Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Με απάτησες μωρή; Καλά έκανες!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι γραμμένο απο έναν φίλο μου, που έχει εντρυφήσει στις ανθρώπινες σχέσεις και ξέρει πλέον πως σκέφτονται ή πως ΠΡΕΠΕΙ να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, ώστε να είναι όλοι πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Είμαι σίγουρος οτι πολλοί/πολλές από εσάς, θα χαρακτηρίσουν τις ιδέες του ανατρεπτικές, ίσως και υπερβολικές, όμως με μια καλύτερη μελέτη θα δείτε ότι υπάρχει τελικά μια αλήθεια που κρύβεται πίσω από την υπερβολή. 


By Spiros G.


Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον καλό μου φίλο και μέντορα, Alza για την παραχώρηση να γράψω στο blog του, μια που εγώ είμαι πολύ τεμπέλης για να ανοίξω δικό μου. Πάμε όμως στο θέμα μας.


Σε μια μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία ακούγεται το παρακάτω πάνσοφο γνωμικό: "Δύο είναι τα χειρότερα πράγματα στη ζωή ενός άντρα. Να του βγει ο γιος πούστης και να του γαμιέται η γυναίκα με άλλον."
Σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο μέρος. 


Σίγουρα η ιδέα και μόνο μπορεί να κάνει τους περισσότερους να θέλουν να τα σπάσουν όλα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια παραβίαση ( κυριολεκτική και μεταφορική) που πολύ δύσκολα μπορεί να ανεχτεί κάποιος. Αλλά τι στο διάολο; Στον 21 αιώνα βρισκόμαστε. Δεν μπορούμε να λύσουμε τέτοια θέματα με λογική και ευαισθησία; Δεν μπορεί να βρεθεί η πολυδιαφημισμένη χρυσή τομή; Είμαστε εδώ για να κάνουμε μόνο ηλίθιες ερωτήσεις ή έχουμε και κάτι χρήσιμο να πούμε; Μου έχουν πει ότι τα αν θες να πετύχει η σχέση σου το κλειδί είναι στους συμβιβασμούς. Θα πρέπει να ξέρεις που να κάνεις πίσω, που να επιμείνεις και πότε να διαπραγματευτείς. Εγώ προσωπικά δεν παίζω αυτό το παιχνιδάκι και στέλνω όλες τις καργιόλες στο αγύριστο στην πρώτη αντίρρηση που θα τολμήσουν να ψελλίσουν. Αλλά αυτός είμαι εγώ. Θα προσπαθήσω να μπω στον ρόλο όλων αυτών που συμμερίζονται την παραπάνω άποψη.

Το μήνυμα που φέρνω στον κόσμο είναι ότι πρέπει να υπάρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ. Σαφείς ρητοί και κατηγορηματικοί. Και σε αυτούς πρέπει να αποφεύγονται γενικοί αφορισμοί. Φανταστείτε το ακόλουθο σενάριο. Έχεις πει στην γυναίκα/γκόμενα σου ότι οποιαδήποτε απιστία δεν συγχωρείται κάτω από καμία συνθήκη. Είσαι και τόσο μάγκας και τυχερός που έχεις βρει την ΜΙΑ γυναίκα στον πλανήτη που έχει πάρει αυτά τα λόγια τοις μετροιτοίς. Και εκεί που είσαι σίγουρος ότι έχεις πιάσει τον παπά από τα αρχίδια (Αμήν και πότε) και είσαι το A male σε αυτόν τον πλανήτη σκάει ένας ένοπλος στο σπίτι σου το βράδυ. Αυτός ο τυπάκος τώρα τυχαίνει να είναι και λίγο περίεργος. Ενώ προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διάρρηξη, την δολοφονία και τους εκβιασμούς μια σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί μικρός τον κάνει εντελώς αρνητικό στο θέμα του βιασμού. Έλα όμως που το γουστάρει το γκομενέτο σου και τυχαίνει να είναι και δυο μέτρα άρειος... Η συμφωνία φαντάζει απλή. Ή πείθεις τη γυναίκα σου να πάει με τη θέληση της ή σε καθαρίζει. Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα μια που έρχεται η πληρωμένη απάντηση "Εγώ μωρό μου ευχαρίστως θα πήγαινα με τον κύριο για να σε σώσω αλλά δεν μπορώ να σε απατήσω όπως μου έχεις ξεκαθαρίσει άπειρες φορές...!" Και πριν προλάβεις να πεις μα και μου και να προσπαθήσεις να φέρεις στα συγκαλά της την ηλίθια γαμιόλα σε χτυπάνε δυο πράγματα ταυτόχρονα. Η κοσμική ειρωνεία μιας καλοστημένης παγίδας την οποία έστησες μόνο και μόνο για να πέσεις μέσα σαν μαλάκας και η σιδερογροθιά του τύπου που δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά. Και σαν να μην φτάνει όλο αυτό σαν τελευταία εικόνα στον άλλο κόσμο παίρνεις την γυναίκα σου η οποία απαλλαγμένη από τον όρκο της ( μια που είσαι λίπασμα) μπορεί να ικανοποιήσει το φετίχ που είχε να πηδηχτεί με έναν χαριτωμένο μασκοφόρο ληστή και φασώνεται πάνω από το ζέστο σου ακόμα πτώμα. Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα όλο αυτό μου κάθεται λίγο βαρύ και θα ήθελα να το αποφύγω.

Ακολουθεί λοιπόν μια λίστα με όρους και συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτρέπεται το κέρατο από την γυναίκα, οι όροι με τους οποίους μπορεί να γίνει καθώς και συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν. Βασικές προϋποθέσεις είναι ότι μιλάμε για μία φορά (είπαμε να κάνουμε μια εξυπηρέτηση άλλα όχι και δια βίου κερασφόροι) και ότι και η γυνή θα θέλει. Αλλιώς, αφενός μιλάμε για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού (νταβάς) και αφετέρου, όσο και να θέλω να μαμήσει τη γυναίκα μου ο Stephen Hawking για να τον τιμήσω για ότι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, θα δυσκολευτώ να την πείσω να το δει έτσι. Όπως θα δείτε είμαι αρκετά ελαστικός και γενναιόδωρος.
Παμε λοιπον..

ΚΑΝΟΝΑΣ 1ος

Τον περιγράψαμε και παραπάνω. Ισχύει για θέματα ζωής και θανάτου χωρίς να χρειάζεται έγκριση και επιβεβαίωση δικιά μου. Προσοχή σε αυτό το παραθυράκι, γιατί δεν θέλουν και πολύ κάποιες έξυπνες να σου πουν ότι σε απάτησαν για να σωθεί ο σπάνιος λευκός ρινόκερος της Αφρικής. Όχι αγαπητές μου, τα ζητήματα ζωής και θανάτου αφορούν αποκλειστικά την ΔΙΚΙΑ μου ζωή. Για παράδειγμα αν σου τεθεί το δίλημμα: "ή μου κάθεσαι ή σκοτώνω τον άντρα σου" τότε εννοείται δεν με ρωτάς, σκύβεις και κάνεις το καθήκον σου σαν σωστή σύζυγος. Τώρα αν σου πει "σκύψε ή σκοτώνω τη μάνα/αδερφό/αδερφή/θείο/ξαδέρφη/φίλο" κλπ κλπ, τότε τους ασπάζεσαι για τελευταία φορά και βάζεις λουκέτο. 

ΚΑΝΟΝΑΣ 2ος

Οποιοσδήποτε έχει να πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ (τιμή συζητήσιμη). Ας το παραδεχτούμε. Αν είναι να μην δουλεύω για την υπόλοιπη ζωή μου και να ζω μέσα στην χλίδα παρόλο που η θυσία είναι μεγάλη(;;;), θα την κάνω. Στη τελική όλες οι γυναίκες ακόμα και η δική μου είναι μια χρηματορουφήχτρα, μια δίνη που καταπίνει συνεχώς το χρήμα, οπότε στη τελική βγάζει και τα δικά της έξοδα...Ίσως βέβαια σε κάποια φάση συνειδητοποιήσουμε οτι κλείσαμε το σπιτικό μας και ανοίξαμε μπουρδέλο, αλλά δεν γαμιέται; Άλλωστε τα περισσότερα σπίτια ούτως ή άλλως μπουρδέλα είναι, απλώς χωρίς επίγνωση και χωρίς σαφή τιμοκατάλογο.

ΚΑΝΟΝΑΣ 3ος

Ολοι οι παράκατω κύριοι: 

Vincent Cassel, Alex Rodriquez , Brian Austin Green, Marco Jaric, Tom Brady,
Jay Z, Gerard Pique , Sasha Vujacin , Cash Warren, Roger Rabbit, Brad Pitt

H μόνη προυπόθεση είναι ότι όσο "απασχολούν" τη δικιά μου, θα έχω και εγώ quality time με τις δικές τους. Δεν είμαι πολύ δίκαιος; Αν αναρωτιέστε, αυτές κατά σειρά είναι :

Μonicca Beluchi, Cameron Diaz, Megan Fox, Adriana Lima, Gisele
Beyonce, Shakira, Maria Sharapova, Jessica Alba, Jessica Rabbit, Angelina Jolie


 



Και επειδή δεν θέλω να με πει κανένας πουριτανό, θα επιτρέψω ακόμα και το όργιο σε περίπτωση που αυτό είναι επιθυμητό από όλες τις πλευρές. Γιατί ντάξει, ποιος είμαι εγώ να πω όχι στην Megan Fox; Σίγουρα ξέχασα μερικούς και σας παροτρείνω να συμπληρώσετε τη λίστα.


ΚΑΝΟΝΑΣ 4ος

Οποιαδήποτε γυναίκα που να την βαθμολογώ πάνω από 7.5. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι ακριβώς απιστία, αλλά όπως είπαμε πρέπει να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις. Μοναδική προϋπόθεση προφανώς να συμμετέχω και εγώ. Μα τόσο δίκαιος; Μοναδική απαγόρευση είναι, το strapon να μη στραφεί ποτέ εναντίον μου. Εκεί θα έχουμε θέμα.




ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:

- Gerald Battler: Because THIS IS (S)PARTA μωρή άρρωστη!!
Έχει δεν έχει γκόμενα να ανταλλάξουμε, επειδή φαίνεται γαμω τους τύπους, θα την πασάρω με μονο αντάλλαγμα να με κυκλοφορήσει εκεί που συχνάζει και ίσως να παίξω κανα ρολάκι στην επόμενη ταινία του.

- Dennis Bergkamp: Μόνο και μόνο γι' αυτό ρε μάγκα... Μόνο γι' αυτό...
     http://www.youtube.com/watch?v=Uc1H2hOHu_s

- Bruce Dickinson, Jeoff Tate, Roy Kahn, Hansi Kursch: Χωρίς σχόλια και προϋποθέσεις. Όποιος θέλει από αυτούς μπαίνει.

Και επειδή κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις απαγορέυονται δια ροπάλου οι κάτωθι:
-Κληρικοί και θρησκευόμενοι οποιασδήποτε πίστης
-Όλο το Ελληνικό πεντάγραμμο
-Οποιοσδήποτε με αφροδίσιο νόσημα
-Τούρκοι
-Πολιτικοί
-Οι συντελεστές των ταινιών Twilight, Eclipse κτλ.
-Ο Cristiano Ronaldo (σκατοφλωρος), ο Harry Potter (ατάλαντος), ο Γιώργος Λάνθιμος ( εγκληματίας), ο Superman (εξωγήινος), ο Παπακαλιάτης (αηδιαστικός), ο Justin Bibber (πουστράκι), Keanu Reeves (ξενέρωτος).

Σε περίπτωση που υπάρχει conflict μεταξύ δυο κατηγοριών (π.χ αν ο Χατζηγιάννης δώσει τρία μύρια ή αν ο Brad Pitt κολλήσει βλενόρροια ) τότε θα γίνει επιτόπου επανεκτίμηση της κατάστασης.

Είμαι ανοικτός σε οποιεσδήποτε διορθώσεις, ενστάσεις ή προσθήκες.

11 σχόλια:

  1. Για πρωτη φορα μοιραστηκες δημοσιος τις γνωστες αρχες που σε διακατεχουν στα οσα χρονια σε γνωριζουμε.
    Πολλα απο τα στοιχεια που περιελαβες (βλεπε Megan Fox και λοιπες καβλετες του Hollywood) εχουν σιγουρα περασει απο το μυαλο ολων οσων βρισκονται σε μια "φυσιολογικη" σχεση.
    Υπαρχει απλα ενα μικρο "αλλά" στον καταλογο σου.
    Ολα αυτα που εθεσες ως ορους απεχουν ελαχιστα απο τα αντιστοιχα Νταβας-Προαγωγος-Προστατης και λοιπα λαοφιλεστατα επαγγελματα.
    Ως τροφη σκεψης θα σου θεσω το 3 μυρια που ειπες.
    δηλαδη αμα ερθει και σου σκασει 1 μυριο θα πεις οχι?και παει λεγοντας μεχρι να φτασεις στην τιμη σου *η τιμη τιμη δεν εχει και ο μαλακας που την εχει.
    Παρολαυτα εκτιμω τον τροπο σκεψης σου και τις στιγμες χαλαρωσης που μας δινεις στο χωρο και στις ωρες εργασιας μας.

    PS:ελπιζω να μη σε δω εκατομυριουχο συντομα γιατι γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει φτερωτος αγγελος στη ζωη σου τωρα....μαλλον αποφασισες να την τιναξεις την βατα ;) και τα τσεπωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανόνας 1: Δεν μπορώ να ταυτιστώ με την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς θεωρώ αδύνατο οτι μπορεί κάποιος (ο οποιοσδήποτε) να απειλήσει την ζωή μου χωρίς να το θέλω.

    Κανόνας 2: Αν παραδίνεις έτσι την γκόμενά σου για ένα χρηματικό ποσό Α, είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι και ο δικός σου κώλος βγαίνει στο σφυρί για κάποιο ποσό και πάνω (το οποίο είναι και λογικό αν υποθέσουμε ότι είσαι τόσο αδερφή, που ένας απλός ένοπλος σε ακινητοποιεί και σου πηδάει τη γυναίκα). Δεν είμαι όμως εδώ για να κατακρίνω κανέναν, απλά για να ξεκινήσω τη δημοπρασία. 50 ευρώ καλά είναι;

    Κανόνας 3: Αν θέλω πραγματικά να πηδήξω κάποιες από αυτές, μπορώ και να το κυνηγήσω και ίσως να το καταφέρω μόνος μου, χωρίς να παραδώσω τίποτα σε κανέναν από τους σκατόφλωρους τους άντρες τους. Για να μη σου πω ότι θα πηδήξω και αυτούς μαζί άμα λάχει.

    Κανόνας 4:Όντως δεν θεωρείται απιστία.

    Τώρα στις εξαιρέσεις τι να πω; Για τον Gerarld Battler πιστεύω οτι τρέφεις συναισθήματα που ξεπερνάνε λίγο τον θαυμασμό και πάνε λίγο στο ρουφοκώλι, αλλά καλό θα ήταν να μη το παρακάνεις. Μετά θα έδινες την γυναίκα σου επειδή ένας τυχαίος έβαλε ένα γκολ;...δηλαδή, τυχερή αυτή που σε έχει... Εντάξει, τώρα για τα άλλα τα παιδιά οκ...αλλά χωρίς αντάλλαγμα; τίποτα; ούτε ένα προσωπικό live;

    Όπως και να έχει νομίζω ότι οι κανόνες επιδέχονται μια μικρή βελτίωση και ειδικά η γνώμη μιας γυναίκας. Ίσως προσφέρει μια άλλη οπτική που κανένας μας δεν έχει σκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον συμπολεμιστή Σπύρο για τις ορθότατες σκέψεις του. Είσαι ένας από εμάς. Άξιος. Κλαπ, κλπα, κλαπ, κλαπ.

    Τα σέβη μου.

    Υ.Γ. Μας έβαλες φωτιές με τον κανόνα 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζέσικα Ράμπιτ και τα μυαλά στον αποχυμωτή! Κι ας τηνε κάνει σουρωτήρι ο λαγός τη δικιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον 1ο Κανόνα αναγκαστικά. Θέλει δεν θέλει ο άλλος θα μου την γαμήσει και όχι να πω αν έχει το σιδερικό στο χέρι. Αν όντως όμως μου έθετε επιλογή τότε δεν γαμιέται τι θα πάθει. Συγχωρεμένη.

    Κανόνας 2ος. Και με 800.000 χιλάδες (που λένε και οι Αλβανοί) χαλαρά. Θα της έκανα μετά μια πλαστική - λεύκανση μουνιού και όλα καινούργια. Τον δικό μου κώλο δεν ξέρω με πολλά περισσότερα φαντάζομαι. Αρκει να τα έβλεπα μπροστά μου ζεστά και....δεν ξέρω....ίσως. Ξεκινάμε με 5 μύρια και πάνω.

    Κανόνας 3ος. Συμφωνώ με μια παρτούζα διάσημων θα ήταν το ιδανικότερο.

    Κανόνας 4ος. :)

    Ναι φίλε Σπύρο όλα τα παραπάνω δεν είναι απιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @alza
    Το όλο κείμενο πραγματεύεται καταστάσεις που μπορεί να είναι ελαφρώς απίθανες μεν αλλά συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο δε. Για τους φανταστικούς κόσμους όπου εσύ μπορείς να πας να ρίξεις την Adrianna Lima (λαβές τζούντο εξαιρούνται), όπου μπορείς να εξουδετερώσεις ενόπλους με το λάγνο σου βλέμμα και που το δαχτυλίδι του Abin Sur έχει διαλέξει εμένα ως τον επόμενο Green Lantern δεν αναφέρονται.
    Τώρα για τα υπόλοιπα ο Gerard Buttler δεν είναι ένας απλός ηθοποιός είναι ο Λεωνίδας ο ίδιος και το goal του Dennis δεν είναι ένα απλό goal..
    Αλλά αυτά πρέπει να είσαι άντρας για να τα καταλάβεις..
    @perinio && @TRIPLE A
    Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι (σχεδόν) όλα έχουν την τιμή τους. Όπως έχουν πει και οι μεγάλοι ποιητές, φιλόσοφοι και μουσουργοί
    Chris De Garmo, Geoff Tate. Michael Wilton :
    "For a price I'd do about anything
    Except pull the trigger
    For that I'd need a pretty good cause"
    o alza θέτει τον πήχη πολύ χαμηλά (μάλλον κρίνοντας με προσωπικά κριτήρια) ενώ ο Perinio πολύ ψηλά (ίσως γιατί δεν έχει δεί 2 ,ας πούμε, μύρια από κοντά.. Ούτε εγώ έχω δει αλλά λένε ότι είναι τρομερό θέαμα)
    Είναι φοβερό όμως που σε ένα άσχετο θέμα η πλειοψηφία των σχολίων ασχολήθηκε με την προσωπική παραβίαση από την παραβίαση της γκόμενας/γυναίκας του.
    Σχεδόν με ανησυχεί πρέπει να σας πω.
    Σαν να βλέπω μπροστά μου ένα νέο θέμα..
    "Τον έφαγες; Εύγε!"

    Spiros G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεωρητικά οι κανόνες που θέτεις μπορεί και να λειτουργούσαν ικανοποιητικά σε έναν ιδανικό κόσμο (για τους άνδρες) όπου οι γυναίκες θα συμφωνούσαν σε όλα. Ας δούμε όμως πιο είναι το πιθανότερο σενάριο αντίδρασης μίας γυναίκας σε αυτούς τους κανόνες.
    1ος κανόνας: Μου είναι δύσκολο να σκεφτώ γιατί ένας εγκληματίας που κρατάει πιστόλι να θέλει να ανταλλάξει τη ζωή σου για να πηδήξει τη γυναίκα σου και να μην την πηδήξει χωρίς να κάνει καμία συμφωνία και μετά να σε σκοτώσει κιόλας. Γι αυτό και στην περίπτωση που αυτός είναι ένας αηδιαστικός και τρισάθλιος τύπος τότε η γυναίκα σου θα σκεφτεί ότι για πιο λόγο να κάνει την θυσία αφού θα σε σκοτώσει ούτως η άλλος
    2ος κανόνας: Αν υπάρχει κάποιος άνδρας που είναι διατεθιμένος να δώσει μύρια για να πηδήξει την γυναίκα σου τότε γιατί η γυναίκα σου απλά να μην σε παρατήσει και να φύγει μαζί του;
    3ος κανόνας: Ο κανόνας αυτός ίσως να λειτουργήσει ικανοποιητικά σε περίτπωση που και ο άνδρας της απίστευης γυναικάρας που θα ήθελες είναι και αυτός θεογκόμενος.
    4ος κανόνας: Γι’ αυτό δεν έχω να πω κάτι...Περι ορέξεως...

    Τέλος θα πρέπει να σου επισημάνω ότι μία γνήσια γυναίκα μπορεί και να τους δέχονταν τους κανόνες αρκεί να ίσχυαν και από την ανάποδη. Εσύ είσαι έτοιμος να δεχθείς να πας με έναν κακοποιό – αδερφή για να σώσεις τη ζωή της ή με ένα ανώμαλο εκατομυριούχο ( και επειδή από δαύτους υπάρχουν πολλοί πιο πιθανό είναι αυτό) για να γίνεται πλούσιοι ή να την μοιραστείς με κάποιον άλλο ( αλλα που θα του έχει δώσει βαθμολογία άνω του 7,5) ;

    ΥΓ: Ανώνυμε όσο και αν προσπάθησα δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένας αληθινός άνδρας θα έδινε την γυναίκα του για μία καλή ερμηνεία ή ένα καλό goal όσο καλό και αν είναι...

    Συμπέρασμα: Γι αυτό και το κέρατο θα συνεχίσει να γίνεται όπως ακριβώς γίνεται τόσα και τόσα χρόνια : Στα κρυφά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορώ να κατανοήσω την ανάγκη να υπάρχουν κανόνες στο σύμπαν, αλλά κανόνες και στο κέρατο ρε παιδιά; Ακούγεται λίγο... χιτλερικό! Μήπως να το προγραμματίσουμε κι όλας, κάθε φορά που ο Φλεβάρης έχει 29 μεταξύ 20:00 - 02:00? Εναλλακτικά, όταν έχει πανσέληνο και τέσσερις γυμνές παρθένες χορεύουν στον Υμηττό; Αφού όλοι θεωρούν, είτε κρυφά είτε φανερά ότι το κέρατο είναι ο μαύρο κύκνος (το μη αναμενόμενο) σε μια σχετικώς ζευγαρωμένη κατάσταση, ε, προφανώς και δεν επιδέχεται κανόνες!
    Αλλά έστω ότι εξετάζουμε τους κανόνες του φίλου μας...
    Κανόνας 1: Αν έρθει ο ένας Άρειος Θεός που γουστάρει τη γυναίκα σου και έχει εκ πρώτης τουλάχιστον όψεως προδιαγραφές για μια θεϊκή συνεύρεση, τι σου λέει ότι η γυναίκα σου, η γκόμενά σου, ή ακόμα κι η κόρη σου θα έχει αντιρρήσεις; φρόντισε μόνο να τα πηγαίνεις καλά μαζί της για να παραμείνει μαζί σου και να μην την κάνει με τον Άρειο!
    Κανόνας 2: Γιατί υπάρχει η τάση να πιστεύουν οι άνδρες ότι μπορεί ο καθένας να κάνει τον νταβατζή; Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πληρώσει 3 μύρια για τη γυναίκα σου, σιγά μην τα πάρεις εσύ! Θα τα πάρει εκείνη εννοείται! Μπορεί να φύγει με τον τύπο μπορεί και όχι... Αν όμως είσαι πολύ καλός στον ρόλο που παίζεις στη ζωή της, οπότε και θα θέλει να παραμείνει μαζί σου, πιθανά θα πάρεις ένα σουπερ δώρο! Οπότε πρόσεχε κι όχι πολλές βλακείες.
    Κανόνας 3: Λίγο πολύ όλοι φαντασιωνόμαστε ότι είμαστε σουπερ ήρωες... αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κι όλας!
    Κανόνας 4: Αυτό δεν έχει σχέση με απιστία. By the way... είτε έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο και βαθμολογείς σχετικά λίγες γυναίκες πάνω από 7.5, είτε πρέπει να έχεις τρελές αντοχές! Χαρά στο κουράγιο σου!
    Συνεπώς αναθεώρησε κάπως τους κανόνες για να καλυφθούν και τα δόλια τα αρσενικά.. στα ψιλά γράμματα τουλάχιστον!
    Stardust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Alza αφησε το φιλο του να γραψει στο blog του, για να τον κράξει στα comments..lol..θεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραφράζοντας λίγο το σχόλιο
    "Τώρα για τα υπόλοιπα ο Gerard Buttler δεν είναι ένας απλός ηθοποιός είναι ο Λεωνίδας ο ίδιος και το goal του Dennis δεν είναι ένα απλό goal..
    Αλλά αυτά πρέπει να είσαι άντρας για να τα καταλάβεις.." του Σπύρου,
    θα αλλάξω το 'άντρας' με το 'μπέμπης' και νομίζω ότι τώρα η φράση είναι ολόσωστη.

    Επιπλέον συμφωνήσω και εγώ με την Stardust οτι στο πόλεμο και στο κέρατο όλα επιτρέπονται. Και στην τελική δεν καταλαβαίνω και το άλλο που λες. Αν έχεις αυτούς τους κανόνες, γιατί το περιορίζεις μόνο στη μια φορά. Για παράδειγμα πες ότι σκάει ο Κασέλ με σκοπό να ανταλλάξετε συντρόφους και σου λέει πάρε τη Μόνικα και δώσε μου τη χούφτα σου για 2 ώρες. Και το κάνεις. έχεις χρησιμοποιήσει τη μια σου φορά. Οπότε σκάει μετά ο ανώμαλος ληστής και σου λέει θα σου γαμήσω τη γυναίκα ή θα πεθάνεις. Εκεί τι κάνεις; Έχεις χρησιμοποιήσει ήδη τη μια φορά. Η πες ότι έρχεται ένας τύπος και σου δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ για τη γυναίκα σου και λες ναι. και μετά έρχεται ένας άλλος και σου λέει πάρε το εμιράτο μου στη Σαουδική Αραβία, με 50 τρις περιουσία και 3000 καμήλες και 200 μουνάρες χαρέμι. Θα πεις όχι; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζήτησα τη γνώμη γυναικών και την πήρα!
    Ας πρόσεχα.
    Θα απαντήσω κατά περίπτωση.
    @lara: To έχεις καταλάβει όλο λάθος. Οι κανόνες δεν είναι για να υποχρεώνουν τις γυναίκες, είναι για τα τις απελευθερώνουν. Αυτές και εμάς μαζί.
    Αν πρόσεξες ξεκαθάρισα ότι όλοι αυτοί ισχύουν με την προϋπόθεση ότι και η γκόμενα θέλει. Και είναι για να δικαιολογήσω την απιστία όχι για να την υποχρεώσω.
    Άρα και το αν θα δεχτώ εγώ αντίστοιχους κανόνες είναι δικαίωμα μου. Στα συγκεκριμένα που αναφέρεις έχω να απαντήσω:
    2) Η γυναίκα δεν μπορεί να φύγει μαζί του γιατί κανείς δεν την κάλεσε.Μια γρήγορη θέλει να ρίξει ο άνθρωπος και να πάει σπίτι του.Αμέσως να τον τυλίξετε σε λαδόκολλα και να τον πάτε στην μαμά.. Ρε τι κακό είναι αυτό..
    3) Όλες οι εικονιζόμενες κύριες έχουν μια χαρά άντρες. Αν κάνουν σε αυτές κάνουν και σε σένα.
    ΥΓ) Έχεις περιορισμένη φαντασία.. Work on it..
    @stardust
    Οι κανόνες σε γλιτώνουν από παρεξηγήσεις , επώδυνες φορές φορές.. Μας παραδόθηκε αυτό το αίσχος που λέγεται μονογαμικότητα από την γαμωορθοδοξία να μην προσπαθήσουμε να το στρώσουμε λίγο?
    Κατά τα άλλα σε γενικές γραμμές έχεις το ίδιο θέμα με τη lara ..
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ.. Ούτε ο άρειος ληστής, ούτε ο πάμπλουτος σεΐχης, ούτε κανένας άλλος.. Στο τέλος της μέρας θα έχει μείνει με τον αντρούλη σου.. Μέχρι τότε είναι το θέμα τι θα κάνεις..
    @alza
    O περιορισμός της μίας φοράς είναι περισσότερο συμβολικός παρά κυριολεκτικός..
    Συμβολίζει ότι ακόμα θες να έχεις γάμο/σχέση και όχι american bar.Αν σου τύχουν όλα αυτά (Αλήθεια ποια στο διάολο έχεις παντρευτεί??) τότε ότι και να κάνεις είσαι δικαιολογημένος.. Για σένα είναι η ζωή..

    Spiros G

    ΑπάντησηΔιαγραφή