Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αλήθεια;

Δευτέρα πρωί! Καλημέρα σε όλα τα λαμόγια, που αντί να δουλεύουν σκληρά αποφάσισαν να σερφάρουν και κατέληξαν εδώ. Άλλη μια εβδομάδα αρχίζει, γεμάτη χαρά και όρεξη για δουλειά...χαχα καλό εεε; Για όσους είναι με την τσίμπλα στο μάτι, τον φραπέ στο ένα χέρι και το άλλο στη τσουγκράνα, είπα να γράψω ένα κειμενάκι για να σας προβληματίσω, μπας και ξυπνήσετε από τον δευτεριάτικο λήθαργο.

Το θέμα μας σήμερα είναι η αλήθεια. Ναι, η αλήθεια...αυτό το μικρό πραγματάκι, που όλοι λέμε ότι εκτιμούμε και ζητάμε από τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά που ταυτόχρονα είναι ένα μεγάλο ψέμα που πιπιλάμε όλοι μαζί καθημερινά, κοροϊδεύοντας τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τη θέση μου με παραδείγματα, μιας που θεωρώ ότι στη βράση κολλάει το σίδερο και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μια εικόνα χίλιες λέξεις και τρείς λαλούν και δυο χορεύουν και μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και πάρτα αρχί... αχμμ....

Όλοι μας λοιπόν στην καθημερινότητά μας φοράμε μάσκες. Μάσκες που μας δίνουν ένα ρόλο τον οποίο πρέπει να παίξουμε πιστά για να έχουμε μια όσο τον δυνατό ομαλότερη επικοινωνία και συναλλαγή με τους συνανθρώπους μας. Οι μάσκες πολλές και η καθεμία εξυπηρετεί το σκοπό της. Πιστός σύζυγος, εξυπηρετικός συνάδελφος, ευγενικός γείτονας, φίλος με κατανόηση, αγαπητός συγγενής, είναι όλα διαφορετικά προσωπεία που κοτσάρουμε στην μουτσούνα μας και με αυτά πορευόμαστε. Πολλές φορές όμως, κάποιο προσωπείο αποτυγχάνει και εμφανίζεται ο πραγματικός εαυτός μας, οδηγώντας τον άνθρωπο που κοροϊδεύαμε να μας πει: «θα προτιμούσα να ήσουν ειλικρινής μαζί μου από την αρχή». Όμως είναι όντως έτσι; Θέλει ο κόσμος πάντα να λέμε την αλήθεια; Την αντέχει; Προσωπικά πιστεύω πως όχι, και πως άν λέγαμε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια, τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία θα ήταν φίσκα. Τα σενάρια που περιγράφονται παρακάτω θα δείξουν ακριβώς αυτό. Ότι αν ο καθένας έλεγε πάντα αυτό που πραγματικά πιστεύει, χωρίς την παραμικρή απόκρυψη της αλήθειας, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.


Σενάριο 1 : Γείτονα είσαι για το πούτσο!

Χτυπάει το κουδούνι και ο περίεργος γείτονας που ενοχλείται με το παραμικρό, έρχεται να κάνει πάλι παράπονο γιατί η γκόμενα, μπαίνοντας στο σπίτι, περπάτησε με τακούνια για 5 λεπτά, και ήταν 4 η ώρα και ενόχλησε τον αγάμητο γεροντοκόρο. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, εξηγείς ευγενικά ότι είναι λίγο υπερβολικό σαν παρατήρηση, αλλά προσπαθώντας να κρατήσεις τα προσχήματα, υπόσχεσαι ότι θα προσέχετε και χαιρετάς φιλικά. Πάμε να δούμε τώρα τι γίνεται χωρίς μάσκες.

ΓΓ: Γεροντοκόρος γείτονας.
ΤΓ: Τσαντισμένος γείτονας.

ΓΓ
: Καλησπέρα, χίλια συγνώμη για την ενόχληση, αλλά κατά τις 4 άκουγα τακούνια και ακούγονται πολύ δυνατά κάτω και ενοχλούν. Μήπως είναι εύκολο να μη φοράτε τακούνια μέσα στο σπίτι;

ΤΓ: Πάλι εσύ ρε πούστη μου; Πάλι η ίδια ιστορία ρε γαμώσταυρε; Χθες μόλις μας έκανες παρατήρηση στις 12 η ώρα βράδυ Σαββάτου, γιατί σε ενοχλούσε η τηλεόραση που έπαιζε χαμηλά ούτως η άλλως. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε παρέα εδώ, δυο άτομα μόνο, και παρόλα αυτά σε ενοχλούσαν οι ομιλίες. Αυτό με τα τακούνια, είναι η τρίτη φορά σε ένα μήνα που το αναφέρεις και πάντα ήταν γιατί η κοπέλα ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΕ. Τι θες να κάνει ρε ζώον; να αιωρηθεί μέχρι τη παπουτσοθήκη για να βάλει τις παντόφλες της;

ΓΓ: Μα σας παρακαλώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε τους τόνους. Και όσον αφορά τα Σαββατόβραδα, οι ώρες κοινής ησυχίας δεν αλλάζουν. Πρέπει να τηρούμε και τους κανονισμούς της πολυκατοικίας.

ΤΓ
:  Έχετε δίκιο ας μιλήσω στη γλώσσα σας. Δεν μπορούμε εμείς φίλτατε να ζούμε σαν μοναχοί, μόνο και μόνο επειδή εσείς είστε ευαίσθητος στον ήχο. Καταλαβαίνω ότι, ζώντας από πάνω σας, ίσως κάποιες φορές ακουγόμαστε για αυτό και σας προτρέπω να βάλετε αυγοθήκες στο ταβάνι και να μονώσετε το γαμώσπιτό σας. Επίσης προτείνω ωτασπίδες από κερί που κάνουν καταπληκτική δουλειά. Αν παρόλα αυτά η ενόχληση παραμένει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μπορείς να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΑΓΑΜΗΜΕΝΕ!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ’ ΑΠΟ ΔΩ!!!


ΓΓ
: Δε σου επιτρέπω! Θα πρέπει να σέβεσαι την ηλικ…


ΤΓ
: Άντε ρε γαμήσου ξεφτιλισμένε που θες να σε σεβαστώ. Εσυ σέβεσαι ρε πατσαβούρη όταν έρχεσαι και με ενοχλείς κάθε τρεις και λίγο με τις αρχιδιές σου; Τράβα ψόφα σιχαμένε και μη ξανάρθεις εδώ γιατί θα φας μια τακουνιά στη μούρη που θα σου σπάσει τα δόντια παλιόπουστα.

Σενάριο 2: Συνάδελφε δε πας στο διάολο;
Σε γραφείο που ο χώρος μοιράζεται με παραπάνω από 2 άτομα, έχεις συνήθως πρόβλημα. Όλο και κάποιος θα μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο χωρίς λόγο, όλο και κάποιος θα σηκώνεται να ανάψει το κλιματιστικό χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Άλλες φορές πάλι έρχεσαι αντιμέτωπος με την βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Συνήθως θα καταπιέσεις αυτά που σκέφτεσαι και θα πας σπίτι να ηρεμήσεις και την επόμενη ξανά τα ίδια, και ξανά και ξανά. Χωρίς μάσκες όμως;

ΣΣ: Στόκος συνάδελφος.
ΑΣ: Αδιάφορος συνάδελφος
ΦΣ: Φωνακλού συνάδελφος
ΘΠ: Θύμα των Παραπάνω

ΣΣ: Λοιπόν αυτό που μου λες δεν το καταλαβαίνω. Γιατί κλειδώνει η τιμή στο σύστημα μόλις το συμβόλαιο πάρει όλες τις εγκρίσεις;

ΘΠ: Όπως είπαμε, όταν ένα συμβόλαιο πάρει εγκρίσεις, τις έχει πάρει για τις τιμές και τις υπηρεσίες που περιγράφονται σε αυτό που έστειλες. Για αυτό και κλειδώνει για να μη μπορεί να τις αλλάξει κανείς μετά.

ΦΣ: ΝΑΙ ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ….ΝΑΙ….ΕΓΩ Η ΤΑΔΕ ΕΙΜΑΙ….ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΑ; ΣΕ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ; ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ (κλείνει το τηλέφωνο). ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

ΘΠ: Όπως είπαμε θα κλειδώσει λοιπόν και θα πρέπει να το ξεκλειδώσουμε μετά από τη βάση για να το αλλάξουμε. Πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις τιμές που βάζεις, πριν στείλεις το συμβόλαιο για έγκριση.

ΣΣ: Μα δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να κλειδώσει;

ΘΠ: Καλά είσαι τελείως στόκος; Μόλις σου εξήγησα και σου έχω ξανά-εξηγήσει  12 φορές από ΧΘΕΣ! Τα καθυστερημένα χάμστερ μαθαίνουν πιο γρήγορα από σένα. Έλεος ρε πούστη μου, που πάνε και βρίσκουν τέτοια τούβλα!

ΦΣ: ΕΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΗΓΕΣ ΛΑΙΚΗ;ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Α ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ, ΗΣΥΧΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ.

ΣΣ: Μα σε παρακαλώ πως τολμάς να με προσβάλεις; Είναι δύσκολο το σύστημα και δεν έχουμε όλοι σπουδάσει  «κομπιούτερζ»… Απαιτώ μια συγνώμη.

ΘΠ: Δε πα να απαιτείς και παγκόσμια ειρήνη; Τα τρία μου θα πάρεις και πάλι. Και το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται από ανθρώπους και όχι από σούργελα με iq μελιτζάνας. Τράβα γαμήσου τώρα και μη μου σπαταλάς άλλο το χρόνο. Άιντε, τσαπρρρρ!

ΣΣ: Αίσχος, ντροπή, απαράδεκτη συμπεριφορά συναδέλφου. Αυτό που είναι πρέπον…

ΦΣ: ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ Σ’ΑΓΑΠΩ. ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ. ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ..

ΘΠ: ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ; Έχεις πάρει χαμπάρι ότι τόση ώρα μιλάς σαν να είσαι μόνη σου; Είσαι σε εργασιακό χώρο ρε τούβλο. Πρώτον δεν μιλάνε 100 ώρες στο τηλέφωνο και δεύτερον κανένας δεν νοιάζεται που θα πας να γαμηθείς με τον σκατόφλωρο που σε γυροφέρνει, ούτε πόσα αγγούρια τις λαϊκής θα βάλεις στη πατούρα σου…ΜΑΛΑΚΩ! Και εσύ μαλακογιέ που σηκώθηκες πάλι μουλωχτά να ανάψεις το κλιματιστικό, κάτσε κάτω μη σου περάσω το πληκτρολόγιο σουβλάκι γαμημένε.

ΑΣ: Μα έχει ζέστη ρε.

ΘΠ: Τι ζέστη ρε παπάρα; 16 βαθμούς έχει έξω, και όλοι είμαστε κομπλέ. Αν εσύ έχεις εξάψεις δεν φταίμε να την πληρώσουμε οι υπόλοιποι. Και επιπλέον ρώτα πρώτα και τους υπόλοιπους γαμημένε εγωίσταρε.

ΦΣ: ΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ;

ΘΠ: Τι με έπιασε; Μα δεν σέβεστε τίποτα, τι άλλο να με πιάσει; Δεν είστε μόνοι σας εδώ μέσα, 
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

ΣΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;

ΘΠ: ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!

Σενάριο 3: Σεξουαλικές παρορμήσεις
Αυτό είναι για τους άντρες. Πόσες φορές έτυχε να μπείτε σε ένα ασανσέρ με έναν υπερμούναρο με ένα ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό, και ένα μίνι μέχρι τα βυζιά, που ίσως χαμογελάει και λίγο πονηρά ενώ εσύ με μανία προσπαθείς να συγκρατηθείς να μην τη βιάσεις; Εε αυτό!  Ίσως φανεί σεξιστικό, αλλά πιστέψτε με, ΟΛΟΙ οι μη-πούστηδες άντρες τα σκέφτονται αυτά.

SM: Super μούναρος.
ΚΣ: Καβλωμένος συνεπιβάτης.

SM: Τι όροφο πάτε;

ΚΣ: Όπου πας εσύ κάβλα μου…

SM: Μα σας παρακαλώ…

ΚΣ: Αχ εγώ σε παρακαλώ, πάτα stop τώρα και άσε με να τον βάλω λίγο ανάμεσα στα βυζάκια 
σου. Έλα να ταρακουνήσουμε τα πατώματα, έλα να γίνει το σώσε.

SM: Κύριε, δεν σας επιτρέπω.

ΚΣ: Μα δεν μπορώ να αντισταθώ μανάρι μου. Τι πατούρι είσαι εσύ; Έλα να απαυτοθούμε σαν σκυλιά. Πέσε στα τέσσερα και πιάσε το τρομπόνι.

SM: Ντροπή σας! (σταματάει το ασανσέρ και μπαίνουν δυο ακόμα άντρες και ένα μπάζο)

ΚΣ2: Ουάου! Τι κωλάρα είναι τούτη!

ΚΣ3: Πώπω μάγκα μου; Μανάρι είσαι να μας πάρεις σταυροδρόμι και τους τρεις;

SM: Μα έλεος πια δεν έχετε καμιά σοβαρότητα;

ΜΠΖ: Καλά εμένα δεν θα με πάρει κανένας;

ΚΣ: Εσύ τράβα κάνε πλαστική. Για την ακρίβεια κάνε μεταμόσχευση εγκεφάλου σε ένα πιο ωραίο σώμα/φάτσα και το συζητάμε.

ΚΣ2: Έλα μη καθυστερούμε, γδυθείτε όλοι. ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΙΜΕ!!!

SM: Ντροπή και αίσχος. Φεύγω αμέσως, αναίσθητοι!

ΚΣ: Όχι και αναίσθητοι! Η παρτούζα είναι αγάπη γλυκιά μου, η παρτούζα είναι αγάπη…

Σενάριο 4: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους.

Τριανταπεντάρα σαύρα 110 κιλών, χωρίς μέση, και με διάμετρο κώλου λίγο μεγαλύτερο απο την 42’’ ιντσών τηλεόρασή μου, κάνει την είσοδο της σε κατάστημα ρούχων και προβάρει κολλάν και προκλητικά ρούχα με ντεκολτέ. Ο υπάλληλος, συνεχώς γίνεται θύμα οπτικού βιασμού, ενώ ταυτόχρονα αναγκάζεται να κομπλιμεντάρει τον λαχανοντολμά, μπας και αυτός προχωρήσει σε αγορά. Όχι όμως στο δικό μας κόσμο όπου η αλήθεια είναι αναπόφευκτη και σκληρή σαν ξυλάγγουρο.


ΠΜ: Παχουλή μπουλντόζα
ΚΠ: Κακομοίρης πωλητής

ΠΜ: Νομίζω ότι αυτό το μαύρο κολλάν μου πάει πάρα πολύ. Νομίζω ότι επειδή είναι και μαύρο με αδυνατίζει λίγο εεε; Τι λες;


ΚΠ: Αλήθεια; Κοιτάξτε, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να φανείτε πιο αδύνατη, είναι αν σας παρατηρήσει κανείς από το διάστημα. Το κολλάν αυτό δεν είναι μαγικό. Ο κώλος σας παραμένει τιτάνιος και μέσα σε αυτό. Το μόνο μαγικό στην υπόθεση, είναι το πως κατάφερε να χωρέσει τόση χλαπάτσα εκεί μέσα χωρίς να ξεχειλώσει, όπως επίσης το γεγονός ότι δεν έχω ξεράσει ακόμα.

ΠΜ: Δε σου επιτρέπω! Πως τολμάς να με προσβάλεις έτσι; Εγώ νομίζω ότι μου πάει και ότι σε συνδυασμό με αυτό το μικρό μπουστάκι δείχνει πολύ σέξι πάνω μου.

ΚΠ: Κυρία μου, αυτό δεν είναι ένα μικρό μπουστάκι. Ήταν τέντα πριν του προσθέσουμε στρασάκια και κουμπάκια, και ανακατασκευάστηκε ειδικά για να εφαρμόζει σε μαστόδοντα σαν και εσάς. Αν σας αρέσει το σχέδιο, σας προτείνω και αυτό εδώ δίπλα, που είναι στην ουσία ένα πανί απο ιστιοφόρο. Όπως θα δείτε, έρχεται με δώρο δυο καραβόσκοινα για να δένεται γύρω απο την μέση σας.

ΠΜ: ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΦΕΥΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΔΩ!

ΚΠ: Κυρία μου δεν μπορώ να σας αφήσω λυπάμαι. Η Greenpeace θα με κυνηγάει αν αφήσω τέτοιο σπάνιο είδος χωρίς επίβλεψη. Θα τους πάρω να έρθουν αμέσως. Μη κυλίσετε ούτε μέτρο παρακαλώ.

ΠΜ: ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΗ

ΚΠ: Άντε χάσε κάνα μεγατόνο ρε μαμούθ!


Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός. Η αλήθεια πολλές φορές θα πληγώσει ή θα προσβάλει κάποιον. Για αυτό και την κρύβουμε ή την στολίζουμε με μικρά ψεματάκια με σκοπό να κάνουμε την συνύπαρξη μας με τους άλλους υποφερτή. Αν υπάρχει κάποιο ηθικό δίδαγμα από την ιστορία, είναι ότι… η παρτούζα είναι αγάπη γλυκιά μου...η παρτούζα είναι αγάπη...

46 σχόλια:

  1. Η παρτούζα είναι όντως αγάπη και βοηθάει στις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ 3 ή περισσοτέρων ατόμων.

    Τώρα θα δώσω θέμα για να γίνει πάλι μύλος από σχόλια και αυτό το άρθρο σου φίλε Alza,
    -Κάθεσαι αραχτός στην καφετέρια μετά από μια δύσκολη ημέρα και ένα γαμημέμενο μπασταρδάκι (2-5 χρονών) γυροφέρνει το τραπέζι σου, την καρέκλα που κάθεσαι, τα αντικείμενα που έχεις ακουμπήσει στο τραπέζι σου κτλ... Στη φάση που έχει πάρει τα κλειδιά σου και τα κοπανάει με δύναμη στο πάτωμα παρεμβαίνει η μανούλα του και ρωτάει "Σας ενοχλεί ο κύριε ; Πετράκο κάτσε ήσυχα και μην ενοχλείς τον κύριο σε παρακαλώ πολύ !!! Εσύ από ευγένεια απαντάς πως δεν πειράζει παιδάκι είναι και παίζει. Ενώ κανονικά θα έπρεπε...

    -Σας ενοχλεί κύριε ;
    - Ναι μου έχει σπάσει τα αρχίδια μισή ώρα το μαλακισμένο.
    - Σας παρακαλώ κύριε πως μιλάτε έτσι. Πετράκο μην ενοχλείς τον κύριο !
    - Καλά μωρή μαλακισμένη περιμένεις με μία παρατήρηση το αρχιδάκι σου να καταλάβει και να σταματήσει να ενοχλεί ; Σήκω και πιάσε το από το ριζάφτι και δέσε το σε μια καρέκλα με μονωτική ταινία. Αρχίδο !
    - Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε. Είστε πολύ βάρβαρος και κακός άνθρωπος. Παιδάκι είναι.
    - Αν είναι αυτό παιδάκι και το έχεις βγάλει από το μουνί σου σημαίνει πως εσύ είσαι γονιός και πρέπει να του μάθεις τι είναι σωστό και τι όχι. Έλα πάρτο τώρα από δίπλα μου μην σου κάνω και εγώ ένα και μου μοιάσει.

    Και μετά από αυτό γιατί είμαι σίγουρος 100% πως δεν θα σε ενοχλήσει πάλι ; Γιατί πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο την στιγμή που θα μπορούσε από την αρχή να μην υπάρχει πρόβλημα ; Όλα στο χέρι μας είναι και ο ανάλογος χειρισμός φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί μας λένε οι γκόμενες μαλάκες. Πραγματικά πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες σκέφτονται σαν εσένα όταν δούνε μια ωραία γυναίκα; Καταλαβαίνω ότι υπερβάλλεις για να δώσεις χιουμοριστικό ύφος, αλλά δεν τα λες καλά. Δεν είναι όλοι τόσο πεινασμένοι. Αυτό με τη χοντρή τά σπασε όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Peri που χάθηκες ρε φίλε; καιρό έχεις να σηκώσεις post. Όλα καλά ελπίζω. Εξαίρετο παράδειγμα, που ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που θέλω να πω.

    Ανώνυμε ή Sir Lancelot, μπορεί να το παίζεις ρομαντικός, όμως είμαι σίγουρος ότι όταν και εσύ βλέπεις στο δρόμο κάνα super μινάκι, το πρώτο πράγμα που περνάει απο το μυαλό σου, ΔΕΝ είναι να της απαγγείλεις ποίημα εξυμνώντας την προσωπικότητά της. Ο ΚΩΛΟΣ σε τράβηξε και τον κώλο θες μέχρι να τη γνωρίσεις. Μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Alza εδώ και κάτι μέρες είμαι στο κρεβάτι λόγω μιας επέμβασης που έκανα και ο πόνος είναι μεγαλύτερος της έμπνευσης. Αλλά θα αναφερθώ σε αυτό με ποστ αρχιδάτο που λίγοι έχουν τα κότσια να τα πουν τόσο χύμα. Εγώ θα το κάνω και ας μου βγει σε κακό !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά Peri. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα και ολοκληρωτικά. Υποψιάζομαι ότι η τσαντίλα σου θα στοχεύει στο υπερ-αναπτυγμένο και αξιόπιστο, ελληνικό σύστημα υγείας εε; Σκίστους τα αιμοπετάλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κομματι με τη χοντρη τα σπαει "Μη κυλίσετε ούτε μέτρο παρακαλώ."!!!!!

    Οσο για το σχολιο του Ανωνυμου οτι δεν ισχυουν αυτα που γραφεις για τις ομορφες γυναικες...υποθετω οτι το εγραψε την ωρα που ειχε την κοπελα του πανω απο το κεφαλι του και ενα βλεμμα θανατου και κατακεραυνωματος ηταν ετοιμο να τον χτυπησει!χεχεχεεχ!

    Τι να λεμε τωρα...τετοιο σκηνικο σε ασανσερ σιγουρα το εχουμε ζησει ολοι μας και με απωτερους σκοπους νομιζω κοινους για ολους.....σουβλισμααααα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xαχαχαα ωραιος. Ωραια και η προσθηκη του Peri.
    Αυτο με τους γονεις που αφηνουν ανεξελεγκτο το μαλακιστηρι τους μου χει τυχει πολλακις. Απλα συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις αυτος που ειναι για λυπηση ειναι το μπασταρδακι που μεγαλωνοντας με τετοιους μαλακες για γονεις πιθανοτατα θα βγει γτπ και θα διαιωνισει το σκατοχαρακτηρα των καθυστερημενων γονιων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eisai ligo upervolikos i mou fainetai? To na eisai eugenikos kai na exeis takt, den nomizw oti apotelei apokrupsi tis alitheias. Den exei kamia sxesi auto pou les me tin pragmatikotita. Episis ti kollima auto me tous upervarous pou exeis? To eida kai se alla arthra sou. Ligos sevasmos de vlaptei. Anthrwpoi einai kai autoi kai exoun kathe dikaiwma na valoun kati proklitiko kai as mi s'aresei esena. Logarismo tha sou dwsoun? Gia xalarwse ligo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αννα μπορει να έχουν το δικαίωμα να βάλουν ότι προκλητικό θέλουν, αλλά και εγώ έχω το δικαίωμα να σκάσω στα γέλια μόλις τις δω. Σόρυ, δε μπορώ να το κρατήσω, βγαίνει από φυσικού..!
    Πάντως υπάρχει παρόμοια ταινία, όπου όλοι λένε την αλήθεια και λέγεται The Invention of Lying, εχει αρκετό γέλιο.

    http://www.tocinemadaki.gr/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1/the-invention-of-lying-review/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχ, άπειρο respect για την τελευταία ατάκα! Και δίκιο έχεις, φίλε! Τι στον πούτσο μας πρήζουν όλοι με την αλήθεια και την αλήθεια? Άμα βγει ο Πρετεντέρης και πει στον κολοαμόρφωτο δημοσιουπαλληλίσκο ότι είναι ένα μίασμα και μίσο, ότι είναι ένας κλαψομούνης που αντί να δουλεύει, πληρώνεται για να κάθεται, μιλάει με το δήθεν "ανωτεριλίκι", "ποιοτιλίκι" σαν την Τρέμη.
    Μετά, καθόμαστε και συζητάμε κακόβουλα για άλλους έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε (τόσο ξεφτίλα έφαγε η κοινωνικοποίηση). Με τις γκόμενες είναι πολύ πιο μονόπλευρο: Η συντριπτική πλειοψηφία τους θέλει ένα μαλάκα να τις ακούει όποτε τους γκαβλώσει, όταν έχουν περίοδο να σου τα πρήζουν για τον πόνο, λες και εσύ δεν έχεις πονέσει ποτέ και κατά τα άλλα να σε έχουν παντελώς χεσμένο.
    Αυτό το στιλάκι μερικών ηλίθιων (ανδρών και γυναικών), να νομίζουν ότι μόλις είπαν το δικό τους πρόβλημα, αυτομάτως τελείωσε η συζήτηση. ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ! Θα κάτσω με τον μαλάκα το γνωστό μου, θα μου πει για το μπάζο που νομίζει ότι αξίζει και όταν θα του πω για μια αρχιγκομενάρα θα μου πει ότι είναι καργιόλα και πουτανάκι. Έδειξα σεβασμό για την πατόλα σου, δείξε σεβασμό και στις επιλογές μου! ΒΛΗΜΑ!

    Αυτά ήθελα να συμπληρώσω. Το άρθρο σου σηκώνει και sequels! Δώσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Anna: προς τι η τσαντίλα; Μήπως είσαι και εσύ 'υπέρβαρη'; Βασικά ντροπή σου που μιλάς έτσι για τους χοντρούς και που λες ότι "και αυτοί άνθρωποι είναι", σαν να νιώθεις οίκτο για αυτούς. Εγώ τουλάχιστον απλά κάνω πλάκα με το πάχος τους, δεν τους διαχωρίζω από τους υπόλοιπους πλανήτες, εεεε ανθρώπους... Και στη τελική που διάβασες ότι απαγορεύω να φοράνε κάτι; Σαφώς και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, ΑΛΛΑ από κει και πέρα, εγώ δεν έχω κάθε δικαίωμα να το κρίνω; Και μετά με τη σειρά σου εσύ δεν έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις εμένα; Ναι εε? μπράβο!

    @Kenpachi: Η καθαρή αλήθεια δεν είναι για όλους. Αυτό είναι δεδομένο. Ένα απλό παράδειγμα. Άντε να πεις τώρα σε 200 εκατομμύρια κωλόπαιδα ότι δεν υπάρχει Αι-Βασίλης...αφενός μεν θα κλαίνε για 2 χρόνια διογκώνοντας τους όρχεις μας κατά 7 στρέμματα, και αφετέρου θα δημιουργούσες στρατιές τσαντισμένων γονιών που θα στραφούν εναντίων σου γιατί στέρησες τη μαγεία και την αθωότητα από τα βλαστάρια τους. Με λίγα λόγια ο κόσμος το ζητά και το χρειάζεται το παραμύθι. Θα το αναλύσω το θέμα όταν τελειώσω το βιβλίο που γράφω "Κώλος, η σπίθα του έρωτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άννα με το ίδιο σκεπτικό έχω το δικαίωμα και εγώ που είμαι 50 κιλά και 1.67 να πάω να πάω σε αγώνες bodybuilding και να διερωτώμαι γιατί με κοροϊδεύουν οι μαλάκες αφού είναι δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω. Επίσης αν κάποια είναι σάπια και πατσαβούρα και θέλει να πάει για μοντέλο και την κράξουν θα υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της ; Το ίδιο συμβαίνει και με την χοντρή που θέλει να χωρέσει μέσα στο κολάν ή να φορέσει μπλουζάκι μέχρι τον αφαλό και η σαμπρέλα να χύνετε στο πάτωμα. Τα θέλει ο κώλος τους μου φαίνεται. Οι μαλακίες που κάνουμε έχουν και τις επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για άλλη μια φορα respect σε Alza για σχόλιο προς Anna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν εγώ είμαι το λαμόγιο που Τρίτη πρωί, αντί να δουλεύω σκληρά αποφάσισα να σερφάρω και κατέληξα εδώ. Όχι ότι χθες δούλεψα σκληρά δηλαδή απλά δεν έτυχε να το διαβάσω γιατί θα ασχολιόμουν με κάτι άλλο (οτιδήποτε εκτός από δουλειά).

    Λοιπόν αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι το εξής απλό πλην όμως απολύτως ακριβές: "Η αλήθεια δεν είναι για όλους. Είναι μόνο για εκείνους που το μυαλό τους είναι αρκετά ανοιχτό ώστε να μπορέσουν να την αντέξουν και να τη διαχειριστούν."

    Αυτά είναι λόγια που μου είπε κάποτε ένας άνθρωπος πάνω σε μια συζήτηση που είχαμε πιάσει για το θεό, αλλά πιστεύω ότι βρίσκουν εφαρμογή σε όλες τις εκφάνσεις τις ανθρώπινης δραστηριότητας, σε όλες τις κοινωνικές, διαπροσωπικές σχέσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς η αλήθεια δεν είναι για όλους κι αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το έχουμε υπόψην μας καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μας νομίζω. Επίσης τι πάει να πει αλήθεια; Υπάρχει μόνο μια; Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας κουβαλάει και υποστηρίζει τις αλήθειες του και σύμφωνα με αυτές πράττει και πορεύεται στη ζωή.

    Κι επείδη πολύ το σοβάρεψα, δίνω τρελλό ρισπεκτ για ατάκες με χοντρή, γελούσα μόνος μου στο γραφείο, και έχω να προσθέσω ότι η παρτούζα είναι η οικογένεια του μέλλοντος...;)

    ΥΓ. Γιατί δεν σας είχα ανακαλύψει τόσο καιρό εσένα και τον Peri; Τα σπατε και οι δύο! Keep it up

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. An ,Alza, aftes einai oi pragmatikes sou skepseis, ara kai o xaraktiras sou ,tote prepei na zorizesai poli stin kathimerinotita sou prospoioumenos ton evgeniko.Episis, mou dineis tin entipwsi oti xwrizeis tous gurw sou se 3 katigories: a)pio ilithioi apo esena, b)poly pio ilithioi apo esena kai c) gomenes (ara dedomeno oti einai ilithies kai einai mono gia pidima)...kai de lew,kali i aftopepithisi alla den apexei kai polu apo tin eparsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε των 1:19, κρίνοντας από το σχόλιο σου, μάλλον δεν κάνεις για ψυχολόγος, οπότε αν σπουδάζεις ή επαγγέλλεσαι κάτι τέτοιο, παράτα το καλύτερα. Επίσης, δεν ζορίζομαι καθόλου στη καθημερινότητά μου, πρώτον γιατί μου είναι πανεύκολο να αδιαφορώ για τις πίπες του καθενός, και δεύτερον, γιατί δεν είμαι δυσκοίλιος. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω από που βγήκαν τα συμπεράσματά σου για τις κατηγορίες που ανέφερες, όπως και που έχω πει εγώ ότι οι γυναίκες είναι ηλίθιες και μόνο για πήδημα; Ίσα ίσα που σέβομαι και τη θέση και το ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία(προχθές έλεγα στο φίλο μου, οτι αν δεν είχαμε τις γυναίκες να μαγειρεύουν, να σκουπίζουν και να πλένουν κάνα πιάτο, τότε η κοινωνία μας θα χε καταρρεύσει). Με πληγώνουν τα λόγια σου να ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Wraies oi eksupnades, alla auto den allazei to gegonos oti mallon eisai enas akoma pseutomagkas. Apo oti vlepw opoios diatupwse antitheti gnwmi me sena, tou apantises eirwnika. Klassiki periptwsi pswroperifanou pou den exei ti na pei. Kai petagontai kai oi upoloipoi mpempides pou gelane me tis xazomares sou kai se upostirizoun. Prepei na pisteuete oti eiste gamw ta atoma.xaxaxa gelieste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ και επαυξάνω! Κυριολεκτικά.
    Στόχος τα γνωστά «αθώα» ψέμματα που λέμε όλοι στις σχέσεις/ γάμο.
    1)Καλα εε! Είσαι κούκλα σήμερα!
    αντί
    Θα ήσουν πολύ καλύτερη αν δεν είχες όλο αυτό το make-up που με κάνει να θέλω να ρωτήσω ποσο χρεώνεις την πίπα.Και τι μαλακίες είναι αυτές με τις μάρκες?? Ξέρω ότι σου αρέσει το D&G μπουφάν που πήρες και θες να κάνεις εντύπωση αλλα δεν φταίω εγώ που έχει Ιούλιο και 40 βαθμούς.Σύνελθε!
    2)Ναι καρδιά μου! Προτιμώ να ακούω για χίλιοστή φορές τα παράπονα για το αφεντικό σου παρά να δώ τον τελικό Ch.L. Άλλωστε έχει και του χρόνου!
    Αντι
    Δεν ξέρω ποιός μαλάκας στην γιόγκα ή στο cosmopolitan σου είπε ότι πρέπει να συζητάς τα προβλήματα σου για λυθούν αλλά μάντεψε.Σου έιπε μαλακίες! Το να κάνεις κάτι λύνει τα προβλήματα και όχι τα μιξοκλάματα και η γκρίνια.Γι’αυτό κοίτα να βγάλεις άντερα και μέχρι τότε εξαφανίσου για τουλάχιστον 2 ώρες!
    And last but not least
    Μα ναι κούκλα μου! Σ’αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!
    Αντί
    Τι θα έλεγες να θεωρήσουμε δεδομένο οτι σε αγαπώ μέχρι οποιασδήποτε ενδείξεως του εναντίου?? Δεν έιναι καλύτερα απο το να χάλαμε φαιά ουσία επαναλαμβάνοντας τη ίδια αρχιδιά (πάλι και πάλι και πάλι...)μέχρι να την κάνουμε τελείως κενή νοήματος?Και σταμάτα να βλέπεις σαπουνόπερες γαμώ τον χριστό μου!
    Αυτά τα ολίγα.
    Το θέμα για τους χοντρούς δεν μπορώ να το αφήσω έτσι όμως φίλη Άννα( που μάλλον είσαι και η ανώνυμη.. πρέπει να αλλάζεις και γραμματοσειρά για να κρυφτείς πραγματικά).
    Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά γεναιοδώρος για να τους επιτρέπω να υπάρχουν.
    Παρόλο που αν αυτά που τρώνε τα στέλναμε στην Αφρική θα ταίζαμε την Νιγηρία για μια 10ετία, παρόλο που επιβαρύνουν το σύστημα υγείας 4-5 φορές περισσότερο απο τον κανονικό άνθρωπο αναγνωρίζω ότι και δικαιώμα να τρώνε ένα κουβά μακαρονάδα έχουν και μερικοί είναι πολύ χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο.
    Όμως μην πιστέυεις όλες αυτές τις self appreciation μαλακίες του στύλ «αγάπα τον εαυτό σου όπως είσαι» που σε ταίζουν. Η πικρή αλήθεια είναι οτι αν είσαι 150+ κιλά είσαι ενα βδέγλυμα και πρέπει να μισείς τον εαυτό σου αν θες ποτέ να βρείς κίνητρο να βελτιωθείς. Και μέχρι να το καταφέρεις δεν σου λέω να μην κυκλοφορείς αλλά φόρα κάτι που θα κάνει αυτούς που θα σε δουν να κρατήσουν το φαγητό τους στο στομάχι τους.

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άννα εσύ ήσουν επιθετική απέναντι στον Alza....
    Για δες τι έγραψες στο πρώτο σχόλιο...

    (Logarismo tha sou dwsoun? Gia xalarwse ligo... )

    Αν διαφωνείς μπορείς να το γράψεις με ομορφότερο τρόπο και είμαι σίγουρος πως ο Alza και οι υπόλοιποι ανώριμοι μαλάκες που γελάμε με τις ατάκες του θα απαντήσουν αναλόγως.
    Τι πάει να πει χαλάρωσε λίγο ; Κουμάντο θα του κάνεις πως θα γράψει ; Ή θα τον κάνεις "ντα" επειδή δεν γράφει αυτά που θέλεις να διαβάσεις. Η λύση είναι μια και απλή. ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ. Δίαβασε το womensonly.gr που τα λέει ωραία και ρομαντικά. Εσύ αντιθέτως έχεις κάτσει και έχεις διαβάσει και όλα τα παλιότερα άρθρα του. Γιατί δηλαδή ;
    Υπάρχει ένα blog που λέγετε gamotonxristosas. Μπήκα μια φορά είδα ορισμένα πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν συμφωνούσα και την έκανα. Ούτε σχόλια, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
    Την άλλη φορά βάλε ένα διαφορετικό όνομα και προσπάθησε να είσαι πιο ευγενική και ας διαφωνείς. Είμαι σίγουρος πως θα δεις άλλη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Peri, ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ!

    Αξιότιμη δεσποινίς Αννούλα, καθώς είμαι λόρδος θα σας απευθυνθώ με τον δέοντα τρόπο. Διαφωνώ καθέτως, πλαγίως και διαγωνίως μαζί σας, στις περι εμού κατηγορίες που παρουσιάσατε πρωτύτερα εις τα σχόλια του βλογιδίου αυτού. Προφανώς παρεξηγήσατε τας προθέσεις μου, αι οποίαι σας διαβεβαιώ είτω απολύτως αγνές. Η αλήθεια είναι οτι, ενίοτε παραφέρομαι και μετατρέπομαι σε αισχρό είρων, ου διατελώντας δια ταύτον τρόπο τον ύστατο σκοπό του βλογιδίου τούτου, που είναι η διάδοση της γνώσης και της ανθρώπινης σοφίας. Υποσχομαι δε οτι, εφεξής θα παραμείνω ταπεινός και απλός όπως αρμόζει, απέχοντας απο κάθε επιρροή κακού και πονηρού. Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών, κυριε ιησου χριστέ ο θεός ελέησων και σώσων ημάς, αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχα, α,ρε Αλζα, ψοφας για κατι τετοια.. lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλτατο Gabriel για την υπέροχη προσθήκη σεναρίων του. Εμπνευσμένα απο την καθημερινότητα, με ρεαλισμό αλλά και χιούμορ αντικατροπτίζει την πραγματικότητα που χιλιάδες ζευγάρια ζουν καθημερινά. Πιστεύω θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και απο την γυναικεία πλευρά ποιά πράγματα λένε "στα ψέματα" και ποιές "αλήθειες" κρύβονται κάτω απο αυτά. Κορίτσια μη ντρέπεστε, ρουφιανέψτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαφώνω καθέτα (και σε όλες τις υπόλοιπες γωνίες μάλλον ) με το φίλο Peri.H όλη έννοια του blog είναι να γράφει κανείς ότι θέλει χωρίς φόβο και πάθος.Οτι ισχύει για μένα, για το alza και γι'αυτόν πρέπει να ισχύει και για την Άννα και την κάθε Άννα.Απο εκεί και πέρα όλοι μας είμαστε αντικείμενο κριτικής.Οσο για την επιθετικότητα ας μην είμαστε τοσο ευαίσθητοι.Όλων τα γραπτά εδώ είναι γεμάτα απο αιχμές ,βέλη και δόρατα.
    Ας μην χρονοτριβώ άλλο όμως.
    Πρέπει να πάω να δω το gamotonxristosas και να υποβάλω τα σέβη μου.

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ψυχολόγηση που κάνει ο καθένας μέσα από ένα μπλοκ στον άλλο εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω ρε Gabriel.

    "Τα γράφεις αυτά γιατί είσαι κομπλεξικός με τις φάλαινες και έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής και η μάνα σου σε εγκατέλειψε και προσπαθείς να πάρεις εκδίκηση από τις γυναίκες όλες γιατί ο Φρουντ και ξις τα αρχίδια σου."

    Ψυχραιμία ρε παιδιά ένα μπλοκ είναι. Σατυρικό, αστείο, κυνικό. Όλοι ψυχολόγοι γίναμε.
    Δεν ξέρω μπορεί και να έχεις δίκιο Gabriel. Όταν μπερδεύετε πολύ το πράγμα μπερδεύομαι και εγώ. Είναι τόσο απλά τα πράγματα σε αυτήν την ζωή. Ας κάνουμε μια παρτούζα προτού καταστραφεί ο κόσμος...Αγαπάτε αλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο φιλτατος Gabriel με το που ακουσε blog με συνευρεση με τα θεια αμμεσως ετρεξε....αχχααχαχχα

    ο σκοπος αυτου του blog αλλωστε τα λεει ολα με τον τιτλο του:
    Κακος:βγαλτε οτι απωθημενο εχετε και οτι σας ενοχλει στον κοσμο γυρω σας.
    Μαυρος:απο την χοντρη με την κοιλουμπα εξω που σε κοιταει με λαγνο βλεμα λες και ειναι η Κate Moss μεχρι το διαβολεμενο πιτσιρικα που τρεχει σαν την σβουρα γυρω απο το τραπεζι σου ουρλιαζοντας .Το μονο που σκεφτεσαι και για τους δυο ειναι τι αλλο?
    Ψοφος:αυτο που θελεις να κανεις σε οτι σε ενοχλει απο τα προαναφερομενα σε αυτο το blog...

    Τελος θα ηθελα να πω στην αγαπητη Αννα:συνεχισε να του τα χωνεις του αλητη!ετσι πρεπει!αυτος ειναι και ο σκοπος του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πέρα από τη πλάκα μάγκες και επειδή πέσαμε όλοι με τα μούτρα στην Άννα, θα συμφωνήσω με τον Amartwlo. Άννα, συνέχισε να χώνεις αν διαφωνείς. Μπορεί και εγώ να ειρωνεύομαι ή να πουλάω εξυπνάδες, αλλά ο διάλογος είναι πολύ πιο διασκεδαστικός από το μονόλογο. Αν διακωμωδώ κάτι, το κάνω μόνο και μόνο για λόγους χαβαλέ και αντίστοιχα επιθυμώ να με διακωμωδούν στον ίδιο ή περισσότερο βαθμό. Δεν νομίζω ότι κανείς παρεξηγείται εδώ μέσα. Περιμένω απάντηση από γυναίκα για το θέμα "αλήθεια-ψέματα" στις σχέσεις! άιντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πσσσ.. μίλησες σαν ένας αληθινός Τσακ Νόρις Αλζα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kala esu sunexizeis na eirwneuesai alla epeidi mou arese o arxaizwn logos sou se sugxwrw. Gia na sou kanw kai ti xari sou parathetw to eksis
    Psema: De peirazei mwro mou pou de sou sikwnetai twra, tha ksanaprospathisoume argotera.
    Alitheia: Peirazei kai parapeirazei. Den mporw na anavosvinw 10 fores se 1 wra i gunaika. Pare xapi sti teliki alla kane ti douleia sou san antras!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μέτρησε!!
    Δεν μου έχει συμβεί (φυσικά) και με κάνει να ανησυχώ και λίγο για τις παρέες σου αλλά ως παράδειγμα ήταν εξαιρετικό (και αρκετά επώδυνο πρέπει να πώ).
    Congrats all over

    Gabriel Max Dark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πες τα ρε φιλενάδα. Επίσης:
    Ψέμα: Δεν ξέρω αγάπη μου πως σου φτιαχνε το παστίτσιο η μαμά σου, αλλά θα τη ρωτήσω και θα προσπαθήσω να μάθω.
    Αλήθεια: Τι μεν μοιάζει πως μαγείρευε η καρακάξα η μάνα σου; Στη τελική εκείνη έφαγε τη ζωή της στη κουζίνα για να σε καλομάθει φλώρε. Φάει τώρα τα μακαρόνια με σάλτσα και σκάσε!

    Ψέμα: Όχι μωρό μου, δεν με πειράζει να πας στους φίλους σου Παρασκευή βράδυ.
    Αλήθεια: Ναι με πειράζει ρε μπέμπη. Αμάν με τις μπάλες και τις ταινίες και τα playstation σας καραγκιόζηδες. Θέλω να με βγάλεις έξω το καταλαβαίνεις; Θες γκόμενα; πρέπει να την προσέχεις που και που!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψέμα : Είμαι πολύ χαρούμενος που ο καρπός της αγάπης μας είναι αυτό το παιδί που περιμένεις.
    Αλήθεια : Είμαι πολύ μαλάκας που δεν πρόσεξα ώστε να τραβηχτώ γρήγορα και τώρα εκτός που θα γίνω πατέρας από τα 23 πρέπει να σε ζητήσω από τους γονείς σου, να σε παντρευτώ που σημαίνει τρελά έξοδα κτλ. Είσαι υπέρ ή κατά της έκτρωσης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ψέμα: Ναι ρε μωρο, έχεις δίκιο, τα παιχνίδια είναι για παιδάκια, ας βγούμε έξω σε κανά κλαμπάκι.
    Αλήθεια: Ναι ρε ζώον, γουστάρω ακόμα να παίζω βιντεοπαιχνίδια όπως πολύ κόσμος και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο πρώτος μου έρωτας είναι με το playstation. Τράβα δες Sex and the City τωρα ή παίξε κανα farmville, που είναι και της μόδας. Θυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ψέμα : Όχι καρδιά μου η φίλη σου η Μαργαρίτα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν είναι ο τύπος μου. Είναι πολύ σπαστικιά και κομπλεξάρα.
    Αλήθεία : Με καβλώνει πολύ η φίλη σου η Μαργαρίτα. Είναι τόσο βρώμα και τσουλί που θα έκανα ότι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς και μαλιστα όλα όσα δεν κάνω με εσένα. Θα την γαμούσα τόσο πολύ που θα έβγαζε αίμα από κάθε τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Psema: Nai antrakla moy, kaneis to kalutero sex pou eixa pote
    Alitheia: Ti ksenerwtos thee mou. Kai mathe kai 2 pragmata gia to vuzi prin arxiseis na to piezeis san stressball malaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ψέμα : Μου αρέσει να γλύφω την μουνάρα σου κάβλα μου.
    Αλήθεια : Πω ρε πόυστη πάλι θα φτύνω τρίχες 2 εικοσιτετράωρα με την μαλακισμένη που το παίζει φεμινίστρια αλλά απο Big ξυραφάκια δεν έχει ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ψέμα: Ναι αγάπη μου είσαι καλλιτέχνιδα στη πίπα. Πρώτη φορά με ρουφάνε έτσι.
    Αλήθεια: Μπορείς να μη δαγκώνεις γαμώ το φελέγγι μου. Πούτσα είναι, όχι lolipop. ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. psema: nai min anisixeis mwre gia kana poto tha pame xalara se kana mparaki na poume kamia malakia
    alitheia: pwpw re kwlous pou tha dw pali sta kwlompara, tha ta gamisw ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. psema: Oxi kale to megethos de metraei, alla i texniki sto sex kai to sunaisthima
    alitheia: thee mou giati epesa pali se mpamia? pws tha dw aspri mera i gunaika?

    to kserete oti ta dika mou ponane perissotero ee?xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ψέμα : Με φτιάχνεις πολύ, είσαι πολύ σέξι, θέλω να το κάνω μαζί σου.
    Αλήθεια : Ας μην είχα τόσο καιρό να γαμήσω και θα σου έλεγα εγώ μωρή φακλάνα αν σε πήδαγα. Ψυχικό κάνω στο κάτω κάτω της γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ψέμα: το πηδήξατε το ποστ.
    Αλήθεια: χαχαχαχαχα lol rolf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παρακαλώ θα ήθελα μια πιο επιστημονική ανάλυση και επεξήγηση στη φανταστική πρόταση "Τι πατούρι είσαι εσύ;" διότι περιέχει λέξη άγνωστη σε εμένα...
    Επίσης διακρίνω ένα Kinky αγόρι εδώ..Είναι έτσι η μήπως τα λόγια σου είναι παραπλανητικά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επέρεψε μου να εξηγήσω: Πατούρι είναι σύνθετη λέξη και προέρχεται απο τις λέξεις πάτος και κελεπούρι. Δηλαδή
    πάτος κελεπούρι = πατούρι και όπως καταλαβαίνεις αναφέρεται σε ιδιάζουσα γυναικεία οπίσθια. Η πρόταση προδίδει τον θαυμασμό που προκάλεσε στον κύριο η κωλάρα της δεσποινίδος.
    Kinky is my middle name...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το συγκεκριμένο παράδειγμα συμβαίνει συχνά σε μένα:
    γκόμενα μετά απο sex μαζί μου
    Ψέμα: Καλά ήσουν απίθανος, ο καλύτερος που είχα ποτέ μου. Πλούσια προσόντα, ακούραστος! Μπράβο τυχερή η γυναίκα που θα σε πάρει, να τα ξαναπούμε σύντομα.
    Αλήθεια: ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΕΣ ΚΑΛΕ... ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ JEAN ΣΟΥ!!! ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!!

    Αντίθετα με τις προηγούμενες ιστορίες στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πειράζει να λέτε την αλήθεια κορίτσια θα το εκτιμήσω, βέβαια δεν θα μείνω 6 μήνες θα την κάνω μετά το 3ωράκι ανελέητου σεξ, παρολ'αυτά όπως είπα θα το εκτιμήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Να κάνω μια σημίωση πάνω σε όλους τους ισχυρισμούς σας που λόγο διαφορετικότητας φιάχνουν μια ισορροπημένη συζήτηση...Η αλήθεια που όλοι ψάχνουμε ειναι αυτή που απευθύνεται στον εαυτό μας κατα κυριο λόγο.Αυτό που έχω καταλάβει εγώ τόσο καιρο που παρατηρώ τον εαυτό μου είναι οτι λέω ψέματα στον ίδιο μου τον εαυτό,με ψεύτικες υποσχέσεις,ψεύτικες διασκεδάσεις,και ψεύτικες επεξηγήσεις και πιστεύω..

    Η αλήθεια βρίσκετε Mέσα μας και οχι στους αλλους
    Η αλήθεια αποκαλύπτεται δεν βρισκεται
    Για να αποκαλυφθεί χρειάζεται γονιμο έδαφος
    Η αλήθεια είναι μαγεία αλλα σοκάρει
    Δυσκολο κυνήγι αλλα με λαμπρούς θησαυρούς

    Να συγχαρώ την Αννα που τα βάζει με τους αντρες κυνηγούς.
    Θα συμφωνήσω πως δεν βλέπουν ολοι οι αντρες τις γυναικες σαν κρέας με ζεστές και χυμώδης καμπύλες.Ναι δεν λέω....και μενα μου συκώνεται(η διαθεση)οταν τις βλέπω να με προκαλούνε προκλητικά με τα hot ρουχαλακια τους αλλα επειδη δοξα το Θεο εχω γευστεί αρκετές,με μια σιγουριά μπορώ να πω οτι αυτά που μπορεί να σου προσφέρει η 1 δεν μπορουν οι 10!!
    Να συγχαρώ και τον Alza που παρόλο το στύλ του site(κράξιμο κ αναρχία μεσο γέλιου)διατυπώνεις πολύ ωραία καποιες έννοιες της αλήθειας!!

    Πριν παρεξηγηθω να διευκρινήσω οτι ειμαι οπαδός του αντιλόγου αλλα μεγάλος εχθρός του διπλωματικού περιορισμού της ελεύθερης άποψης. Επισης αν έχω καποια ορθογραφικά συγχωρεστε με αλλα δεν εχω βάλει ακομα τα office λογο πειρατικού λογισμικού ...(να μια αληθεια :))

    Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. "αυτά που μπορεί να σου προσφέρει η 1 δεν μπορουν οι 10"

    Jannis νομίζω ότι οι 10 μαζί αφήνουν μίλια πίσω την 1, όπως και να το κάνουμε. true story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειδικά αν είναι 10 ταυτόχροναμ μιλάμε για σίγουρη απόλαυση....μαζί σου GreekCthulhu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή