Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

The Sex Guru

Ως γνωστόν, οι εμπειρίες μου και οι γνώσεις μου σε σχεδόν όλα τα θέματα του σύμπαντος, είναι απεριόριστες και ολόσωστες. Για αυτό και δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, άνθρωποι που είναι αρκετά τυχεροί ώστε να με γνωρίζουν, να έρχονται ενίοτε και να ζητάνε τη συμβουλή μου. Πρόσφατα λοιπόν είχα να απαντήσω και να δώσω λύσεις σε θέματα, ερωτήσεις και απορίες που αφορούν κυρίως στο σεξ. Είναι ανούσιο να πω οτι η ειδίκευση μου στον σεξουαλικό τομέα δεν έχει προηγούμενο, μιας που όλοι το ξέρουν. Δίπλα μου ο Καζανόβας είναι σαν τον Τσάντλερ δίπλα στον Τζόϊ. Ο Χωστήρας, που φημίζεται για τις σεξουαλικές του περιπέτειες (σύμφωνα με τα λεγόμενα του πάντα) είναι μπροστά μου, ότι είναι η Κάντυ-Κάντυ μπροστά στη Jenna Jameson. Ο Rocco Siffredi ακόμα με παίρνει τηλέφωνο που και που και με ευχαριστεί για τα πράγματα που του έχω μάθει. Εν πάσει περιπτώσει, επειδή είμαι ταπεινός σαν χαρακτήρας και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ για το πόσο αξεπέραστα και μοναδικά γαμάτος είμαι, ας περάσουμε στο ψητό.

Θα ακολουθήσουν κάποιες ερωτήσεις που έχω κληθεί κατα καιρούς να απαντήσω, είτε απο άνδρες είτε απο γυναίκες. Θα χωρίσουμε αυτές τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους, σε δυο κατηγορίες: αυτές που απασχολούν τους άντρες και αυτές που απασχολούν τις γυναίκες, ώστε να μπορεί κάποιος να ανατρέξει εδώ στο μέλλον (σαν manual), αν χρειαστεί βοήθεια.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΡΩΝ

Η κοπέλα μου θέλει να μου βάλει δάχτυλο στο κωλαρίγκο μου την ώρα που κάνουμε σεξ. Τι να κάνω;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ, μην την αφήσεις. Εξηγούμαι: Σε μια ετεροφυλική σχέση, ο άνδρας είναι αυτός που αναλαμβάνει το γαμήσι, με τον ίδιο τρόπο που η γυναίκα αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα ή το μαγείρεμα. Διάφορες γυναίκες, αλλά και άντρες, ισχυρίζονται οτι, το να βάλει η κοπέλα δάχτυλο δεν σε κάνει αυτομάτως πισωγλέντη και οτι στην τελική στο σεξ πρέπει να δοκιμάζεις πράγματα. Επιπλέον, στηρίζονται στο βιολογικό γεγονός οτι υπάρχουν νευρικές απολήξεις που καταλήγουν στη σούφρα μας και άρα αυτό δικαιολογεί την ενδεχόμενη παραβίασή της, μια που υποθετικά θα σου αρέσει κιόλας. Εγώ εδώ θα διαφωνήσω. Δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις τα πάντα. Με αυτή τη λογική, κάτσε να σε χέσω κιόλας να δούμε αν θα σου αρέσει. Το οτι υπάρχουν οι νευρικές απολήξεις εκεί δεν αποτελεί επιχείρημα για να μου διαρρήξεις το κωλοτρυπήδιον μου. Για μένα που είμαι 100% άντρας, το ποιος χώνει τι και σε σε ποιον, είναι απλή συνεπαγωγή και συμβολίζεται όπως παρακάτω:

 Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτή η συνεπαγωγή να γίνει διπλή και ο λόγος είναι οτι, αν αφήσεις την γυναίκα να σου βάλει δάχτυλο μια φορα, θα συμβεί ένα απο τα εξής:
- Όλοι ξέρουμε πόσο αχάριστες και αχόρταγες είναι οι γυναίκες. Αργά ή γρήγορα θα το ξαναζητήσει,  το ένα δάχτυλο θα γίνουν δύο, μετά τρία, μετά θα πάμε σε καρότο, αγγούρι, μελιτζάνα και διάφορα ζαρζαβατικά, ώσπου να καταλήξουμε στο strap on. Αν αυτό δεν σε κάνει πούστη δεν ξέρω τι άλλο.
- Η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών θέλει δίπλα της έναν άνδρα. Και όταν λέμε άνδρα, εννοούμε κάποιον που να ξέρει να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να λέει ΟΧΙ ενίοτε,και κάποιον που κρατάει τα χαλινάρια στη σχέση. Με το που θα κάτσεις να φάς δάχτυλο, αυτός ο σεβασμός, ο ανδρισμός αν θες, κλονίζεται, αφού στα μάτια της γίνεσαι πλέον λίγο ντιγκι-ντάνγκας. Ακόμα και αν δεν χαθεί τελείως, σίγουρα μειώνεται και είναι αρκετά πιθανό κάποια στιγμή να την χάσεις, όταν θα βρεθεί κάποιος πιο αρρενωπός κυνηγός απο σένα.

Η κοπέλα μου θέλει να την γλείψω αλλά εγώ σιχαίνομαι. Τι να κάνω;
Καταρχάς grow a pair και κάνε το καθήκον σου σαν άντρας. Το πινέλο είναι ιστορικώς εξακριβωμένο ως ένα απο τα πιο ισχυρά σεξουαλικά όπλα. Αν θες να εξτασιάσεις σεξουαλικώς μια γκόμενα, θα πρέπει εκτός άλλων να γλείψεις και να γλείψεις και καλά. Τι θα πει σιχαίνεσαι ρε; αυτό είναι κάτι που θα έλεγε γκόμενα και μάλιστα μικρή και άβγαλτη. Σιχαίνονται οι άνδρες; Δηλαδή τότε οι γυναίκες τι να πουν; Εδώ για πορδές, μύξες ή σάλια να μιλήσεις μπροστά τους και αηδιάζουν, αλλά μια χαρά σου γυαλίζουν το τυρογαριδάκι σου (τουλάχιστον οι περισσότερες), και όταν δεν το κάνουν εσύ γκρινιάζεις. Όλα και όλα, είμαι υπερ της ίσης μεταχείρισης στο σεξ. Αν θέλει η γυναίκα σου να την περάσεις ένα χέρι, εσύ να την περνάς τρια! και όχι προχειράτζες, θέλω φουλ 10λεπτο το λιγότερο, μη με κάνετε και ρεζίλι. Μην τεμπελιάζετε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Μπογιατζήδες κυκλοφορούν πολλοί...

Έχω παρατηρήσει οτι όσο πιο άγριος γίνομαι στο σεξ, τόσο πιο πολύ γουστάρει η γκόμενα. Λες να την αρχίσω και στα μαπίδια;
Είναι γεγονός οτι πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών, γουστάρουν αγριάδες στο κρεββάτι. Ακόμα και κορίτσια που το παίζουν νάζι και ιστορία, μπορούν να βγάλουν τελείως άλλο εαυτό, αν βρεις το κουμπί τους. Προσοχή όμως εδώ, γιατί το πως ερμηνεύει η καθεμία την αγριάδα διαφέρει τόσο πολύ, που ενώ η 'Χ' γκόμενα θέλει να την κοπανάς με ένα μαδέρι στο κεφάλι την ώρα της συνουσίας,  η 'Ψ' έτσι και απλά της σφίξεις λίγο παραπάνω το κωλομέρι, θα αρχίσει να τσιρίζει, θα φωνάζει βοήθεια, θα σε κοπανήσει νομίζοντας οτι βρίσκεται σε αυτοάμυνα και θα σου κάνει και μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Θέλει λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικές και στρατηγικές κινήσεις το θέμα. Πάντα ξεκινάμε με μικρά, ανεπαίσθητα, σχεδόν ανύπαρκτα χαστουκάκια στον πισινό. Όσο το ταίρι μας δεν δίνει σημασία ή φαίνεται να το απολαμβάνει, τότε ολοένα και περισσότερο -αλλά σταδικά πάντα- αυξάνουμε την δύναμη της φαπούλας. Όταν αντιμετωπίσουμε το πρώτο δισταγμό, την πρώτη μικρή κραυγή, τότε πρεπει να αναλογιστούμε αν πρόκειται για πραγματικό παράπονο, ή θεατρινισμούς. Στατιστικά πάντα, η πρώτη κραυγή ανήκει στην κατηγορία "βαράτε με και ας κλαίω" και μπορείς να προχωρήσεις δυο σκάλες ακόμα στην ένταση της μάπας, πριν αρχίσουν να σου χτυπάνε μπάτσοι το κουδούνι. Τώρα, αν το threshold της γκόμενας στον πόνο είναι μεγάλο, πάμε σε άλλες τεχνικές που περιλαμβάνουν σφίξιμο του λαιμού (σαν πνίξιμο), τράβηγμα μαλλιών κλπ κλπ. Σε προχωρημένες καταστάσεις μπορείς να τα κανεις όλα αυτά μαζί, οπότε το σεξ μετατρέπεται σε ξύλο και τελικά δεν θα ξέρεις αν θες πιο πολύ να τη γαμήσεις ή να την κλωτσήσεις την γκόμενα. Για αυτό και συνιστώ πάντα μέτρο.

Είναι οκ να γλείφω εκεί που έχει πάντα σκιά;
Πρόσφατα ο Gabriel (ναι ο γνωστός) μου είπε οτι συζήταγε με εναν "φίλο" του, για το αν είναι οκ να γλείφουνε κωλοτρυπίδες. Δεν ξέρω αν εννοούσε ο ένας του άλλου ή κάτι διαφορετικό, και δεν ειμαι εδώ για να κρίνω κανέναν  (γκουχ-γκουχπούστης-γκουχ), αλλά επειδή το έχω ακούσει σαν απορία ξανά, θα ρίξω φως σε αυτό το "σκοτεινό" ανθρώπινο σημείο. Όλοι ξέρουμε οτι ο κώλος είναι η αποχέτευση του ανθρωπίνου σώματος και ως εκ τούτου, λύματα (ή αλλιώς κουράδες) περνάνε αρκετά συχνά απο εκεί. Το γεγονός αυτό, αποτελεί απο μόνο του μια πολύ καλή δικαιολογία για να μη βάλεις την γλώσσα σου εκεί. Μπορεί τελικά όμως, αν θελήσεις να παραβιάσεις αυτήν την είσοδο, να πρέπει να την προετοιμάσεις και παρόλο που υπάρχει και η βαζελίνη, τα φυσικά λιπαντικά είναι πάντα καλύτερα. Μιλώντας πάντα για σχέση άντρα-γυναίκα (αφήνω την άλλη περίπτωση να μας την εξηγήσει ο Gabriel με το φίλο του) θα έλεγα οτι, αν ο άντρας πάνω στην μανία του να μπει απο την πίσω πόρτα, ρίξει και κανα-δυο γλωσσίδια προς κώλο μεριά, δεν είναι τόσο κακό σαν ιδέα και νομίζω οτι μπορεί να ερεθίσει αρκετά και την κοπέλα. Βασική προυπόθεση η τελευταία να έχει κάνει μόλις μπάνιο και να έχει ρίξει και δυο-τρια φσιτ απο detol στην εν λόγω περιοχή για απολύμανση. Αν ακολουθηθουν πιστά οι παραπάνω οδηγίες νομίζω οτί μπορούμε να μιλάμε για ασφαλή πλέον απόλαυση οπότε ναι, γλείψτε ελεύθερα!


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο φίλος μου προσπαθεί να με πείσει να κάνουμε παρτούζα, αλλά εμένα η μαμά μου με έμαθε να κάνω "έρωτα" με έναν άνδρα τη φορά.... Τι να κάνω;
Αν και κάθε φορά που ακούω τη λέξη "έρωτα" αντί για σεξ, μου έρχεται στο μυαλό ο Ριτζ απο την τόλμη και γοητεία και μου έρχεται να ξεράσω, θα συμφωνήσω οτι "έρωτα" (μπλουαφθθχχ μπλιααουρφφ) κάνεις μόνο με έναν, αλλά "σεξ" μπορείς να κάνεις και με πολλούς αμα λάχει. Η αλήθεια είναι ότι κάθε  σοβαρός άντρας που γνωρίζω, θα πούλαγε τις γιαγιάδες και τους παππούδες του ακόμα, για την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια καλά οργανωμένη παρτούζα. Η παρτούζα είναι γενικά ένα απο τα πιο πρόστυχα όνειρα όλων των αντρών και όποιος το αρνείται δεν πείθει κανέναν. Οπότε σίγουρα αν δεχτείς να κάνεις το χατήρι του, θα το εκτιμήσει δεόντος. Απο την άλλη είναι δύσκολο πλέον να σε βλέπει σαν το αγνό, αθώο κοριτσάκι του αν έκανες σταυροδρόμια λίγες μέρες πριν. Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις απο αυτόν τον τύπο, τι γουστάρεις να κάνεις, τι γουστάρει αυτός κλπ κλπ. Όπως έχω πει και παλιότερα, η παρτούζα είναι αγάπη καλό μου, είναι αγάπη όμως χίπικη, φιλική και φλου και δεν περιέχει μέσα έρωτες και συναισθήματα βαθειά. 

Ο φίλος μου θεωρεί οτι η τρίχα ειναι αντριλίκι.. πως να του το φέρω οτι ειναι σαν αρκούδα;
Είναι απλό. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεββάτι, άστον να πάει πρώτος να γδυθεί και να ξαπλώσει, εσύ θα φορέσεις μια αποκριάτικη στολή αρκούδας, και λίγο πριν μπεις και εσύ στο δωμάτιο θα πετάξεις ένα μεγάλο φρέσκο σολoμό στο κρεββάτι και θα ορμήξεις απο πάνω του μουγκρίζοντας και θα αρχίσεις να δαγκώνεις τον ωμό σολομό, γνέφοντας του ταυτόχρονα να συμμετέχει στο τσιμπούσι. Ε, αν δεν αντιληφθεί το υποννοούμενο ίσως είναι όντως αρκούδα. Πάντως θα ήθελα να συμπληρώσω οτι εσείς οι γυναίκες ορισμένες φορές το παρακάνετε με τον ορισμό της αρκούδας. Ίσως έχετε συνηθίσει πλέον την ιδέα του τελείως άτριχου άντρα και όταν δείτε κάποιον με δυο τρίχες στο στήθος νομίζετε ότι έσκασε μπροστά σας o Bigfoot! Για χαλαρώστε λίγο ρε κορίτσια. Χαλαρώστε και αποφασίστε επιτέλους! Ξέρετε πόσες έρχονται κατα καιρούς και μου λένε: "ίιιιιουυυ γνώρισα αυτόν και έχει τρεις τρίχες στην πλάτη και είναι αηδία! ίιιιιουυυυ", ενώ ταυτόχρονά οι άλλες μισές: "ίιιιιιουυυυ, σιχαίνομαι τους άντρες που τα ξυρίζουν όλα και έχουν λείο δέρμα σαν γυναίκας, ίιιουυυυ". Αντί να κάνετε σαν χαλασμένα ασθενοφόρα και να μου ζαλίζετε εμένα τον φαλλό (για να μη πω τίποτα άλλο) με διλλήματα περι τριχών, απλά αποφασίστε τι θέλετε και διαλέξτε. Πάντως να ξέρετε. Αν δεν είναι ο άντρας σαν τη γούνα που βάζω το χειμώνα πάνω στο καναπέ για ζεστασιά, τότε δεν υπάρχει λόγος για ξυρίσματα. Θα το αναλύσω αυτό στην ακριβώς απο κάτω ερώτηση.

Ο φίλος μου βάζει πιο πολλές κρέμες απο μένα καθημερινά, να ανησυχώ μήπως είναι  πισωγιομίδης;
Όχι, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι τέτοιο. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, υπάρχουν άντρες που, για παράδειγμα, ξυρίζονται μέχρι και στις μασχάλες και ο λόγος τους είναι καθαρά καλλυντικός. Ως γνωστόν, στην εποχή μας έχει εξαπλωθεί σημαντικά το πρότυπο του "metrosexual" άντρα. Του άντρα που προσέχει αρκετά την εμφάνισή του σε βαθμό ίδιο, αν όχι περισσότερο και απο γκόμενα. Τώρα, σημαίνει άραγε, οτι όποιος προσέχει την εμφάνισή του, είναι α πουστεριόρι γκέιλορντ; Ξαναλέω, όχι. Μπορεί στα δικά μου μάτια να είναι λίγο φλώρος, λίγο θύμα της μόδας και των περιστάσεων. Μπορεί η αυτοπεποίθηση του και η αυτοεκτίμησή του να μην είναι αρκετά ανεπτυγμένες και να ψάχνει υποκατάστατα στα ράφια της Estee Lauder, της clinique και της (Φ)L'oreal. Μπορεί να μην είναι και ο μέγιστος βαρβατίλας, οκ. Αλλά Κωλόμπο δεν τον λες. Τώρα, αν αρχίζουν να εξαφανίζονται κραγιόν και σου ζητήσει να ανταλλάξετε και εσώρουχα, εκεί έχεις πρόβλημα.

Ο φίλος μου θέλει να με πάρει απο κώλο αλλά εγώ πονάω, τι να κάνω;
Υπομονή. Υπομονή και σάλιο κορίτσια. Όπως λέει και ο κατα καιρούς σοφός λαός: "Με σάλιο και υπομονή, και ο κώλος γίνεται μουνί...". Καταλαβαίνω τι τραβάτε, όμως όλα σε αυτή τη ζωή είναι θέμα  προσαρμογής. Θα μου πεις, "γιατί πρέπει να προσαρμοστώ στην ιδέα (και πολύ παραπάνω στην πράξη) κάποιου να μου παραβιάζει τον μονάκριβό μου πισινό; Πόσο μάλλον όταν πονάω τόσο πολύ;" Εύλογη ερώτηση, αλλά η απάντηση εξαρτάται απο το πόσο αγαπάς τον φίλο σου. Αν δεν είναι και ο εκλεκτός σου, τότε αγνόησε τον και ας αποδεχτεί αυτό που έχει. Αν θες να τον ευχαριστήσεις όμως που και που (οχι συνέχεια κιόλας) κάνε του τη χάρη. Ο κώλος είναι μια ιδέα. Δεν είναι τόσο η σωματική αίσθηση που προκαλεί ευχαρίστηση, όσο η ψυχολογική και ως εκ τούτου, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις συνέχεια. Δες το σαν ανταμοιβή που σε ανέχεται τις μέρες του μήνα που σε πιάνουν τα "ορμονικά" σου, γιατί και εκείνος πονάει τότε, αλλά υπομένει. Και στην τελική χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να το απολαύσεις. Που ξέρεις, μπορεί και να σ'αρέσει τελικά, γιατί και εσύ άλλωστε έχεις νευρικές απολήξεις εκεί.


Υπάρχουν πολλές ακόμα ερωτήσεις που έχω απαντήσει κατά καιρούς, απλά επέλεξα να συμπεριλάβω εδώ τις πιο δημοφιλείς για να βοηθήσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Αν έχετε κάποια απορία, ερώτηση ή και προβληματισμό ακόμα, που να αφορά στην σεξουαλική σας ζωή, μη διστάσετε να τον γράψετε στα σχόλια και αφού γελάσουμε όλοι θα σας βρω εγώ την βέλτιστη λύση.

Εις το επανιδείν
The Sex Guru