Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τρεις και σήμερα

Τρείς και σήμερα και απαλάσσομαι απο το υπέρτατο γαμήσι, που τρώω τις τελευταίες εβδομάδες. Τρεις βδομάδες κόλασης, αλλά άντεξα και σε τρείς μέρες θα βγω νικητής. Τρεις και σήμερα και επιστρέφω δριμύτερος, σοφότερος και δυνατότερος απο ποτέ.Τρεις και σήμερα και θα σας κράξω τσογλάνια, που δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ένας να ρωτήσει αν ζω ή αν πεθαίνω. Τρεις και το λουρί της μάνας. Τρεις θα 'ναι οι ώρες σας!

Μεταννοείτε όσο είναι νωρίς...

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα.
    Έρχετε η λύτρωση. Πάντως ζεις το μόνο σίγουρο.
    Σε θέλω σκληρό γιατί έχεις μαλακώσει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρε φορα και έλα με το κώλο!!!
    Παντος πέρα απο την πλάκα ξέρεις τι μαρεσει σαυτό το site που με ξενερώνει στα άλλα????Η λογοκρισία..Εδω μπορώ να γράψω ότι θέλω και όποτε θέλω.Σε κάποια άλλα πρέπει πρώτα να δώσεις πλήρη αναφορά στοιχείων ονομ/μο,μαιλ,τηλεφωνο,τραπεζικό λογαριασμό,φορολογική δήλωση κ.τ.λ.Και αφού σου πάρει κανα τέταρτο να τα συμπληρώσεις μετά περιμένεις να το δεί ο υπεύθυνος της σελίδας για να δώσει την εγκριση να δημοσιευτεί!!Σπασαρχίδικο και περιοριστικό.
    Απο την άλλη όμως ξέρω οτι και η πολύ ελευθερία βλάπτει.Οπότε καταλήγω και λέω οτι και τα 2 χρειάζοντε.Γιαυτό κράτα σε λειτουργία τη σελίδα για να μπορούμε να εκτονωνόμαστε εδώ... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΑΛΖΑΣ!!! ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! Καλή συνέχεια, φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ
    Και οι ασβοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωχ αμαν, αυτος ερχεται καβλωμενος, τι γαμησαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή