Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ρατσισμός και γεννητικά όργανα σε θαλασσί χρώμα!


Όλοι διαβάσαμε ή μάθαμε το σκηνικό με την Βούλα Παπαχρήστου, το σχόλιο της και τον αποκλεισμό της απο την Ολυμπιακή ομάδα. Καθώς το γεγονός προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και διχοτόμησε την κοινή γνώμη, θα ήθελα να παρουσιάσω και την δική μου οπτική και οποιος θέλει το συζητάμε.


Καταρχάς, το σημαντικότερο πιστεύω αρνητικό στην όλη ιστορία, είναι οτι καταφέραμε να μειώσουμε τον ήδη χαμηλό αριθμό γυναικών αθλητών που αντικειμενικά βλέπονται, κατα 1 ακόμα. Κοινώς πάλι σαύρες θα βλέπουμε να παρελαύνουν στους αγώνες. Ένα καλό νιμού δεν το κόβεις έτσι εύκολα τώρα, κακά τα ψέματα. Τιμώρησε την αλλιώς. Βάλε την να πηδάει με στρινγ, ας πούμε. Η να κάνει ένα live strip show σε ένα απο τα εθνικά κανάλια για να εξιλεωθεί απο το λαό για το λάθος της. Αλλά όχι να την κόψεις απο τους Αγώνες....εμείς δηλαδή δεν υπάρχουμε; πάλι ασχημομούρες γκόμενες με μπράτσα και κώλους αντρών θα βλέπουμε; δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση, οι ολυμπιακοί για να ανέβουν επίπεδο, πρέπει να αρχίσουν να φέρνουν καλύτερο κόσμο. Και όταν λεώ καλύτερο, εννοώ μουνιά. Για τους αθλητές και τις επιδόσεις τους χεστήκαμε στην τελική. Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Άντε να σπάσει κάνα ρεκόρ, αλλά κατα τ'αλλα η παρέλαση σκατόφατσων ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωθεί.


Πάμε τώρα να μιλήσουμε για το σχόλιο που στάθηκε αφορμή να αποβληθεί η εν λόγω αθλήτρια απο τους ολυμπιακούς:

"Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό"

Αρχικά να τονίσω οτι αναλύοντας την φράση αυτή, λέξη προς λέξη, εγώ δεν μπορώ να βρώ ούτε ένα ρατσιστικό σημάδι. Ας αναλύσουμε όμως μαζί την φράση μήπως μου διέφυγε κάτι.

"Με τοσους Αφρικανους στην Ελλάδα" εδώ δηλώνουμε ξεκάθαρα οτι υπάρχουν πολλοί αφρικανοί στην Ελλάδα. Δήλωση, γεγονός που σχετίζεται με το πλήθος ανθρώπων συγκεκριμένης προέλευσης στην πατρίδα μας. Ρατσιστικό; δεν βλέπω κάτι προσβλητικό εδώ.

"Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό"  Πρόταση που σε συνδυασμό με την πρώτη, υποδηλώνει οτι τα κουνούπια που κατάγονται πάππου προς πάππου απο το Δυτικό Νείλο -ο οποίος διασχίζει την Αφρική- θα τρώνε σπιτικό φαγητό επειδή η καταγωγή ή το "σπίτι" κάποιων αφρικανών, είναι απο το ίδιο μέρος με τα κουνούπια. Αστείο; Όχι ιδιαίτερα. Ρατσιστικό; Δεν ξέρω, πάλι δεν προσβάλει κάπου κάποια ομάδα ανθρώπων κατα την δική μου άποψη.


Αν λοιπόν επικεντρωθούμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο σχόλιο και όχι στο άτομο που το πε, ούτε με πιο "τρόπο" το πε, ούτε τι υποννοεί το άτομο και λοιπές κλαπαρχιδιες, ρωτάω και περιμένω μια σοβαρή απάντηση για το πόσο "ρατσιστικό μίσος" κρύβει αυτό το ηλίθιο αστείο; Θα σας πω εγώ...ΚΑΘΟΛΟΥ. Το σχόλιο ουσιαστικά σατιρίζει με ξενέρωτο τρόπο τον μεγάλο αριθμό των αφρικάνων στη χώρα μας, αλλά με την μεγάλη διαφορά οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!! Είμαι πάρα πολυ απόλυτος σε αυτό γιατί για μένα οι λέξεις και οι φράσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Αν για παράδειγμα η φράση ήταν:


"Με τόσα δίποδα σκατά απο την Αφρική, τουλάχιστον τα αραποκούνουπα θα τρώνε φρέσκο κουραδι", τότε ναι μαζί σας, βαρύ και ασήκωτο. Αλλά το original απέχει πολύ πραγματικά. Αν είχαμε τώρα ζωντανή συζήτηση, καπου εδώ θα πεταγόταν κάποιο ζώον και θα έλεγε

1-   "ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΛΠ ΚΛΠ" ή 
2-   "ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ" ή 
3-   "ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΞΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ" 

και άλλα τέτοια επιχειρήματα που ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ!!!

1-   Άρα λοιπόν δεν κρίνεις το σχόλιο αυτό καθεαυτό, αλλά αυτόν που το είπε και βάση της ιδεολογίας του.....Αυτό απο μόνο του ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΩ δεν είναι κοινωνικά ρατσιστικό; Αλλά, άντε να συμφωνήσω οτι πρέπει σαν αθλητής να μην είναι κάφρος. Αν λοιπόν θες να πολεμήσεις τον κάθε είδους ρατσισμό (φυλετικό, θρησκευτικό, κοινωνικό κλπ κλπ), να σχηματίζεις ένα προφίλ για κάθε αθλητή και αν αυτός δεν σου κάνει, να μην τον συμπεριλαμβάνεις καν στην ολυμπιακή ομάδα. Έχεις τέσσερα χρόνια να ελέγχεις τους αθλητές σου. Αν θες να είσαι σωστός, να το κάνεις μεθοδικά και να μη κρίνεις τα πάντα απο ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο. Και για μένα ο ρατσισμός και ο φασισμός δεν έχουν θέση πουθενά, αλλά εδώ έχουμε στη βουλή τους παλαίμαχους και καθαρόαιμους αντιπροσώπους τους και μας πείραξε ένα 23χρονο κοριτσάκι που πάνω στη μαλακία της αντέγραψε μια παπαριά που είδε κάπου και την τιμωρείς για αυτό τόσο αυστηρά; Εγώ σου λέω είναι ηλίθια και αμόρφωτη και ρατίστρια στην τελική. Ποιος φταίει για αυτό; Όταν η μισή και βάλε Ελλάδα αναρτά καθημερινά τρις χειρότερα σχόλια στο fb μας πείραξε η Παπαχρήστου που μεχρι χθες δεν την ήξερε και κανένας; Έχω διαβάσει σχόλια αρχιεπισκόπων σούπερ ρατσιστικά οι οποίοι ακόμα φοράνε τα πανάκριβα στολίδια τους και επηρεάζουν κόσμο, αλλά κανείς δεν τους ξήλωσε, αλλά ΟΟΟΟΟΧΙ τα κουνούπια του νείλου και τα μηνύματα που τα αφορούν είναι σημαντικότερα και επηρεάζουν τα παιδιά μας αρνητικά....pathetic....


2-   Τι μας κάνει; Μας αντιπροσωπεύει; ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ. Εγώ δεν αντιπροσωπεύομαι απο κανέναν ρε τούβλα. Έχω δική μου άποψη, δικά μου πιστεύω, δικές μου σκέψεις και καμιά καριόλα και κανένας πούστης σε ΟΠΟΙΟ τομέα και να ναι (αθλητισμός, επιστήμη, τέχνη ή whateva) δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλείο μου. Απο που και ως που λοιπόν θα αντιπροσωπεύσει εμένα ή άλλους σοβαρούς ανθρώπους, ένα 23χρονο μόγγολο, που απλά πηδάει σαν κατσίκι και αναρτά παπαριές άλλων μόγγολων στο tweeter της; Με ποια λογική; Επειδή έτυχε να γεννηθούμε και οι δυο στο Ελλάντα; Πάτε καλά ρε; Αυτές οι αντιπροσωπείες μας φάγανε. Ο ρατσισμός ρε στραβάφια είναι ένα πανανθρώπινο πρόβλημα. Δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, δεν είναι απαράδεκτο μόνο για την χώρα μας είναι απαράδεκτο παντού. Και όχι μόνο ο ρατσισμός αλλά και η ανεντιμότητα, η αγένεια, η έλλειψη παιδείας και ένα σωρό άλλα ελαττώματα, τα οποία ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν και άλλοι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας. Επειδή είναι λοιπόν αυτοί γκαγκά, πάει να πει πως όλοι οι Έλληνες είμαστε σούργελα, μόνο και μόνο επειδή η ολυμπιακή ομάδα έχει μερικούς τέτοιους; No fucking way....ο μόνος που αντιπροσωπεύει εμένα, είναι ο εαυτός μου. 


3-   Ποιο Ολυμπιακό ιδεώδες ρε κωλουποκριτές γαμώ το κεφάλι μου μέσα; Οι ολυμπιακοί αγώνες του ντόπινκ, των στοιχημάτων και των εκατομμυρίων δολλαρίων/ευρώ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. Για τον πούτσο ιδανικά. Είναι απλά αγώνες, με ίσως λίγο μεγαλύτερο πρεστίζ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Να και αν συμφωνείτε, να και αν διαφωνείτε. 


Εν κατακλείδι, εγώ χέστηκα τρικούβερτα που το πιπίνι δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες, προσωπικά ούτε που θα την μάθαινα ούτε θα έβλεπα ποτέ, γιατί τους βαριέμαι. Επίσης συμφωνώ οτι ο ρατισμός είναι μαστιγα που εξαπλώνεται και πρέπει να περιοριστεί. Αλλά μου τη σπάει υπερβολικά πολύ η υποκρισία και η αντίδραση του κόσμου, που με την πρώτη αφορμή πέφτει να κατηγορήσει και να επιβάλλει αυστηρότατη ποινή, χωρίς σκέψη, χωρίς ελαφρυντικά και κυρίως όταν ο ίδιος ο κόσμος κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους τομείς. Αποκλείστε την, ξηλώστε την απο συλλόγους και παπαριές, λιθοβολίστε την, δεν μου καίγεται καρφί, απλά δείτε τα μούτρα σας πρώτα... θεατρίνοι...

26 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε Άλζα γαμώ την Αραπία. (Ρατσιστικό)
    Θα με αφήσεις να κάνω copy-paste το άρθρο σου και να το στείλω στην Στεφανίδου που βλέπουν μόνο υποανάπτυκτα όντα (Ρατσιστικό)
    Και ήταν και γαμώ τα μουνιά η Παρασκευούλα. Για αυτό τον λόγο και μόνο πιστεύω άξιζε ένα μετάλλιο από το να το πάρει καμία βρωμιάρα μαύρη Αμερικανίδα τίγκα στα αναβολικά. (επίσης ρατσιστικό)
    Γαμώ τον Χριστό τους δηλαδή. (Θεικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε ότι θες Περι...
      Στο μεταξύ έχεις δίκιο, κάθε φώτο που βλέπω απο την Βουλίτσα, τόσο πιο πολύ τάσσομαι με το μέρος της και καταριέμαι τα πολιτικά συμφέροντα που το φάγαν το κορίτσι....
      Αυτό με τα αναβολικα δεν το έχω καταλάβει καθόλου στο μεταξύ....Αφού οι περισσότεροι παίρνουν, γιατί δεν τα νομιμοποιούν να τελειώνουμε; Πάλι δεν θα βγαίνει κάποιος καλύτερος;

      Διαγραφή
  3. Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές.

    Ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά.

    Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, μπορεί τα συγκεκριμένα να είναι φήμες που βγαίνουν τώρα και καλά για να ρίξουν σκόνη για την Παπαχήστου. Και ψέμα να είναι όμως, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρο οτι τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι αθλητές στην πλειονότητά τους, όλο και κάτι θα έχουν να πουν και θα μας κοροιδεύουν καθώς είμαστε λίγο στον πάτο αυτήν την περίοδο. Όμως αυτό που δείχνει τρανταχτά αυτό το πράγμα, είναι οτι η έννοια του Ολυπιακού πνεύματος, ιδεωδους και παπαριές τέτοιες, δεν μετράει πουθενά και οι αθλητές δεν είναι σε καμία περίπτωση ώριμα σκεπτόμενα, σοβαρά ή ευαισθητοποιημένα άτομα, μόνο και μόνο επειδή συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς. Για μένα οι περισσότεροι είναι μπαζόστοκοι, που απλά έχουν ταλέντο σε ένα συγκεκριμένο άθλημα. Κατα τ'αλλα παραμένουν απλοί καθημερινοί στόκοι με τα αντίστοιχα κόμπλεξ τους και το αποδεικνύουν καθημερινα.

      Διαγραφή
    2. "Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά."

      Αλήθεια? Πάμε να πνίξουμε τον πόνο μας στις γαμάτες παραλίες μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε της 27 Ιουλίου, γενεθλίων παρεμπιπτόντως του τρισμέγιστου Γιάννου Παπαντωνίου, πώς να το θέσω... ΜΗ ΜΑΖΕΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ο άλζα φτάνει :P

      Δεν τουίταρε τίποτα ούτε η Αγγλίδα ούτε η Γερμανίδα τίποτα. Ήταν τρολλιά. Είσαι βλάκας. Χαιρόμαστε πολύ που μοιράζεσαι την εγκεφαλική σου ανεπάρκεια μαζί σου. Πήγαινε τώρα σε μια παραλία, άπλωσε τα χέρια και κάνε την σκισμένη ομπρέλα. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο θα κοιμήσει τα λίγα εγκεφαλικά σου αντικύτταρα και θα μειώσει μεν κατά απόλυτη τιμή το IQ σου, αλλά αλγεβρικά θα το αυξήσει

      Διαγραφή
  5. Μόνο ένα μικρό υπονοουμενο:
    Γιατί οι Πόντιοι βάζουν τις ελιές στο μίξερ;
    - Για να τους βγάζουν το λάδι!
    Γιατί ο Πόντιος στρατιώτης πρωτού πάει στη μάχη βάζει το όπλο του στο ψυγείο;
    - Για να σκοτώνει εν ψυχρώ!
    Γιατί ο Πόντιος μετεορολόγος ρίχνει ασπιρίνες στον ουρανό.
    - Για τους ασθενείς ανέμους!
    Γιατί οι Πόντιοι πάνε τρεις τρεις;
    - Γιατί ο πρώτος ξέρει να διαβάζει, ο δεύτερος να γράφει και του τρίτου του αρέσει να κάνει παρέα με διανοούμενους! κοκ

    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!

    Valaroma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ κατάλαβα οτι σου αρέσουν ατα ανέκδοτα με πόντιους...ρατσιστόμουτρο φασίστα! Θα σε αποκλείσω απο το blog!

      Διαγραφή
  6. Σπερα…
    Καταρχήν οι ανθέλληνες αυτή την εποχή προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν το Ελληνικό πνεύμα. Το γιατί είναι μια τεράστια κουβέντα που θα μπορούσε να γίνει σένα πιο σοβαρό site.Δεν θέλω να προσβάλλω το site αλλά κάθε πράγμα στο χωροχρόνο του. Πέρα από το θέμα που έγινε με τον σχολιασμό του ρατσιστικού σχόλιου της Βούλας θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι με το που ακούσει κάτι η αμαθής μάζα, θέλοντας να υποστηρίξει τον ευαίσθητο εαυτούλη του ο καθένας και να δηλώσει και αυτός συμμετοχή στην κοινωνία που αντιλαμβάνεται από την τηλεόραση αντιδράει(συνήθως παθιασμένα)χωρίς να καταλαβαίνει καλά καλά γιατί…
    Δε νομίζω και εγώ ότι τίθεται θέμα ρατσισμού. Αν κάποιοι το είδαν έτσι και προσβλήθηκαν να σηκωθούν από την γαμημένη καρέκλα τους και να πάνε να βοηθήσουν ανθρώπους και περιοχές που δέχονται βίαιες πράξεις ρατσισμού. Το να σχολιάζουν το ίδιο ακριβώς που διάβασαν από τις ειδήσεις όχι μόνο λύσεις δεν φέρνει αλλά σπάει αρχιδια !!!!
    Παρακολουθείστε τι έχει να γίνει στους Ολυμπιακούς. Αυτή η καταραμένη χώρα που ούτε ο Ηλιος δεν την γουστάρει είναι ανίκανοι να διατηρήσουν ένα πνεύμα που μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη χαρά του αθλητισμού. Ας παραθέσω τους λόγους μου :
    1)Καταρχήν τους έσβησε η φλόγα όταν την κατεβάζανε με Rafting(καταβαση ποταμού με φουσκωτό).
    2)Ο δρομέας που έτρεχε με την φλόγα είχε δίπλα του 10 μπράβους για προστασία και όποιος πλησίαζε τον ξυλοφόρτωναν. Δεν κάνω πλάκα ψάξτε για video,πολύ show!
    3)Οι πολυκατοικίες και μεγάλες εγκαταστάσεις μέσα στην πόλη έχουν επανδρωθεί από τον Βρετανικό Μογγολικό στρατό φοβούμενοι για ένα ‘τρομοκρατικό’ χτύπημα που στην τελική και οι ίδιοι θα προκαλέσουν για την ευκαιρία έναρξης της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
    4)Η χώρα με την πραγματική καταγωγή των πούστηδων έβγαλε videακι σχολιάζοντας αρνητικά την αρχαία Ελλάδα των τότε Ολυμπιακών αγώνων. Θεώρησε τους αθλητές πούστηδες, έκανε νίξη για κυκλοφοριακά προβλήματα για την τότε πρόσβαση στα γήπεδα και τέλος οι πουτάνας γιοι(συγνώμη με συνεπήρε το συναίσθημα) είπαν ότι η φλόγα είναι χιτλερικό σύμβολο που ξεκίνησε από το Βερολίνο.

    Δεν εχω πολλά πράγματα να σχολιάσω για τα παραπάνω γιατί η αιδία με πνίγει.
    Πάω να κάνω ένα τσιγάρο να ηρεμήσω….
    Δεν είμαι Εθνικιστής υποστηρίζω και προστατεύω όμως τις αξίες…
    Και Ολυμπιακοί αγώνες με πολυβόλα τριγύρω σίγουρα δεν έχουν αξία!!!
    αγαπάω τη πανέμορφη χώρα μου αλλά μισώ το κράτος της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τσίρκο της περιοδείας της φλόγας ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΝΤΩΣ ο Χίτλερ το '36, οι Άγγλοι πιθανότατα την έσβησαν για τρολλιά.

      http://www.nytimes.com/2004/08/14/sports/olympics/14torch.html?ex=1207972800&en=732b3844bc19c839&ei=5070

      Το πανάρχαιο -εντάξει, δεν ήταν και χθες το '36- έθιμο έχει και άλλα γραφικά στοιχεία, όπως τις 11 γκόμενες που παριστάνουν τις Vestales που είναι ρωμαϊκής κατασκευής. Άσε που αυτές ήταν οπωσδήποτε παρθένες ενώ εδώ δεν τις δακτυλοσκοπούμε και μιαίνουμε το ιερό πνεύμα των αγώνων και πάει μετά η γαμημένη φλόγα και σβήνει στα γάργαρα βρετανικά νερά.

      με 3 λόγια, για τον πούτσο.

      κάνε ένα μπάφο καλύτερα, και μετά κάνε άλλον έναν. εγώ έχω κρατήσει φλόγα από τις φωτιές στην Ολυμπία και τους ανάβω μόνο έτσι. Ολύμπιο άκουσμα.

      Επίσης, φιλικά, από το να σε πνίγει η αιδία καλύτερα να σε πνίγουν τα αιδοία.

      αγαπώ την πανέμορφη χώρα μου γιατί κλάνω στο γέλιο με τους κατάχαζους ιθαγενείς της

      Διαγραφή
  7. όταν το Κεντεράκι κέρδιζε πριν χρόνια χρυσό, όλοι γύριζαν κι έλαγαν το γνωστό με τους 7 μαύρους που το κυνηγούσαν.....αλλά τότες δεν υπήρχε ούτε φβ ούτε τουίτερ ούτε καμιά άλλη μαλακία και μάλιστα το συγκεκριμένο αστείο ήταν.....χμμμμμ....αντίστροφος ρατσισμός να το πω;.....θα το πω

    όταν θες να είσαι ελίτ και "καθαρός", πρέπει να τα γαμάς όλα στο διάβα σου, κοινώς η ολυμπιακή επιτροπή να έχει κι ένα "λαγωνικό" πίσω από κάθε αθλητή που θα καταγράφει τα σχόλιά του....κοινώς μια χούντα, αλλιώς είσαι πούστρα που ψάχνεις θύματα, ώστε να δείξεις ότι κρατάς την ομάδα καθαρή.

    Συμφωνώ με τις απόψεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχικά να δηλώσω ότι δεν παρακολουθούσα την ιστορία αυτή, την είχα ακουστά, αλλά τα ελληνικά μίντια δεν τα παρακολουθώ. Γνωρίζω πρόσωπα που αποβλακώθηκαν επιτυχώς χάρη στην Τρέμη και τον Πρετεντέρη, οπότε απέχω. Αναφορικά με το θέμα, τι να πεις, φίλε Άλζα, εδώ θυμάμαι έβλεπα σελίδα ημιγνωστού μου στο φβ που έχει υπεραναρχικές τάσεις να βάζει έναν άστεγο δίπλα σε μια βιτρίνα με αφίσα της εθνικής του τελευταίου γιούρο που περάσαμε στους 8. Λες και το ένα έχει σχέση με το άλλο.

    Να θυμάσαι το εξής: Όλοι αυτοί (οι φανατικοί) ξέρουν να κλαίγονται μόνο όταν προσβάλλονται άτομα που μπορούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά: "Μπάτσος" που σκότωσε μαθητή-φοιτητή, Έλληνας που σκότωσε ξένο, αλλά και αντίστροφα ξένος που σκότωσε Έλληνα κλπ. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να αναφέρεται στους χιλιάδες θανάτους που συμβαίνουν καθημερινά σε τροχαία και σε άλλες καταστάσεις. Εκεί έγκειται η υποκρισία όλων αυτών.

    Τώρα αναφορικά με το σχόλιο που έκανε, ε τι είπε δηλαδή; Οι άλλοι έκαναν όπως θα έκανε ένας ιεροεξεταστής το μεσαίωνα αν άκουγε ότι το πτολεμαϊκό μοντέλο του σύμπαντος δεν είναι ακριβές!

    Θα καταλήξω αναφέροντας ότι κατά τη μεταπολίτευση ίσχυε η ίδια τάση που ίσχυε στην Αμερική επί μακαρθισμού, αλλά αντί να καταδιώκονται οι κομμουνιστές καταδιώκονται οι ορθολογιστές με διάφορες ταμπέλες (από τη μια "προδότης" από την άλλη "εθνικιστής", δεν ξέρουν τι λένε, όπως δεν ξέρουν τι σημαίνει η έννοια του εθνικισμού ασφαλώς). Τέσπα μακροσκελές σχόλιο και το κόβω, άμα είναι θα γράψω άρθρο στο μέλλον για κάτι τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το στόρι βασικά έχει ως εξής. κάτι τυπάκια στο twitter που θέλουν να χέσουν στο μνήμα του κάθε γαμημένου χρυσαυγίτη, συμπαθούντα, αδιαφορούντα κ.ο.κ. βρήκαν την ευκαιρία να καρφοκωλιάσουν μία ηλίθια που στέλνει χρόνια πολλά στον Κασιδιάρη και ποστάρει γκάνια με περικεφαλαίες (τυπικά άδειες). Μπορούσαν, γούσταραν, το έκαναν. Άλλοι χίλιοι μπήκαν στο χορό ο καθένας για όποιο λόγο νόμιζε.

    Και συ ρε Άλζα μη χαλιέσαι, σιγά μην έβλεπες ολυμπιακούς. πάρε αυτήν που δε συμμετέχει ούτως ή άλλως http://www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρατσιστικό είναι το σχόλιο μόνο και μόνο επειδή υποβαθμίζει ανθρώπινες υπάρξεις σε "φαγητό" οποιουδήποτε εντόμου, ερπετού ή αιλουροειδούς. Έχω ακούσει και διαβάσει πολλές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα μόνο και μόνο για να δω εδώ μια τρίτη.
    Άποψη 1: Είναι ρατσιστικό το σχόλιο και καλά έπαθε (αυτή είναι και η δική μου).
    Άποψη 2: Είναι ρατσιστικό σχόλιο αλλά δεν έπρεπε να τιμωρηθεί τόσο αυστηρά. Αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος έφαγε τα φουντούνια μου, ποιος άνοιξε την τρύπα του όζοντος και ποιος εξαφάνισε τον Αρη Μπονσαλέντη πως πάμε και τιμωρούμε τώρα την Βούλα για ένα αστείο??
    Άποψη Αλζα: Ρατσιστικό? Ποιο ρατσιστικό? Γιατί ρατσιστικό?
    Ρατσιστικό είναι οποιοδήποτε σχόλιο διαχωρίζει τους ανθρώπους και αναφέρετε με υποτιμητικό τρόπο για τους άλλους(όχι εμάς δλδ). Αυτό νομίζω τα έχει όλα.
    Εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να εκπροσωπεί το εθνόσημο αυτή η αθλήτρια και ενώ μπορείς να έχεις ότι απόψεις θες όταν είσαι πρότυπο και υπόδειγμα για άλλους καλό είναι να προσέχεις τι λες δημόσια. Ειδικά όταν προετοιμάζεσαι για μια Ολυμπιάδα που συμβολίζει ότι ακριβώς θίγεις.
    Και ναι οι ολυμπιακοί δεν είναι ότι ήταν κάποτε αλλά αλλάζουν όπως αλλάζει και η ανθρωπότητα. Αν αντί να ενισχύσουμε ότι καλό έχουν και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα σφάλματα τα ευτελίζουμε όλα τι θα έχουμε πετύχει?
    Ορίστε και ένα άρθρο που θεωρώ σωστό και αναφέρεται και εμμέσως στο θέμα μας..

    http://www.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/313978-pese-ilia-na-paroyme-penalty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή αν έλεγες εσύ ότι "μας τρώνε τα κουνούπια" θα ήταν ρατσιστικό; Αυτό που λες είναι υπέρτατη γελοιότητα, συγγνώμη κιόλας. Βέβαια βλέποντας το twitter της βλέπω ότι πράγματι έχει ένα κόλλημα (αν πράγματι αυτό είναι το twitter της και όχι τρολοακάουντ), οπότε για τη συγκεκριμένη πάω πάσο.
      Έχουμε μετατρέψει τον κυνισμό και το σαρκασμό σε ρατσισμό. Σα μικρά παιδάκια "μα κυρία αυτός με πείραξε και το άρχισε πρώτος!"
      Έτσι είναι ρε παιδιά η ζωή! Αν είσαι ακομπλεξάριστος δέχεσαι να ακούς στερεότυπα για σένα, λες και εσύ καμιά μαλακία κλπ. Και στη φιλοσοφία το ίδιο γίνεται, εκεί το λένε ρατσισμό πάλι; Ντοστογιέφσκι και Νίτσε έβριζαν ο ένας τον άλλο και οι οπαδοί τους πλακώνονταν, αυτό είναι ρατσισμός; Απλά οι ηλίθιοι τα παίρνουν υπερβολικά στα σοβαρά, οι έξυπνοι ξέρουν when to let some shit go...

      Διαγραφή
    2. Οι έξυπνοι άφησαν και τον φασισμό και τον ναζισμό να ανέβει κάποτε στη Γερμανία(και γενικά στην κεντρική Ευρώπη) λέγοντας "Έλα μωρέ κάτι γραφικοί μαλάκες τα λένε αυτά, που δεν πάνε πουθενά σε 2 χρόνια θα τα έχουμε ξεπεράσει.."
      Τα ξεπέρασαν μετά από περίπου 60.000.000 νεκρούς.
      Δεν θα ήθελες μερικούς ηλίθιους τότε να πουν ρε μάγκες που πάει αυτή η χώρα?
      Αν δεν βλέπεις πραγματικά ότι η Ελλάδα(δικαιολογημένα ως ένα βαθμό) βυθίζεται στην ξενοφοβία, τον ρατσισμό και την αυτοδικία και είσαι cool τότε πάω και εγώ πάσο (αλλά αφού πήγες πρώτος κερδίζω το pot..)
      Χρυσή αυγή 7%... But let's let it go.. Ποτέ δεν θα γίνουν κυβέρνηση..

      Διαγραφή
    3. Γίνε ρεαλιστής, ρε παιδί μου. Σε αυτή τη χώρα και εθνικοσοσιαλιστές να βγαίναν στην εξουσία, τι να κλάνανε στον οποιονδήποτε; Ούτε Εβραίους έχουμε, αν και θα το ήθελα, ούτε μεγάλη δύναμη είμαστε για να φοβούνται άλλοι. Ξενοφοβία, ρατσισμός, μπλα μπλα μπλα. Το θέμα είναι ένα: Έρχεσαι στη χώρα μου, ακολουθάς αναγκαστικά τους κανόνες μου. Αν πήγαινα στην Αμερική θα φερόμουν όπως Αμερικανός. Το ίδιο και στην Αίγυπτο και στο Πακιστάν. Αυτό ούτε ξενοφοβία λέγεται ούτε ρατσισμός.

      Αν είναι το θέλημα του όχλου να βγάζει ηλίθιους στην εξουσία, μπολσεβίκους ή εθνικοσοσιαλιστές, ποσώς με ενδιαφέρει. Δική τους είναι η χώρα, έτσι κι αλλιώς, ας την κάνουν μαντάρα...

      Διαγραφή
  11. Τουλαχιστον ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ... Ενω, αν πηγαινε στους Ολυμπιακους, θα ηταν ακομα μια αποτυχημενη Ελληνιδα αθλητρια που δεν την ξερει ουτε η μανα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για άλλη μια φορά απόλυτα σωστός, σα να βλέπω c/p τις συζητήσεις που έκανα τότε και τις κλαπαρχιδιές που άκουσα σαν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το να αποκαλείς τους αφρικανούς φαγητό για τα κουνούπια πιστεύω έχει μια τάση υποβάθμισης και χλευασμού, λέω εγώ τώρα. Αν έλεγαν οι άγγλοι "Με τόσους έλληνες στο Λονδίνο τουλάχιστον τα κουνούπια της δυτικής Αττικής θα τρώνε σπιτικό φαγητό" θα σας πείραζε; Αλλά βέβαια, εκεί θα λέγαμε για τους τιποτένιους gay αγγλους που μας έκλεψαν τα μάρμαρα και τώρα θέλουν να εξευτελίσουν τον αθάνατο ελληνικό πολιτισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή