέση! Παρτούζα είναι και χ άντρες με μία γυναίκα (ένας καλός τρόπος για να κάνει η κοπέλα καλή εντύπωση στους φίλους) και ένας άντρας με χ γυναίκες (έτσι θα μπορέσουν και οι φίλες σου να έχουν ξεκάθαρη γνώμη για τον γκόμενο ... πάρα πολύ σημαντικό) και χ με χ ώστε να υπάρξουν και καινούριοι δεσμοί (πιο καλό τρόπο για προξενιό δεν μπορώ να σκεφτώ).
    5. Ένα έχω να πω... τι είναι το λιοντάρι χωρίς την χαίτη του ... πιο πολύ με λιονταρίνα μοιάζει ... οπότε suck it up
    6. Κρέμες και αντρίλα δεν κολάνε οπότε abort εκτός αν 17+ οπότε και μια κρεμούλα για πιο απαλό δερματάκι δεν πειράζει!!!

    PS Alza με την παρτούζα με απογοήτευσες

    Auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2. Γιατί 17 και όχι 18 δηλαδή; 16,9 μετράει; ή κάνουμε στρογγυλοποίηση προς τα κάτω. Άκυρο το σκεπτικό σου μικρέ. Μια που είσαι "Auto", θα μιλήσω στη γλώσσα σου. Μια λαμποργκίνι την θες φουλ πακέτο με όλο το σετ. Και δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, και gps και ηχοσύστημα που να σου μιλάει και αυτόματη οδήγηση και γενικά όλα τα κομφόρ. Από μόνη της μια μηχανή 500 άλογα χωρίς τα απαραίτητα κομφόρ να την στηρίζουν, δε λέει τίποτα. Με πιάνεις;
      3. Ξανά το κόμπλεξ με την μικρή τσουτσού. Ρε ποιος μίλησε για μέγεθος; Το θέμα δεν είναι μόνο τι προσφέρεις, αλλά και τι ζητάει ο άλλος. δηλαδή αμα σου πει γκόμενα "μαστίγωσε με γουστάρω!" θα της πεις "ΟΧΙ! γιατί έχω μεγάλη πούτσα"; τι επιχείρημα είναι αυτό;
      4. Εδώ ξεφεύγεις από τα όρια του ρεαλισμού και πας σε σουρεαλισμό και φαντασία. Ωραία αυτά που λες αλλά πρακτική εφαρμογή δεν βρίσκουν πουθενά. Όπως ξέρεις εγώ μελετάω μόνο μεγάλες αλήθειες εδώ.
      5. Καλά και εσύ σολομό θες για αυτό τα λες αυτά...
      6. εσύ έχεις το δικαίωμα να βάζεις κρεμούλες;

      Διαγραφή
    2. φίλε alza από τις απαντήσεις σου στο 2 και 3 καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι στην κατηγορία των μικροτσούτσουνων και προφανώς δεν καταλαβαίνεις τα προνόμια που έχει ένας επιβήτορας μεγατόνων!!! Tough luck φίλε συνέχισε τα γλυψίματα, τα μαστιγώματα τα σαδομαζοχιστικά κολπάκια με τα παλόμενα dildos όλων των μεγέθων μήπως καταφέρεις να κάνεις την γκόμενα να καβλώσει και χύσει! Τώρα για όλους τους καβλιάρηδες άντρες που μπορούν και πιάνουν το εργαλείο τους με τις 2 παλάμες ταυτόχρονα ένα έχω να πω "SIZE DOES MATTER"!!! Οπότε εγώ προτείνω στον alza να δίνει τις "σοφές" συμβουλές του στους μικροτσούτσουνους αγωνιστές μιας και έχει ειδικότητα και γω να δώσω τα φώτα μου στα big boys.
      Για το 4 μείνε στον ρεαλισμό σου εσύ και κάνε παρτούζα του αγίου ανήμερα!!!
      Κρεμούλες δεν βάζω αλλά άμα έβαζα θα ήταν η καινούρια μόδα του απόλυτου αρσενικού.
      PS (θες το big να είναι 18...19....20 no problemo το κατέχω το αντικείμενο)!!!

      Auto

      Διαγραφή
    3. Φίλε Auto, να σου υπενθυμίσω ότι μιλάμε για εκατοστά και όχι χιλιοστά.

      Διαγραφή
    4. Η λέξη χιλιοστά είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο μου, μπορείς εσύ που έχεις γνώση να μας πεις σε mm τα δικά σου προσόντα!!! Μην κλέψεις όμως ξέρω ότι είναι διψήφιος αριθμός!

      Auto

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Auto, απο τις απαντήσεις μου στο 2 και στο 3 ο μόνος που συμπέρανε οτι είμαι στην κατηγορία των μικροτσούτσουνων είσαι εσύ, γιατί δεν σκέφτεσαι σωστά. Προφανώς εσύ έχεις τεράστιο πουλί και επειδή όλο το αίμα συσσωρεύεται εκεί μια που είσαι μεγάλος γαμιάς και γιγαντόψωλος, έχει αφήσει τον εγκέφαλο στεγνό να υπολειτουργει...

      Το θέμα είναι λοιπόν, όχι μόνο τι έχεις εσύ να προσφέρεις στην γκόμενα, αλλά και τι η ίδια η γκόμενα ζητάει. Για παράδειγμα, μπορεί κάποια να φτιάχνεται με γλυψίματα και σαδομαζοχιστικά κόλπα. Αυτήν δεν μπορείς να την ικανοποιήσεις μόνο και μόνο επειδή είσαι προικισμένος, πάρτο χαμπάρι. Όπως και ο κάθε άντρας έχει τα βίτσια του και τις προτιμήσεις του στο κρεββάτι (σωματότυπο, στάσεις, κώλο-βυζιά κλπ κλπ) έτσι έχουν και οι γυναίκες. Με το να αρνείσαι την χρησιμότητα και την αξία του γλειψίματος στο σεξ, δείχνεις άγνοια ακόμα και για τις βασικές αρχές του και επιπλέον έλλειψη εμπειρίας στο θέμα γυναίκες. Αν λοιπόν δεν το χρησιμοποιείς το τερατούργημα που έχεις για πουλί (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σου) τότε ποιός ο λόγος να καυχιέσαι για αυτό; Όταν αποκτήσεις σεξουαλικές εμπειρίες και μάθεις 2-3 βασικά έλα να συζητήσουμε πάλι.

      Φιλάκια.

      Διαγραφή
    6. Ωραία τα είπες "μικρέ" Alza άκου τώρα να μαθαίνεις από τον βετεράνο. Το να γλύφεις μία γκόμενα προφανώς της αρέσει! Όπως επίσης της αρέσει να της κάνεις και μασάζ σε όλο το σώμα για 3 ώρες και επίσης να της κάνεις και αέρα για όλο το βράδυ!!! Αυτά πως και σου ξέφυγαν και δεν έδωσες αυτές τις συμβουλές στους μικροτσούτσουνους συναγωνιστές σου!!! Το θέμα είναι στον άντρα αρέσει;;; Εμένα προσωπικά το γλυφομούνι δεν μου πολυαρέσει και επειδή τυχαίνει όντως το πουλί μου να ειναι τεράστιο με συσσωρευμένα 5 λίτρα αίματος που σημαίνει ότι δεν πέφτει κιόλας ποτέ, δεν χρειάζεται να γλύφω γιατί η γκόμενα θα αρκεστεί και με πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη στο τεράστιο ακόρεστο πουλί μου!!! Οπότε ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ άμα είσαι άντρας με μεγάλο μάχιμο πουλί και βαριέσαι τα γλυφομούνια ... μην κάνεις πάρα μόνο την πρώτη φορά πριν μπει το νερό στο αυλάκι... μετά δεν χρειάζεται μιας και οι πιο πολλές γυναίκες ξέρουν ότι δύσκολα θα βρουν όμοιο σου και δύσκολα θα σ'αφήσουν!!! Τώρα άμα είσαι γαριδάκι ε εκεί άκου τις συμβουλές του Alza!!!

      Auto

      Διαγραφή
    7. Παρακαλώ τη γνώμη των γυναικών του μπλόγκ και θα ήθελα να είναι αμερόληπτες...

      Διαγραφή
    8. Ρε ότο πουλί έχεις εσύ ή σακουλάκι αίματος; νεαντερταλ

      Διαγραφή
    9. Άμα χρειαστείς σου δίνω ένα λίτρο ;)
      Auto

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    11. Θες γνώμη γυναικών Alza; Η δική μου είναι ότι όταν κάποιος διαφημίζει το πουλί του, πόσο μεγάλο, δυνατό και μανογουορικό είναι, τότε μιλάμε για μπαμια Μπογατίου στην καλύτερη.

      Δεν παίζει αμφισβήτιση, ούτε το είδα γραμμένο σε περιοδικό Κοσμοψώλιταν. Όσες φορές ο άλλος διαφήμιζε είτε τις ικανότητες ή το πουλί του, έχανε και στα δύο. Ή μπορεί και να χε μεγάλο πουλί, το μεγάλι πουλί όμως χωρίς να ξέρεις τι να το κάνεις δεν κάνει παραπάνω δουλειά από ένα ματσούκι χωμένο βαθειά, και παρά τα όσα σας διδάσκουν οι τσόντες, η κλειτορίδα βρίσκεται εκτός κόλπου.

      Οπότε, αν ο άλλος νομίζει ότι το γλειφομούνι είναι τρόπος να κάνεις την άλλη να τελειώσει και όχι προκαταρκτικό για να την ανάψει, του συμβουλέύω να περάσει από ανιχνευτή ψέυδους όσες του παν ότι χύσανε κιόλας.

      "Τώρα πνιγμοί μαστιγώματα και τέτοια ... ε όσοι την έχουν μικρή μπορούν να τα δοκιμάσουν οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται..."

      Πρέπει να μην έχεις γαμήσει τίποτα τελικά ε

      Διαγραφή
    12. Συμβουλές σε κακοσουβλισμένες δεν δίνω, παρακαλώ απευθυνθείτε επίσης στον Alza!

      Auto

      Διαγραφή
    13. Προσεχε μονο μην βρεις πουθενα τοσο μεγαλη που την εχεις...

      Διαγραφή
    14. Έχεις πει τόσα ρε Auto για το πόσο προικισμένος είσαι, που το πουλί σου λογικά είναι τόσο πελώριο που θα αποτελεί αξιοθέατο. Μήπως να το βγάλεις μια φώτο και να το ανεβάσεις κάπου να το δούμε και να θαυμάσουμε;

      Αν το κάνεις πες μας, εκτός αν είσαι απασχολημένος με το να το παίζεις όλη μέρα...και με τα δυο χέρια φυσικά...

      Διαγραφή
    15. Γυναικεία γνώμη
      (και παρακαλώ τον οτο να μην απαντήσει με προσωπική επίθεση για τη σεξουαλική μου ζωή όπως έκανε ανωτέρω διότι τέτοια αντίδραση τον δείχνει πολύ.. μικρό):

      Τα πολύ μεγάλα είναι επιθυμητά στο Gay Community κι ό λόγος είναι προφανής.
      Τα πολύ μεγάλα, ειδικά σε γυναίκα με σπυράλ προκαλούν τραυματισμό στον τράχηλο.
      Ο άνδρας που έχει πολύ μεγάλο κι αρκείται σ' αυτό είναι καταδικασμένος να αντμετωπίζει γυναίκες με συχνούς πονοκεφάλους.

      Τα πολύ μικρά επίσης είναι πρόβλημα όμως.

      Ο κόλπος έχει ελαστικότητα. Προσαρμόζεται (μετά από μερικές επαφές) στο μέγεθος του άνδρα.

      Και κάτι ακόμα, ένα ανδρικό λάθος:
      Μετράτε πάντα μήκος ενώ αυτό που πραγματικά κάνει διαφορά είναι το πάχος. Κι αυτό γιατί όταν ερεθιστεί (αλήθεια όμως) ο κόλπος κατεβαίνει και σας συναντά. Το σημείο G όμως βρίσκεται στο πλάι του κόλπου οπότε ό,τι μήκος κι αν έχετε αν μπαινοβγαίνετε δίχως να το αγγίξετε δε θα δώσετε κολπική ηδονή.

      Διαγραφή
    16. Έχετε πάρει χαμπάρι πως ασχολείστε με ένα γιούφο που διαφημίζει πόσο τεράστιο πουλί έχει ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, έτσι;
      Το οποίο γιούφο δεν είναι με registered όνομα, οπότε αντί να ανοίγει mail, έχει λιώσει το F5..
      Συνεχίστε.. μέχρι αύριο θα την έχει φτάσει σε τριψήφια μεγέθη.

      Φιλικά, Auto's Manual

      Διαγραφή
    17. Μ' αυτόν ασχολούμαστε ή συζητάμε όπως συνηθίζουμε;
      Πιστεύω πως όταν αποκτήσιε όνομα θα του μικρύνει.
      (Για την εικόνα.... μπλιάαααχ!!.. ειλικρινά, δεν την χρειαζόμουν.)
      Φιλικά

      Διαγραφή
    18. Με το πουλί μου θα ασχοληθείτε γιατί είναι ότι πιο αξιοθαύμαστο έχετε ακούσει ότι υπάρχει(δεν είχατε την τιμή να το δείτε) μέχρι στιγμής στην άκρως αξιολύπητη ζωούλα σας!!! Θα στείλω μία φώτο αφότου έχω κάνει μπάνιο στους 0 βαθμούς και έχοντας δει 5 επεισόδια ανελέητης τούρκικης σαπουνόπερας (full ντεκαβλέ δηλαδή) ώστε οι άντρες να μην αισθανθουν ότι είναι κάτι μικρότερο από hobbits και οι γυναίκες να μην με ταράξουν στα μηνύματα αιώνιας πίστης και αγάπης!!!
      Για την Δάφνη μπράβο ξέρει ακριβώς πως λειτουργεί το μ.... μιας γυναίκας τώρα μπορεί να ξεκινήσει να μαθαίνει πως λειτουργεί και το πέος ενός άντρα!!!
      Για τον Auto's Manual ένα έχω να πω ο Auto είναι AUTO δεν παίζει το manual βλακάκο!!!

      Auto

      Διαγραφή
    19. Re file egw ton parakalaw na me parei apo piso kai partouza kai leei pos den xriazete.. Kata ta alla garifallo mou to anigi kathe fora

      Διαγραφή
    20. Re file egw ton parakalaw na me parei apo piso kai partouza kai leei pos den xriazete.. Kata ta alla garifallo mou to anigi kathe fora

      Διαγραφή
  5. Υπάρχουν όντως άντρες που σιχαίνονται να γλείψουν;
    Εναλλακτική έκφραση για το "σεξ" που έχω ακούσει: "Να μου ανοίξει το άνθος....". Το "πήδημα" δε μας κάνει δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κηπουρός θα ήταν η κοπέλα ρε, μη δίνεις βάση...

      Διαγραφή
    2. Επιτέλους σωστή ορθογραφία.
      Respect!

      (Γλείφω με γλώσσα αλλά γλύφω με καλέμι- για όσους δε γνωρίζουν).

      Διαγραφή
  6. Γκουρού... το γάμησες. Άκου να δεις:

    "Σε μια ετεροφυλική σχέση, ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα."

    Πούτσες μπλε. Από τη μια θέλετε να έχετε το πάνω χέρι και από την άλλη να "παίρνει πρωτοβουλίες η γυναίκα". Και που το δες γραμμένο ρε ότι αναλαμβάνει το μαγείρεμα η γυναίκα; Επειδή το κανε η μάνα σου;

    "Όλα και όλα, είμαι υπερ της ίσης μεταχείρισης στο σεξ. "

    Και να μας γαμάτε από πίσω, αλλά εμείς μη τυχόν και σας ακουμπήσουμε την κωλοβαλβίδα ε;

    "και νομίζω οτι μπορεί να ερεθίσει αρκετά και την κοπέλα."

    Νομίζεις.

    Όσον αφορά την παρτούζα, δεν θέλουμε πρώτον για λόγους υγιεινής, και δεύτερον γιατί μιλάμε για σχέση. Δηλαδή παρτούζα θέλετε, αλλά αν πούμε να μας γαμήσει ο κολλητός σας, θα το δεχτείτε ε; Ε;

    "έχετε συνηθίσει πλέον την ιδέα του τελείως άτριχου άντρα"

    Και εσείς στην ιδέα της τελείως άτριχης γκόμενας, με αποτέλεσμα να πρέπει να τραβάμε με κεριά και λοιπές μαλακίες, τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.

    "Και στην τελική χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να το απολαύσεις"

    Όταν φυτρώσουμε κλειτορίδα στην σούφρα, έλα να το συζητήσουμε. Μιλάμε για μια διείσδυση που αν γίνει λάθος, μπορεί να σε οδηγήσει σε νοσοκομείο, και εσείς μας λέτε να "χαλαρώσουμε". Έχετε μπερδέψει την χαλαρή γκόμενα με αυτή που τα κάνει όλα μου φαίνεται. Αν είναι έτσι, χαλαρώστε και εσείς να σας βάλουμε κανα δονητή από πίσω, γιατί όσο φυσικό είναι το ένα, είναι και το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρίσκω το σχόλιό σου ρατσιστικό και πολύ κλισέ, έχω ψωμί και ζαμπονοτύρια στην κουζίνα, κάνε μου ένα ακόμα κλισέ πραγματικότητα....(η Πρώτη Κυρία βρίσκει το σχόλιό σου πολύ σωστό και μάλλον θα έχει παντόφλα!!)

      Διαγραφή
    2. Να δεις που από κάπου θα πεταχτεί και η ephee να μου πλέξει το εγκώμιο...

      Διαγραφή
    3. @Svens: όταν λέω ότι το γαμήσι ανήκει στους άνδρες, εννοώ την πράξη της εισχώρησης, μη σε πιάνει το φεμινιστικό σου. Άλλο το να πάρεις πρωτοβουλία σαν γυναίκα και να πεις πχ "χώσ'το μου ανάποδα τώρα, καθώς εγώ θα κρεμιέμαι με το ένα χέρι από το φωτιστικό και συ θα είσαι κατακόρυφα απο κάτω μου" και άλλο να πεις: "ετοιμάσου τώρα να νιώσεις την χαρά που νιώθουν τα ξανθά άτριχα αγόρια στη φυλακή...". Μπορεί να πονάει δε λέω, αλλά μήπως το παρακάνεις με το νοσοκομείο; δεν ξέρω τι εμπειρίες μπορεί να έχεις εσύ ή να έχεις ακούσει από άλλους, αλλά αναφέρομαι σε σεξ με κανονικό άνθρωπο και όχι με το τρολ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Και όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις κάνα δονητή στον κώλο του άντρα, γιατί εκεί πληγώνεται ο ανδρισμός του άλλου, ενώ σαν γυναίκα, αν τον φας, δεν θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν τιμάς τα παντελόνια σου μετά. Το θέμα είναι λοιπόν πιο "βαθύ" από όσο φαίνεται...:P

      Τώρα για την παρτούζα δεν νομίζω ότι διαφωνούμε, γιατί προφανώς δεν μιλάμε για σχέση. Εννοείται ότι σε σχέση τέτοια δεν γίνονται. Συνήθως δηλαδή, γιατί κάποιοι τα κάνουν και μάλιστα μια χαρά.

      Διαγραφή
    4. Αν το βλέπεις αποκλειστικά από θέμα διείσδυσης, τότε ναι οκ, ο άντρας το κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτε όσον αφορά τους "ρόλους". Γιατί πχ ο άντρας πρέπει πρώτα να καυλώσει και αυτό συνήθως το προκαλεί η γυναίκα (καλά όχι αποκλειστικά αυτή που είναι εκείνη τη στιγμή μαζί του).

      Όσο για το πρωκτικό, αν γίνει απότομα, με πολύ έντονο τρόπο και με δύναμη, μπορεί να σου καταστρέψει το παχύ έντερο άσχημα. Και μη νομίζεις ότι όλοι οι άντρες ξέρουν τι να κάνουν, ειδικά μάλιστα αν παίρνουν μαθήματα από τις τσόντες.

      Πάντως για το από πίσω... σκέψου. Έχετε κάτι στημένο στα τέσσερα (όχι πάντα, σου πιάνω την τραντίσιοναλ στάση) και θέλετε να το γαμήσετε από τον κώλο. Ποια η διαφορά να το χώσετε σε αντρικό κώλο; Οπτικά μπορεί να μην έχει και καμία διαφορά, άσε που οι άντρες δεν έχουν κυτταρίτιδα άρα εξ ορισμού παίζει να πετύχεις και καλύτερο κώλο.

      Διαγραφή
    5. Μαζί σου 100% σε αυτό που λες για τους ρόλους. Το καλό σεξ εξαρτάται και από τους δυο. Μια καλή συνεργασία αποφέρει πάντα καλύτερους καρπούς από το να έχεις μόνο ένα "αστέρι", όσο καλός/καλή και να είναι.

      Και για την προσοχή που χρειάζεται στο πρωκτικό θα συμφωνήσω, και αν παρέλειψα να συμπεριλάβω οδηγίες χρήσης, είναι λόγω έλλειψης χρόνου.

      Το σκέφτηκα και κατέληξα στο ότι, η μεγάλη διαφορά που έχει το να γαμήσεις γυναίκα στα τέσσερα με το να γαμήσεις άντρα, είναι ότι στην περίπτωση του άντρα παίζει να γυρίσει μετά και να σου πει "ΟΚ, σειρά μου τώρα!"... Deal Breaker!

      Διαγραφή
    6. Πρώτον γιατί σε μπερδέψαμε με τα nicknames, η Βίκυ στην οποία αναφέρεται η ephee είμαι εγώ, και χάρηκα για τη γνωριμία.

      Άκου να δεις τι γίνεται. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το πρωκτικό, ή το ξύλο, ή την παρτούζα, γιατί άλλωστε μια ζωή την έχουμε και ό,τι φάμε και ότι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Αλλά επειδή ΕΓΩ δεν έχω πρόβλημα. Επειδή εμένα μ'αρέσουν. Ο λόγος που εκνευρίζομαι είναι η λογική σας ότι αυτά πρέπει να αρέσουν (ή έστω, να τα δέχονται) σε όλες τις γυναίκες.

      Ας το πάρουμε ανάποδα: έχω ακούσει από άντρες, και έχω δει σε τσόντες (ναι ξέρω, και γαμώ τις πηγές, αλλά θα καταλάβεις τι εννοώ) να τους αρέσει το δάχτυλο από πίσω, ή ακόμα και το γλείψιμο στην σούφρα τους. Και μιλάμε πάντα για άντρες, όχι για φούστες κλαρωτές. Άρα, αυτό μας δείχνει, ότι αυτό που σε κάποιον αρέσει, είναι μια αηδία για κάποιον άλλον.

      Εν ολίγοις εμένα ναι μεν μπορεί να μ'αρέσει να ακούω βρισίδια στο κρεβάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κοπέλα που δεν το ανέχεται αυτό είναι μία κρυόκωλη στρίτζα, ούτε ότι εγώ είμαι πιο απελευθερωμένη ή πιο γαμάτη από αυτήν.


      υγ. Η τελευταία σου φράση με έκανε να πνιγώ από τα γέλια φανταζόμενη το σκηνικό...

      Διαγραφή
    7. Χάρηκα Βίκυ, εμένα με λένε Alza και μπορείς να με φωνάζεις Alza.:p

      Καταρχάς άδικα εκνευρίζεσαι γιατί κανένας δεν είπε οτι οι γυναίκες ή οι άντρες πρέπει να τα δέχονται όλα ή να τους αρέσουν όλα. Άλλωσε και εγώ συμφωνώ οτι ο καθένας έχει τα βίτσια του και τις ανωμαλίες του, ανεξαρτήτως φύλλου. Όμως σίγουρα για κάποιον θα είσαι κρυόκωλη,ενώ για κάποιον απελευθερωμένη. Εξαρτάται ποιον αντιμετωπίζεις, αλλά who cares? Ο καθένας με τα γούστα του.

      Επίσης να τονίσω οτι περίεργες τσόντες βλέπεις....

      Διαγραφή
    8. Σωστότατη η V Svens!
      (μια κι ακόμα δεν εμφανίστηκε η ephee, σου το πλέκω εγώ το εγκώμιο, μη μείνει άπλεχτο).

      Διαγραφή
  7. ω Μέγιστε Γκουρού έχω ένα μόνο ερώτημα να σου θέσω σεξουαλικής φυσικά φύσεως


    είμαι ένας ώριμος άντρας με πολύ μεγάλη....έφεση στο γράψιμο. Πριν πολλά χρόνια δημιούργησα και το πρώτο μπλογκ στην Ελλαδα και ονομάζεται "ο σελ....." κάτι τέτοιο.
    Από τότε με διαβάζουν οι πάντες και με έχουν αναδείξει σαν μεγαλειότητα του μπλόγκερ. Κάθε μου άρθρο αποτελεί σχολή και όλοι οι άντρες μπλόγκερ θέλουν να με γαμήσου για τη γαμηστεράδα μου. Πώς θα γίνει να ΜΗΝ μου παραβιάσουν τη σούφρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τους δίνεις διεύθυνση ρε μαλάκα....πωωω να στα συλλαβίσω πρέπει;

      Διαγραφή
    2. Πάλι μαλακίες λέει...πάλι μαλακίες λέει...το πρώτο μπλογκ στην Ελλάδα το έφτιαξε ο Μάστερ Τζι. Εσύ έκανες μπλογκ το 2011 και μιλάς κιόλας.
      Στο διαταύτα, Κακός Μαύρος Ψόφος σε αυτούς που ξυρίζουν τα στήθη τους και βάζουν κρέμες. Α, όσο για τα πινέλα και τις μπατανόβουρτσες, αν εσένα σου κάτσει μία που αντί για μουνί έχει εργοστάσιο ροκφόρ, θα την περάσεις ένα χεράκι μίνιο ή θα τη στείλεις πακέτο στη μάνα της;

      Διαγραφή
    3. Thomas η φαντασίωση για το πρώτο μπλογκ σε πείραξε εσένα...; εδώ μας λέει οτι όλοι είμαστε κωλομπαράδες και θέλουμε να εμβολίσουμε τον πισινό του. Στα τρελά λέμε πάντα ναι...μη του πας κόντρα.

      Στο δεύτερο που έγραψες νομίζω η απάντηση είναι αυτονόητη. Προφανώς και δεν πηγαίνεις με την κάθε βρωμιάρα και αυτό δεν περιορίζεται στο γλείψιμο. Όλα τα σεξουαλικά κόλπα προυποθέτουν καθαριότητα και λεβάντα. Αλλιώς γιοκ.

      Διαγραφή
  8. Αφήνω το σχόλιο μου στην Έφη, θα με καλύψει κατάλληλα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλά κι εσύ, δεν ξέρεις ποια είναι η Έφη; Πφφφφ...!

      Ρε Βίκυ και Master, πάτε καλά; Τι τον ζαλίζετε τον άνθρωπο, επειδή με διαβάζετε εσείς πρέπει να με ξέρουν όλοι;

      Λοιπόν, πάνσοφε γουρού. Θα καραφλιάσω τους ακόλουθούς μου, αλλά η ephee κατα βάση συμφωνεί σχεδόν με όλα.
      Π.χ. με την ίδια ευκολία που αποποιείται κάποια το μαγείρεμα επειδή στην πραγματικότητα είναι άχρηστη με πατέντα (ενώ ο άλλος έχει φάει αμάσητο πως δεν της αρέσει το μαγείρεμα), με την ίδια ευκολία δέχονται πια οι άντρες δάχτυλο, και οι γυναίκες δίνουν κώλο. Όλα έχουν να κάνουν με το παραμυθάκι που'χουν φάει αμφότεροι.
      Η διαφορά είναι πως οι άντρες έχουν προστάτη, ενώ οι γυναίκες όχι. Κοινώς, το αγοράκι παίζει και να το ευχαριστηθεί έτσι και του γαργαλεύσεις τη σούφρα εκ των έσω. Άλλο που εγώ έχω μακριά νύχια τα οποία δεν ψήνομαι να καθαρίζω από σκατά, κι ο άντρας μου δε σηκώνει ούτε υπόθετο κομμένο.
      Το κοριτσάκι όμως που δεν έχει προστάτη αλλά μόνο νευρικές απολήξεις που λειτουργούν όταν χέζει, στην ουσία αυτό που έχει αποδεχτεί σαν απόλαυση (με το μανδύα της ψυχολογικής υπόστασης) είναι η αίσθηση χεσίματος κατά το πήδημα.

      Και σόρρυ, αλλά όταν γαμιόμαστε γαμιόμαστε, κι όταν χέζουμε χέζουμε. Άμα τα μπερδέψουμε, πάμε σ'άλλα χωράφια.
      Κι όσο κι αν είμαι σίγουρη πως θα'ρθουν γυναίκες να διαφωνήσουν, εξακολουθώ να το υποστηρίζω αυτό, και ο λόγος είναι απλός:
      Για σας το κάνω. Άμα μυριστείς πως η άλλη όχι μόνο δίνει κώλο, αλλά γουστάρει κιόλας, ορίστε, στην ξετρύπωσα την πρόθυμη. (στήσε μου άγαλμα) :p

      Ξέρεις που έγκειται η διαφορά απόψεων;
      Η κωλοδώστρα ψάχνεται και κάνει και κωλοτούμπες, ενώ η κωλοσώστρα τον έχει εξασφαλίσει τον πούτσο ημών τον επιούσιο και δεν έχει ανάγκη να κοροϊδεύει κανέναν.
      (πάνω που έχω αρχίσει να γράφω διαφορές μεταξύ αυτών που τον έχουν εξασφαλίσει με αυτές που ψάχνονται... πάνω στην ώρα έσκασε το post σου)

      Διαγραφή
    2. Ποιά είναι η Βίκυ;

      Έλα βρε ephee σε ξέρω εσένα, αλλά επειδή χρησιμοποιήθηκε το όνομα αντί του nick, ήθελα να επαληθεύσω οτι μιλάμε για το ίδιο άτομο.

      Αν κατάλαβα καλά εννοείες οτι, οι γυναίκες ενδίδουν σε κωλοπεριπέτειες μόνο κατα την διάρκεια αναζήτησης ερωτικού συντρόφου; Χρησιμοποιούν δηλαδή το backdoor σαν όπλο για να εισβάλουν στον αντρικό ψυχισμό και μετά γιόκ; Μπορεί δηλαδή μια κωλοδώστρα -όπως πολύ έυστοχα χαρακτήρησες- να μετατραπεί σε κωλοσώστρα; Πολύ σοβαρή κατηγορία αυτή και χρήζει άμεσης διερεύνησης!

      Διαγραφή
    3. Χμ.. Τσου, δεν είναι απαραίτητα τακτική-δόλωμα αυτή της κωλοδώστρας. Και δεν είναι γιατί η ίδια έχει πρώτα απ'όλους πείσει τον εαυτό της πως η αίσθηση της πρωκτικής διείσδυσης, της διεγείρει ερωτογενείς ζώνες. (παπάρια in fact...)

      Το αν μπορεί να μετατραπεί μια κωλοδώστρα σε κωλοσώστρα, εξαρτάται κι από τις ανοχές της. Κάπως ανάλογα με το αν μπορεί να μετατραπεί ένας δαχτυλοπαρθένος σε δακτυλοδιάτρητο. Άμα το κάνεις μια φορά, γιατί όχι και δεύτερη και τρίτη, και πάντα; Αν έδειχνες να περνάς καλά, ποια δικαιολογία θα'χεις να το αρνηθείς μετά;
      Αλλά και πάλι, στο τονίζω. Εσείς έχετε προστάτη. Εμείς όχι.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με την ephee απόλυτα: Δεν έχουμε προστάτη, απλώς πονάμε (αντίθετα από εσας που σας αρέσει).

      Μα θέλω επίσης να ρωτήσω...
      το
      «ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα» τι ήταν;

      Τρολιά ή μια επιστροφή στις ρίζες τις χωριάτικες τις προ αιώνων;
      Ελπίζω Alza πως ήταν ένα τεστ να δεις αν όντως σε διαβάζουν και γυναίκες. Οπότε απαντώ: Ναι, σε διαβάζουμε κι αυτό να το θυμάσαι.. (i.e. ναι ισότης: μάθαμε ανάγνωση και την εξασκούμε όταν τελειώσουμε με το ξεσκόνισμα και το μαγείρεμα).

      Διαγραφή
    5. Κυρίες μου,

      μια παράληψη την οποία κάνετε και οι δυο, είναι οτι το σεξ και όλες οι εκφάνσεις του, δεν επηρεάζονται μόνο απο την σωματικούς παράγοντες αλλά και απο ψυχολογικούς. Δηλαδή, το ότι δεν έχετε προστάτη δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να απολαύσετε το σεξ απο πίσω, γιατί μπορεί να σας αρέσει σαν ιδέα (δεν αναφέρομαι σε εσάς συγκεκριμένα). Πάρτε ως παράδειγμα του ανθρώπους που τους έχουν φετιχ με τις πατούσες. Τι μπορεί να έχει η πατούσα που να θέλει τον άλλο να βάλει το μαντζαφλάρι του εκεί; Γιατί κάποιοι φτιάχνονται με το να κάθονται και να βλέπουν απλά κάποιον να χαιδεύεται; Γιατί 8 στις 10 γυναίκες θα ήθελε να φιλήσει άλλη γυναίκα στο στόμα με σάλια και όλα; (μην το αρνηθείτε δεν σας παίρνει) Η απάντηση είναι απλή. Γιατί κάποια πράγματα για κάποιους είναι προστυχα και ανεβαστικά ενώ για κάποιους είναι κάτι άλλο. Όπως έγραψα και εγώ άλλωστε στο κείμενο ο κώλος είναι απλά μια ιδέα ακόμα και για τους άνδρες. Αν σου αρέσει η ιδέα το κάνεις, αν όχι δεν το κάνεις. Απλά πράγματα.

      Επίσης να παρατηρήσω οτι απο τις 1000 καφρίλες που μπορεί να βρήκατε στο κείμενο αυτό ή σε προηγούμενα, το «ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα» σας κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον; Θα έπρεπε να το πιάνατε το ύφος... Με στεναχωρείτε...

      Διαγραφή
    6. Ωπ! Εμένα καθόλου δε με χάλασε η παρομοίωσημε το μαγείρεμα. Κι αυτό δε σημαίνει πως αποδέχομαι το ρόλο αυτής που φοράει αποκλειστικά την ποδιά, γιατί ο άντρας μαγειρεύει καλύτερα από μένα. Βέβαια μετά η κουζίνα είναι σαν αλάνα με μπάζα, αλλά χαλάλι.
      Για την "παράλειψη" εγώ στο είπα πως ενέχεται ο ψυχολογικός μανδύας και καταλήγουν πεπεισμένες πως αυτό συνιστά απόλαυση. Το παράδειγμα με τις πατούσες ήταν μεν εύστοχο, αλλά εξεζητημένο. Θες να σου πω ένα πιο απλό και πιο καθημερινό;
      Τι ακριβώς απολαμβάνει μια γυναίκα όταν τον έχει ανάμεσα στα βυζιά της; Στην κοιλότητα ανάμεσα στα στήθη, ούτε κλειτορίδες έχουμε, ούτε ρώγες που ερεθίζονται, ούτε τίποτα. Στέρνο ξεροσφύρι έχουμε. Μερικές φορές μπορώ να σου πω πως είναι κι ενοχλητικό γιατί παίζει να πονάμε (pms, πρηξίματα και τέτοια). Κι άντε, ας πούμε πως ο άντρας χαίρεται. Ας υποθέσουμε (με τον ψυχολογικό μανδύα πάντα) πως και η γυναίκα χαίρεται.
      Για να καταλάβεις αυτο που σου λέω με το παραμυθάκι που'χουν φάει.. έχεις δει πως κάνουν πορνοστάρ όταν παίζουν σε κάποιον ισπανική; Ήμαρτον δηλαδή, θα νόμιζε κανείς πως έχει μεταμοσχεύσει έξτρα κλειτορίδα ανάμεσα στα βυζιά η τύπισσα..
      Όταν το ίδιο κάνει και η Κατινίτσα επειδή το είδε σε τσόντα, τι περίμενες να κάνει όταν δίνει κώλο; Να κλαίει; Μα η πορνοστάρ δεν έκλαιγε.. και η Κατινίτσα δεν ξεφεύγει ποτέ από το σενάριο!

      Διαγραφή
    7. Η φαντασίωση παίζει τεράστιο ρόλο, ναι Alza, μα όταν κάτι πονάει το να το θέλεις είναι μεν θεμιτότατο αλλά μπαίνει στην κατηγορία φετιχ. S&M δηλαδή και έτσι δεν έχω καμία αντίρρηση.
      Οι Έλληνες όμως το θεωρούν must κι εκεί είναι η διαφωνία μας αν και αποδεικνύει γιατί όλη η γη ονομάζει Greek Love αυτό που εδώ λέγεται 'οθωμανικό'.
      Πρόκειται για παράδοση του έθνους (κάτι σαν το φιλί στους Γάλλους κι όποιος έχει εμπειρία γαλλική ξέρει τι εννοώ) κι οι Έλληνες πάντα το ζητούν. Ωστόσο απελευθερωθήκαμε και πια οι Ελληνίδες τολμάμε να σας ενημερώσουμε πως δε μας αρέσει. Οι ελάχιστες που το έχουν φετίχ είναι το τυχερό σας· οι άλλες απλώς λένε ψέματα (παλιά παράδοση κι αυτό).

      Διαγραφή
    8. Μισή ντροπή δική μου, και η άλλη μισή για πάρτη μου: Θα γούσταρα να με διαβάζεις γιατί κινούμαστε σε παρόμοιες νοοτροπίες. Άσε μου ένα email εδώ να σου στείλω μια πρόσκληση. (παίζει προέγγριση, και δεν το δημοσιεύω)

      Διαγραφή
    9. ουί Alzas, εγώ την έχω την πρόσκληση (και αξίζει).

      Διαγραφή
    10. Οκ μπήκα και πάτησα παρακολούθηση, αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα για να δώσω email, πήρε μάλλον το account μου κατευθείαν και με έβαλε στους αναγνώστες... ολα οκ;

      Διαγραφή
    11. Όχι καμάρι μου, δεν το θέλω για ανοιχτό ιστολόγιο το email σου, για invite only το θέλω.
      (σιγά μην ασχολιόμουν με το πιο διαβάζει τις διαλείψεις που περνάω στα "γρήγορα") χοχοχο!

      Διαγραφή
    12. Μα στο λινκ που έχεις στείλει από πάνω δεν έχω άλλο τρόπο να σου στείλω τίποτα. Τεσπά το mail είναι kakosmaurospsofos@hotmail.com

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω διαβάσει ότι,μα ότι έχεις γράψει μέχρι σήμερα...με τόσο ενδιαφέρον όμως που διάβασα το συγκεκριμένο κείμενό σου δεν διάβασα κανένα άλλο.Όσο το διάβαζα,τόσο επιβεαιωνόμουν σε αυτό που λέω συνεχώς...ότι άντρες πολλοί,αλλά αρσενικά λίγα.Και μόνο με αυτά που διάβασα σε βάζω στα αρσενικά ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ... ;-)Ας σχολιάσω τώρα πάνω σε αυτά που γράφεις...
    1.Αν μου πεί άντρας να του βάλω δάχτυλο,θα μείνει με τη χαρά της παλάμης του,γιατί χαρά από μένα δεν πρόκειται να δεί.Δάχτυλα ΜΟΝΟ δέχομαι,δεν δίνω.
    2.Το γλύψιμο είναι στο σεξ το δούναι και λαβείν...δε μπορεί κύριος να σου κάνω υπογλώσσιο μισή ώρα,να έχω στο στόμα μου το ματζαφλάρι σου,να σου τα καταπίνουμε κι εσύ να λες ότι σιχαίνεσαι να κάνεις το ίδιο...ψόφα
    3.Η αγριάδα στο σεξ (για μένα) επιβάλλεται.Αλλά εγώ είμαι και μαζόχα και αντικειμενική δε θα είμαι.Το σίγουρο είναι πάντως ότι προτιμώ να ακούω τα μπινελίκια μου και να φάω και τη σφαλιάρα μου,από το να ακούσω εκείνη την ώρα ζουζουνιές και όλα αυτά τα ξενέρωτα υποκοριστικούλια (Αpiti ακούς???άσχετο αλλά θυμήθηκα το λογάκια σου :p)
    4.Για την παρτούζα μη νομίζετε ότι μόνο εσείς οι άντρες το σκέφτεστε.Όσο σεμνές και κάπως το παίζουν ορισμένες δε νομίζω να μην τις εξιτάρει να σκέφτονται τον εαυτό τους με παραπάνω από έναν άντρα...όπως είπες,δε μιλάμε για σχέση εδώ.
    5.Στον άντρα θέλω να υπάρχει η τρίχα...δε λέω να είναι θάμνος αλλά δε μπορώ και δίπλα μου έναν άντρα βελουδένιο...απαπάαα
    6.Στο θέμα κώλου αυτά είναι γούστα...Το ''πονάω και μου αρέσει'' εμένα με καλύπτει...
    Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που σε διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον,έριξα και τρελλό γέλιο με τον τρόπο που εκφραζόσουν...σου έχω ξαναπεί...αγαπώ τον μυαλό σου...φιλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν μπορώ καρδιά της καρδιάς μου μελομακαρονομπακλαβαδάκι μου να μην κάνω έτσι γιατί θα έρθω εκεί, θα σε αρχίσω στις γρήγορες, θα σου σπάσω τα παΐδια και θα πιω τα δάκρυά σου στο άγιο δισκοπότηρο...
      Προσπαθώ να πιάσω και τις 2 πλευρές......

      Διαγραφή
    2. Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχήν περί τα χείλη μου...στώ :p

      Διαγραφή
    3. Μράβο βρε μελαχρινάκι, γιατί τολμάς να παραδεχτείς αυτά που πολλές γυναίκες σκέφτονται ή φαντασιώνονται, αλλά διστάζουν να ξεστομίσουν. Χαίρομαι που έχω και έναν θηλυκό σύμμαχο στο πλευρό μου. Θα κάτσεις εκ δεξιόν μου εσύ και στα αριστερά ο Gabriel αν ποτέ μας εξηγήσει αυτό με τον φίλο του και τα γλειψίδια :P

      Apiti τι διαβάζω; είσαι χουχουλιάρης και αγκαλίτσας; Εξηγήσου!

      Διαγραφή
    4. Το θέμα είναι να μην έχεις ταμπού...τότε περνάς εσύ καλά και ο άλλος ακόμα καλύτερα...Και δεν το λέω μόνο επειδή έγραψες αυτό...στα παρακάτω κείμενα θα δείς ότι οι απόψεις μας πάνω κάτω δεν διαφέρουν πάνω στο θέμα... Καλό μας ξημέρωμα ;)
      http://bremelaxrinaki78.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9237.html
      http://bremelaxrinaki78.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7920.html
      http://bremelaxrinaki78.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html

      Διαγραφή
    5. Ας καθήσει το bre melaxrinaki εκ δεξιών, ή πάνω ή δίπλα αλλά δεν το αντέχω να διαβάζω:
      «και να φάω και τη σφαλιάρα μου»
      όταν ο αγαπητός Alza παραπλανημένος απαντά:
      «τολμάς να παραδεχτείς αυτά που πολλές γυναίκες σκέφτονται ή φαντασιώνονται, αλλά διστάζουν» σα να οπισθοχωρήσαμε στα βουκολικά ήθη που υμνούσε με την ίδια έκφραση η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

      Όταν λέμε (οι «πολλές γυναίκες») πως μας αρέσει το βίαιο
      δεν (ΔΕΝ) εννοούμε σφαλιάρα/μπινελίκι
      κι αυτό ελπίζω να γίνει κατανοητό διότι η γυναικεία κακοποίηση δεν είναι σπάνια γύρω μας.

      Βίαιο στο sex σημαίνει έντονο/ενεργητικό
      και 'βρίζω' στο sex σημαίνει λέω τα πράγματα με το όνομά τους (κι όχι 'ευγενικά').

      Διαγραφή
    6. Βρε Δάφνη, όταν λέμε για σφαλιάρα/μπινελίκι, δεν εννοούμε προφανώς ούτε κακοποίηση, ούτε χριστοπαναγίες.

      Επίσης σαν άντρας, λογικά έχω περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες με γυναίκες απο ότι εσύ, και άρα μπορώ να πω με σχετική σιγουριά, ότι σφαλιαρίτσες γουστάρουν οι γυναίκες, η κάθεμία με τον τρόπο που θέλει και στο μέρος που επιθυμεί. Μπορεί όχι όλες, μπορεί όχι παντού και μπορεί όχι συνέχεια, η πλειονότητα όμως κάποια στιγμή θα το φάει το χαστουκάκι στον πωπούλη και θα γουστάρει...

      Διαγραφή
  11. Δεν έχω να πω τίποτα.... θα μειώσω τις μπύρες......

    Κάτι πήρα το μάτι μου για στόματα και χείλια, δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να είναι καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΡΩΝ
    1. Αν το δαχτυλάκι της από τα αρχίδια αρχίσει να κινείται προς την επίμαχη περιοχή θα φάει προειδοποίηση, αν παρόλα αυτά τολμησει να συνεχίσει θα σπάσω τον όρκο που έδωσα να μην χτυπήσω γυναίκα...
    2. Αν δεν κατέβεις στην πηγή, δύσκολα θα παίρνεις νερό για πολύ καιρό...
    3. Spanking και κανα τράβηγμα μαλλιών, μην την σαπίσουμε και την κοπέλα
    4. Νο comments

    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    1. Στην παρτούζα λέμε ναι, αλλά πάντα με γυναίκες! Δεν είμαι ρατσιστής απλα δεν γουστάρω να διασταυρωθούν τα lightsabers μας πουθενά...
    2. Όταν σταματήσω να γελάω μπορεί και να σκεφτώ σχόλιο!
    3. Αντρίλα βαρβατίλα! Μόνο after shave είναι επιτρεπτό!
    4. Αν δεν γουστάρει και δεν της αρέσει, δεν έχει νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΔΡΩΝ
      1. Γιατί έδωσες τέτοιον ανούσιο όρκο; Και άμα μπορείς να τον σπάσεις τότε τι όρκος είναι; (μην απαντήσεις είναι η πρωινή μαλακία που μου βγάινει)
      2. Και αν πάρεις δεν θα είναι τόσο δροσιστικό...
      3. Δοκίμασε και δέσιμο χεριών και ματιών και χαλαρό μαστίγωμα με ζώνη και πες μου εντυπώσεις
      4. Γιατί nο comments στο 4; Ξέρεις πόσος κόσμος το σκέφτεται αυτό; Δηλαδή ο Gabriel ψυχή δεν έχει;

      ΓΥΝΑΙΚΩΝ
      1. Στο πολλοί με πολλούς δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν διαξιφισμοί. Ο καθένας στη πλευρά του, απλά να γίνεται μετακίνηση πλυθησμού
      2. Έλα τώρα που σταμάτησες σκέψου και γράψε.
      3. Ούτε καν, εγώ σαν υπέρτατος άντρας η μόνη κρέμα που χρησιμοποιήσα ποτέ ήταν η Φαρίν Λακτέ με γεύση φράουλα όταν ήμουν 6 μηνών. Και αυτό μεχρι να βγάλω το πρώτο δόντι γιατί μετά έτρωγα μπριζόλες.
      4. Μη τα λες αυτά έτσι τώρα και τα βλέπουν κάποιες κα παίρνουν αέρα...

      Διαγραφή
    2. Η μόνη κρέμα που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει ο άντρας είναι η βαζελίνη (για να παραβιάσει απαλά την καλή του).

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσεις, γιατί τα λες ρομαντικά: "για να παραβιάσει απαλά την καλή του"...

      Διαγραφή
  13. Εγώ πραγματικά λυπάμαι πραγματικά που δεν είμαι τόσο άνδρας όσο ο Alza..
    Νομίζω ότι είμαι σε θέση πλέον να το παραδεχτώ. Μπορεί να με θλίβει και να με στεναχωρεί αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι από την αλήθεια άλλο πια..

    Και σύμφωνα με την πάνσοφη λαϊκή ρήση που ούτε ο Alza τόλμησε να καυτηριάσει σε πρόσφατα κείμενα (προφανώς από σεβασμό)
    Άνδρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε..

    Έχω λοιπόν μεγάλη απόσταση να διανύσω.. (τουλάχιστον 20 πόντους παχέος εντέρου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την φράση που λες δεν την καυτηρίασα, γιατί την θεωρώ μούφα και όχι απο σεβασμό. Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ βασίστηκες πάνω σε κάτι που ΔΕΝ ανέφερα ή είπα, για να μου την πεις και να με ταπεινώσεις; περίμενα με χαρά και ανυπομονησία να μας πεις τι συζήταγες εκεί με το φίλο σου για κωλοτρυπίδια και γλυψίματα και τέτοια, να μου πετάξεις κανα γαμωσταυρίδι, να μου τα πεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και το μόνο που βρήκες να απαντήσεις είναι οτι παραδέχεσαι οτι δεν είσαι τόσο άνδρας όσο ο Alza???? hellooooooooouuuuu αυτό το ξέραμεεεεεεεεε....

      Διαγραφή
  14. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ο άλλος γουστάρει πισωγλεντιές πως είναι άντρας.
    Οι μετροσέξουαλ πλέον έχουν γίνει πάρα πολλοί και είναι και πολύ δύσκολο να τους ξεχωρίσεις από τους χαρούμενους.Πάντως αν φίλος μου ξύριζε τις μασχάλες του δεν θα τον έκανα συγκάτοικο.
    Για τις γυναίκες τώρα από την πλούσια σεξουαλική εμπειρία μου δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που να μη γούσταρε έστω σκαμπιλάκια στον πισινό οπότε το "ξύλο" είναι must.
    TO ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ:Που βρήκες άντρα που να συχαίνεται....ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχω την ίδια απορία. Έχω ακούσει για γυναίκες που σιχαίνονται αλλά για άντρα ποτέ. Και φυσικά δεν μου έχει τύχει :P
      Μόνο κάτι άβγαλτα πιτσιρίκια μπορεί να μην γλείφουν κι αυτό όχι γιατί σιχαίνονται, απλά βιάζονται να σκοράρουν τα ανυπόμονα

      Διαγραφή
    2. Εχμ εγω ξερω αντρες που σιχαινονται και μου εχει τυχει και εμενα(οχι που δεν θα μου τυχαινε τετοιο ειδος)ευτυχως μονο ενας γιατι ποση ψυχασθενεια να αντεξω και εγω ανθρωπος ειμαι!

      Αλζα μην σταματησεις να γραφεις τωρα που πηρες φορα και απογοητευσεις το κοινο σου!Keep blogging!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Εντάξει δεν είναι σίγουρα πολύ διαδεδομένο άντρας να σιχαίνεται όμως υπάρχουν και αυτοί, γιατί σας δημιουργεί τόση απορία; έχω ακούσει και πιο κουλά αλλά δεν θέλω να σας φρικάρω.

      Κάνω ότι μπορώ Vickyyy.

      Διαγραφή
    5. Και βέβαια μου δημιουργεί απορία!Δεν είναι λογικό,δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται άντρας αν δεν προσκυνήσει εκεί!!!!!!!!!Εκτός κι αν είναι ο Auto από πάνω και τις πνίγει μόνο με τη θέα του Γκοτζίλα του!
      Πες και κάνα πιο κουλό πρέπει να έχω να διαβάζω κάτι στη δουλειά.

      Διαγραφή
    6. Δεν φρικάρουμε τόσο εύκολα...

      Διαγραφή
    7. Μην το λες σε μένα στον κύριο πιο πάνω πείτε τα αυτά που έτσι όπως τα λέει παίζει να έχει τον Τ-ΡΕΞ στο παντελόνι του και σκιάζομαι!

      Διαγραφή
    8. Στον πιο πάνω πήγαινε, απλά ποστάραμε σχεδόν ταυτόχρονα :P

      Διαγραφή
  15. To αρθράκι αυτό είναι γυναικο-μαγνήτης, ή να πω γκομενο-μαγνήτης? Νομίζω ότι το ήξερες, και όπως βλέπεις επιβεβαιώθηκες. Έχεις σκεφτεί να δουλέψεις ποτέ στο marketing?

    Όσο για το επίμαχο σημείο που αναφέρθηκε πολλές φορές: "Σε μια ετεροφυλική σχέση, ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα". Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, το γαμήσι απαιτεί δύο άτομα ενώ τα υπόλοιπα ένα, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη. It takes two to tango... Όταν το γαμήσι απαιτεί ένα άτομο, τότε λέγεται διαφορετικά, και πάλι η σύγκριση δεν έχει νόημα. Εφόσον η ετεροφυλική σχέση περιλαμβάνει μόνο-sex, θα ήταν καλό να επικεντρωθούν κι οι δύο σ αυτό και να παρατήσουν τα περιττά. Αν η σχέση είναι πιο "μακροχρόνια-συμβιωτική", και το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε απ αυτή είναι γαμήσι, ξεσκόνισμα και μαγείρεμα, και τραβιόμαστε μάλιστα για το ποιος θα κάνει τι... ε, μάλλον πρέπει να χωρίσουμε και να πάμε σε μία σχέση μόνο-sex μπας και ηρεμήσουμε.

    Κατά τα λοιπά, ό,τι σ' αρέσει να κάνεις σε ένα κρεβάτι (ή όπου αλλού) είναι καλό, αν δε σου αρέσει είναι κακό. Τώρα συμφωνεί ή διαφωνεί ο Alza ή όποιος/α άλλη, αν δεν είναι στο δικό σου κρεβάτι δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Είπαμε τρισμέγιστος Alza μου, αλλά κι ο καθένας το δικό του το βιολί, έτσι? Ευτυχώς δεν υπάρχει μια μόνο συνταγή γι αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που ξέρεις οτι δεν δουλεύω ήδη στο marketing; Που ξέρεις οτι αυτό το blog δεν είναι τίποτα άλλο παρα η προετοιμασία μιας καμπάνιας με την οποία θα σας πουλάω μετά μέσα απο δώ παντόφλες και τσαγιέρες; εε;

      Το επίμαχο σημείο που λες δεν είναι καθόλου επίμαχο στη πράξη, αφού βρίσκεται εκεί μόνο για να προκαλέσει και δεν κρύβει κάποιο βαθυτερο νόημα, αλλά και εσύ τσίμπησες. Ψαρούκλες....

      Προφανώς και δεν υπάρχει μόνο μια συνταγή, απλά εγώ που τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες, σας λέω ποιές είναι οι καλύτερες :p

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε γιατί με τις απεριόριστες-καταλυτικές-πολυαριθμότατες εμπειρίες, σε λίγο θα συναγωνίζεσαι τον Auto. :-P
      Να σε δω να πουλάς τσαγιέρες και τι στον κόσμο! Αλλά το θέλω live με videaki! χα χα
      Όσο για το "Ψαρούκλες" από την αρχή είπα ότι το άρθρο είναι "γυναικο-μαγνήτης", και δεν προσποιούμαι ότι έχω πουλί σε καμία περίπτωση.
      Έχω όμως μια απορία: Πως μπορεί το σεξ να είναι κακό, αδιάφορο κλπ? Γιατί προφανώς αν ήταν τέλειο δε θα υπήρχε όλη αυτή η σχετική φιλολογία. Πως γίνεται ένας άνθρωπος να σ' αρέσει και να μην κάνετε καλό σεξ? Διευκρινίζω ότι εννοώ απλά "αρέσει" και όχι να είσαι τρελός και παλαβός, στον έβδομο ουρανό, χτυπημένος από τον έρωτα και τη μοίρα, και τέτοια. Αν πάλι δε σ αρέσει, γιατί στο καλό να κάνεις σεξ μαζί του/της?

      Διαγραφή
    3. Ω, η απορία σου χρίζει πολύ μεγάλης ανάλυσης και βαριέμαι να την αναπτύξω όλη, όμως θα αναφέρω την βασική λογική για χάρη σου:

      Ας ξεκινήσουμε με δυο παραδοχές, πρώτον ότι κάθε απόφαση στη ζωή (συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής ερωτικού συντρόφου) είναι μια ζυγαριά. Ότι και να κάνεις, το έχεις πρώτα ζυγίσει συνειδητά ή ασυνείδητα, και έτσι παίρνεις αποφάσεις. Δεύτερον, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει μόνο μια συνταγή σεξουαλική, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζεις σεξουαλικά ενώ σου αρέσουν σε άλλους τομείς.

      Με τις δυο αυτες παραδοχές καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν οι εξής συνδυασμοί:
      1. Ταιριάζεις σε όλα τα άλλα και στο σεξ: είσαι ΟΚ. περνάς καλά.
      2. Δεν ταιριάζεις σε τίποτα ούτε στο σεξ: κάνε Spell of invisibility και εξαφανίσου.
      3. Ταιριάζεις σε όλα τα άλλα, όμως όχι στο σεξ: εκεί μπαίνει η ζυγαριά στη μέση, οπότε αν επιλέξεις να μείνεις για όλα τα άλλα, και δεν υπάρξει καθόλου προσαρμογή απο καμία πλευρά, τότε σε κάποια φάση απλά θα συνειδητοποιήσεις οτι δεν θα κάνεις καλό σεξ.
      4. Δεν ταιριάζεις σε τίποτα άλλο εκτός απο το σεξ: Όσο γουστάρεις και δεν στα κάνει ζέπελιν μπορείς να περνάς καλά, τώρα αν θελει περισσότερα θα αποτύχει, οπότε spell of invisibility και τα σχετικά.

      Διαγραφή
  16. Αγαπητέ Alza, επίτρεψέ μου να συνεισφέρω κι εγώ μέσω της μιας κάποιας εμπειρίας μου στα θέματα τα οποία θίγεις και κυρίως στο θέμα που απάσχόλησε τον φίλτατο Gabriel. Δηλαδή αν προχωράμε με τη γλώσσα μας (οι άντρες) λίγο πιο κάτω από το συνηθισμένο. Οι κολλητοί μου κι εγώ είχαμε πριν κάνα χρόνο το ίδιο debate. Θέμα: "H κωλογλυφάδα στις μέρες μας. Ταμπού ή όχι;" Μετά από αδιάκοπη κατάθεση επιχειρημάτων από όλες τις πλευρές (3 ήμασταν) μόνο ο ένας αναφώνησε με χαρακτηριστική αποστροφή: "Ρε μαλάκες, αυτό δεν το κάνω με τίποτα !". Και δεν ήμουν εγώ αυτός που το είπε...Για τον πολύ απλό λόγο ότι όταν η άλλη μυρίζει από την κορυφή ως τα νύχια σαν το Cajoline, τρίζει από καθαριότητα και είναι έτοιμη για κέρωμα και βιτρίνα, ποιός ο λόγος να κολώσεις; (All puns intended). Ο δεύτερος κολλητός που συμφώνησε μαζί μου, εκείνη την εποχή είχε δεσμό με μια μικρούλα (γύρω στα 22) και μου περιέγραφε (αρκετά παραστατικά ομολογώ) με πόση χαρά περνούσε τη μικρή στεγνό καθάρισμα και πόσο εκείνη το απολάμβανε. Από προσωπική εμπειρία έχω καταλάβει ότι στις γκόμενες αρέσει το παιχνιδάκι με τη γλώσσα, ακόμα περισσότερο σε εκείνη την περιοχή. Βασική προϋπόθεση: η περιοχή να είναι αποψιλωμένη και έτοιμη για να σβήσεις κεράκια...

    Είμαι fan του blog και όλα τα post με διασκεδάζουν. Από τα καλύτερα τελευταία ήταν εκείνο που ασχολιόσουν με τη "μαλάκω" συνάδελφό σου. Σίγουρα όλοι έχουμε παρόμοια ντούβλα σε χώρους δουλειάς...ουπς, με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι ο "International playboy" έχει αφιέρωμα στο πρόσωπό σου στο ανταγωνιστικό blog "O celebritis". Πάω να ρίξω μια ματιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Stone Cold, αυτή ακριβώς είναι και η δική μου γνώμη όπως θα κατάλαβες. Επιπλέον και εγώ πιστεύω οτι στις γυναίκες (όχι απαραίτητα σε όλες) θα άρεσε ένα τέτοιο παιχνιδάκι, ειδικά αν είναι οκ και στο θέμα backdoor. Όπως όμως ίσως διάβασες σε κάποιο σχόλιο παραπάνω, η Βίκη (V Svens) διαφωνεί με αυτό.

      Με τον Χωστήρα δεν έχουμε ανταγωνιστική σχέση, απεναντίας με θαυμάζει και θέλει να γίνει σαν εμένα όταν μεγαλώσει. Το αφιέρωμά του είναι πραγματικά πολύ καλό και παρόλο που δεν αποδίδει πιστά όλη την αλήθεια, αξίζει να το διαβάσει κανείς μόνο και μόνο για το γέλιο που μεταδίδει:

      http://ocelebritis.blogspot.gr/2012/11/the-alza-chronicles.html

      Διαγραφή
  17. Απλά κλαίω απ` τα γέλια! Από δω και πέρα δηλαδή μπορούμε να στέλνουμε σε σένα τις απορίες μας, Ω! μεγάλε γκουρού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. kanontas volta epesa panw sto blog.. endiaferousa kouventoula!!
    gia deite alli mia ginaikeia gnwmi!!
    1) oso afora to daxtilo apo ginaika se andra den exw na sxoliasw kati.. einai endiaferousa idea omologw..
    2) ta mpatsakia mas ta theloume pou kai pou...
    3) loipooon.. to na "peirazete" to kolaraki mas einai idiaiterws erethistiko. proswpika mou aresei, arkei na arkeitai se glipsimataki kai daxtilaki.. otidipote allo den einai ayprosdekto.. opws anefere polu swsta kai h ephee parapanw den einai TIPOTA parapanw apo tin aisthisi xesimatos.. san na mpainei kai na vgainei mia megali i mikri skatoula.. kanenas erethismos, kamia idoni..mono ponos kai aidia.
    4) partouza enw den eisai se sovari sxesi einai kalodexoumeni
    5) andras xwris trixes, ginaika xwris vizia
    6) andras kai kremes? nai ok an iparxei kapoio dermatologiko thema, kata t alla tsoukou.. -agapi mou, mou dineis ligo tin krema nixtos sou giati teleiwse i diki mou??!! -eleos..

    cu around
    helen m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ελένη, καλως ήρθες στην παρέα μας.

      ενδιαφέρουσα η γνώμη σου και αν μου επιτρέπεις θα σχολιάσω τα εξής:
      1) ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά να την ξεχάσεις αν έχεις μπλέξει με σοβαρό άντρα.
      2) το ξέρουμε οτι τα θέλετε και η αλήθεια έιναι οτι τα αξίζετε κιόλας...
      3) το να πειράζουμε το κωλαράκι σας χωρίς να το παραβιάζουμε μπορεί να είναι ελαφρώς ερεθιστικό, αλλά ανούσιο. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία σας να το παρούσιάζετε σαν χέσιμο. Και έτσι να είναι, το χέσιμο είναι απόλαυση δεν είναι; γιατί λοιπόν δεν το απολαμβάνετε;;
      4) λοιπόν για πες μας για σένα; είσαι σε σχέση αυτόν τον καιρό;
      5) ωραία παρομοίωση..χαχα
      6) πες τα πες τα, να τα ακούσουν κάποιες που ξέρω...

      Διαγραφή
  19. Τα comments σας, μου προκάλεσαν στύση. Είναι κακό αυτό..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα δε ντρέπεσαι σάτυρε.... εδώ μιλάμε σοβαρά ενήλικες άνθρωποι και εσύ φτιάχνεσαι διαβάζοντας τους προβληματισμούς των συνανθρώπων σου; αίσχος!

      Διαγραφή
  20. perimena apantisi pws kai pws. einai erethistiko giati exei neurikes apolixeis. einai opws to na glifeis to afti kapoiou. einai erethistiko alla den anexesai na xwneis mesa ti mpatoneta. oso mallon otan dxei tin esthisi xesimatos.

    helen m

    ΑπάντησηΔιαγραφή